נו, היה ביקוש...

ועוד כוורת- זוכר לא זוכר

בארבעים ושמונה לא היה פה כלום לא היה ירוק היה רק חום אתה זוכר אנ'לא זוכר חמישים ואחת המדינה בת שלוש בן גוריון צעיר אבל עומד על הראש אתה זוכר אנ'לא זוכר אז איפה היינו היינו היינו מה כבר עשינו עשינו עשינו איפה תעינו תעינו תעינו בכל זאת ניסינו תודה בחמישים וארבע היה מיתון מוחלט לכל אזרח היתה רק ביצה אחת אתה זוכר אנ'לא זוכר בשישים ושתיים היה פה כמו יוון זה כשאורי זהר אכל בשר לבן אתה זוכר אנ'לא זוכר אז איפה היינו... בשישים וחמש הקושיות רצו אבל ראש הממשלה שנא את לאב מי דו love love me do בשבעים ושתיים השיער זרם ספרים בכו בלילה לא נשמע קולם אתה זוכר אנ'לא זוכר אז איפה היינו... בשמונים ואחת אם אני לא טועה לא קרה פה כלום אבל יצאנו מזה אתה זוכר אנ'לא זוכר בתשעים ושתיים הטכנו קם והחליף סופית את התוף מרים אתה זוכר אנ'לא זוכר אז איפה היינו... בתשעים ושמונה זה עכשיו מיד אז תלכו הביתה תחשבו לבד

danihell7734

New member
נו,אם כבר דורבנים אז איך אפשר בלי

שוב הדיסקו כאן? מה המצב איתך? מה המצב יא גבר? מה קורה איתך? האם הכל בסדר? הכל מאה אחוז הלילה עם כוס בירה תניע ת'עכוז - הדיסקו בא העירה! תזיזי את התחת, תניע ת'אגן שמח שוב במודה, הקצב בלגאן נרקוד כמו ג'ון טרבולטה ושוב הדיסקו לא ילך מכאן אה, אה, אה, אה שוב הדיסקו כאן אה, אה, אה, אה טוב שבאת רגליים בפישוק ויד אחת למעלה ג'ל בשביל הלוק, מחשוף עמוק אם בא לה גיטרה שעושה... וכינורות בטעם מחלקת נשיפה... ובס עם סאונד של פעם תזיזי את התחת, תניע ת'אגן...

והשיר הכי מצחיק שלהם...

הדורבנים- הידעת? הידעת בניו ג'רסי אין זבובים אך ברחובות תוכל למצוא אבני שפה מדליקות הידעת שמספר קורבנות השחפת השנתי על פי רוב הוא מספר עגול הידעת הפלישה לנורמנדי לא היתה מאולתרת הידעת שנשיא ארצות הברית בוש היה פעם ילד הידעת שקולומבוס גילה את אשדוד כשבועיים לפני גילוי אמריקה הידעת בעשור שעבר הוחלף מסטיק עלמה באורביט וחבל שכך הידעת מוצאם של קופי הלמור בראש פינה הידעת במקרר של זאהי ארמלי לא תמצא טחינה הידעת? לא ידעתי כן ידעת! לא שמעתי איך ידעת? התעניינתי הידעת מטאור הוא בעצם חבילת שי לחייל שעברה את מהירות האור הידעת שהצבע הכתום מורכב מהצבעים כתום ושחור הידעת ששלושים מעלות הן בעצם עשרים ושתיים הידעת ששישים וחמישה אחוז מאוכלוסיית קרית ארבע נימנית על שבט אפרים הידעת שחמש מתוך ששת קיבותיו של האדם הן לא קיימות בכלל הידעת זובין מהטה תפקד כמדריך תיירים לפני הפך למנצח על הידעת המניפסט הקומוניסטי נכתב בעפרון מכני הידעת שהשיר הזה הולחן על בסיס של ההמנון היפני הידעת? לא ידעתי כן ידעת! לא שמעתי אין ידעת? התעניינתי

הידעת?

הפואנטה של השיר היא שטויות לא אמיתיות שלא קשורות לחיים והן פארודיה על ה"הידעת" של בזוקה.

danihell7734

New member
דניאל סלומון-כולם אוהבים את דניאל

כל הילדים משחקים בחוץ דניאל בפנים מנגן בפסנתר כל הילדים קוראים לדניאל לצאת דניאל בפנים...רוצה לצאת לא רוצה לצאת כולם אוהבים את דניאל כל הילדים קוראים לדניאל לבוא דניאל רוצה להשאר בפנים, להתאמן עכשיו הם מקללים הם קוראים לו שמן דניאל נפגע, עד היום דניאל רוצה שאמא ואבא דווקא לא יחבקו ולא יחזיקו יד ולא ילטפו אבל אמא ואבא דווקא כן מחבקים חזק נורא ודניאל רוצה לצאת לא רוצה לצאת כולם אוהבים את דניאל כל הילדים משחקים בחוץ דניאל בפנים מנגן בפסנתר כל הילדים קוראים לדניאל לצאת דניאל בפנים...רוצה לצאת לא רוצה לצאת... והוא אומר: לעזעזאל... איך כולם אוהבים את דניאל...

danihell7734

New member
ירמי קפלן-מודדת

את יוצאת באמצע אני נעלב אז אני צועק את צועקת חזרה מכאן זה לא ייגמר לא כל כך מהר את שולפת מילים כמו סכינים ונועצת אותם עמוק בתוך הבטן אני מדם גאווה לא מבדיל בין שנאה אהבה ופרנציפ כשאת מודדת כמה אני נותן תראי מה אני נותן רק אז תחליטי כמה תתני לי חזרה את חוזרת אלי בעיניים בוכות מה את זוממת לסחוט קחי מה שתרצי אני בז למשחק ונכנע לדמעות כשאת מודדת כמה אני נותן תראי מה אני נותן רק אז תחליטי כמה תתני לי חזרה

danihell7734

New member
ובכל זאת,פורום אנוק.

I'm sorry for the times that I made you scream for the times that I killed your dreams for the times that I made your whole world rumble for the times that I made you cry for the times that I told you lies for the times that I watched and let you stumble it's too bad, but that's me what goes around comes around, and you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, I, I'll never be nobody's wife I'm sorry for the times that I didn't come home left you lyin' in that bed alone was flyin' high in the sky when you needed my shoulder you're like a stone hangin' round my neck, see cut it loose before it breaks my back, see I've gotta say what I feel before I grow older I'm sorry but I ain't gonna change my ways you know I've tried but I'm still the same I've got to do it my way It's too bad, but hey, that's me what goes around comes around, and you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time, no, that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, I, I'll never be nobody's wife It's too bad, but hey, that's me what goes around comes around, and you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time, oh no, that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, I, I'll never be nobody's wife I'll never be, never be, never gonna be, never gonna be, never gonna be nobody's wife nobody, yeah, nobody, yeah, no no no, never gonna be, never gonna be (fade out)

danihell7734

New member
ובשבילך אלון נשמה.

נושאי המגבעת-אני טקסט פוליטי כנראה שאני גר בחלק הטוב, שונא את החלק הרע, החיים לא קלים בכפר, חיים קשים בכפר. להתעורר בבוקר, להוציא את הבקר, לחזור בערב לגלות שקר, כי החיים לא קלים בכפר, חיים קשים בכפר. אני טקסט פוליטי? יהה! כוכבים קטנים על הג'קט של ראש העיר הכרטיסים גדולים שיזכירו לי שנמאס מיחסים ונמאס מילדים ונמאס לי מחיות שיזכירו לי שאני טקסט פו - לי - טי, יה! זו פרה שמנה למרחקים ארוכים שקשורה בחוט לחבורה של ממתקים שקשורה במוט לדגל דכאוני שקשורה בחבל לשם שלי. אני טקסט פוליטי? יה! אולי מחר יגמרו המלחמות, קופים עם חצוצרות ינקו את הרחובות, כוכבים קטנים על הג`קט של ראש הכפר מלווה הכרטיסים בשער. אני טקסט פוליטי ? אהד פישוף לא חברה, אהד פישוף לא משחקת, תמיר אלברט לא חברה, תמיר אלברט לא משחקת, רם אוריון לא חברה, כי רם אוריון לא משחקת, אדם הורוביץ לא חברה, אלון כהן לא משחקת, לא חברה... שאני טקסט פוליטי, לא משחקת... לא חברה... שאני טקסט פוליטי, אני טקסט פוליטי? יה!

danihell7734

New member
ולמה לא לגוון בקצת פאנק רוק איכותי?

NoFx-linoleum Possessions never meant anything to me I'm not crazy Well that's not true, I've got a bed and a guitar And a dog named bob who pisses on my floor That's right, I've got a floor So what, so what, so what? I've got pockets full of kleenex and lint and holes Where everything important to me just seems to fall right down my leg and on to the floor My closest friend linoleum Linoleum Supports my head, gives me something to believe That's me on the beachside combing the sand Metal meter in my hand Sporting a pocket full of change That's me on the street with a violin under my chin Playing with a grin, singing gibberish That's me on the back of the bus That's me in the cell That's me inside your head That's me inside your head That's me inside your head

shmez

New member
הגעתי בדיוק בזמן להצפה שלכם..המשיכו

כך
ואם כבר קבלו... skunk anasis- Lost in time I can't count the words I said when I thought they went unheard All of those harsh thoughts so unkind 'cos I wanted you And now I sit here I'm all alone So here sits a bloody mess, tears fly home A circle of angels, deep in war 'cos I wanted you Weak as I am, no tears for you Weak as I am, no tears for you Deep as I am, I'm no ones fool Weak as I am So what am I now I'm love last home I'm all of the soft words I once owned If I opened my he heart, there'd be no space for air 'cos I wanted you Weak as I am, no tears for you Weak as I am, no tears for you Deep as I am, I'm no ones fool Weak as I am In this tainted soul In this weak young heart Am I too much for you In this tainted soul In this weak young heart Am I too much for you In this tainted soul In this weak young heart Am I too much for you Weak as I am Weak as I am Weak as I am Weak as I am, am, am Weak as I am Am I to much for you Weak as I am Am I to much for you Weak as I am Am I to much for you Weak as I am

Ne§t£A Gi®L

New member
ססקקאאאנקקק!!../images/Emo108.gif

Skunk Anasie-Just because you feel good I HOPE YOU'RE FEELING HAPPY NOW I SEE YOU FEEL NO PAIN AT ALL IT SEEMS I WONDER WHAT YOU'RE DOIN' NOW I WONDER IF YOU THINK OF ME AT ALL DO YOU STILL PLAY THE SAME MOVES NOW OR ARE THOSE SPECIAL MOODS FOR SOMEONE ELSE I HOPE YOU'RE FEELING HAPPY NOW JUST BECAUSE YOU FEEL GOOD DOESN'T MAKE YOU RIGHT, OH NO JUST BECAUSE YOU FEEL GOOD STILL WANT YOU HERE TONIGHT DOES LAUGHTER STILL DISCOVER YOU I SEE THROUGH ALL THOSE SMILES THAT LOOK SO RIGHT DO YOU STILL HAVE THE SAME FRIENDS NOW TO SMOKE AWAY YOUR PROBLEMS AND YOUR LIFE OH HOW DO YOU REMEMBER ME, THE ONE THAT MADE YOU LAUGH UNTIL YOU CRIED I HOPE YOU'RE FEELING HAPPY NOW JUST BECAUSE YOU FEEL GOOD DOESN'T MAKE YOU RIGHT, OH NO JUST BECAUSE YOU FEEL GOOD STILL WANT YOU HERE TONIGHT WANT YOU: [X3] I WONDER WHAT YOU'RE DOING NOW I HOPE YOU'RE FEELING HAPPY NOW [X2]​

Ne§t£A Gi®L

New member
lalala...../images/Emo108.gif

Skunk anasie-Everyday hurts I CRIED ON MY BLOOD DAY THERE WAS NOTHING THAT I COULD HOLD ON TO JUST A LINE COULD HAVE HELPED REMIND ME OF YOU, OF YOU I SCREAMED TILL THE BLOOD CAME I WAS LIVING IN A CLOUD OF HOPE LOVER'S KISS, THEN THEY MAKE A WISH TO THE END, THEY PRETEND CAUSE EVERYDAY HURTS A LITTLE MORE, AND EVERYDAY HURTS A LITTLE MORE AND I'LL DO ANYTHING YES I'LL DO ANYTHING TO BELONG, TO BE STRONG TO SAY THERE'S NOTHING WRONG EVERYDAY HURTS A LITTLE MORE 'COS EVERYDAY HURTS A LITTLE MORE AND I'LL DO ANYTHING YES I'LL DO ANYTHING TO BELONG, TO BE STRONG TO SAY THERE'S NOTHING WRONG EVERYDAY HURTS I CRIED IN THE SUNLIGHT WOULD I FAKE ALL THE TIMES I LOVED YOU JUST A PLAY IN A GAME I TWISTED WITH YOU, WITH YOU I NEED TO BELIEVE YOU SACRIFICED ALL THE LIES WE MADE UP HOW WE KISSED THEN WE MADE OUR WISH TO THE END TO THE END [REPEAT CHORUS] TIME MADE ME CONFIDE IN YOU SO CONTRIVED WERE THE WORDS YOU SOLD ME NOW NOTHING CAN SWALLOW THE FEELING SO SHALLOW INSIDE [REPEAT CHORUS]​

תודה יקירי! ועוד נושאי המגבעת

הבא בתור הוא סוס! מה הטעם בכבישים ללא מוצא? אוהב אנשים שאיתם אתה אף פעם לא מגיע ל.. רוצה לפגוש שחקנית קולנוע מעניינת לא אוהב את כל האנשים אני ואני ואני ואני בשיטה הזאת אני כבר לא מצליח לגלות מה קרה בדקות האחרונות וזה לא עושה לי כלום... ציפורים מסתובבות ציפורים מסתובבות שמח פה ושמח שם מספקים לה קרם בשלושים שניות היא מצילה את הרגליים שלה עכשיו התחיל הזמן עכשיו נגמר הזמן תלחץ מהר ותקבל תשובה כולנו עומדים במקום הלא נכון היא מצילה את הרגליים שלה הבא בתור הוא סוס הבא בתור הוא סוס אנשים שמנים יושבים לי על הראש מסתבר שאני לא לבד בבניין משהו מאוד מדאיג קרה מדאיג שאני לא מצליח להזכר מה זה היה לא אוהב את כל האנשים ורק שחקנית קולנוע מעניינת יכולה ליצור מצב לפעמים אני עובר ליד בניינים ענקיים מקושטים וזה לא עושה לי כלום ציפורים מסתובבות ציפורים מסתובבות...

danihell7734

New member
אני אומר לילה טוב לכולם.

היהודים-עידן האלוהים שלוש דתות ואלוהים אחד למעלה בשמיים כל יום שעות עומדים אצלו בתור יכול להיות שגם אני אותו אראה בעוד שניה או שתיים ולי סיבות יש מיליון - מיליון בשם המת האחרון עידן האלוהים עידן האלוהים עידן האלוהים היום מכאן עד אלוהים מכאן עד אלוהים מכאן עד אלוהים תהום אינסוף מתים מרוב פנאטים אף אחד כבר לא בורח במקום דפים רושמים על מצבות אנ'לא מתאים לא תגייסו אותי יותר אתה שומע אם יש שדים יש מיליון - מיליון בשם השד האחרון אז לא מאוחר תרים ת'ראש תראה פרפר עף עד הירח כמה זמן עבר איך לא נמחק לי המספר כמה זמן לוקח

danihell7734

New member
או שלא :)

בין השירים הטובים דניאל סלומון-כשתחזרי שנה אחרי שנה וכלום לא השתנה גלים של אהבה עוד נשברים בך מה היא מבינה קמה ועזבה לראות יותר משנינו למצוא את שאיננו את עוד תפלי עמוק עמוק עוד תתרחקי רחוק רחוק וזה אף פעם לא יעבור זה כל הזמן יחזור כי את תיפלי עמוק עמוק כי תתרחקי רחוק רחוק וזה אומר תיזהרי אולי אני לא אהיה שם כשתחזרי כמו חתול רחוב חייבת לאהוב את כל מה שסביבה את מי שלידה לאן הלכת ילדה? עם מי את ישנה? האם הוא טוב אלייך? עמוק בזרועותייך? את עוד תפלי עמוק עמוק...

רוץ בן סוסי- ג'ה איז וואן

יעני מוש בן ארי ג'ה איז וואן, וואלה כולו מן אללה או אלוהים אחד, שוואיה מן אבדאללה על דרך מתהלך מכור לאהבה וזה האש שמלכך בלב כל הבריאה ארים את מבטי אל מעבר לשנאה כי בדרכי רוצה להיות אטוף מעיל תקווה ג'ה איז וואן... איך שהיום נפתח פותח לי ת'לב איך שהרגע בא מפנה כאב אוי כמה שיפים הם החיים אז בואו לרגע נתערבב לדקה נהייה אחים ג'ה איז וואן... (אויי שוואי מן אבדאללה אוי אוי אוי) איך שהיום נפתח פותח לי ת'לב איך שהרגע בא מפנה כאב אוי כמה שיפים הם החיים בואו לרגע נתאחד לדקה נהייה אחים כי פה אנחנו בני אדם, מכורים לאשליה שאם ההוא שונה ממך, אתה זה לא אתה אז בואו נבין קצת מעבר לשטויות שהקשת מתקיימת מאלפי צורות שונות (אויי אויי) זורקים לנו שקרים על אלף תכניות וביניהן מראים לנו מוסר של אשליות ואני פה מתהלך בדרך מלכים אז ת'חיי עולה עולה אל מעבר לשחקים ג'ה איז וואן...

איי ג'ה מן לוי- גטו ליוינג נוט איזי

הא לא... זו הגרסא של שוטי הנבואה... במלון ברבת עמון כשאני הולך ברחוב, העולם נראה לי די קטן. כשאני עושה משהו טוב, אומרים לי שאני שחקן. אז אם תראה אותי בטלויזיה, תדע שהכל קורה בזמן, זה מפתיע אפילו אותי לדעת שאני כאן. חולון, חברון ,ראש העין, צפת וקלקיליה תנו לשלום להגיע חולון, חברון,תל אביב, מטולה ובני ברק, אתם אנשים על הכיפאק. במלון ברמת עמון, קילו ענבים וחצי מלון, בדמשק כסף בבנק, נרגילה עם אור אחרון, יש רכבת עוד שעה לטבריה, תגיד לקטר שיצפצף, אני רק משלם ת'חשבון אפשר לנסוע בכיף. חולון, חברון ראש העין... הם אנשים הם אנשים בכל מקום, כולם חיים את החיים מיום ליום, בדרך אל המציאות ישנו חלום שעוזר נגענו בתקווה ולא ניתן לה לברוח, לא די בצבא לבטא את הכח, אז תנו להבנה לשגשג ולפרוח, כי אתם אנשים. אחד מנהל גדול, שני מוכר בשוק, אחד אוהב לצחוק, מנסה לחוש, מחפש משמעות מחפש ת'אהבה, לפעמים מתבלבל, לא מבדיל בין טוב ורע. הפשטות זה הרגע והתשובה, כן גם בסוף הדרך, לא תדע אם כל זה באמת נכון ,או סתם חלום שעובר מה שנותר זה לשמוח, להזין את האש, לבקש מ-יה ,שישמור על מה שיש. התקווה בלב, והכח פה נמצא איתנו כל הזמן בכל זמן אייווה כולנו בעניין, והחיים הם מסע בזמן.

למעלה