נו מה יהיה ?

lb22

New member
נכון את צודקת 100 אחוז

את זו שלמדת ומוציאה בזה תואר או אני? ואני אשמח את תגידי לי איפה אמרתי שבכל אונס אשמה האישה רוצה שאני אכמת את זה? 99% ממעשי האונס הגבר אשם. 1% אחד בודד ומסכן נופל על האישה ואת זה לא אני אומר!!!!!! (ושיכנס לך טוב טוב לראש הדבר הזה) אלא אנשים שקצת יותר חכמים ממני אשר חקרו את הנושא הנ"ל ולא אמרו זה סתם כדי לקבל עוד פירסום. שני חתני פרס ישראל (ועוד שלל פרסים בין לאומיים)... אני יודע שזה לא קל להבין את זה , וגם לנו בתור סטודנטים (ובעיקר הבנות) לא היה לנו קל לקבל את זה אבל הטיעונים שהוצגו שם (ואם היו לי את המאמרים כרגע לידי הייתי בשמחה מצרף אותם) הם טיעונים שהראו שהמחקר הזה נכון.

lb22

New member
כרגע?

לא .. זה ממאמרים שלמדנו בתחילת שנה ב' (שנה שעברה) אני אשמח לחפש ולהביא.... ממה שאני זוכר וכרגע זה לא הרבה (מבחן על מוסר ופשיעה ביום שני...) מדובר על זונות לרוב ועל בנות אפרואמריקאיות ובגלל זה גם לא השכלתי את זה על כל סוגי האינוסים שיש

תגיד לי ../images/Emo46.gif

אתה שומע את עצמך? לא לכל אנס יש בעיה נפשית? אתה שומע את עצמך כשאתה מדבר או שחסר לך איזה בורג במערכת?

lb22

New member
לך תלמד קצת בחור

לא כל אנס הוא חולה נפש תתפלא. אתה יודע בכלל מה זה חולי נפשי? הידעת שעל חולי נפשי לא מעמידים לדין , כלומר אם כל אנס היה חולה נפש היו לנו הרבה אנסים במוסדים סגורים של חולי נפש...רק שלא זה המצב. ישנם 3 סוגי אנסים בכלליות : 1. אנס רגיל- יש לו פשוט יצר מיני גדול שהוא לא שולט עליו , דווקא הוא לא מוגדר כחולה נפש . 2. אנס שנהנה רק מהכוח שבדבר - סוג של חולי נפשי , לצורך העניין בני סלע היה נהנה רק מהאקט של ההתנגדות של הנאנסת ולא מזה שהוא אונס אותה. 3. אנס פסיכופט- אנס שאין לו רגש בכלל , הוא מסוגל לאנוס ולרצוח את הקורבן שלו מבלי שיהיה לו איכפת והוא חולה נפש מסוכן מאוד , בעצם זה האנס הכי מסוכן להתקל בו (גם עבריין פסיכופט בעיקר רוצחים הוא מסוג העבריינים הכי מסוכנים שקיימים). אז עכשיו השכלת ? למדת? לפני שאתה בא ותוקף ואומר דברים כמו שאמרת.....

סוף סוף משהו שאני מסכימה איתו!

אבל עדיין רוב האנסים הם בעלי בעיה נפשית. הרוב הגדול של האנסים לפחות ממה שידוע לי הוא הסוג השני שנהנה מהרגשת הכוח, בדרך כלל בגלל שבחיי היומיום הם סמרטוטים.

לך תבדוק עם מי אתה מדבר קודם ../images/Emo46.gif

לפני שאתה מחליט עם מי אתה מדבר. אני בחורה ואני בחורה שעברה את זה. ואתה יכול ללמוד גם חמישה תארים מבחינתי, אתה לא תגיד לי שבנאדם שכופה את עצמו מינית על מישהי שבוכה וצורחת הוא לא חולה נפש!!!!!!!!!!! יש מי ש"לומדים ו"יודעים" ויכולים לזיין את השכל על זה עד מחר מבחינתי, ויש את מי שבאמת יודע מה זה הדבר הזה שנקרא אונס. עכשיו אתה השכלת? עכשיו אתה למדת? שמעת אותי? יופי שששש!!!!!!!

anton z

New member
וואיי!! כל כך בא לי לעשות העתק הדבק לתגובה

שלך!!! 10000%

חמדונה

New member
לפני שבוע

כתבו במקומון כאן "נהג צעיר גרם לתאונה תחת השפעת אלכוהול" עמוד שלם על זה שהתאונה נגרמה כי הוא נהג שיכור ורק באיזה שני משפטים, כדרך אגב, הוסיפו גם שהוא בן 16 ואין לו רשיון... הרי לא יכול להיות שהתאונה היא בגלל שהוא לא יודע לנהוג, נכון? לא, מה פתאום, התאונה היא כי הוא היה שיכור!

הספרנית

New member
מניין לך שהוא לא יודע לנהוג?

זה שאין לו רשיון ושהוא מתחת לגיל המתיר לו להוציא רשיון, לא מעיד על כך שהוא לא יודע לנהוג!

חמדונה

New member
בואנה מאיפה נחתת?

במקרה אני מכירה אותו אישית ויודעת שהוא לא יודע לנהוג, אבל בלי קשר לזה ברור שדבילי להפליא להאשים את האלכוהול בתאונה שהאשם בה הוא נהג בן 16 בלי רשיון.

הספרנית

New member
יקירתי.... בלי להתעמק בכתבה המצורפת בהודעה

הראשית, אני כבר אומרת לך... אם מדינתנו הקטנה תנקוט באי אלו אמצעים, אשר יפחיתו ולו ב-10% את התאונות בדרכים או מקרי האונס או את מקריי האלימות, הגם שאמצעים אלו יגרמו לי אי נוחות מסויימת, אני בעד, תומכת ודוחפת עם כל המנועים קדימה. את לא יכולה לומר שלאלכוהול אין חלק נכבד מהאסונות האלו שפוקדים אותנו בכבישים מידיי יום ביומו או תורמים לריבוי במקריי האונס. אמנם אני כרגע לא רואה את האיסור בפרסום אלכוהול כדרך נכונה להילחם בתופעה, אבל לדעתי גם התגובה שלך היא קיצונית למידיי.

קיצונית קצת אולי, אבל פשוט נמאס לי שאלכוהול

הפך לתירוץ לגיטימי לכל מי שרוצה למצוא תירוץ לחוסר האחריות שלו. אלכוהול לא הופך נהג לחסר אחריות, מה שהופך אותו לחסר אחריות זה לשתות בידיעה שהוא נוהג! מבחינתי אם מישהו שתה ונהג זו אשמתו בלבד והוא לא יכול להשתמש באלכוהול כתירוץ. הוא זה ששתה בידיעה שהוא הולך לנהוג.

הספרנית

New member
אף אחד לא אומר שזו לא אשמתו

ואם הוא לא מסוגל לשמור על החוק המדינה תדאג שהוא יעשה זאת בדרך זו או אחרת. ומה הקשר בלהשתמש באלכוהול כתירוץ??? אם הוא לא היה שיכור כשהוא היה מאחורי ההגה, 99% שהתאונה לא היתה מתרחשת, זה לא משהו שאת יכולה להכחיש, אז אין פה תירוץ. אם הוא היה מאשים את הבר שסיפק לו אלכוהול, אז את יכולה לומר שהוא השתמש בתירוץ, אבל העובדה שהוא עשה תאונה כי הוא היה תחת השפעת אלכוהול, היא עובדה לא תירוץ. את מתייחסת להתקפה על האלכוהול כאילו היתה זו התקפה אישית עלייך. את חיה בתוך מערכת חברתית שכדי למנוע כאוס מוחלט מחוקקת חוקים. אם אדם נכנס לחנות, רכש אקדח ורצח אדם אחר, תגידי שהוא לא יכול להשתמש באקדח כתירוץ? תגידי שהוא בלבד צריך לשאת באחריות? לא! בשביל זה יש חוקים מחמירים בכל הקשור לרכישת נשק, כי גם המדינה אשמה אם היה מצב בו כל אדם יכול היה לגשת לחנות ולרכוש לעצמו נשק. אותו דבר עם אלכוהול, אם יש ריבוי מקרים בהם יש תאונות ואלימות הנגרמות בשל השימוש באלכוהול, אולי באמת צריך לעשות משהו עם הנגישות למוצר.

חמדונה

New member
אבל זה בחיים לא יעבור בכנסת, מה אתם דואגים?

נראה לי ששכחתם מי מפעיל פוליטיקאים במדינה הזאת..

אתמול היתה כתבה בעיתון תחת כותרת:

"שתיתי בירה כדי לאזור אומץ לדקור את אישתי", או משהו כזה. כי הבירה זה התירוץ לזה שאיזה דפוק החליט לנסות לרצוח את אישתו... הוא לא היה דוקר אותה בלי בירה. נו באמת...

lb22

New member
את באמת רוצה להתחיל

לפתוח פה תיאוריות שלמות על משפט אחד? הרי מי כמוכן ברמנים יקרים , יודע מה ההשפעות של אלכוהול על אנשים התשובה למה שהצגת פה מובנת בשאלה , לא היה לו אומץ לדקור אותה כאשר הוא היה במצב רגיל אז הוא שתה בירה שבה יש אלכוהול (ד"א כתוב כמה הוא שתה או הוא אמר כמה הוא שתה?) הרי אלכוהול מכהה את החושים וגורם לאנשים להיות קצת שונים ממה שהם , לחלק הוא נותן אומץ לחלק הוא מבטל כל מיני תכונות אופי שבדרך כלל יש אז למה את ישר אומרת שבטח הוא היה דוקר אותה גם אם הוא לא היה שיכור.... תתפלאי שלא כל דבר נעשה כמו שעובר לך בראש....

למעלה