נזקי החיסונים למוח - ד"ר בליילוק מסביר

נזקי החיסונים למוח - ד"ר בליילוק מסביר

בהרצאה מעט טכנית (לאנשי מקצוע), מפרט ד"ר בליילוק את דרכי הפעולה הביולוגיים ואת המחקרים המראים את הנזקים שנגרמים למוח בגין הרעלת המערכת החיסונית, בין השאר בגלל החיסונים, ובמיוחד בשל המתכות בחיסונים (כספית בעבר, אלומיניום היום) והאינטראקציות שלהם עם חומרים אחרים.

המסקנה שלו: כל הילדים נפגעים, לא כולם באותה מידה.

elraviv

New member
עוד מקור מידע אמין...

הנה הידע של דר.בליילוק על חיסונים:
With respect to the H1N1 vaccine, Blaylock argued forcefully that it may be more dangerous than the flu itself since the vaccine contains squalene, which it doesn’t contain and which wouldn’t have been a problem in any case, but reality is apparently less important for this brand of people. According to Blaylock squalene has been strongly linked to the Gulf War Syndrome, despite the fact that there was no squalene in vaccines given to Gulf War soldiers.
איך נאמר בעדינות: האמת היא לא נר לרגליו...
לקריאה נוספת, איך האילומינטי יצרו והפיצו את H1N1, איך הקומוניסטים אשמים בכל בעיות הבריאות בארה"ב. איך תוכנית הבריאות החדשה של אובמה היא בעצם מזימה לאכוף המתת-חסד בארה"ב. והיכן הוא מוכר את המוצרים שלו (הממממ מי אמר מוטיבציה כלכלית ולא קיבל)
http://americanloons.blogspot.co.il/2013/04/505-russell-blaylock.html

פולספגן

New member
מה הידע של רופא הילדים שלך על חיסונים?

אנא, חסוך לי את התשובה שהוא למד 7 שנים רפואה

elraviv

New member
פולספגן ד"ר בלילוק מדגים שאין לו ידע

כנראה לא קראת את מה שכתבתי (באנגלית...)
אז הנה תרגום קצר - ד"ר בלילוק מזהיר מפני חיסון ה H1N1 בגלל שהוא מכיל סקוואלין וכנ"ל הוא מאשים את הסקוואלין בתסמונת מלחמת המפרץ. אבל יש בעיה ממש ממש קטנטנה במה שהוא אומר, סקוואלין לא נמצא לא בחיסון H1N1 ולא בחיסונים שקיבלו החיילים במלחמת המפרץ הראשונה.

כמו שאמרתי האמת היא לא נר לרגליו.

כמה עוד שנים הוא צריך ללמוד ולהיבחן כדי שתוכלי לסמוך עליו כאדם לא כרופא.

אישית אני חושב שלגבי אנשים כאלה (שהאמת היא לא נר לרגליהם) משנה כמה שנים הם למדו וחקרו, מה שמשנה זה כמה שנים בכלא נכניס אותם בגלל שהם משקר במצח נחושה על נושא כ"כ חשוב.

פולספגן

New member
קראתי, אבל התייחסתי לכלליות של קודמך שמסתכל

בתואר ד"ר, אז גם לזה יש תואר ד"ר.

רופא ילדים לא מבינים בחיסונים כלום וכנ"ל גם רופאי טיפת חלב והיחידים שמבינים הם רופאים שההתמחות שלהם היא אימונולוגיה או מחלות זיהומיות וגם להם יש רק ידע ב-High level.

zlp

New member
לא, את.

וכנראה ששוב כשלת בהבנת הטיעונים. לא חדש.

zlp

New member
בוודאי שרופאי ילדים לא מבינים...

לעומת זאת נוירוכירורג חסר יושר אינטלקטואלי מבין היטב, כמובן.

את מייחסת לי דברים שלא כתבתי (אני לא מאמין שמתוך חוסר הבנת הנקרא, אבל בסדר) ואז תוקפת אותם.

אגב, האבחנה המוזרה שאת מנסה לקדם של High level/low level היא פרי המצאה של מי שיש לו רק פטיש ורואה את העולם כמסמר.

ולא בטוח שבכלל יש לו פטיש. יכול להיות שהוא סתם נהנה לדבר על פטישים.

פולספגן

New member
עשיתי הבדלה בין בינו לבין רופא ילדים ואתה

השבת "הוא למד ונבחן על זה במסגרת ההתמחות".

לא צריך להיות גאון גדול בשביל להבין שאתה חושב שהוא "לא למד ונבחן על זה".
בשורה תחתונה, כל מי שעשה פסיכומטרי, מבין בקלות את הכשל שלך!

zlp

New member
אין כאן שום כשל

אבל את יכולה להמשיך ולייחס לי דברים שלא כתבתי. אני רגיל לזה.

נשמח למקור התומך בהאשמה שלך

ההאשמה שלך שד"ר בליילוק חסר יושר אינטלקטואלי דורשת מקור חזק מאד. אני מקווה שיש לך אותו...

zlp

New member
נמצא בשרשור הזה, כמה הודעות מעלי.

אני בטוח שתצליח למצוא.
אם לא אתן לך קישור.

כל כך מתאים לך...

אני מבין שאתר זומבי שחרט על דגלו להכפיש ולתקוף כל מי שמהווה סכנה לממסד ולתעשיות העשירות אשר מסתתר מאחורי אנונימיות מהווה עבורך עכשיו מקור מהימן שיספר מה פלוני אמר על מה. אתם ממש מאורגנים במשימה שלכם...

אם זה מה שמצאת על ד"ר בליילוק, הוא כנראה באמת צח כשלג. ביום שתגיע לעשירית מהישיגיו במדע, במחקר ובחדר הניתוחים, יכול להיות שכבר ישעמם לך לזרוק רפש על אנשים אחרים.

אתרים לא מעניינים

כל קבוצת האתרים שמטרתה להכפיש ולעשות דה-לגיטימציה לכל מי שקורא תיגר על עמדת הממסד, בכלים מדעיים מקצועיים, לרבות האנשים המייצגים גישה זו ומקדמים אותה - אינם רלוונטים. מספרם של אנשים אלו המותחים ביקורת על הבון-טון המקובל כל כך גדול והאיום שהם מציגים על תעשיות אלו כל כך משמעותי, שהדרך שבה מנסים מקצועני יחסי הציבור של תעשיות אלו להתמודד עימם היא על ידי תיוגם כשרלטנים (Quacks). כשהרופא שלך, לבוש חלוק לבן וסטטוסקופ תלוי על צווארו, מפחיד אותך מפני אותם חורשי מזימות רעות ורומז על חוסר אחריות שלך כהורה כאשר תבחר בדרכם של אחרים, אתה תחשוב פעמיים לפני שתבדוק חלופה אחרת לרופא שלך. כאשר ישנם שרלטנים אמיתיים בשפע, זה מאד נוח לזרוק את כל הלא-רופאים, או הרופאים שלא ממהרים ליישר קו, לסל אחד עם תווית אחת האומרת "זהירות! סכנה!". אך ישנה דרך, לפחות בארה"ב, לקבל רמז על מיהו שוחר אמת בבריאות ומיהו, אולי, שרלטן אמיתי. כל אדם או רעיון אלטרנטיבי למדע הרפואה המודרנית ובעל ערך משמעותי לבריאותך, כלומר, מהווה איום אמיתי על הממסד הרפואי, זוכים לחלקת השמצה בקבוצה של כעשרים אתרים בהם Quacks.com ו Quackwatch.org, המנוהלים על ידי סטיפן בארט (Stephen Barrett). תוכלו למצוא שם את כל זרמי הרפואה המשלימה, לרבות כירופרקטיקה, דיקור סיני, רפלקסולוגיה, תזונה, הומיאופתיה וגם את לינוס פאולינג, פרופסור לכימיה נודע בעולם, פעמיים זוכה פרסי נובל, אותו הוא כינה "שרלטן", ווסטון פרייס, רויאל לי ואחרים. למעשה, כל אדם, שיטה או רעיון שלוקים בהצעות והסברים חלופיים לקונצנזוס של הממסד הרפואי זוכים להקדשה מאת סטיפן בארט. באופן אירוני משהו, איש מקצוע שקיבל מבארט הקדשה, ראוי לתשומת ליבך כבעל מידע או שירותים בעלי ערך פוטנציאלי עבורך. בארט עצמו, מסתבר, אינו ראוי לתעודת יושר בעצמו. במשפט דיבה בו תבע בארט את דר' קורן על פרסומיו של קורן בעלון החדשות המקצועי שלו למטפלים בכירופרקטיקה בו כתב כי בארט אינו רופא מורשה ושקוע בקשיים עקב תביעה כנגדו על סך עשרה מיליון דולר, הורה השופט, בריאן ג'ונסון, בדיון באוקטובר 2005, בצעד חריג, על ביטול התביעה ודחייתו של בארט – דקות לפני שחבר המושבעים היה צריך להתכנס ולהחליט בעניין. ג'ונסון הורה לחבר המושבעים כי אין מספיק ראיות לביסוס תביעתו של בארט וזהו אחד מאותם מקרים נדירים בהם יש מקום להתערבות ופסיקה שלא על ידי חבר המושבעים. במהלך המשפט, חקירתו הצולבת של בא כוח הנתבע, קרלוס נגרט, חשפה כמה עובדות מעניינות. דר' בארט, הטוען להיותו פסיכיאטר מורשה בדימוס, איננו דר' באמת, כי לא עבר את בחינות ההסמכה. בארט, הציג את עצמו כפסיכיאטר מוסמך והעיד במשפטים רבים ככזה. עוד הודה בארט במשפט כי הוא תבע עוד כארבעים מרפאים שונים תביעות דיבה דומות במהלך מספר השנים שחלפו. כן נחשפו קשריו לארגון הרופאים האמריקאי (AMA), לועדת המסחר הפדרלית (FTC) ולמינהל המזון והתרופות (FDA).
במשפט אחר בו שימשו בארט ועמיתו וואלאס סאמפסון כעדים "מומחים" מטעם התביעה, דחה השופט הליי פרומהולץ את התביעה ואת עדותם של השניים וקבע: "עדותו [של סאמפסון] הינה בעיקר ניסיון להטיל דופי בגוף מקורות המידע הקרואים Materia Medica [מקורות המדע אודות תרופות] שאותם רואה מינהל המזון והתרופות כמקור מידע משמעותי בהתייחס לתרופות הומיאופתיות...למרות שהצהיר כי הוא מרצה באוניברסיטה קורס על 'רפואה משלימה', הודה דר' סאמפסון כי הקורס אינו עוסק בלימוד שיטות הטיפול אלא נועד להבליט את הביקורת על פרקטיקות אלטרנטיביות מעין אלו". על עדותו של בארט, כתב השופט: "...באשר לתוארו כמומחה לרגולציה של מינהל המזון והתרופות על תרופות הומיאופתיות, בית המשפט מוצא שבארט חסר כישורים מספקים בתחום זה...יומרתו של בארט לידע משפטי ורגולטורי אינו ניכר. הוא אינו עורך דין למרות טענתו שלמד כמה סמסטרים בבית ספר למשפטים בהתכתבות. למרות שנראה שבארט ניהל כמה מגעים עם נציגי רשות המזון והתרופות, נראה כי הם היו אקראיים, בעיקר ביוזמתו ובעיקר לצורך איסוף חומר למאמריו ואתרי האינטרנט שלו... ניתן להניח כי ניסיונו המקצועי המתמשך איננו מעודכן בהיותו ללא רישיון ברפואה מזה כשבע שנים". במשפט זה שנערך בשנת 2001, "הועדה הלאומית נגד הונאה ברפואה" (NCAHF) תבעה את "קינג ביו פרמצבטיקה" המפיצה תרופות הומיאופתיות והעומד בראשה, פרנק קינג, בגין פרסום מטעה, ניהול עסק באופן לא חוקי, ניהול עסק באופן לא הוגן והונאה במסגרת העסקית. בית המשפט דחה אחד לאחד את סעיפי האישום האלה. באשר לאמינותם של העדים "המומחים" מטעם התביעה, קבע פרומהולץ: "בית המשפט מוצא שסאמפסון ובארט משוחדים מאד לטובת התובע...שניהם חברי מועצת המנהלים של התובע מזה זמן רב, דר' בארט שימש כיו"ר שלה. שניהם היו שותפים לבקשה למינהל המזון והתרופות בשנות התשעים המוקדמות להגבלת מכירתם של מרבית התרופות ההומיאופתיות. הקורס של סאמפסון באוניברסיטה מציג למעשה עמדה חד-צדדית וביקורתית על רפואה אלטרנטיבית. הפעילויות הרבות של דר' בארט בהרצאות ובכתיבה על רפואה אלטרנטיבית, באופן דומה, ממוקדות בהכחדת פרקטיקות אלו, עליהן הוא מבקש להעיד לפי דעתו. שכרם של שני העדים, לפי עדותו של בארט, משולמים מקרן שהוקמה על ידי התובע הממומנת מפיצויי תביעות כדוגמת התביעה הזו. על בסיס עובדה זו לבדה, בית המשפט יכול להסיק שסאמפסון ובארט עתידים לקבל תשלומים עבור עדותם לטובת התובע בתביעות עתידיות, במקרה ותביעה זו תזכה ותעשיר את הקרן שתוארה על ידי בארט. לפיכך, ניכר כי שני האנשים בעלי אינטרסים אישיים, כלכליים וישירים בתוצאת משפט זה...על בסיס כל אלו, ניתן לומר שסאמפסון ובארט הם בעצמם הלקוח, ועדותם ראויה למעט, עם בכלל, אמינות". כפי שניתן להתרשם, מר סטיפן בארט הינו שרלטן מקצועי, תובע סידרתי וחסר תרומה משמעותית לבריאות הציבור בעצמו. לאחר עשרות משפטים עם תוצאות מעורבות בתי המשפט מבינים בשנים האחרונות עם מי יש להם עסק ומנפנפים אותו בזה אחר זה, לעיתים תוך השפלה כפי שעשה השופט פרומהולץ בדוגמה האחרונה. חשיפת פרצופו האמיתי, מניעיו ודרכי פעולתו של בארט וחבריו זוכים לבמה נגדית באתר Quackpotwatch.org, המנוהל על ידי טים בולן (Tim Bolen).

אני לא אתפלא אם אתר הלונים שאתם מפנים אותנו אליו, שייך בזרועותיו לסטיפן בארט או לאנשים כמוהו. מכל מקום, כנראה שלא נוכל לדעת, בשל אנונימיותו המסתורית...

ואני שואל את עצמי: מה זה אומר על אנשים הפועלים באופן דומה כאן, זורקים רפש ומשמיצים כל אדם, גוף או דיעה שלא מתאימים למה שהם סבורים ה "אמת", ואף מפנים לאתרים שכאלו...
מכל מקום, מקור מידע זה אינו מקובל כאן בפורום ובפעם הבאה הודעה שמפנה אליו בתור מקור למשהו - תימחק.

elraviv

New member
כרגיל, התחמקויות...

כתבת המון - באמת כל הכבוד על התחקיר. לא רלוונטי כלל.
אתה פוסל אתר בגלל שאולי הוא שייך למישהו? לא!
אתה פוסל את האתרים האלה, בגלל שאתה לא אוהב אתה המסקנות שלהם, לא אכפת לך בכלל, למי הם שייכים או האם הם צודקים, העיקר הם לא יופיעו אצלך בפורום כי הם נוגדים את הדוקטרינה שלך.
צנזורה והסתרת האמת במיטבה - כאמור הפוסל במומו פוסל.

אז שוב נשאל - ושוב תתעלם.
יש לך תשובה לגבי הטענות נגד ד"ר בליילוק המהולל?
מה ישכנע אותך שד"ר בליילוק לא צח כשלג?
מה ישכנע אותך להוריד מאמר שתורגם "ביצירתיות" מאנגלית?
על מי אתה מגן? מי זה שמסתתר מאחוריך ולוחש באזנך מה להעלות לרשת?

אל תיתמם

לא כל אתר באינטרנט מהווה מקור מידע אמין (אני שמח להיות זה שמחדש לך בנושא).
אם מישהו כותב באינטרנט שד"ר בליילוק הוא שקרן, זה לא הופך אותו לשקרן.
אם יש לך עדויות חזקות שמראות שהוא שקרן, או חסר יושר אינטלקטואלי, או כל קביעה אחרת - תראה אותם, ורצוי לפני(!) שאתה קובע עליו דברים כאלו. זו לא צריכה להיות בעיה עבורך, זה מה שאתה עושה בעיקר - מוצא "עדויות" על אנשים - מדוע הם שקרנים, נוכלים, או סתם לא מקצועיים לדעתך.
אגב, גם אם תמצא משהו עליו, זה עדין לא בהכרח הופך אותו לשקרן או לחסר יושר אינטלקטואלי. מעניין שאף אחד לא חשב עליו ככה כאשר לקח חלק בסקירת עמיתים של למעלה מ 30 פרסומים מדעיים שלו. מה אתה עשית עד היום שאתה מרשה לעצמך לשבת על העץ ולזרוק רפש על כל אחד שאתה לא מסכים איתו?

elraviv

New member
סוף סוף אנחנו מסכימים על משהו

"לא כל אתר באינטרנט מהווה מקור מידע אמין" - עכשיו תגיד לי מה קריטריונים שלך לאתר אמין.
הנה הקריטריונים שלי:
1. מביא סימוכין למה שהוא טוען.
2. שכשאני בודק את הסימוכין אני מגלה שהם באמת אומרים מה שהאתר טוען שהם אומרים, וזאת לא פרשנות מסלפת או חלקית של הדברים.
3. המידע מלא ולא סובל מקטיף דובדבנים,
4. הטיעונים של האתר בהכרח מובילים למסקנה והמסקנה עצמה ברורה ולא מעורפלת (דוגמה לכשל כזה, פירוט תופעות הלוואי של OPV כסיבה לא להתחסן ב IPV)

קצת מאוחר ולא השקעתי בחיפוש אחר דבריו של דר. בליילוק אבל הנה ציטוט מתוך הדוח שלו עצמו
http://w3.newsmax.com/newsletters/blaylock/issues/sept09bwr/blaylock_sept09bwr_63.pdf
אחרי שהוא מפחיד (בעמוד 8) בלי שום בסיס (כראוי למי שעוסק בניחושים ולא בעבדות
) שבחיסון השפעת יהיה MF-59 (סקוואלין).

מצאתי דוגמה יותר יפה ל"יושר אינטלקטואלי" שלו
Those who are dying are not dying from the
virus itself, but from a cytokine storm.
Their bodies’ reaction to the virus is what is
actually killing them.
בתרגום חופשי, אלא שמתים [מהשפעת] לא מתים מהווירוס עצמו, אלא מסערת ציטוקינים - תגובת הגוף שלהם לווירוס היא שהורגת אותם.

תתפלאו הוא צודק, אז למה זה מפריע לי - לכאורה הוא הרי צודק ווירוס השפעת לא הורג אלא הסערה הזאת אז באמת אין סיבה להתחסן...
אז זהו שלא - הוא מנצל את הידע שלו כדי להטעות.
זה בערך כמו שאני אגיד לשופט, זה שדקרתי אותו 30 פעם לא הרג אותו, הוא מת מאיבוד דם.
סערת ציטוקינים היא תגובה ידועה של מע' החיסון לווירוס השפעת, ולדוגמה היא הייתה גורם המוות מספר אחת בשפעת של 1918.
אבל בו לא נתעלם מגורם לסערה - הווירוס -. אם מישהו מחוסן הווירוס לא יגרום למע' החיסון שלו להשתגע ולהרוג את אותו.

לגבי האתר http://www.quackwatch.org/ האמת לא הכרתי אותו.
אבל האתר http://www.quackpotwatch.org/index.html עוד יותר מרתק.
אם הוא מכיל מה שאני חושב שהוא מכיל, אז אני צריך להודות לך מאוד מור.

למעלה