פורום מטאל, פעם אחת רודפת לעד.
C Cry For The Moon New member 31/10/06 #42 אתה יכול להפסיק עם זה כבר? מדבר על מה שקרה לפני 10 שנים!!! וואוו אפשר לחשוב כולה השתעממתי מה אתה חש אתה לא טוב יותר ממני יא קחפה.
אתה יכול להפסיק עם זה כבר? מדבר על מה שקרה לפני 10 שנים!!! וואוו אפשר לחשוב כולה השתעממתי מה אתה חש אתה לא טוב יותר ממני יא קחפה.
T The legendary DuDe New member 31/10/06 #43 בהנחה שקיללת את כולנו, אז לא יכול. ובהנחה שגם עכשיו קיללת אותי, את מוזמנת ללכת להזדיין ערבים לבקנים.
C Cry For The Moon New member 31/10/06 #55 איזה מסכן לא ידעתי שאתה כל כך פגיע מה אתה מקלל את הערבים? הם בני דודים שלך.
T The legendary DuDe New member 31/10/06 #85 ואני יהודי יוצא הונגריה, אז די לזיין בשכל, למרות שאת מתה על זה.
T The legendary DuDe New member 1/11/06 #88 אני מגזע בני האדם, ממוצא הונגרי. ואני יהודי, שזה בדיוק מה שכתבתי, יא חתיכת מטומטמת.
T The legendary DuDe New member 1/11/06 #94 אני יודע, אני מצטער. כשמתחילים לקלל אותי אני בד"כ מגיב, במיוחד אם זו ילדה כמוה שחשה עצמה:\
P Prophet Of God New member 1/11/06 #97 תקשיבו שניכם, חלאס. רבאק מה אתם בני 4? תפסיקו להגיב אחד לשני, אל תתחילו זה סתם מציק בעין.