נו? רצתם לקנות דיסקים של יהורם גאון

נו? רצתם לקנות דיסקים של יהורם גאון

ועכשיו נצטרך לשמוע אותו בטכס חלוקת פרס ישראל עם קול העֶז שנהייה לו. רק שתומרקין לא יקיא שם.

אני דווקא הלכתי לי בנחת

ובסופו של דבר המרתי את הדיסק בדיסק של שרהל'ה שרון. מתנה ממני לאחות נחמה.

אודיסאוס יש סרט אימים אחד

שבו יורם עושה טובה לשרהלה גרון זה נקרא 'גרון ושמוק'. גנזו את זה כי הסתבר שהחברה הישראלית עדיין קטינה.

את ההודעה הקודמת כתב טרול

ולא אני טרול שמתמחה בפריצה לפורומים עם ססמא זו טכניקה מוכרת לכתוב בניק של מישהו הודעות על מנת לייצר פרובוקציה

קפת

New member
הגשתי תלונה להנהלת תפוז

עד שהעניין לא יתברר, לא אמחק את ההודעה, כדי שמנהלי תפוז יוכלו לבדוקתזה. איידע אתכם לכשיהיה מה...

קפת

New member
זה מה שכוסונים אוהבים?

את יהורם גאון??? אה? ====================== סתם, כי נורא רציתי לכתוב גם משהו עם המון סימני שאלה!!!???

יהורם גרון

הטנור הירושלמי שסלסל מעוולים מופלאים עם בני אמדורסקי ואריק איינשטיין בתרנגולים, שהרטיט את הטיט בלבבות האגו הישראלי של מבצע אנטבה, האקסמפלר שמילא אולמות הוא זמר מעולה. את זה לא יקחו ממנו. יורם הוא ג'ימיני קריקט מתחסד בצהרי יומשישי ברדיו, הוא אקמול על פצע בטוח, הוא הפיאה היהודית מאחרוני דור הפילים, אני אוהב נורא את יהורם גאון ומגיע לו פרס ישראל. לטרחנות.

קפת

New member
גשר הירקון, גזר מציון

אח, אח, אח, רוזה... רוזה... רוזה... הולך ופוחת התור. דרדקי האינטרנט אינם מבחינים בין שמיטה לשמוטי. התרנגולים, כבודם במקום בפנתאון התרבות והקאנון הארצישראלי. אבל אמדורסקי (מנוחתו עדן) איינשטיין וגאון עדיין מהלכים על גשר הירקון.

לובה1

New member
ואני חשבתי לתומי

שאת פרס ישראל מקבלים על תרומתו של אדם בנושא מסויים, במהלך חייו. גם אם שיריו של יהורם, במהלך עשרות השנים, אינם לטעמו של מישו, עדיין אי אפשר להתעלם מתרומתו זו - אלא אם אתם סובלים מזכרון קצר. העובדה שכלל עם ישראל מכיר את שיריו ושר אותם עד היום, מוכיחה משו לא?

KT13

New member
למה בעצם??

להיות ציניים בכל מחיר? כי אחרת זה לא מעניין?? כי אם אתה לא פרובוקטיבי משמע שאתה לא קיים?? יהורם גאון הוא לא בדיוק כוס התה שלי ואני מודה שאין לי אף דיסק שלו, אבל האיש שר יפה, יש לו כמה שירים מעל לסבירים והוא בטח יותר טוב מכל מיני ליאור נרקיסים או סרנגים למיניהם. אז איפה בדיוק הבעיה?? שמסעודה משדרות אוהבת אותו? מה לעשות? אי אפשר לתת פרס ישראל לא ליוהן סבסטיאן באך ולא ליוהנס בראהמס ואפילו לא ללודויג ואן בטהובן. 'צטערת, 'תעצבנתי קצת.

קפת

New member
כי

1. לפרס ישראל אין שום משמעות, ובודאי שלא נשגבת. 2. אם תגדירי לי את המשמעויות שיש לפרס ישראל בעיניך אולי זה יגרום לי לכבד אותך, אבל אני עדיין לא אכבד את פרס ישראל ולא חושבת שזה כזה כבוד גדול לזכות זו. 3. מעבר לכך יהורם גאון הוא באמת זמר ענק אבל לא לטעמי. וגם זה נטול משמעות בעיני. יש עשרות זמרים טובים בארץ שהם לא לטעמי. דוד דאור למשל שנבחר לייצג את האירויזיון למשל. גם אם יחלקו להם עשרות פרסים וגם אם דוד דאור יזכה באירויזיון זה עדיין ישאר חסר משמעות בעיני. 4. את הקשר בין המסעודות לסרנגות בכלל לא הבנתי. 5. אני לא צריכה להיות פרובוקטיבית כדי להוכיח שאני לא קיימת. כי אני לא קיימת. וכל מי שיוכיח אחר, חרא חרה שקרן. 6. ובכלל, למה את מצטערת?

קפת

New member
וכי

אני מוצאת שיש לי מעט מאוד דברים שאני ניזהרת בהם עם ציניות. שימוש ברטוריקת "שואה" כאמצעי ניגוח פוליטי, למשל. זו ציניות שאינה ראויה בעיני שמייצרת זילות של מופע (מופע אימיים) שאני מרגישה מחוייבת לשמור על נקיונו. אגב, זה לא מונע ממני לצחוק מבדיחות שואה, כמובן (מה יותר גרוע מלמצוא תולעת בתפוח?) גם פגיעה בילדים אינה ראויה לציניות, אם כי יש לי יציאות לפעמים (מזה קטן, אדום וצורח בפינה, סטייל...). לא עולים לי בראש דברים נוספים, אבל זה לא אומר שאין. את כל שאר הפרות הקדושות - אני מעדיפה להעביר תחת סכין הקצבים שלי. כמעט כל פרה קדושה ראויה להיות סטייק. למה? כי זה מכניס דברים לפרופורציות. כי זה מסייע ונחוץ לבדיקה וחקירה. בדיקה וחקירה הם מהות תרבותית, פתח להתפתחות (ואנחנו באמת רוצות להתקדם). כי קבלת דבר כמובן מאליו מקבעת, מקלשאת, מרדימה. פרס ישראל הוא "מובן מאליו", ויורם גאון (שיש קונצנזוס שהוא זמר בחסד) - גם הוא מובן מאליו. ומובן מאליו, כפי שנאמר לעיל, לא רק שמשעממותי, הוא סם מוות בעיני.

KT13

New member
למה אני מצטערת ??

כי לא התכוונתי להיות כל כך רצינית ובטח לא כל כך בוטה. והמילה "מצטערת" באה רק כדי לסבר את האוזן, כי אני לא ממש מצטערת, אבל חשבתי שזה נשמע טוב. ציניות היא דבר טוב ואני אפילו מסכימה איתך שאין כמעט פרות קדושות ולעזאזל יהורם גאון, גם לי הוא לא עושה את זה. אבל אני התקוממתי על עצם הגישה לנושא. אנחנו עם, עם חרא אולי, לא אולי אלא בטוח, אבל עם. ועם זקוק לסמלים. לא יודעת למה, אבל זה ככה. פרס ישראל זה כמו הדלקת המשואות ביום העצמאות, בעצם זה כמו יום העצמאות עצמו. אז מלגלגים על זה וכבר מזמן לא רוקדים הורה בככרות העיר ויש פטישים ויש קצף מזורגג, אבל זה עדיין עושה משהו. לי בכל אופן. מדי פעם. פחות ופחות. וחבל שכך.

לובה1

New member
קפתמותקקפת הרשי לי להעיר

יתכן ולדעתך אין לפרס ישראל כל משמעות. אני רק יכולה לספר לך, שבקרב מרבית אנשי האקדמיה, יש לפרס זה, וגם לאחרים כמו פרס רוטשילד למשל, משמעות רבה וקבלת פרס זה היא כבוד גדול עבורם. תמיד יהיו חילוקי דעות בקרב האוכלוסיה, האם המועמד בקטגוריה זו או אחרת, הם המועמדים הנכונים, אך זה כבר נושא קצת אחר (קשרים ופוליטיקה עוזרים לא מעט בבחירה). לטעמי, יהורם גאון בהחלט ראוי (וגם לי אין אף דיסק שלו). לעומת זאת, לא הייתי בוחרת בתומרקין. יצירותיו אינן מדברות אלי כלל, סגנונו והתנהגותו ראויים לפרס הבושה. זו דעתי האישית. ומה שלומך כפרה?

קפת

New member
שלומי, ומחמאה לכוסון

נתחיל בשלומי, כי זו עיירה צפונית קטנה ונחמדה, מוכת אבטלה, וכי שלומי הוא הדבר הכי מעניין בעולם. שלומי שאני נוסעת היום לחופשונת קצרצרה של 24שעות, אז למרות שיש לי מה לענות (תמיד ובכל צורה) לך, מאמאלובה, ולקייטי, אני אשתדל להתרחק מהמחשב עד מחר אחרצוריים. תהיו רעים, שיהיה לי מה לקרוא כשאני חוזרת. ומחמאה לכוסון: שהביא בשורה וחצי אחלה נושא להרביץ בו ואיתו.

למעלה