נו מה יהיה ?

בירה אחת

ואני די בטוחה שזו לא הבירה הראשנה בחייו, ושזה לא מה שהשפיע עליו. עם כל המתקפות על אלכוהול, עישון ומקומות בילוי הבירה היא תירוץ נוח. הוא רצה לדקור אותה, הוא דקר אותה. ואני די בטוחה שאם הוא היה מגיע הביתה ומגלה שאין בירה במקרר הוא היה דוקר אותה בכל מקרה!

lb22

New member
אז תפסיקי להיות כזו בטוחה בעצמך

כל עוד לא היית שם אף אחד לא יודע מה קרה שם מלבד אותו בחור ואולי החוקרים של המשטרה אם הוא לא מסבן אותם. לקבוע בנחרצות שהוא היה דוקר אותה גם אם הוא לא היה שתוי זה פשוט לא נכון. את מודעת לזה שאין שחור ולבן ואי אפשר לדעת מה עובר לבן אדם כזה בראש , אבל גם לך אני בטוח שעברו אלף מחשבות על להרוג מישהו שמאוד מאוד עיצבן אותך בעצם בכל אחד מאיתנו טמון הדבר הזה , השונה בנו הוא שאנחנו מסוגלים להשתלט על היצר הזה ויש אנשים שלא..... בסוף יתברר שהוא אכן היה שיכור והוא היה מסוגל לעשות את זה רק ככה ומה תגידי אז?

הספרנית

New member
אני בשוק שבתור ברמנית את לא מבינה את ההשפעות

שיש לאלכוהות על בני אדם! ולא! סיכוי גבוה מאוד, שהוא לעולם לא היה דוקר את אישתו אם הוא לא היה שותה אלכוהול לפני כן. אלכוהול מוריד הרבה מחסומים, וכמו שאמר כאן מישהו לפני הוא את מקהה את החושים ונותן לאדם אומץ לעשות דברים שלעולם לא היה עושה ללא השפעת אלכוהול. אני מבינה שאת אוהבת אלכוהול, ואני מבינה שאת ברמנית, אבל תנסי להרחיב אופקים ולא להיות מקובעת על מה שאת אוהבת, מה שנוח לך לחשוב בחיים ומה שמתאים לך.

אני מבינה את ההשפעה

ועדיין, אלכוהול הוא לא תירוץ לכל דבר! אם הוא דקר אותה, הוא היה דוקר אותה בכל מקרה. אולי לא היום, אבל עוד שבוע או חודש. זה משהו שהצטבר בפנים והיה מתפוצץ כך או כך. מטופש להאשים פחית בירה מסכנה בזה.

הספרנית

New member
אז את מניחה הנחות שווא

אם היו לי זמן וסבלנות כמו שהיו לי בעבר בחיפוש אחר מאמרים בכל הנוגע להשפעות האלכוהול הייתי מצרפת בשמחה, אבל אין לי זמן (החמין קורא לי) ו/או את הסבלנות לכך :) אבל... תקראי בנתיים באופן חלקי לפחות את זה, ומשם אולי תהייה לך את הסבלנות להרחיב את הידע שלך בנושא. טיפ קטן מדע ודעת הם תנאי לאיכות חיים, כי ידע הוא כוח... את מאוד אימפולסיבית והחלטית בדעותייך וחבל, תקראי קצת בנושא ואולי זה ישנה את דעתך. יאללה התפלצנתי מספיק

זו אני!

את כל הדברים האלה אני יודעת, ועדיין... זכותי לדיעה משלי. אני לא מתעלמת מההשפעות של האלכוהול - אני פשוט טוענת שההשפעות מספיק ידועות כדי שאנשים יכירו אותן וידעו להיות אחראים. כל מה שנובע משתיית יתר (תאונות דרכים וכ"ו) הן באשמתו של זה שהיה חסר אחריות מספיק בכדי לדעת מה תהיה התוצאה אם ישתה וינהג ושתה ונהג בכל זאת. אלכוהול לא הורג אנשים! אנשים הורגים אנשים (ואת עצמם!)!!!

למעלה