נו, אף-אחד לא פתח?

Digi Lista

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

מה ששמתי בינתיים אלה תמונות שמצאתי אבל הן פחות מוצלחות ממה שאני אוהבת ורגילה אליו.

Digi Lista

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

Digi Lista

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

רשמית זה מתחיל לתסכל העניין עם התמונות,שלא נדבר על זה שהחגיגה לא מספיק גדולה ושמחה...

Digi Lista

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

Digi Lista

New member
../images/Emo24.gif

בקצב הזה של התמונות אני כבר מפסיקה לחייך...

Digi Lista

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

המצב על הפרצוף,רוב התמונות היותר נחמדות שמצאתי הן דווקא של קארי ואני בכלל לא אוהבת אותה.

Digi Lista

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo152.gif

אותי התמונה הזאת שעשעה

Digi Lista

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo152.gif

אולי נפתח שרשורי תמונות לנושאים מסויימים?הבעייתיות עם מציאת התמונות ממש משגעת אותי!
או שנשרשר לפה מלא תמונות יפות,בינתיים אני בעיקר מוצאת ג'יפות,לא הכול ג'יפות כמובן אבל אם נסתכל על הסך הכול רוב מה שאני מוצאת(אם כבר אני מוצאת) הן בהחלט לא משהו.

Digi Lista

New member
ברור,אבל אני מחפשת דברים חדשים

באותו הסגנון...ואותם אני לא מוצאת ואני חורשת כבר כמעט שעתיים ברשת... האמת שכבר פעמיים נמחקה לי כמות עצומה של תמונות בעבר(ויש לי עוד הרבה על דיסקטים שיקח לי נצח לעבור עליהם) ובכול זאת הצלחתי למצוא הרבה חדשות אבל הפעם נראה כאילו המון אתרים פשוט נסגרו,הרבה תמונות נמחקו ואלה שעוד בסדר ממש פצפוניות ואני משתגעת כי אני לא מוצאת מה שאני מחפשת בכלל ולא משנה מה אני ואיפה אני מנסה...

Serf SaN

New member
את מחפשת אותם בגוגל? םO

ברור שלא תמצאי כלום..דיג'ימון ירד ממזמן. ._. אפשר אבל לעלות תמונות מהמחשב..שלי אישית יש אפילו יותר מידי. @.@

Serf SaN

New member
גאד. זה לא נותן לי להעלות את רוב

התמונות..הם כולן כבדות מידי! >< רציתי גרורומון מלחמתי :\

Serf SaN

New member
נראה לי אני פשוט אקח תמונות רק

מהתיקייה של העונה הראשונה שלי.. יש מספיק, וגם זה פשוט יותר..יותר מקורי ^^" ומתאים לשרשור יומולדת לפורום. O:

למעלה