נחשון

חשבתי לי כך לפני כמה זמן...

לחתול משעמם? לפרח משעמם? לעץ משעמם? האם יש בכלל דבר כזה שנקרא שיעמום חוץ מאצלנו בראש? שום דבר לא יהיה לגמרי אחרת...וגם אין צורך. שינוי קטן עושה הרבה הבדל. לביאה בכלוב"... מה את אוהבת לעשות?

ניחושון../images/Emo9.gif

ערב טוב לכולם, לא נכנסתי לכאן כמעט שבוע, ואוי לעיני הרואות את השרשורים למטה.... אנשים מעתמתים, נעלבים ונעלמים..... אינני שופטת, אך לפי השרשורים, נראה לי כי לעיתים מפספסים כאן את המטרה שלשמה התכנסו פה הנפשות הפועלות תחת הכותרת "העצמה אישית"... אני אישית, הייתי שמחה אם אכן פורום זה היה עוסק בתכנים המתאימים לכותרת "עוצמה", ולא סביב אינטריגות וירטואליות. בסופ"ש שעבר כתבתי פה כמה שירים ע"מ לנסות לעורר דיון אך משום מה הייתה התייחסות מאוד דלה לנושאים שהעליתי ותחת זאת סטה הנושא לכיוונים אחרים.. מאחלת לכולם כאן שיהיה סופ"ש נעים ורגוע ובעיקר, שתהיה הפריה הדדית על דרך של עוצמה ולא מלחמה

Deerest

New member
מספר תהיות

דבר ראשון, לקח שאותו אנו למדים יום יום: כשהאהבה פורחת (בורחת), אפילו לשבוע, הענינים משתבשים. שלא נדבר על אוקיאנוס שלם של אהבה שפורח לו לשבוע. ככה עושים? איני בטוח שהעצמה קשור לעוצמה. עוצמה, באיזה תחום? העצמת החולשות - האם יכול להיות מצב כזה? בעניין השירים - כאשר אני קורא שיר, אני מגיב בתאור הרגשתי או באיזושהי חוות דעת. ז לא מגרה אותי לפתוח בדיון. מה גם שקראתי שם על מישהו אחר, לא עלייך. עכשיו אני מבין שזו הייתה כוונתך, לפתוח בדיון, אבל באיזה נושא?

כשהאהבה בורחת- העניינים משתבשים????

וואלה, לא מבינה את המשפט הזה, איך שלא מסתכלת עליו..... אבל זה כבר נושא לדיון/ שרשור חדש! השאלה היא מה זו אהבה? אהבה יכולה לברוח??? הכיצד???? בברכת שבוע טוב מאוקיאנוס השפע

למעלה