נחשו מי חזרה?!?!

Lancelot99

New member
ציניות לא. זלזול כן. זלזול בקורס

הזה שמתיימר למצוא את הקצינים של המחר

pain is MY love

New member
אולי הקורס באמת טעה

כשהוא מצא קצין כמוך. אתה יורק לבאר שאתה שותה ממנה. אבל זה בסדר אתה הרי כזה גדול וחכם ומשכיל ומבין שאתה לא צריך את הקורס בכלל... סליחה, שכחתי. בכל מקרה ממש עצוב לי שאתה חושב ככה אני מקווה בשבילך לפחות ובשביל הארונות שיש לך על הכתפיים שהקצנת את כל מה שאמרת עד עכשיו כי יש לזלזל ויש פשוט להיות מגעיל. ותסלח לי מאוד אבל כרגע אתה נכנס לקטגוריה השנייה מבחינתי...

Lancelot99

New member
אל תתעצבני מרינה ../images/Emo8.gif

ברור שאני מקצין פה, אבל זה באמת הרושם הכללי שלי על נחשון. כמו ששמת לב, אני לא היחיד שחושב ככה, וזה גם לא לירוק לבאר שממנה אני שותה לדעתי. בבה"ד 12 מלמדים להיות קציני לוגיסטיקה/ת"ש/כ"א/מחקר ולא קצינים מקצועיים

Lancelot99

New member
../images/Emo45.gif לא ניתן לנסח את זה יותר טוב!

גם אני מקווה כמוך, אבל אני לא מאמין שזה יקרה

Cobe Anan

New member
לאן נעלמו פתאום שתי הודעות...?

הרגע היו פה הודעה של קטרפי, והודעה של טיגריס... משהו בפורום הזה מריח לי רקוב...!

מיטללל

New member
רקוב? אנחנו בתפוז. לא בתפוח ../images/Emo3.gif

בכל מקרה, אין לי מושג על מה אתה מדבר אני לא התקרבתי למחשב כבר יומיים ולא מצאתי שם הודעה של קטרפי או טיגריס בהודעות המחקוקות אז כנראה "מפלצת ההודעות" שוב פעלה (זה קורה לעיתים שהודעות נעלמות) בכל מקרה, קטרפי טגריס שחזרו את ההודעות שלכם :)

Cobe Anan

New member
אני לא יודע, יכול להיות שאת צודקת..

אבל עכשיו הנהלת הפורומים, ואת כלולה, מקוטלגת אצלי כאוכלוסיית איום... משהו כמו קצינים, בצבא.. סתם, לידיעתך..

pain is MY love

New member
אוכלוסיה אויינת?!

אאוץ'!

Jinx007

New member
עויינת*. ת'כלס יש משהו בזה..

משום שהמנהלים "חשובים והכול" אז הם מקבלים תמיד יחס מועדף וכאילו שהם "הבוסים" אז טבעי לפחד מהם.. רד ותן לי 20!

pain is MY love

New member
התכוונתי בכלל לאוכלוסיית איום חחח

והתכוונתי בכלל לקצינים... אבל אני גם לא חושבת שמנהלים הם "חשובים והכל" הם סך הכל אנשים כמונו שלקחו על עצמם את האחריות לנהל את הפורם ולגרום לחיים שלנו להיות טובים יותר...

מיטללל

New member
את רומזת שאני לא חשובה?......

תיזהרי אני אחסום אותך וזהו. או שלא. אם נעזוב לרגע את כל הדולרים וההטבות שמקבלים בתור מנהל בתפוז, להיות מנהל בתפוז זה להיות ככל חבר פורום אחר. עם נקיפות מצפון שאתה לא משקיע מספיק. או חולה. או עמוס. עו בעל חיים...... ואני האחרונה שמוחקת הודעות. או הודעות בכלל. לא לחברי הפורום... לא לאנשים שלא מציפים.. לידיעת פותח השרשור ושיהיה סופ"ש נעים.

Annnie

New member
היי..../images/Emo13.gif

אחלה פורום אז חשבתי להצטרף... אני מופתעת שאתה עוד זוכר אותי...

Annnie

New member
אופסי..

אני אצל חברה שלי עכשיו, זה שם המשתמש שלה...מקווה שהיא לא תהרוג אותי..

קטרפי

New member
איזה חוצפנייה ../images/Emo2.gif../images/Emo110.gif

אני התקשרתי אלייך לפני כמה זמן ואמרת שאת לא זוכרת אותי, אז אל תגידי לי שאת מופתעת

Jinx007

New member
הא?

זה היית אתה?! מאיפה אני אמורה לדעת..מילא היית אומר לי את הכינוי שלך "קטרפי" ואת החלק של "השבט"..גאד, אתה מצפה שאני אזכור שמות? אני זוכרת כינויים בעיקר..

Jinx007

New member
שמתי לב, אבל בכל זאת..

לפחות היית אומר שפגשת אותי בפורום...

קטרפי

New member
האמת....../images/Emo110.gif

לא ראיתי אפילו איזה הודעה שלי נימחקה....

למעלה