נזקי החיסונים למוח - ד"ר בליילוק מסביר

קומרן

New member
בטוח יברח

אבל לא מהסיבה שתחשבי

elraviv

New member
אז בו ננתח אתה תשובתו של מור

אני מבין שאתר זומבי[1] שחרט על דגלו להכפיש[1] ולתקוף[1] כל מי שמהווה סכנה לממסד[2] ולתעשיות העשירות אשר מסתתר מאחורי אנונימיות מהווה עבורך עכשיו מקור מהימן[3] שיספר מה פלוני אמר על מה. אתם[2] ממש מאורגנים במשימה[2] שלכם[2]...

אם זה מה שמצאת על ד"ר בליילוק, הוא כנראה באמת צח כשלג[4]. ביום שתגיע לעשירית מהישיגיו[5] במדע, במחקר[5] ובחדר הניתוחים[5], יכול להיות שכבר ישעמם לך לזרוק רפש[1] על אנשים אחרים.

[1] קללות והשמצות - כי הרי הפוסל במומו פוסל.
[2] ראה http://www.scientificamerican.com/article.cfm?id=the-conspiracy-theory-director
[3] אדרבה לא מהימן, תכנס לקישורים שהוא הביא ותראה אם הוא דובר אמת. לחלופין תכנס ללינק ש"קומרן" הביא. בניגוד לאתר שלך, האתרים האלה כן מגלים אמינות...
[4] צח כשלג? באמת מעניין אותי מה ישכנע אותך שהוא שקרן עלוב? מה שהוא אמר נמצא לפניך, לא מאמין לי תחפש לבד ותכתוב למה הוא התנגד לחיסון H1N1 - נראה לי שאתה לא נותן לעובדות לבלבל אותך..
[5] כישלון פניה לסמכות, אם הוקינס יגיד עכשיו שכדור הארץ שטוח אתה תאמין לו או שתגיד "זקנתו מביישת את בחרותו", הנ"ל טען א' מסוכן כי א' מכיל ב' , א' לא מכיל ב' - מ.ש.ל

נראה לי שאתה עדיין לא מפנים את "המשימה" שלי - אני רוצה אתר טוב בנושא החיסונים, שמכיל את הטוב ואת הרע ואת כל המידע הידוע, כדי שניתן לעשות החלטה מושכלת.
אבל האתר שלך "בעייתי". אז אני מתחיל עם הדיוק המדעי - אפשר לפרסם משאלות לב ודמיונות, ואפשר לפרסם את האמת האמפירית המדעית. כל פעם שתבחר את הפרסום השני ע"פ הראשון אני אני אתקן אותך.
בסוף תלמד שבענייני מדע - אני צודק. ואולי רק אולי תסמוך עלי מספיק כדי לשאול אותי אם מה שאתה הולך לפרסם הוא נכון.
כי מי שמייעץ לך עד עכשיו (ושאתה מגן עליו, ומסתיר אותו בחירוף נפש) מטעה אותך ובגדול.

זה מזכיר לי - אמרת שם יש הבדל בין התרגום העברי למקור האנגלי "תשקלו" להוריד את הפרסום. שלחתי לך בעבר רשימה של סילופים בתרגום העברי לעומת המקור האנגלי - המקור האנגלי טען שאין קשר בין כספית ואוטיזם, התרגום העברי טען שיש. מה אתה הולך לעשות בנידון?

elraviv

New member
אוופס - טעות..

..כל פעם שתבחר את הפרסום הראשון ע"פ השני אני..

bmno

New member
מדוע אתה עונה בבוז וציניות ?

התגובות שלך בצורה קונסיסטנטית מלאות בציניות ובוז.
זה מעייף ולא לעניין לקרוא את התגובות שלך

אני במקום מור סגמון הייתי חוסם אותך מזמן ולא בגלל השאלות שלך
אתה לא כאן בשביל לנהל דיון וללמוד דברים אתה כאן בשביל הכיף הסדיסטי שלך. ולנסות לנפח את האגו המסכן שלך על חשבון מור

תוכל ללכת לחבריך בבלוג חשיבה חדה ולהתהולל שחסמו אותך. האגו שלך צמא נון סטופ לחיזוקים

elraviv

New member
אני עונה כך כי בלי פרובוקציה סגמון פשוט מתעלם

שים לב שבאופן קבוע יש שאלות ש מור לא עונה עליהן.
אז אני מציג אותן שוב, בצורה פרובוקטיבית יותר כדי שיהיה לו יותר קשה להתעלם.
ראה דוגמה קלאסית לשאלות שלי איך התאוריה שחיסון הפוליו גורם לאיידס הגיעה לאתר המכובד של סגמון?
(מיותר לציין שזאת שטות גמורה - כבר נתתי קישורים להפרכה)
כנ"ל ההתעלמות שלו לגבי המאמר שתורגם ברשלנות אצלו באתר מאנגלית לעברית תוך הפיכת משמעות המסקנות. וכולי.. וכולי...
סגמון עונה למה שקל לו לענות. לא באמת מעניינת אותו האמת המדעית (אחרת היה כבר מעיף את 2 הדוגמאות לעיל מהאתר שלו - ויש עוד מלא), מעניין אותו לזרוע פחד כנגד חיסונים...

תנסה אתה לגרום לו לענות על השאלות שלי, שיהיה לך בהצלחה גם "תלתולית1" ששאלה אותי בדיוק אותו הדבר מפחדת לנסות...

למעלה