אוי שתוק. (וסליחה על הבוטות...)
ובוא לא נפתח את הדיון הזה שוב. עישון פאסיבי מזיק למי שיושב לידך, וגם אם לא מזיק - לאחזו בלתי מבוטל מהאוכלוסיה זה מפריע. שיערות סבתא ואלכוהול - לא מזיקים, ולא מפריעים. ובקשר להשקפה המעוותת שלך על פרסום.... תן לי להבין אותך נכון... אתה טוען שפרסום מודרני נועד ופועל בצורה כזו שהוא רק מודיע על הימצאותו של מוצר או שירות מסויים בשוק? פרסום מניע, משפיע, ודוחף אנשים לקנות או לעשות דברים שלא תמיד רצוי שיעשו, או אפילו, דברים שהם עצמם לא היו עושים סתם כך. ולצורך העניין, נביא דוגמא של באנר של אחד מבתי הספר לברמנים.. באנר: "עובדה: ברמנים עושים יותר סקס" קליק. והופ, מתחילים לחפור לך על כמה שברמנים מזיינים כל היום בשביל שתעשה קורס. נו באמת. פרסומת שכזו, אותי אישית היא מרגיזה. אבל אני מניח שיש כמה אנשים חלשי אופי בעולם הזה, שפרסומת כזו משפיעה עליהם ותגרום להם לעשות קורס ברמנים, גם אם אין בהם טיפת עניין או אהבה לעולם האלכוהול, או כל זיקה לעבודה מול לקוח (שכולם כאן יסכימו איתי לדעתי - שאלה שני ה"לבבות" של עבודת הבר). חד וחלק. ותגיד...אשמח אם מישהו יסביר לי פעם מה הקשר בין עישון לחיי לילה בעצם? אנשים שמעשנים מעשנים מסביב לשעון. בבוקר בצהרים בערב בעבודה בבית ובכל מקום. למה העישון מתחבר לך בצורה כלכך חזקה עם חיי לילה?