מהממת, אבל זה תלוי בכמה דברים
קודם כל אציין שאת מהממת, יש לך נפש עדינה ורגשית שזה יותר יפה מהיופי שמייחסים לך.
אז ככה, זה שאת בתולה לא אומר שאת פחות טובה, או מוזרה וכו'.
זה רק אומר שאת לא מתפשרת, הן בגלל העקרונות שלך, הן בגלל שלא חווית אהבה אמיתית והן אולי בגלל שאת דתיה או קרובה לדת.
בתור דתי לשעבר אני יכול להגיד לך שתמיד נמשכתי לבנות הצנועות והבתולות, אלו שהעריכו את הגוף שלהן יותר מימה שתלמידה בגיל 13 מעריכה כיום.
העולם הזה פרוץ מידיי וכל ילדה בת 13 -14 יש לה כבר ניסיון עשיר בנושא.
אני אקדים ויאמר שאני בן 28, אקדמאי וכבר לא חובש כיפה.
גם היה לי קשרים עם דתיות וחילוניות ולא היה לי הבדל מהותי בקשרים חוץ העניין של הסקס, כן גם עם דתיות.
ולא זה לא הוריד לי מהם, להפך, נכון חיכיתי תחצי שנה עד שהיא הייתה מוכנה ושלמה עם עצמה אבל זה רק עשה את זה יותר טהור ונכון, אולי לא רק בשבילה.
אבל אם את מחכה ומחכה ואת בקשר עם גבר למעלה מחצי שנה ואת עדיין לא מוכנה את צריכה להבין שרוב הגברים ייקחו את זה לא בדרך נכונה, מסיבה מאוד נכונה גם, סקס זה אהבה, ואהבה זה סקס, אחת הדרכים להביע את אותה אהבה בשונה משאר האהבות שלך היא במיטה, ולא זה לא איזה פרמטר שאם את אוהבת אותו זה מה שאת צריכה לעשות, אבל את כן צריכה להבין שלפעמים את יכולה לאהוב בנאדם 100 אחוז וזהו זה בעלך, ופתאום המצב הכי אינטימי שלכם הוא לא מה שחשבת, ואולי להפך אפילו לא טוב.
וכן קרה לי , לאוו דווקא עם בחורה דתיה, קרה שבמיטה לא היה את הוואוו שהיה לי בעבר, אז הכל עניין של תפיסה.
כי גם אם את בתולה או לא , תמיד יהיה לך חששות, וגם אם יהיה סקס, אף אחד לא מבטיח לך שהוא יהיה טוב כמו שאת מפנטזת עליו, לא סתם אומרים כגודל הציפיות כך גם האכזבות.
ואם חווית כלכך הרבה בגידות וכישלונות לא נראה לי שאת מחפשת במקומות הנכונים, להגיד אני בתולה זה לא פשע , לדעתי זה מקסים שאת מחכה אבל רק אם זה סיבה מוצדקת באמת ולא איזה פחד או פגיעה מהעבר שמונעת מימך להתמסר טוטאלית לקשר כזה או אחר.
שוב זה לא תנאי, אבל בהחלט מימוש אהבה לאחר תקופה מסויימת רק מחייה את הקשר .
שיהיה לך בהצלחה וחג שמח