נחשו מי חזרה?!?!

pain is MY love

New member
נחשו מי חזרה?!?!

עדיין אותו בלונד. עדיין אותן מחשבות ותובנות על החיים. אותו זמן, אותו מקום, אותו פורום רק הרבה הרבה יותר בוגרת... ובלת הדבר המדהים מכל: סיכת מ"מ חדשה דנדשה ויפייפיה!!!
כן כן, אתמול סיימתי רישמית את קורס הקצינים בטקס מרגש ביותר במעמד הרמטכ"ל בלטרון... היה מ-ד-ה-י-ם! ועכשיו אני ברגילה כל השבוע הולכת לשרוץ פה... יהיה כיף. קבלו אותי בזרועות פתוחות!!!

קטרפי

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo110.gif

וכמובן ברוכה השווה
ד"א גם לי יש סיכה חדשה
.... אומנם של משק לוגיסטיקה, אבל אימא שלי התלהבה ממנה כאילו זה לפחות סיכת מ"מ

TheWhiteTigris

New member
קולה פפסי

(בהקשר של הכותרת שמעליי...) או שאולי עדיף קוקה קולה?... לא, עדיף קינלי!
התגעגענו
ומז"ט כמובן.

מיטללל

New member
מזל טוב !

אני גאה בך מלאן :)) ספרי לנו קצת על הבלאגן שהיה בטקס הסיום?....

pain is MY love

New member
האמת היא שאני לא יכולה לספר הרבה

כי עמדנו דום בלי לנשום אפילו בשני גדודים ואנשים הסתירו לי ולא ראיתי כלום כי הייתה פלוגה נוספת לפניי. אבל אמא שלי אמרה לי שזה היה ממש מפחיד כי שני ילדים רצו בטיל בין כל המאבטחים לכיוון הרמטכ"ל ואמא שלי הייתה בטוחה שהם שני מחבלים או משהו כזה והם עומדים לפתוח בירי עלינו. בואו נגיד שזה בהחלט היה מחדל בטיחותי...

pain is MY love

New member
חחחחח אין מה לעשות

אחרי חודשיים שעל כל צעד שלא במקום שלי הייתי צריכה לכתוב תחקיר בטיחות, בואו נגיד שלמדתי טוב טוב מה זה מחדל בטיחותי... ואם כבר ערכי צה"ל... אתה רוצה אותם לפי הא'-ב' או שאני אתחיל קודם עם סגולות הקצין?...

שמעי הייתי מצדיע לך עכשיו...

אבל אני אזרח..אז נוותר על זה. ו..לא ערכי צה"ל ולא סגולות הקציץ. תודה. לא רוצה יותר. (אחחח...הבאת לחבר שלך כבר את הפלאפל לשים על הכומתה??).

pain is MY love

New member
חחחחח זה לא קשור

אני מכריחה גםאזרחים להצדיע לי...
ואין לי חבר למען האמת... אבל נראה לי אני צריכה להתחיל להיזהר עכשיו שאני לא אתחיל פתאום לראות אנשים מוכרים עם פלאפלים על הכומתה משום מה...

Piren

New member
../images/Emo3.gif

בתכלס הם לא אמורים לשים פלאפל שם.. אלא אם הם זיינו אותך אחרי שנהיית קצינה
זה לא פועל רטרואקטיבית
אגב.. סגולות הקצין (מכיר את הרשימה)? פחחחחחחחחח... אחלה של קומדיה

pain is MY love

New member
הלווו

עד סגולות הקצין!!!! עד ששיננתי אותן בעל פה למדתי להאמין להן!
בכל מקרה אני יודעת שאני עוד לא קצינה אבל נראה לי מהיום שהתגייסתי אהבתי להגיד לבן זוגי (או איך שלא תקראו לזה..) שישים פלאפל על הכומתה. מה קרה? גם חצי קצינה היא קצינה

קטרפי

New member
אפשר פשוט להגיד קציצים ../images/Emo110.gif

אז המון
לקציצה החדשה של הפורום

pain is MY love

New member
חחחחח רק עכשיו קראתי את הלינק!

חחחחחח הוא ממש קרע אותי!!! הקטע הכי עצוב זה שאני לגמרי מסכימה עם כל מה שכתוב שם!!! זה מה שמלמדים אותנו בקורס קצינים בסך הכל... לשפצר אפודים,לשנן פקודות מטכ"ל, לקבוע דיונים, להעביר תדרוכים, לישון עם הקוד האתי מתחת לכרית, להיות הכי מורעלים בעולם... הכל הכל חוץ מלתפוס תחת... זה כבר בא לבד...

Black Star

New member
מזל טוב ../images/Emo13.gif

אני מבינה את ההתרגשות
אני עדיין זוכרת כמה אני הייתי גאה בסיכת מ"מ שלי. עד היום היא מסמלת עבורי הרבה יותר מהארונות (אולי בגלל שעבדתי הרבה יותר קשה בשביל לקבל אותה...
). אז כל הכבוד ובהצלחה! איזו השלמה את עושה? ובאיזו פלוגה היית בבה"ד 12?

Lancelot99

New member
אני חושב בדיוק להפך

את הסיכה שלי אני מוכן לתרום לנזקקים אם היא תעזור להם. היא לא מסמלת שום דבר מבחינתי. שום כלום. אה, כן.. חוץ מקורס פלצני של העמדות פנים, אנשים מזויפים שמתנהגים כמו מישהו שהם לא במשך חודשיים וקצת, סגל מורעל בלי שום סיבה שלא פותח את קו המחשבה שלו מילימטר מעבר למדיניות שהמ"פ קבע/ה - ולא משנה איזה צוערים יש לו. בין אם משקית ת"ש/חינוך ובין אם מכונאי בחיל האוויר, ומתיחסים לכולם לפי קריטריונים מוזרים ולא קשורים בשיט למציאות שאותם קצינים לעתיד יגיעו אליה לאחר הקורס. הארונות גם לא אומרים לי הרבה, וגם לא הסיכות השונות שמעטרות את החזה. זה ממש לא משנה אם הבנאדם [וכמובן הסיכות שלו] בוגר קורס קצינים, קורס טיס, קורס חובלים, שייטת13, סיירת מטכ"ל או בוגר קורס אפסנאות בסיסי. גם לא משנה הגיל שלו והפז"מ. מה שמשנה לי בסופו של דבר זה שהוא יהיה בנאדם.

למעלה