נו מה יהיה ?

nunimon

New member
נו מה יהיה ?

התחילו בסיגריות, ועכשיו גם האלכוהול? (כתבה מYNET*) מה יהיה? שיסגרו את הברים, ויאזקו את הברמנים. הם משחיתים את הציבור.

אני חושב שזה נכון.

המטרה של החקיקה הזו היא להרחיק את האלכוהול מציבור הנוער והילדים. מטרה מבורכת. כמו שאני רואה את זה המחשבה היא דיי נכונה. אין כאן שום צעד נגד צרכני האלכוהול, או נגד מוצרים שונים. ולדעתי, זה יביא לכך שחובבי האלכוהול יכנסו לתחביב מתוך עניין אישי, ולא בגלל שפרסום משך אותם לשם.

די חלאס מה זה מתוך פרסום?!?!

אנשים הולכים לעשות ביטוח לכל דבר בגלל פרסומות?!?!....לא הם עושים כי הם רוצים אותו דבר לגבי בתי ספר לברמנים לא משנה כמה פרסומות יעשו בכל מקום בנאדם שלא מתחבר לעולם הזה לא יעשה את הקורס חד וחלק!!!....אז די לחפש כבר מסביב ולהתעסק בכלום תתעסקו בעיקר כבר....והשעתירה לבג"ץ על האיסור עישון תתקבל כבר נמאס לי כבר מהחוק הטיפשי הזה!!!.....איך אוסרים עישון במקומות בילוי של חיי לילה?!...זה כמו שיאסרו למכור "שערות סבתא" בלונה פארק לילדים!!!

אוי שתוק. (וסליחה על הבוטות...)

ובוא לא נפתח את הדיון הזה שוב. עישון פאסיבי מזיק למי שיושב לידך, וגם אם לא מזיק - לאחזו בלתי מבוטל מהאוכלוסיה זה מפריע. שיערות סבתא ואלכוהול - לא מזיקים, ולא מפריעים. ובקשר להשקפה המעוותת שלך על פרסום.... תן לי להבין אותך נכון... אתה טוען שפרסום מודרני נועד ופועל בצורה כזו שהוא רק מודיע על הימצאותו של מוצר או שירות מסויים בשוק? פרסום מניע, משפיע, ודוחף אנשים לקנות או לעשות דברים שלא תמיד רצוי שיעשו, או אפילו, דברים שהם עצמם לא היו עושים סתם כך. ולצורך העניין, נביא דוגמא של באנר של אחד מבתי הספר לברמנים.. באנר: "עובדה: ברמנים עושים יותר סקס" קליק. והופ, מתחילים לחפור לך על כמה שברמנים מזיינים כל היום בשביל שתעשה קורס. נו באמת. פרסומת שכזו, אותי אישית היא מרגיזה. אבל אני מניח שיש כמה אנשים חלשי אופי בעולם הזה, שפרסומת כזו משפיעה עליהם ותגרום להם לעשות קורס ברמנים, גם אם אין בהם טיפת עניין או אהבה לעולם האלכוהול, או כל זיקה לעבודה מול לקוח (שכולם כאן יסכימו איתי לדעתי - שאלה שני ה"לבבות" של עבודת הבר). חד וחלק. ותגיד...אשמח אם מישהו יסביר לי פעם מה הקשר בין עישון לחיי לילה בעצם? אנשים שמעשנים מעשנים מסביב לשעון. בבוקר בצהרים בערב בעבודה בבית ובכל מקום. למה העישון מתחבר לך בצורה כלכך חזקה עם חיי לילה?

D221

New member
עישון מאוד מתחבר עם חיי הלילה ובמיוחד עם אלכו

אלכוהול. אני רוצה להגיד לך שלי יותר כיף לעשן בבר. בגלל שאני כל יום בבר אני מנסה לעשן כמה שפחות במשך היום כי זה ברור שאני יעשן הרבה בערב, במהלך העבודה ובסופה. אין מה לעשות - אלכוהול הולך נהדר עם סיגריה. זה כמו הקטע של סיגריה אחרי סקס, ככה סיגריה עם משקה הולכים יד ביד, מי שלא מעשן לא יבין את הקטע ואין כל כך איך להסביר את התחושה הזו אבל זו עובדה קיימת. עם כל שאר מה שאמרת על הפירסום וזה.. צודק מאה אחוז. ו.... בלי עצבים אה?

בואנה בחורצ'יק צא מהסרט שלך ומהר!!!

אף אחד לא ישלם מעל 2000 שקל בשביל קורס שהוא לא רוצה לעשות מלכתחילה זה פשוט לא ריאלי צא מזה!!...וגם אם יש אנשים כאלה הם ממש אבל ממש חלק מועט מכל האנשים שרוצים לעשות קורס ברמנים ותוך 2-3 שיעורים יימאס להם מהקורס. ואולי פרסום מניע ודוחף אז זה השלב הראשוני ואז הם נתקלים בכל השלבים הבאים ומוותרים על העניין. ואולי רק אולי יכול להיות שאתה חלק מהאנשים "חלשי האופי"?!.....ודרך אגב לגבי העישון ראה תגובה מעליי שלD221 אין מה לעשות אם אתה לא מעשן אתה לא תבין את זה!!

ואני חי בסרט...

פרסום משפיע על אנשים. במיוחד על אנשים שלא סגורים על עצמם. כמו ילדים. וילדים מושפעים מלחץ חברתי, טרנדים, ושטויות חברתיות שכאלה.מיתון פרסום מוצרי אלכוהול יכול לעשות רק טוב במובן של צמצום השפעת הפרסום הזה על ילדים ובני נוער. חלש אופי? לא עשיתי קורס ברמנים כי מישהו הבטיח לי שאני הולך לזיין יותר.... תהיה בטוח.

RastaIntrusta

New member
גם לדעתי הפרסומת שברמן עושה יותר סקס

מקוממת אחוז מאוד גבוה באוכלוסייה , אבל זה סוג של דרך למשוך לקורס.

יפה, מצאו תירוץ חדש למקרי אונס...

זה לא שהאנס הוא בנאדם דפוק, עם בעיה נפשית.... זה פשוט הבירה שהוא שתה גרמה לו לאנוס.... אלכוהול וסיגריות אשמים בהכללללללללללללללללל! אין אנשים רעים, יש בירה וניקוטין! מעולה, מצאנו את הפתרון! בואו נאסור סיגריות, בואו נאסור אלכוהול והכל יהיה טוב ויפה - אנשים לא יאנסו, לא ילכו מכות, לא ינהגו בלי רשיון, לא ידקרו אחד את השני על מקום חניה....

lb22

New member
תאמת

עשו כל מיני מחקרים בנושא אונס ויש מחקרים שטוענים שיש קורבנות שמביאות על עצמן סוג מעשים דומה..... קראתי כל מיני מאמרים בנושא (בגלל הלימודים) והביאו שם טיעונים לא רעים בנושא.... וד"א לא לכל אנס יש בעיה נפשית.... וזה היה 60 שניות על אנסים , נשים , בירה וקרימינולוגיה :)

אוקי אז ככה

יש הרבה אנשים שיש להם מה שנקרא "פנטזיית אונס"... זו סך הכל פנטזיה לשלוט או להשלט בצורה מוחלטת אבל זו לא קריאה של בואו תאנסו אותי אלא פנטזיה עם רצון לממש אותה בסביבה בטוחה ומוגנת,עם רשת בטחון. אין דבר כזה קורבן שמביאה על עצמה אונס! לא משנה מה בחורה לובשת או כמה היא מתגרה, לא זה לא, ומוח בריא אמור להבין את זה. אלכוהול לא נותן לגיטימציה להתעלם מחוסר הרצון של אדם לשכב איתך! מנסיון אישי,בדיקות שעשיתי בעבר בלימודים וידע שצברתי מעבודה עם מקרי אונס וקורבנות מקרי אונס - אלכוהול משפיע על שיקול הדעת שלך, אבל לא ברמה כזו שאתה לא יכול לשלוט בו! מי שטוען ככה הוא חסר שליטה עצמית או מחפש תירוץ. אלכוהול משחרר את מה שנמצא כבר בתוכך, הוא לא הופך אותך למשהו שאתה לא. גם אני, בפעמים לא מבוטלות ששתיתי כמויות אדירות וחשבתי שאני הולכת להתעלף מצאתי את עצמי מתפקסת ומתאפסת תוך שניה ברגע שהייתי צריכה! אלכוהול לא גורם לבנאדם לאנוס, חוסר מוסר או בעיה נפשית הם אלה שגורמים לבנאדם לאנוס! והמחקרים האלה, שווים לזבל. פעם גם היו מחקרים שטענו שמיץ פטל מסרטן. נשמע לך הגיוני להגיד שקורבן אונס הביאה את זה על עצמה?!?!?! לא זה לא!!!!!! וגם תחת השפעת אלכוהול, לא קשה להבין את המילה לא! אנשים פשוט נוטים לבחור להתעלם ממנה. אדם שאונס נוטה לאלימות הזו מראש, בירה או שתיים לא הופכות אדם מוסרי שמכבד נשים ליצור אלים, חסר מוסר וטורף מיני! אלה היו 60 שניות על נשים, אנסים ואלכוהול - ממישהי שהיתה שוטרת במשך כמה שנים טובות והתעסקה על בסיס יומי עם מקרי וקורבנות אונס!

lb22

New member
הלו הלו להרגע שם......

לא אמרתי שבנות אשמות בזה... סה"כ אמרתי לך שיש מאמרים עם כל מיני טיעונים מעניינים בנושא הזה... בואי תלמדי קרימינולוגיה תראי כמה מחקרים יעשו לך חררא בראש :)

תלמד אתה את הדברים בתיאוריה...

אני התעסקתי איתם במציאות על בסיס יומי. זה הספיק לי. שום ספר לא ילמד אותך קרימינולוגיה כמו יום אחד בתוך העבודה הזו.

lb22

New member
לא בטוח לגבי זה...

את לא יכולה לפסול בהינף יד (או אות) דעות של מספר פרופסורים בעלי שם עולמי בנושא הזה ..(וכולם ישראלים ...)

יש לי רעיון בשביל הפרופסור שלך...

שישב הוא עם נערה חרדית בת 18 מבוהלת, שבאה להגיש תלונה על זה שאבא שלה והאחים שלה אונסים אותה מגיל 4 והסיבה היחידה שהיא "התגברה על הפחד" ובאה להגיש תלונה במשטרה היא כי הם התחילו לאנוס גם את אחותה הקטנה שמלאו לה 4. אחר שהפרופסור שלך ישב שם וישמע אותה ויחזיק לה את היד, שילך ויכתוב מאמר על איך זו אשמתה ואשמת אחותה שהן נאנסו!

חמדונה

New member
אין לך מה להתרגש...

כבר שנים שגברים משכנעים את עצמם שנשים רוצות באונס ומבקשות אותו בעזרת התנהגויות סמויות... זאת לא אשמת lb22 שהוא בור שובניסט. זה מה שמלמדים אותו.

lb22

New member
את יודעת..

ההודעה שלך מאוד עיבצנה אותי , רק בגלל שאת מכירה אותי אישית.

lb22

New member
אז יש לי רעיון בשבילך גם

תפסיקי לנסות לחשוב שרק את צודקת. נתחיל בזה שהדעה שלי היא לא כמו מה שקראתי במאמרים זה כדי שירדו לי מהגב. שנית לא אמרתי שכל אונס הוא באשמת הבחורה אלא אמרתי שיש מחקרים המראים שישנם מקרי אונס שהבחורה גם אשמה בו , לא יותר מזה לא פחות מזה , את יכולה לא להסכים. וזה שהפרופסר ישב איתה לא יעשה לו כלום , את יודעת מאמרים כאלו (אלו מאמרים בעל שם עולמי לא רק בפורבינציה ששמה ישראל) נערכים אחרי מחקר רב , ראיונות של מספר לא קטן של גברים ומספר לא קטן של נשים אשר עברו מעשים כאלו , הרי לא בא לו סתם להגיד " אישה אשמה במה שעברה" אלא יש טיעונים של נשים!! בנושא הזה. בקיצור זה שעבדת במשטרה לא אומר שכולם חארות ... או לפחות בנושא הזה והמקרה שכתבת כאן לא כ"כ נכנס לקטגוריה של המאמרים...

אוקי, בוא אני אתן לך את פירוש המושג אונס,

כי כנראה שהמושג לא ברור לך כל כך: "אונס היא פעולה שנכפית על המעורב בה, אך בפרט מקובל להשתמש בה כדי לתאר כפיית יחסי מין,בחוקי מדינת ישראל, אונס הוא החדרת איבר מאיברי גופו של אדם או החדרת חפץ כלשהו על ידי אדם לאיבר מינה של האישה, ללא הסכמתה החופשית (חוק העונשין, סעיף 345)". אז רע, הבחורה אשמה באונס כי מה.... היא לבשה מחשוף? חצאית מיני?נעלי עקב? פלירטטה עם מישהו? גם אם בחורה הגיע עם בנאדם לתוך המיטה ובאמצע מחליטה שהיא רוצה שהוא יפסיק ואומרת לו - כל המשך מצידו הוא אונס! במילים אחרות - אישה לא אשמה שאונס, נקודה. מי שאשם זה גבר דפוק שלא מבין את המושג לא.

למעלה