נו, אף-אחד לא פתח?

אני לא זוכר...

ואני לא רוצה לבדוק כי אני שונא לקרוא דברים שכתבתי פעם כמעט כמו שאני שונא שאחרים קוראים אותם, אבל בכל מקרה, אני לא ממש יודע כרגע. כי פורום בעיני הוא לא דמות מסויימת, הוא הרבה אנשים, אז זה קצת קשה לאחל ככה, ואני לא כל כך יודע מה אפשר.

Digi Lista

New member
האמת שגם אני לא אוהבת לקרוא

דברים שכתבתי פעם,יש דברים שכתבתי ואני לא מסוגלת לקרוא כי זה עושה לי רע,אבל יש דברים שכתבתי כאן בפורום שאני שמחה לקרוא ולהיזכר כי בטח הייתי כותבת אותו הדבר גם היום... בכול מקרה אתה צודק שיש קושי כשמדובר בפורום ולא באדם,אבל זה בכול זאת מקום שהיית חלק מרכזי ממנו בתקופות מסוימות(ועדיין מוזמן כמובן),אז אם לא לפורום עצמו יש את האנשים שנמצאים בו שיוצרים ומתפעלים אותו לטוב ולרע ולהם אפשר לאחל...

אני עדיין לא ממש יודע,

כי אני גם גרוע בזה באופן כללי, גם בימי הולדת של אנשים אני בדרך כלל לא אומר כלום... אני כן מקווה שהפורום ימשיך להיות ויהיה פעיל ושלכולם יהיה טוב, אבל קשה לי להביע את זה בצורה של איחול, אני יותר מדי מסתבך עם הניסוח.

Digi Lista

New member
...

לדעתי אתה דווקא מנסח דברים מצויין(למרות שבברכות זה באמת שונה,גם אני לא מסתדרת בכתיבת ברכות) ואפשר גם סתם להגיד מזל טוב ולספר איך הגעת לפורום,אבל אתה לא חייב,לפחות אתה כאן וככה לא משעמם לי

אני חושב שסיפרתי את זה רק למילי...

כי זה היה די טיפשי... אבל בכל מקרה, זוכרת את הבן אדם היחיד שחסמת בפורום? אז אמא שלו הייתה פעם חברה טובה של אמא שלי, והוא היה נפגש הרבה עם אח שלי, אז הוא היה בא אלינו המון. והוא היה בן אדם ממש רע, והוא היה עושה המון דברים רעים סתם, אז אחד מהם היה להיכנס לפורומים ולקלל אנשים... ולפחות עד כמה שאני זוכר, הוא שמע פעם שאני רואה דיג'ימון, נדמה לי כי אחי צחק עלי בגלל זה... ואז הוא סיפר לי שהוא קילל אתכם וחסמתם אותו, וככה ידעתי שהפורום הזה קיים. :/ למזלי כבר שנתיים בערך אין לי קשר איתו, הוא היה מציק לי המון, אבל אם יש דבר אחד טוב בזה שהכרתי אותו, זה שהוא הכיר לי את הפורום הזה.

Digi Lista

New member
זה סיפור מעניין../images/Emo13.gif

אני לא זוכרת מיזה אותו אחד שחסמתי(אפשר לבדוק את זה...) כי זה היה מזמן ובדרך כלל אני לא חוסמת ככה שאני באמת מתקשה לזכור(או שאני מזדקנת ונעשית סנילית אפילו מהר משחשבתי)...אבל אם חסמתי כנראה שהוא באמת עבר את גבולות הסבלנות שלי...בכול מקרה אם דבר רע כמו אותו אחד גרם לך להגיע לפורום אז אני חושבת שבסך הכול יצאו מיזה דברים טובים בסופו של עניין,אני אישית מאוד שמחה כשאתה בפורום ובדרך כלל יודעת שההודעות שלך יהיו עם תכנים חכמים גם כשאני חושבת אחרת ממך(מה שבדרך כלל לא קורה בגלל שאנחנו חושבים דיי דומה בחלק לא קטן מהמקרים),גם החתימה שלי קשורה אליך ועד אז בכלל לא היו לי חתימות מעולם ובאף מקום...חוץ מיזה שאתה כבר לא בקשר איתו והוא כבר לא מציק לך וגם זה דבר חשוב
מוזר שאף פעם לא שמעתי את הסיפור הזה שלך,כנראה שזאת פאשלה שלי שלא שאלתי לעיתים קרובות יותר איך אנשים הגיעו לפורום,אולי בגלל שהמון פעמים זה לא באמת משמעותי כול עוד הם בפורום ותורמים לו אבל דווקא נחמד לדעת,זה גורם לעוד זווית כלפיי חברי הפורום

Serf SaN

New member
מזל טוף!! ^_^

מזל טוב לפורום שלנו, הוא כבר בן 4! D: וחצי שעה. XD מאחל אושר עושר בריאות וכושר. XP ושהפורום יתמלא קצת. X: ו..הממ..אני הגעתי לפה מהסיבות הלא הכי נחמדות. >.> *שותק*

Wolf GiRL™

New member
מזל"ט פורום!

כתבתי הודעה ממש מגניבה ואז המחשב נתקע אז השחזור... לפורום היקר שלי, קשקשתי מלא שנה שעברה (ואפילו וולף הצטרפה) ואם תתאמץ זה נמצא בהודעה של סטטה. אז אני מאחלת לך עוד מלא קייצים, והמון חברים חדשים וישנים, ושיהיו עוד מלא עונות של דיג'ימון, ולא תהיה בודד ועזוב, כי מה לעשות? לא נעים לראות פורום סגור. מקווה שתאהב את מנהל/ת המשנה החדש/ה כי המועמדים בהחלט יכולים לקחת את ראשות הממשלה (יאללה! קדימה! לעבודה!) ושה
תמיד ישלוט פה, והלעולם לא יחסרו בכך פיקים, דיונים, ציורים, שירים ומלא משחקים! ולמנהלת שלך הסופר-מאגניבה, אני מאחלת מזל"ט שהביאה אותך עד לכאן, ולא וויתרה גם ב"שפל הגדול", אז לסטטה מלא
בניהול, בשירות וסתם כל השנה. כי איתך נורא נהנתי לנדוד, לבנות בית, לנטוע עץ ובכלל היה פשוט סופר-כיף!
לורי.

Digi Lista

New member
אהבתי את הברכה../images/Emo39.gif

ומצטערת שחזרתי רק עכשיו,היה לי אתמול טלפון מחברה והוא נמשך עד בערך חמש בבוקר,ואז נדמתי וקמתי בשבע ואחרי שאחי התעורר ויצא מהחדר שלו אני יכולה להיות במחשב... אני באמת לא יודעת מה כותבים אחרי ארבע שנים,לפעמים אני בכלל לא בטוחה שאפשר להוסיף ברכות כשעוברת יותר משנה בכול תחום...סבתא שלי אמרה לי םעם שיש גיל שממנו כבר מפסיקים לספור ואם סופרים זה בעיקר אחורה את הימים לפני הקבורה,עם כול האהבה לסבתא שלי ולחוכמתה יש דברים שאולי עדיף לא להתייחס אליהם,למרות שכשמשהו נגמר עולים דברים חדשים מהיסודות שלו... יום הולדת ארבע זה לא צחוק, אם נשווה לבני אדם הילד כבר למד ללכת ולדבר ואפילו נגמל מחיתולים,נניח ועכשיו הוא סיים מעון ועבר לגן טרום חובה,מה יקרה לו בגן?הוא יפגוש ילדים שהגיעו ממעונות אחרים,ילמד משחקים ושירים חדשים,יתפתח בתחום הציור ואפיית חלות שבת,ישמע סיפורים חדשים,יחלה באבעבועות רוח(סתם דוגמא מכלילה למחלת ילדות נפוצה) ובעיקר יעבור תהליך של התבגרות ומין לידה מחדש. זה קצת דומה למה שאני מאחלת לפורום-שיגיעו חברים חדשים,שיהיו יותר משחקים,סיפורים,ציורים ושירים,אני מביאה בחשבון שצפויה לנו איזה משבר(או שעכשיו אנחנו כבר בתוכו),רק בעניין האפייה עוד לא מצאתי הקבלה אבל תמיד נוכל לדחוף איזה שרשור
במקום
הגיע הזמן להפציץ בשרשורי תמונות שמזמן לא היו כאן(במילים אחרות-אני צריכה עוד תמונות אחרי שהכול נמחק
)ויוזמות ולצעוד עם הילד יחד(לורי יכולה גם לטוע איתו עצים אם אין לה סבלנות לחכות לט"ו בשבט
)קדימה כמו הורים ובני משפחה אוהבים
לגביי השאלה איך כול אחד הגיע לפורום אני לא יכולה לענות בגלל שהייתי בפורום עוד לפני שבכלל היה פורום...אבל אני בהחלט מרגישה כול הזמן שהפורום מגיע אליי ונוגע בי(*מזכירה לעצמי שהיד המלטפת בשיערי כרגע היא לא הפורום אלא הרוח*....התסביכים
)...
מקווה שנמצא את הדרך הטובה ביותר להמשיך לקיים את הפורום בצורה מיוחדת כמו שהרגשתי ברוב הארבע שנים בהן נולד וגדל

Digi Lista

New member
../images/Emo13.gif

דרך להגדיל חגיגה היא בעוד הודעות ותמונות שיוסיפו צבע(בינתיים החגיגה דיי עלובה)

Digi Lista

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

זה מציק שכול שנייה עד שאני מגיעה לשליחת הודעות ועד שזה שולח עוברות כמה דקות.

Digi Lista

New member
זאת רק אני או ש...

נעשה ממש קשה למצוא תמונות פנארט שוות של דיג'ימון?...אני כבר לא יודעת מה לכתוב כדי למצוא משהו מעניין-רשמתי לפי עונות,רשמתי שמות דמויות,רשמתי כול מיני שילובים ועדיין קשה להגיד שמצאתי דברים ממש יפים כמו שהיו בכמויות פעם,חיפשתי אפילו את האתרים שהייתי בהם קבוע אוספת תמונות ורובם נסגרו...יכול להיות שזה משהו מגמתי ולא קשור רק אלינו?...

למעלה