נו, היה ביקוש...

מגה שרשור. דניהל תביא אותה

את יודעת שאני יכול את יודעת רוקנרול הולך טוב עם אלכוהול ולכן אני שותה לכן אני שותה את הלילה משינה- ג'וני האדום

danihell7734

New member
תן לו בפיידדדדדדדר

יאללה: It was your first battle. It was your first test You were blessed by god and passed Having sprinkled the Russian ground with the blood of Swedish bastards arafel-the first battle

Ne§t£A Gi®L

New member
חחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif

יום אחד...יום אחד...כבר לא יהיו פיידרים שאני אהרוס...יום אחד...[וזה יהיה בזכותי, אם תהית
]

יוני בלוך- נעים בחוץ

להתרסק לתוך הקיר לא כל כך בא לי למרות שזה נראה לי הפתרון הכי מהיר לא שיצא לי לבדוק הקיר היה רחוק אבל בתור פתרון למוצא אחרון זה נשמע לי אופטימלי לפחות הרעיון...

השוונג של הפיתה- אוכלת מהצד

קראו לי לפתע פתאום לצבע השארתי בבית אישה עצובה שלא התאפקה וחפשה אהבה אז בא השכן ועשה לה טובה הא הא הכיצד את אוכלת מהצד? הא הא הכיצד את אוכלת מהצד? תשעה חודשים ונולד לנו בן קטן וחמוד ודומה לשכן אז באו אורחים גם קרובי משפחה הפניתי אותם לדירה הסמוכה שיר ענק

חלוצי החלל- ס'תכל לתוך עיני

ס'תכל לתוך עיני מה אתה רואה? אני אותו דבר את מי אתה שונא? אחד הורג אחר ועוד בשם האל ומשו משו משו...

הגשש החיוור/מוניקה סקס- תן לשים

ת'ראש על דיונה תן לשים ת'ראש על דיונה תן למוזות קצת לרעום תן לנוח על כל שעל תן את הכבוד לצהלללללל

שלום חנוך/ מוקי וברי- משיח

דצמבר המר צעקו כותרות בעיתון ושר האוצר בא ונתן במבט ראיון ואמר "הציבור מטומטם ולכן הציבור ישלם"

שיר שאני ודניאל מקדישים למנהלת

האהובה של הפורום היא לא דומה לאף אחת אחרת לאף אחת שעוברת ברחוב היא משונה וכשהיא מדברת קולה עושה לי משהו קרוב היא לא רואה אני כאן כל הלילה עומד בצד ומסתכל איש מאוהב עומד בצד ומסתכל והלילה העיניים עייפות עד אור הבוקר השפתיים לוחשות ללא מנוח היא לא דומה לאף אחת הלילה העיניים עייפות עד אור הבוקר השפתיים לוחשות ללא מנוח היא לא דומה לאף אחת ארקדי דוכין- היא לא דומה

ולדניאל יקירי!

נסעתי בין ערביים בכביש לגבעתיים כשצבע השמיים לוהט לי בעיניים כל הנסיעה על 100 לאן אנלא יודע לא לא חושב עליך אולי מתגעגע הייתי במצב שמח מאוכזב חיכיתי לשלב שיפסיק בלב הסתיו רציתי רק לבדוק לך ת'מנוע בדרך כלל מתחיל יותר גבוה זה די חבל שלא נתת לנגוע

הפונדקאים- שיר החרא

יום ראשון חרא, יום שני חרא גם שלישי הוא חרא יום ד', יום ה', יום ו' הם חרא גם יום ז' חרא גשם חרא שמש חרא חורף קיץ חרא קיץ - איכסה! חורף - פיכסה! כל השנה רק חרא בנקים בררה, מרקים בררה, גם דולרים בררה קרדיט קארד וצ'קים - אוי זה הכל דרעקים רק השקל חרא טוטו חרא, לוטו חרא, מה הרווחת? חרא! הלך הבית, הלך האוטו, אין לי כלום! כפרה רדיו חרא, וידאו חרא, טלוויזיה חרא עיתונים מה יש בפנים? יש, תסלח לי, חרא. מבט זה חרא, מוקד זה חרא, סופשבוע חרא גם כבלים זה סתם זבלים, מה הם נותנים רק חרא כביש החוף חרא, איילון חרא וגם גהה חרא ואדי מילק, ואדי ערה כל הכבישים הם חרא אופוזיציה קואליציה בלי הבדל הם חרא ימין - זה חרא שמאל זה חרא! כל המפלגות הן חרא הפועל אפס, מכבי אפס, כדורגל חרא כולם סטארים, רק דולרים, תשחק יא חרא! שרה שרה עם גיטרה טרה טירה טרה איך היא שרה עם גיטרה שרה שרה חרא תקשורת חרא, ביקורת חרא, הם כותבים רק חרא גם אנחנו התלכלכנו גם השיר הוא חרא גם אנחנו התלכלכנו גם השיר הוא חרא...

תיסלם- תנו לי רוקנרוללללל

לפני שהכרתיה הייתי כל יכול, בעיר אז הסתובבתי גאה כמו תרנגול, כבשתי לב הנערות - הלכתי על גדול ובלילות רקדתי לצליל הרוקנ'רול. תנו לי, תנו לי רוקנ'רול, תנו לי, תנו לי רוקנ'רול - לא רוצה עוד דיסקו, אני כבר לא יכול - תנו לי, תנו לי רוקנ'רול, היתה זו חבצלת ששינתה אצלי הכל, אמרה לי אין גיטרות - נגמר הרוקנרול, היא אותי הכריחה מהרוק להתנתק, אותי משכה באוזן לרחבת הדיסקוטק. תנו לי... אני אוהב גם קלאסי וגם קצת חיפושיות, אבל בגלל הדיסקו - אני לא יכול לחיות, הושבת אותי בחדר אתמול עד מאוחר, לשמוע "אינדונזי" של "אנשי הכפר". תנו לי...

עוד שיר מאיתנו למנהלת היקרה

שבק ס'- רק תגידי לי שיר הזה בשבילך ילדה מביא לך אהבה השיר הזה בשבילך ילדה רוצה אותך קרובה אין לי מחשבות אין כוונות נסתרות אין לי ציפיות אז אין מקום לאכזבות אבל יש לי כל כך הרבה לתת לך כשאני קורא לך את לא אומרת לי מילה אני טעמתי את האש טעמתי קרח מה זה עושה לך? מה תזכרי בעוד שנה? בא לכאן עם העשב המתוק מתוק לקחת אותך איתי ילדה רחוק רחוק למקום שבו אפשר לשבת ולשתוק ולצחוק בלי הצורך לבדוק רק תגידי לי שזה אפשרי יום אחד את תהיי שלי רק תגידי לי שזה אפשרי יום אחד את תהיי שלי מספר לכולם על הילדה שלי פייה מאגדה לא נותן מבט באף אחת תדעי שאת היחידה מחפש דרכים איך להראות לך ולפתור את החידה עולם מטורף שמספק לנו יותר מגדי מידע ניקח את הזמן לאט לאט אני ואת לא נמהר אם אני עוזב זה רק לקצת, אני חוזר לא משנה לאן נלך לא משנה מה נעשה נוכל לעשות את כל מה שנרצה

והשיר העברי אולי הכי יפה

מאיר אריאל- אגדת דשא יש ערמה של חברה על הדשא אני דברים כאלה מחבב בנים בנות ביחד, זה יפה ש- יש אומץ לפעמים להתערבב. שרים שירים ומביטים למעלה ענן שם בירח מסתבן חושבים במי להתאהב הלילה אם כי הרהור כזה רק מעצבן. מתחת לראשי מונחת ירך ועל בטני צרור תלתלים מוטל בלאט יוצאות ידיים אל הדרך ומסלולן ארוך ומפותל. גומרים לשיר ומקשיבים רב קשב ביננו מתפתחות לחשושיות יש הסתנניות בתוך העשב כי יש בו כל מיני גבשושיות. כיוון שתרדמה עלי נופלת שוב אין אני מצליח לאתר של מי היד אשר עלי זוחלת ואת גופי הופכת לפסנתר. וכשאני מקיץ אין איש בדשא רק קצת קריר וקצת רטוב מטל. להפתעתי אני רואה ש- אותו צרור תלתלים עלי מוטל. ומתוכו אלי שוחקות עיינים ומתוכו אלי מבהיק צוואר אני שואל: "הי, מה העיניניים?" היא בחיוך עונה לי: "שום דבר." שואל: "גם את ישנת?" - עונה: "לאו דוקא" ותשובתה אותי קצת מביכה. שואל: "אז מה בעצם את עושה כאן?" שפתיה לוחשות: "אני איתך." אני שותק. שפתיים היא נושכת אני שותק וכה כבדות ידי פתאום היא מסתובבת והולכת אבל אני שותק עוד שם, נו די.

עוד אחד מהיפים

להקת הנח"ל- שיר לשלום תנו לשמש לעלות לבוקר להאיר, הזכה שבתפילות אותנו לא תחזיר. מי אשר כבה נרו ובעפר נטמן, בכי מר לא יעירו לא יחזירו לכאן. איש אותנו לא ישיב מבור תחתית אפל, כאן לא יועילו לא שמחת הניצחון ולא שירי הלל. לכן, רק שירו שיר לשלום אל תלחשו תפילה מוטב תשירו שיר לשלום בצעקה גדולה. תנו לשמש לחדור מבעד לפרחים. אל תביטו לאחור, הניחו להולכים. שאו עיניים בתקווה, לא דרך כוונות שירו שיר לאהבה ולא למלחמות. אל תגידו יום יבוא - הביאו את היום! כי לא חלום הוא ובכל הכיכרות הריעו רק שלום! לכן, רק שירו שיר לשלום...

כוורת- שיר הטמבל

כולם אומרים לי שאני בסדר אומרים לי ברחוב היי אתה שם אדם נחמד אבל אני יודע שאני סתם טמבל ואת זה תכלו לראות מייד כשמישהו פותח לי ת'דלת רואה מי בא, סוגר בחזרה בטלפון יודעים שאני סתם טמבל ובגלל זה תמיד תפוס נראה יצאתי אט אני אוהב רגוע כי לאידיוט לא טוב להיות מהר המחשבות מתרוצצות קבוע אבל בראש של מישהו אחר השקם בבוקר קם להתגלח (להתגלח) אני רואה עוד טמבל ממולי (מולו) מה הוא רוצה עם מי הוא מתווכח הרי בעצם הטמבל זה אני (נה נה נה ני) באוטובוס תמיד יושב אחורה שלא ידברו עלי מאחורי הגב בבנק הדם תרמתי דם תרמתי תרמתי דם תרמטירם טירם טירם יצאתי אט אני אוהב רגוע כי לאידיוט לא טוב להיות מהר (מהר) המחשבות מתרוצצות קבוע אבל בראש של מישהו אחר אני בודד והסיבה היא זאתי שמתמיד הייתי בררן (ולמה) אבל בסוף אמצא את האידיוטית שתחלק את החיים עם מטומטם היא בהחלט צריכה להיות אידיוטית שתחלק את החיים עם מטומטם.

למעלה