נזקי החיסונים למוח - ד"ר בליילוק מסביר

מה פירוש "מידע לא מקובל כאן בפורום"?

לא ברור לי באיזו זכות אתה מחליט לסנן מקורות מידע. ברבות מהודעותיך אתה מפנה לאתר של עמותת חסון, שיש לך כמובן אינטרס בקידומו. מדוע האתר שלך כן (אף שיש לחלק מגולשי הפורום ביקורות מגובות עליו ועל אמינותו) ואתרים אחרים לא? אתה לא מרגיש שיש כאן ניגוד אינטרסים? איך היית מתייחס למנהל פורום שהיה מוחק הודעות שהיו מפנות לאתר שלך? הודעה מאיימת כזאת נותנת לי תחושה שהפורום הזה הוא לא יותר מבמה לקידום מטרות העמותה שלך.

יחי ההבדל הקטן

כתבתי באמת בצורה קצת קיצונית, ובכל זאת, מקור המידע הזה - אתר הלונים - בהחלט לא מקובל עלי כמקור למשהו.
לא מדובר על אתר העוסק במתן מידע על שום דבר, אלא באתר ששם לו כמטרה להשמיץ אנשי מקצוע מסויימים ולזרוק עליהם רפש והאשמות שסתם כך בא לכותב לרשום. זה אתר שמכוון לפגיעה באנשים, לא לקידום שום דבר חיובי עבור מישהו. כל מטרת קיומו ועיסוקו - השחתת שמם של אנשים.
באתר העמותה אני מניח שלא תמצא טקסטים מורעלים על פלוני סתם כדי להכפיש אותו או להוציא דיבתו רעה. רוב המידע המכריע באתר העמותה איננו ממוקד באדם, אלא במידע על חיסונים, וכמובן מתועד למקור. וגם אם נעסוק באדם מסויים, נעסוק בדבריו ונביאם מהמקור כלשונם ותו לא.
יחי ההבדל הקטן...ב

elraviv

New member
אבל אתר ה"לונים" כן צדק לגבי ד"ר בליילוק

אתר ה"לונים" עונה על כל הקריטריונים של אתר אמין.
הוא מביא סימוכין, בדקתי והם נכונים ולא מסולפים
(בניגוד לאתר אחר, שהתעקשת להזכיר בתגובתך, שבו מסקנות התרגום העברי של מאמר הפוכות מהמסקנות באנגלית - ובעל האתר מעדיף לא להגיב בנושא)
המידע בו מלא ולא סובל מקטיף דובדבנים (שוב בניגוד לאותו אתר שמסתיר מידע חיוני)

אתה טוען "לא מדובר על אתר העוסק במתן מידע על שום דבר" - אני אומר, הוא עוסק במתן מידע על נוכלים.
"זה אתר שמכוון לפגיעה באנשים, לא לקידום שום דבר חיובי עבור מישהו" - אני אומר הוא בא להגן על אנשים מפני ה"לונים" שמוכרים להם כל מני שקרים פסאודו מדעיים בעבור בצע כסף.

מזהיר מפני "נוכלים" מסוג מסויים מאד

אשמח באם תפנה אותי לדף שבו אתר הלונים מזהיר את הציבור מפני Dr. Poul Thorsen

קומרן

New member
האמת שכתוב עליו ב science based medicine

כתוב שם באריכות על העניין הזה...

באתר הזה אגב, הכותבים כותבים בשמם וכמובן שהוא מלא ברפרנסים...

משעשע

שאלתי היכן מזהירים את הציבור מפני פול ת'ורסן באתר הלונים - הרי להזהיר מפני נוכלים זה לחם חוקו (אליבא דרביב אלעזר).

בכל זאת היה משעשע לראות שהאתר אליו הפנית תוקף את "מתנגדי החיסונים" בזה שמה שהם עושים (בהיעדר תמיכה מדעית בטענותיהם) - זה אד הומינם.
קראתי את זה וחשבתי על אתרי הלונים והקוואקס למיניהם, שזה הדבר היחידי(!) שהם עושים והסיבה לקיומם: אד הומינם (או כפי שרביב אוהב לתייג אותם: מזהירים את הציבור מפני נוכלים). אני מניח ש "מתנגדי החיסונים", כפי שהם מכנים אותם, אינם מזהירים את הציבור מפני נוכלים, הם פשוט נוכלים בעצמם... הגיון פשוט שכזה :)
נו, לפחות לפי התיאור שלהם את "מתנגדי החיסונים" יוצא שהעמותה למתן מידע על חיסונים בישראל, כמו גם NVIC בארה"ב, אינם אתרים המייצגים "מתנגדי חיסונים", בהיעדר תכני אד הומינם באתרים שלהם. גם זה משהו...

קומרן

New member
אתה חושב שצריכה להיות תמיכה מדעית לאד-הומינם?

אתה חושב שיכולה להיות בכלל תמיכה מדעית להד-אומינם?

אתה חושב שהדבר היחיד שהאתר הזה עושה זה הד-אומינם? כי הם בעיקר סוקרים נושאים שונים הקשורים לרפואה (גם חיסונים)

הבנת מה שרצית להבין...

היכן ראית שאני טוען שהאתר הזה, Science Based Medicine, עוסק רק(!) באד-הומינם?

קומרן

New member
מה דעתך על האתר הזה?

כתבת שאתרים אלו עוסקים בעיקר בדה-לגיטימציה של אחרים - חידדת זאת יפה בתשובה שכתבת ב10:47

לא "בא לך" להבין. נכון?

אני מבין שמאד חשוב לך לצייר אותי בתור מישהו שאי אפשר לסמוך עליו, שרלטן, רודף בצע או שאר תגיות של דה-לגיטימציה. תצטרך להשתפר...
מאף תגובה שלי ניתן להבין שאני כולל את האתר הנ"ל תחת קבוצת האתרים העוסקת בעיקר בהכפשת אנשים אחרים, למרות שאתה מאד מנסה להציג זאת כך.
אתה מוזמן להמשיך לנסות, ללא עזרתי.

קומרן

New member
מור... אני אנסה לחדד

האם אתה רואה את האתר הנ"ל אשר שולל הומאופתיה (ולא סתם כמובן) וכל מיני מטיפי בריאות כאלה ואחרים למשל בתור כזה השייך לקבוצת האתרים שאותם תיארת.

elraviv

New member
נכון נוכלים מסוג הלונים.

כדי להתקבל למועדון הלונים צריכים לתמוך כנראה במספר מינימלי של תאוריות הזויות.
עברתי רק במעט על האתר - אבל לא נתקלתי בנתיים בלוני שתומך רק בתיאורית קונספירציה אחת.
ספציפית פרסומים של בליילק מצטטים באתרי האילומינטי, שם הוא גם מזהיר שמטרת תוכנית הבריאות החדשה של ארה"ב היא לבצע המתת חסד בחולים.
באתר science based medicine שקומרן הביא (מותר להשתמש בו בתור רפרנס??) מוזכר שהוא גם ממכחישי האיידס...

אז לא הבנתי בדיוק מה הטענה שלך? האם בליילק פתאום צח כשלג כי אתר הלוניים לא דיווח על Dr. Poul Thorsen?
או האם סוף סוף תודה שהנ"ל הוא לא בדיוק מקור מידע אמין - ובמיוחד לא על חיסונים, כי כמו שהוכחתי גם כשהוא יודע על מה הוא מדבר, הוא משתמש בזה כדי לתת תמונה מעוותת ומטעה.
(בסיגנון: הוא לא מת כתוצאה מווירוס השפעת - הוא מת מהנזק שהוירוס גרם בעקיפין לגוף...)

bmno

New member
הציטוט שלך מנותק מההקשר שלו

"הוא לא מת כתוצאה מווירוס השפעת - הוא מת מהנזק שהוירוס גרם בעקיפין לגוף."

אתה לא הבנת אותו :

"If we look at the science of the vaccination process itself, it's becoming evident that the way they do the immunizations -- sticking it into the muscle of your arm or your leg -- actually suppresses a lot of the immune system, particularly in young children," says Dr. Blaylock. "We found out that, in fact, it causes the immune system to switch to what we call a TH2-type cytokine production which inhibits immunity. And your major protection against viruses and particularly the really virulent, deadly viruses and bacteria is your cellular immunity. Well, vaccines don't stimulate cellular immunity at all, in fact they suppress it."

זה לא מעניין אותו

כמובן שד"ר בלילוק מדבר על הסטת Th2 - תופעה ידועה ומתועדת (Th2 shift) שמגבירה את התגובה ה חוץ-תאית (בעזרת תאי Th2) ומחלישה את התגובה התוך תאית (Th1). אבל אל תנסי לבלבל את רביב. הוא עוסק בדה-לגיטימציה של אנשים (כמו אתר הלונים). הוא חושב שתפש "מציאה" על בליילוק מהאתרים שלו - שיחשוב...

elraviv

New member
bmno הציטוט לא מנותק

מה שאתה הבאת פשוט לא נמצא במקור שאני הבאתי.
http://w3.newsmax.com/newsletters/blaylock/issues/sept09bwr/blaylock_sept09bwr_63.pdf
- ואני הקפדתי להביא את דבריו של בליילוק כמו שכתב אותם, ולא איך שהם מצטטים באתרים שונים.(שרובם לא נחשבים בעיניי אמינים כי הם מדברים על אילומינטי וכאלה .. מעניין למה הם כ"כ אוהבים את בליילוק?)

מאיפה הבאת את זה? - בניגוד להשמצות של סגמון, אשמח לקרא על התאוריה הזאת.

הטענה שלי

היא שאתרים ואנשים שעיסוקם המרכזי הוא דה-לגיטימציה של אחרים, אינם אמינים עלי.
הטענה שלי היא שכל האתרים ההזויים הללו שאתה מביא, אינם מהווים עבורי מקור לשום דבר.
הטענה שלי היא שהם בוחרים לעשות דה-לגיטימציה לאנשים מאד מסויימים, אלה שמהווים איום משמעותי על מה שאתה (והם) מגן עליו בחירוף נפש, ולא באופן אובייקטיבי ואלטרואיסטי "מזהירים את הציבור מפני נוכלים".

והטענה שלי היא שאתה נמנה עליהם בדרכך ולכן אינך בן שיח אובייקטיבי ענייני לנושא החיסונים, ממש כמו החבורה שלך ב "חשיבה חדה" ולכן (לאחר מאמץ רב) נטשתי את הזירה שם, בתכתובת פרטית ביננו ועכשיו כאן. תמשיך לשרת את הממסד והתעשייה ואני אמשיך לשרת את הציבור.
בהצלחה (לי, לא לך
)

elraviv

New member
נטשתי את הזירה שם? הצחקתני

"(לאחר מאמץ רב) נטשתי את הזירה שם" יותר נכון אחרי 2 דקות ברחת כי עלה ביולוג לשיחה והבנת שאתה לא יודע מה לענות לו.
ו"בתכתובת פרטית ביננו" ברחת ברגע שגילית שהמאמר הראשי עליו הסתמכת, תורגם ברשלנות מאנגלית לעברית (באנגלית אין קשר בין כספית לאוטיזם ובעיברית יש קשר...)
ואתה עושה מה שאתה טוען שהאתרים האלה עושים - פוסל את מקור המידע מבלי להתייחס לאמיתות התוכן שלו...

פולספגן

New member
תוכל לתת קישור לתגובה של הביולוג?

כנראה שאחרי שאני אתן תשובה, הוא יברח ...

למעלה