נחשון

1234ab

New member
אופס סליחה - ../images/Emo41.gifטל../images/Emo41.gif ../images/Emo8.gif

spectacular

New member
בסדר, נסלח לך הפעם ../images/Emo127.gif

אבל שזה לא יקרה שוב.....

הבטחון שבשגרה

הוא אשלייה... המחיר שנהייה מוכנים לשלם עבור הטלטלה עומד ביחס ישיר למידת המיאוס ועוגמת הנפש מהשגרה. בוקר טוב טל את מזכירה לי רכב שטח, נוסע קצת בכביש ויורד לבדוק גם קצת את הסלעים בדרך...

spectacular

New member
בוקר טוב אביבה .../images/Emo39.gif

לכן כתבתי בטחון במרכאות. גם כשאני נוסעת על הכביש אני נוסעת בזיגזגים... אפרופו,התחלתי לעבוד אתמול,נראה איך זה יהיה. נראה די נחמד דוקא.

spectacular

New member
יש בזה הרבה לב.../images/Emo23.gif

אני אחות .היה לי קשה למצוא עבודה,חסר לי נסיון מקומי, וגם לא עבדתי כל כך הרבה זמן. מצאתי מקום קטן ונחמד,מקוה שיהיה להם מספיק עבודה בשבילי, כשחסר אחות אז מתקשרים אלי,אני עדיין לא יודעת לאיזה עומס לצפות. יתכן שאצטרך שני מקומות כאלה במקביל-זה אפשרי. בזמני הפנוי אוכל בשלוה ובכיף לעסוק ביצירה,בלי לדאוג בענין כסף, ובלי לתכנן,פשוט לזרום.

spectacular

New member
געגועים

פעם אמרו לי שאי אפשר להתגעגע למשהו שעוד לא היה לי, אז איך לקרוא לזה? אני לא מתגעגעת ,אני משהו אחר.

בוקר טוב...

מסכימה עם תיאור הדברים באופן כללי. שיגרה אינה בהכרח שיעמום, ואם כן, אז אפשר ליצור שגרה לא משעממת... (זה נשמע כמו סוכר מלוח...אבל אפשרי) שאלה, מה יותר קשה השעמום, או מה שצועק לך בפנים?

1234ab

New member
אביבה בואי נדבר על משהו.... בא לך??

שיעמום , שיגרה בזמן האחרון אני מרגישה את השיעמום בטירוף.... כמובן עושים את כל הדברים הרגילים ע"מ להתקיים ולנהל חיי משפחה. כן, אני יוצאת, קוראת, עושה דברים שאני אוהבת... אך אלה הן רק תרופות "ריגעיות" נגמר, חוזרים...ו.... שוב השיעמום מכה בי. משהו עמוק מבפנים שצועק כל הזמן משעמם כן אפשר להסתכל על הדברים אחרת כן אפשרת לעשות הכל אחרת אבל... לא

Deerest

New member
אפשר?

שלום 1234ab. אין לי הרבה מה לומר על שעמום, אני אף פעם לא מרגיש משועמם, אם תשאלי מה אני עושה כדי לא להשתעמם? זהו שאני כל הזמן עושה, ולא בשביל לא להשתעמם. לעיתים נדירות אני מרגיש כמו... אריה בכלוב. חסר מנוחה, לא יכול לשבת. אין לי הסבר לזה, אני לא נלחם בזה. (בסוף אני מסתכל בפתק). את יכולה לתאר/לדמיין מצב בו לא תהיי משועממת או שתוכלי לשבור שגרה כרצונך?

1234ab

New member
כמו שאמרתי - בכיף ../images/Emo39.gif

מה כוונתך כל הזמן עושה?? גם אני עושה עבודות שיגרתיות אבל מאוד מאוד משעממות.... אז זהו..שאני בזמן האחרון כל הזמן מרגישה כמו לביאה בכלוב... כן בוודאי שיש מצבים כאלו, אך כמו שאמרתי הם חולפים... יש הרבה פעמים שאני עושה דברים ע"מ לשבור שיגרה אך.. בסוף... חוזרים לשיגרה...לשיעמום.. בגדול...שיעמום אחד גדול.. כל אני מרגישה בכל אופן...זהו מצבי בתקופה האחרונה. שיגרה אני יודעת מהי.. חוסר שיגרה מהו?? אפשר לחיות כל יום ושהוא יהיה אחרת (במלוא מובן המילה)... מקודמו?? הרי תמיד יהיו דברים שעשינו יום לפני..ולפני ולפני...ונעשה גם אחרי... וזאת השיגרה המשעממת.

Deerest

New member
שינוי

את מזכירה לי באמת תקופות בהן אני קם בבוקר ומרגיש טבעת סביב החזה, כזו שמגבילה את הנשימה, לעוד יום של עבודה שגרתית, חזרה הביתה (מאוחר) וחוזר חלילה. איני זוכר מתי ולמה אבל היה תהליך קצר יחסית שבו החלטתי שאני לא מוכן יותר להיות עבד לנסיבות, להיות תלוי במצבים ובסביבה, לא לחכות לפסגות ולא לזיקוקים. זה לקח לי כמעט שנתיים לשנות הרגלי חשיבה, להסתכל על הדברים באבחנה גבוהה יותר, ואם נקצין את הדברים - להינות מזה שעיני נפקחו בבקר, לנשום עמוק את האויר בצאתי מהבית, להנות בארוחת הצהריים מכל פרור של אורז, להתאהב כל יום מחדש באותם אנשים. לא רוצה שהחיים יחלפו לידי בזמן שאני מצפה למשהו שישבור בשבילי את השגרה והשעמום. זה גם הציטוט שבחרתי בכרטיס.

1234ab

New member
תודה על תשובתך deerest.../images/Emo20.gif

כמו שכתבתי בהודעה הראשונה על הנושא.. כן, אפשר להסתכל על הדברים אחרת... כן, אפשר לעשות דברים אחרת... אבל לא תאורטית אני מבינה ויודעת שאפשר.. אך מעשית, לחוות כך את הדברים... כרגע אני לא מצליחה. אני פורשת לישון לילה טוב

למעלה