נו שוין, נראה מה תגידו... הנה אנחנו

שמופית

New member
הילה (והגבר) - תמונות מקסימות !!!

איזה כיף... אבל למה הפסקת באמצע ?

תודה לכולן, יש עוד אם רוצים

באמת תודה - רויטל ושירי שאני "מכירה" כבר שנים... מאיה וסרינה... אני ממש מרגישה הקלה עכשיו... לגבי "להפסיק באמצע" - יש לי למעלה מ-720 תמונות סרוקות... תגידו מה אתן רוצות לראות, ואני בכיף מעלה... עכשיו שהורדתי תוכנה שמכווצת תמונות, חופשי על הבר...

סרינה

New member
אם זאת תוכנית כבקשתך ../images/Emo24.gif...

אז אפשר לראות תמונה יותר ברורה של השמלה? גם בה היה כתום?

זה הכי טוב שמצאתי

באופן מפתיע, אין תמונה "מסודרת" של השמלה, אולי כי לא ממש שיתפנו פעולה עם פוזות אלא נשפכנו מצחוק כל הזמן... ולשאלתך - כן, הרעיון של הכתום בעצם התחיל מהשמלה. ראיתי את השמלה הזו בגזרת סטרפלס בעמנואל ונדלקתי, פשוט ככה. ואז הכל הסתדר - ההזמנה גם ככה הייתה על בסיס של כתום (על בערך חמישית מהקדימה היה סטריפ של צילום של ענף עץ תפוז עם כמה תפוזים על רקע של שדה), התכשיטים והלק והנעליים בכתום ובהינומה היה פס כתום וכו´ וכו´... זה פשוט יצא כ"כ יפה, ואף אחד לא הרגיש שזה היה "מתוכנן" - כי זה פשוט השתלב במראה של האחוזה...

שמופית

New member
תמונה מקסימה ../images/Emo45.gif

ומה.... אני לא מקבלת קרדיט ??? העיצוב של השרוולים הוא שלי
לקח למזל איזה פעם-פעמים להבין מה בדיוק אני רוצה, אבל בסוף היא תפרה את זה נכון...
השמלה פשוט מקסימה ומתאימה לך לאללה !

אני לא יודעת אם אז זוכרת...

אבל כשאת שמת תמונות שלך, ישר כתבתי שלך שאני רוצה בדיוק שרוולים כאלה... כי באמת הייתה לי בעיה איך לעשות שרוולים מיוחדים... אז העיצוב שלך, ואני דאגתי שיוסיפו פרחים קטנים גם בפנים, כי רואים חלק מהבפנים של השרוול...

שמופית

New member
אנחנו כאלה גאוניות ../images/Emo6.gif

אולי נפתח סלון לשמלות כלה ביחד ?

rona25

New member
הילה גם אותי שוקי סמוכה איפר

ביום החתונה - נכון הוא משעשע ומקסים?? המלצי עליו לשאר חברותיי שגם לקחו אותו....

תודה לכולן, יש עוד אם רוצים

באמת תודה - רויטל ושירי שאני "מכירה" כבר שנים... מאיה וסרינה... אני ממש מרגישה הקלה עכשיו... לגבי "להפסיק באמצע" - יש לי למעלה מ-720 תמונות סרוקות... תגידו מה אתן רוצות לראות, ואני בכיף מעלה... עכשיו שהורדתי תוכנה שמכווצת תמונות, חופשי על הבר...

חנץ

New member
קיבלתי את ההזמנה מפורום מתחתנים

והחלטתי להרים את הכפפה (למרות שאני מאוד לא דומיננטית בפורום המקביל ובכלל) כי אני פריקית של תמונות חתונה. אז הכל מדהים (אבל באמת) ונראה כיף רציני. המון מזל טוב והמשך חיים מאושרים. דרך אגב מישהו שם לב לגרביו (עם סנדלים!!!) המדהימות של הצלם?!?!? חמוד משהו.....

rona25

New member
תמונות יפות - אהבתי את הנעליים

הכתומות והשימלה עם ההבזקים בכתום - מיוחד ומדליק! איפה התחתנתם?

rona25

New member
עכשיו רק קראתי - "האחוזה"

מקום יפהפה ומאוד יוקרתי , היינו בחתונה ומאוד נפעמנו מהמקום! אחלה בחירה של גן

אלונהב

New member
הילה, פשוט מקסימים

אני "מכירה" אותך עוד מימי הפורום באתר של מתחתנים, לפני כשנה וחצי או משהו כזה... סוף-סוף רואה את הפנים שמאחרוי הכיתובים המצחיקים ומחכימים. והכי חושב, סוף סוף ראיתי עוד כלות משוגעות חוץ ממני בחלק של הנעליים- שלי היו בורדו שיהיו לכם חיים מקסימים ומלאי אהבה, אלונה

נועי

New member
הילה - התמונות שלכם ../images/Emo45.gifאהבתי...

הכל נראה מושלם - בדיוק כמו שרצית וחלמת... התמונות באמת אוצרות רגעים והשימלה ממש מיוחדת
שוקי עשה עבודה נפלאה... והנעליים אין מילים - מטריפות לאללה... ואיזה כיף ש´יצאת´ מהארון כיף להכיר את הפנים שמאחורי השם...

נועי

New member
../images/Emo8.gifושכחתי משהו - הקטע עם התמונות

של ההורים מהחתונה - מקסים ! פשוט מקסים !

limor 2

New member
רוצים עוד ! אף פעם זה לא מספיק !

הכל מהמם ! אתם נראים נפלא !

ayush

New member
WOW, הילה ! אז את באמת אמיתית......

התמונות באמת מיוחדות, ושוב, למרות שזו לא המטרה, את נראית נפלא ! קצת מביך, אבל משום מה דמיינתי אותך אחרת... המציאות מוצלחת יותר !!!! כיף !

למעלה