מרינה ../images/Emo13.gif
הבנתי את מה שרשמתי לגבי הקורס בערך בשבוע 7 שלו. לא חותמים ויתור בשבוע 7, ולצערי קצין נראה יותר טוב מאשר לא קצין איפה שאני נמצא עכשיו. אחרת באמת הייתי חותם ויתור. לפני שיצאתי לקורס לא ידעתי שהוא יהיה כזה פלצני (האכילו אותי במה שאת חושבת ומאמינה בו כרגע, ואולי גם אחרים, אבל לגבי קצינים מהסוג שלי - קצינים שלא מפקדים בפועל על אף אחד [לפני שאני אגיע לפקד אני אעשה במילא קורס רמ"דים] הקקצ היה מיותר לגמרי. ובדעה שלי מחזיקים עוד הרבה קצינים מקצועיים) "בוחר אנשים בקפידה"? חה
כ"כ הרבה אנשים שכמו שמישהו בפורום סדירים הגדירה לא מזמן "לא הייתי נותן להם לעשות בייביסיטר לקקטוס שלי" עברו את הקקצ. זה לא קורס ממין בכלל לדעתי. לא חסרים אנשים שהמעידו פנים (למשל חברים שלי או אנשים שעשו איתי הכנה שידעו שהם עומדים ליפול אז שינו את ההתנהגות ועברו את הקורס בשלום. אין צורך לצייין שחארי הקורס הם חזרו להיות כהרגלם
) ודבר אחרון - אני בכלל לא מנקה את הארונות שלי כל בוקר, ואני מגיע על מדים ולא על אזרחי (וכן, יש לי אישור על אזרחי) כל יום רק בשביל לכבד את המפקד שלי שהוא בעצמו מגיע על מדים. היה לי הרבה יותר נוח להגיע על אזרחי (בלי מ.צ ונשק). ובקשר לדרגות - אל תדאגי, אני ממש לא מנקה אותם
וגם אותם לא הייתי שם (זה מחייב נשיאת נשק!
, משהו שאת בתור קצינה לא צריכה מן הסתם) אם זה היה חוקי מבחינת משטרה צבאית. נ.ב - אני ממש לא כועס וגם לא ממורמר על זה שעשיתי את הקורס. אני ממורמר על הדרך העקומה (לדעתי) שהקורס הזה מתנהל בה, ואיך שהוא "ממיין" את הצוערים שלו - מי יהיה קצין ומי לא.