נו שוין, נראה מה תגידו... הנה אנחנו

danonit

New member
הילה - התמונות מדהימות!!!

תודה שחלקת אותן איתנו

יעל_ב

New member
ראיתי את ההודעה בפורום חתונות ...

והגעתי לכאן "בריצה". אז לפני שאני מחימיאה לכם, אני שמחה שסוף סוף סקרנותנו באה על סיפוקה, וכמי שעקבה (אם כי לרוב מרחוק) אחרי הסיפורים שלך, כיף לי להיות שותפה גם לחלק של התמונות. ...אז הכל נראה נהדר והשמלה שלך מיוחדת מאד לדעתי, וממש מחמיאה לך. עכשיו גם הבנתי למה המלצת על הצלם כל כך לכל מי שהתעניינה, וחלקת לו מחמאות אין קץ. מזל טוב יעל

Ronnie*

New member
איך החבאת אותן עד עכשיו? ../images/Emo8.gif

תמונות יפהפיות! אין מה להגיד, הצלם שלכם באמת עשה עבודה נהדרת. אני מאוד אוהבת את הסגנון שלו. אהבתי במיוחד את הרעיון של התמונות של ההורים - רעיון מקסים ומרגש, ואהבתי מאוד את מוטיב הכתום... בכלל, אני אוהבת שיש איזשהו theme לאירוע... אתם נראים יפים ומאושרים, והאחוזה באמת נראית מקום מקסים - כל הזמן אני שומעת עליה דברים טובים, עוד לא יצא לי להיות שם. אז עוד פעם מזל טוב, וכל הכבוד על התכנון וההשקעה בכל פרט...

יעלי9

New member
מאחורי וילון מס´ 1 - הילה והגבר!

שילוב מנצח לכל הדעות
כיף סוף סוף להפגש שונה כ"כ ממה שדימינתי אבל בדיוק כמו שחשבתי

עוד - מהריקודים

נוכח שפע התגובות הנדיבות, ובאמת תודה מעומק הלב לכולכן, הנה עוד 2 תמונות מהריקודים - חברה שלי טרחה והביאה צעיפי נוצות וצעיפים עם נוצצים שסחפו את הרחבה... בסוף הערב אפילו ראיתי את אחד המאבטחים עם צעיף כזה...

סיגל2

New member
היי הילה, איזה כיף לראות את הפנים

מאחורי הסיפורים ונראית ממש מקסים בשמלה. התמונות מקסימות ובהחלט מעבירות את רגעי האושר והשמחה שהיו בחתונתך.

fila

New member
איזה תמונה מקסימה!../images/Emo99.gif

ובכלל נעים להכיר.......סוף סוף

nikit1

New member
הילה../images/Emo70.gifממש ממש יפה

אני שמחה שהחלטת לשתף אותנו, התמונות מקסימות! אגב,
על הנעליים הכתומות! אהבתי מאד.

נופר 30

New member
ואני לא הבנתי על מה המהומה

שימלה יפה , כלה יפה , מקום יפה , וחתן יפה אז מה לעזאזל הייתה הבושה עד עכשוו? תמונות מדהימות

dorlim

New member
למרות הבקשה... התמונות משגעות ../images/Emo45.gif

תמונות שבאמת הצלם "תפס את הרגע" מקסים-מקסים-מקסים
ואצלי בניגוד לאחרות בפורום, התמונות ממש מתלבשות עם מה שציירתי לי בראש מהסיפורים, חוץ מהחתן... שמחה שהחלטת להסיר את מעטה החשאיות
חג שמח לימור

אתי@

New member
נעים להכיר ../images/Emo6.gif

הילה, התמונות נפלאות, ואת מקסימה (יופי טבעי שכזה, אהבתי!), השמלה מיוחדת, הגן מהמם, בקיצור הכל נהדר שמחה שנחשפת...

../images/Emo142.gif../images/Emo39.gifתודה,תודה,תודה../images/Emo142.gif|פ

היה משהו נורא מתוק ונעים בלפרסם סופסוף את התמונות - לא כי הייתה בושה בעבר אלא כי רציתי להמנע מחשיפה כל עוד הטור מופיע במתחתנים... עכשיו עבר הרעש, ורק מי שיחפש ספציפית את נותני השירות שלנו ימצא אותם (ככה פירסמתי את זה בפורום חתונות). בכל מקרה, תודה על המחמאות והמילים הטובות - עשה לי חג שמח ומתוק, ואשתדל לענות למסרים האישיים בהקדם... איזה כיף לי עכשיו...

למעלה