נחשפת...

כלומר? כשהכרתי את בעלי הייתי הבן הכי מבולגן בעולם

והיום אני ממש מסודרת, זה נראה לי שאני אומללה עם זה?
הכל אצלך ואצל דורי כל כך דרמטי......אנשים כן משתנים לאורך חייהם, כן עושים התאמות פה ושם, לא תמיד הכל דרמטי, לא תמיד זה אומר שחרדי יבלוס חזיר בשביל הגויה שהתאהב בה, זה יכול להיות יותר מינורי ויותר קל.

לעיתים קל לי להבין איך אנשים מעבירים חיים שלמים בבדידות מרוב שהם רק מחפשים את הרע כל הזמן

DogsPCI

New member
בוקר טוב :)) איזה סלט עשית דורי, בחי...

&nbsp
אבל זו הודעה חשובה כי לפחות ניתן יהיה להתייחס לנקודות החשובות שהעלת. אבל אני הרגע קמתי... אז הראש לא עובד עדיין :).
&nbsp
אז אתייחס רק למשפט הבא כרגע:
&nbsp
"אגב, בשום מקום לא נאמר שפות"ש מעוניינת להתנזר או שאין לה דחפים מיניים.
היא רק אמרה שהיא מאוכזבת מגברים שלא מכבדים את הקצב שלה.".
&nbsp
פה בדיוק זה מה שמרגיז אותי. לא מכבדים את הקצב שלה? לא מכבדים אותה? מאכזבים אותה?
&nbsp
סליחה? אם הקצב שלה לא מתאים לי, אז בכך שאני בוחר להכיר לעצמי מישהי אחרת שהקצב שלה כן מתאים לי - אני לא מכבד אותה? כאילו WTF? אז יופי, עכשיו כל מי שלא תקבל איזה-שהו "חיסרון" שלי - אני אתאכזב ממנה ואומר שהיא לא מכבדת אותי... ועוד אחר כך אסיק מסקנות כלליות לגבי כלל הנשים.
&nbsp
אז זה לא שלא מכבדים את הקצב שלה... אלא שהם לא מעוניינים לנוע בקצב הזה. מה לא ברור? מה הכבוד שלה קשור בכלל? ואולי היא לא מכבדת את הקצב שלהם? ולכן מאכזבת אותם?
&nbsp
אני חושב שאתן קצת חיות בחלום. את אומרת שלך לקח שנים כדי להכיר את עצמך ולאהוב את עצמך וכו'. שנים! ואת אומרת שאת לא תרשי (פחחח...) לגבר לגעת בך עד שלא יכיר, יכבד, ויאהב אותך בדיוק כמוך (מילים שלך!!). אז לך לקח שנים להגיע למקום הזה, ואת מעמידה את הרף הזה לגבר שהרגע פגש אותך? אז אם לך לקח שנים, לגבר זר יקח עשור...
&nbsp
סליחה, היו לך את הסרטים שלך עם עצמך, שמח שהגעת למקום טוב עם עצמך... אבל אנא, אל תשליכי עלינו את הסרטים שלך. כמו שאמרת, הגוף שלך - זכותך. כולם מסכימים, רק תרדי מהסרט של להתאכזב מאחרים.
&nbsp
את/ן עושה דרמת-על ממשהו שעבור לא מעט הוא בכלל לא כזה דרמטי, ואז עוד באות בטענות כלפי מי שאומר - סליחה, אבל הדרמה הזו ממש ממש לא מתאימה לי. לא, הוא חייב להיכנס לדרמה יחד איתך... אחרת הוא סתם גבר שמחפש להכנס לכן לתחתונים.
&nbsp
ובכלל, אני לא מבין איך אפשר לעשות כזו דרמה ממשהו שבכלל לא ניסינו. פותחת השרשור בכלל לא יודעת על מה מדובר, לא מדברת מנסיון בכלל. אולי אם הייתה פעם אחת כן נכנסת למיטה עם מישהו - הייתה מבינה שהסרט שהיא מעבירה את עצמה וגם מצפה שהסביבה תספוג בהבנה והכלה מוחלטת - הוא סרט שהיא בנתה לעצמה בראש עם תרחיש פנטסטי שלקוח מסרטי-ילדים (אביר על סוס לבן וכו' - מילים שלה). אולי היא הייתה נהנית דווקא, ומבינה שהשד לא כזה נורא... או שאולי לא. אבל בינתיים, כל מה שהיא עושה זה לתת לדמיון שלה לבנות תרחישים מדומיינים ודרכם לנסות להסיק מסקנות ולהתנהל במציאות. אז היא מחכה לאביר על הסוס הלבן... שאמור לעמוד בקריטריוני-על... אחרת הוא מאכזב, לא מכבד אותה... ובכללית - זבל של בן-אדם... בקיצור - גבר.
&nbsp
מי רוצה להכנס לקשר עם מישהי כזו? רק בחור כמו דורון... שמחפש להציל ולהפוך להיות המטפל שלהן. אכן זו אצילות לשמה, מכיר את זה מקרוב מאוד... וברוב המוחלט של המקרים - כלום טוב לא יצא מזה! בדיוק כמו שגם דורון סיפר - רק תסכול ומפח נפש. וזה בדיוק מתחבר לשאלה שלך - כן, יש עליכן/ם האחריות להתחיל לקדם את עצמכם לבד בתהליך אישי עם מישהו מקצועי לפני שאתם מנחיתים את האחריות הזו על אחרים.
&nbsp
&nbsp

dori78

New member
בוקר טוב גם לך

יצא לך פעם לראות בחורה ולחשוב שהיא יפהפיה, לדבר איתה קצת ולהבין שהיא גם אינטליגנטית מאוד לטעמך ואפילו מצחיקה ושנונה?
ואם היו אומרים לך שהבחורה הזאת לא הבינה את כל זה לגבי עצמה?
על זה אני מדברת כשאני אומרת שלקח לי זמן ללמוד לכבד ולאהוב את עצמי.
יש דברים טובים שאנשים מסביבי רואים בי מיד ולי לקח הרבה זמן להבין.
למה שאני אקטין את עצמי בזוגיות עם מישהו שלא רואה את כל זה?
מישהו שמתייחס אליי כאל כּוּס נייד ולא יותר מזה?

לגבי הטענה שלך לגבי ה"לא חוותה" - היא כן חוותה, רק שבמקרה שלה האינטראקציה עם המין הגברי היתה שלילית, דרך הטרדות מיניות. כנראה שמהחלק הזה בדברים שלה אתה מצליח להתעלם. חבל.

DogsPCI

New member
תשמעי, את רואה רק את הקצוות... ומכיוון שקצה אחד

&nbsp
הוא אכן שלילי, את טסה לקצה השני וחושבת שזה כל מה שיש. זה או שהגבר יכיר אותך מיידית, יזהה בך את כל הדברים הטובים מיידית ובאורך לפא, ויאהב אותך בדיוק כמו שלמדת לאהוב את עצמך (מיידית...) או שהוא מחפש כוס מהלך. אין באמצע, אין גבר שאת מוצאת חן-בעניו מרושם ראשוני, שהוא עדיין לא מכיר 1% מכל מי שאת, אבל עדיין מרגיש טוב וכיף בחברתך, ולאחר מספר פגישות גם מתחיל לרחף רגש באוויר ובאופן טיבעי רוצה גם שיתחיל מגע גופני הדרגתי. זה לא קיים בעולם שלך. או שאתה אהבת-האמת שלי, או שאתה רואה בי כוס מהלך. עצוב... מאוד.
&nbsp
&nbsp
ולגבי - "לגבי הטענה שלך לגבי ה"לא חוותה" - היא כן חוותה, רק שבמקרה שלה האינטראקציה עם המין הגברי היתה שלילית, דרך הטרדות מיניות. כנראה שמהחלק הזה בדברים שלה אתה מצליח להתעלם. חבל.".
&nbsp
אז אכן כן! היא עדיין לא חוותה מגע גופני חיובי. ואני בספק אם רק בגלל שהיא חוותה חוויות שליליות בעברה. לפחות היא לא ציינה זאת כדבר שפגע בה נפשית/רגשית ושחוסם אותה... היא בעיקר מדגישה את האספקט "היבש" - שיעמוד בכללים ובקריטריונים.
&nbsp
בכל מקרה, לא אני זה שצריך להתעלם מזה שהיא חוותה בעברה חוויות שליליות עם חלק מהגברים (ואני כותב חלק, כי אני די בטוח שממש לא כל הגברים שהיא פגשה בחייה הטרידו אותה!). אני מציע לה ללמוד להתעלם מחוויות עבר אלה, וללאפשר לעמה להפתח גם לחוויות אחרות חיוביות בעניין (וזה לא כזה נדיר!! אפילו אומר שזה הנפוץ! רק שעל סקס חיובי סטנדרטי לא כותבים עשרות הודעות בפורומים!). כי נכון לעכשיו, לפחות לפי מה שאת מציגה - כל מה שהיא רואה עובר דרך המשקפיים של החוויות-השליליות שהיא חוותה. אז מי שמעכב אותה - זו רק היא עצמה!

ואו, אני מודה שהלכתי לאיבוד בין בליל המילים הכועסות

על הנהג שאולי ידרוס אותך כי סימס (וכן, ידוע שאישה לא נוהגת ומסמסת, רק גברים),הגבר שיכריח אותך למחוא כפיים והעניין ההוא עם העבודה שאת רק הולכת לעבודה ולא עובדת

איך כל זה קשור ללצאת לדייטים?להנות מדייט מגבר איכותי ואם הוא לא כזה להפרד בסוף הערב לשלום.......
ואם כן נחמד בדייט הראשון להמשיך הלאה לדייט שני וכן הלאה.
וכן מותר לך כמו שכבר סיכמנו כמה הודעות למעלה להגיע גם לגיל 100 בתולה וגם להיפרד מהעולם כשכרום הבתולין מנויילן וממוסגר במסגרת זהב.

שאלת מתי יצאתי לדייטים?
מזמן, אני נושאה שנים רבות באושר, אבל בעלי בהחלט לא היה הראשון שלי חס וחלילה.

וכל הבליל הכועס שכתבת ממש לא קשור לנושא

באמת לא הבנתי.

dori78

New member
אז תקראי רק את הפסקה האחרונה.

תיזכרי בקשרים הראשונים שהיו לך, אי שם בגילאי העשרה.
תיזכרי בחששות של הפעם הראשונה שאת מכניסה אלייך לגוף מישהו, כשאת לא יודעת במאה אחוז שהחוויה הזו תהיה לך נעימה.
זה שפות"ש עברה את הגיל הזה, לא אומר שהיא לא זכאית לחששות האלה.
עכשיו תוסיפי למשוואה את העובדה שהיא חוותה (מעניין שכולם פה מתעלמים מזה) כמה וכמה הטרדות מיניות, מה שלא מוסיף ליכולת שלה לבטוח בגבר זר כבר בתחילת הקשר.

אגב, הדיון כבר מזמן התפתח לנקודת של "לוותר על עצמך".
ה"בליל" שלי, כפי שאת מכנה את זה, מתייחס בדיוק לנקודה הזאת:
כל אחד מאיתנו הוא עולם ומלואו, שאין שום סיבה לוותר עליו לטובת בן/בת זוג.
לפי התגובה המזלזלת הזאת שלך אני מניחה, שאת שייכת בדיוק לסוג שלא מתאים לי, בלי קשר להיותך גבר או אשה.

אוקי, אני בהחלט מבינה שאת הרבה יותר עמוקה ממני, מעולם לא

התייחסתי לעניין יחסי המין כאל:"מכניסה לתוכי מישהו"
הפעם הראשונה שלי היתה עם חבר שאהבתי בטירוף והוא אהב אותי, היינו יחד בערך שלושה חודשים וכשהגענו לרגע שנינו רצינו את זהז ולרגע לא הרגשתי שאני נותנת לו משהו או מספקת אותו, זה משהו שגם אני רציתי ובאמת כתבה כאן מישהי וכלכך צדקה אז פשוט אצטט אותה: "עצוב מאוד לראות עד כמה אנשים כלואים עדיין בדרך כזאת או אחרת במעגל הזה שבמסגרתו סקס הוא איזשהו צורך גברי שנשים מספקות או "נותנות" כדי לקבל אהבה"
אני כל כך מתחברת לזה, אני רוצה סקס בדיוק כמו האיש שלי זה שאני אישה לא הופך אותי לצד הנותן ואותו למקבל, שנינו נותנים ושנינו מקבלים.
כותבת ההודעה הראשונה בבסיס שלה רואה ביחסי מין משהו שהיא צריכה לתת בעל כורכה ולא משהו שהיא אמורה לרצות ולהנות ממנו אם זה נובע מכך שעברה הטרדות מיניות אז על אחת כמה וכמה ברור למה הגישה שלה לא בריאה ולמה היא צריכה עזרה.

ואם אתייחס לסוף הודעתך בה בחרת לרדת לפסים אישיים עלמנת לנסות לחזק את טיעונך הכאילו פמינסטים אז כן, גם את לא היית מתאימה לי, את טיפוס כבד, עצבני חופר והכי גרוע......את רואה ביחסי מין, קירבה וחום משהו שאת מעניקה כפרס על התנהגות טובה ולא חלק מהחיים שלך

dori78

New member
זה ממש לא מה שאמרתי.

למה הוא היה צריך לחכות שלושה חודשים?
את לא חושבת שזאת התעללות בגבר שזקוק ליחסי מין?

שימי לב מה את כותבת עלי, בלי להכיר אותי ואת היחס שלי לסקס:
"את טיפוס כבד, עצבני חופר והכי גרוע......את רואה ביחסי מין, קירבה וחום משהו שאת מעניקה כפרס על התנהגות טובה ולא חלק מהחיים שלך".

אחלה, אני שמחה לשמוע שמי שמתייחסת לסקס כמשהו רציני היא "כבדה וחופרת".
חבל מאד שאין בך את הפתיחות הבסיסית הדרושה כדי להבין למה אני מוכנה לקבל את הטיעונים של פות"ש בלי קשר לחיים הפרטיים שלי, כמה את רחוקה מהמציאות בהנחות שלך לגבי הגישה שלי לסקס.

DogsPCI

New member
אלוהים אדירים דורי... אנחנו מדברים על התאהבות, ואווירה

טובה וחיובית בין בני הזוג... רצון הדדי. ואת שוב דוחפת את המילה "צריך", ודוחפת משום מקום את הגברים לעניין ושוב ממקום שלילי...
&nbsp
מה עובר עליך?
או אולי - מה עבר עליך?
&nbsp
את משליכה מהחוויה שלך על הכלל... ואנחנו לא מוכנים לקחת חלק בתפקיד הבדיוני שאת החלטת להלביש עלינו.
&nbsp
את תחיי בעולם השחור/לבן (ובעיקר שחור מסתבר...) של "צריך"... יחד עם פותחת השרשור. ואנחנו, האנשים שחיים בעולם של "רוצים" נחייה את החיים שלנו בכיף ובגמישות - הרחק מכן/ם.

dori78

New member
אני מעמידה מראה

בפני אלה שטוענים שזה לא לעניין לתת לגבר לחכות X זמן.
העובדה היא שגם אמאשלשון לא קפצה למיטה בפעם הראשונה אחרי שני דייטים.
למה זה בסדר בגיל 15-16 ולא בסדר בגיל 27?

מי מדבר על גיל 15 או 16, אילו ילדים שבכלל לא צריכים להתחיל

מדובר על להגיע לשנות השלושים בלי התנסות מינית טובה, נו באמת.
לא צריך לקפוץ למיטה( ואגב זה שלא עשיתי את זה זה לא אומר שאני אחשוב משהו רע על בחרה שהכירה גבר שכל כך עשה לה את זה וכן קפצה איתו למיטה, כי זה מה שהיא רצתה באותו רגע, זה גם פמיניזים יקירתי)אבל עד גיל 30 שתהיה לאדם הבוגר לפחות מערכת יחסים אחת טובה שהובילה גם ליחסי מין טובים?
ואם זה לא קרה זה כנראה כי משהו לא עובד כמו שצריך ולאו דווקא אצל בני הזוג שלו.

לא, אני רואה בזה התעללות בעצמי שחיכיתי 3 חודשים, נו באמת

את רואה למה התכוונתי שאת אדם כבד וחופר?
באיזה מקום פה כתבתי שצריך לקיים יחסי מין בפגישה ראשונה? שהם צריכים להיות ריקים מרגש?
יחסי מין צריכים להתקיים כששני הצדדים רוצים, אבל אם אדם מגיע לכמעט שנות השלושים שלו ועדיין לא רוצה ולא קיים יחסי מין יש לו בעיה שמקורה כנראה נפשי ורואה ביחסי מין משהו מלוכלך שיזהם לו את הגוף, יש לו כבר בעיה ממש קשה.

dori78

New member
אוהו, ואני כבדה וחופרת...

אני ממליצה לך לחזור להודעה של פות"ש, שום דבר ממה שכתבת פה לא מופיע שם.

אני מציע למי שבפורום: נטשו את הקלידים והמסכים, עזבו את המחשב

ותתחילו להיפגש אחד עם השני! תכירו, תהיו זוגות, תתנסו - אפילו אם זה לא 100%, תנסו, תעברו חוויות, תחיו את החיים! הרי יש פה לא מעט בחורים ובחורות עם חששות משותפים, לכן אתם כאן. אז במקום להנציח את זה בניחומים אחד של השניה ולדשדש במקום - פשוט תהיו ביחד! איך יהיה לכם ניסיון אם לא תתנסו? הרי בניסיון אין שום דרך לדעת מראש אם יצליח. וגם אם נכשל - צברתם כבר התנסויות חדשות! מה רע כל כך?? הנה דוגמא משלי: פניתי פה למעלה ל isola bella והצעתי לה שנכיר שנינו (גם במסר אישי) - היא פשוט נעלמה... אז תפסיקו לפחד כל כך לנסות! שנה חדשה עכשיו: תתחדשו בקשרים מרגשים ביניכם וביניכן כאן, לא בחוץ. לא מציע לכם/לכן כנס של כולם אלא תעיזו להתחיל אחד עם השני. בהצלחה ובאומץ! דורון.

מעיין א3

New member
יש בעייתיות בזה...

אני אישית בעד שיהיה מפגשים עם אנשים הפורום!

אבל יש בעייתיות בלהתחבר בזוגיות עם שני חסרי ניסיון....
בתור בעלת ניסיון שהיה לה חבר חסר ניסיון בעליל, אני חוויתי את הפחדים של הבחור, והייתי צריכה להיות המובילה מבין השניים.
לי אישית לא הייתה שום בעיה עם זה, אבל כאשר יש שני חסרי ניסיון באותו קשר, יש קושי להתגבר על הפחדים ביחד.
יכול להיות שחלק מהאנשים פה יצליחו, אבל לרוב, שנותנים לפחד לשלוט בהתקדמות, יהיה בעיה להתקדם פיזית ורגשית בסוג זוגיות של כזאת....

אבל בלי קשר- להיפגש אחד עם השני ולדבר על הפחדים יכול להיות רעיון מצויין!

יכול להיות שזוגיות תהיה בעייתית, אבל אוזן קשבת זה רעיון נהדר

אז יפחדו עוד ועוד ועוד - עד שיפסיקו לפחד ויתחילו להזדווג

מפתחים תמונות בחדר החושך: בהתחלה חושפים את נייר הצילום לתמונה מלדבר על הפחדים כאן או במפגש רק יקבע את המצב. את יודעת מעיין, בזמנו היינו הנגטיב באור החזק של מכשיר ההגדלה לחלקיק שניה (אחרי ניסיונות לחשיפה נכונה), אחר כך טובלים את הנייר בקערה הראשונה עם נוזל הפיתוח Developer ואחרי שהתמונה מתהווה על הנייר מול העיניים (רגע מלא קסם ופליאה!) ומגיעה למלוא פרטיה, ישר טובלים אותה בקערה השניה שנקראת Stop Bath שזה בעצם חומץ שתפקידו לעצור את תהליך הפיתוח שנמשך על נייר הצילום, אחרת התמונה תמשיך להתפתח ותשחיר בסוף. אחרי זה מוציאים את התמונה וטובלים אותה לזמן ממושך יותר בקערה השלישית עם נוזל שנקרא Fixer ותפקידו לקבע את התמונה כמו שהיא כדי שתחזיק מעמד למשך עשרות רבות של שנים ולא תשתנה במשך הזמן. כל התהליך הזה טוב לתמונות. הוא לא טוב לזוגות שרוצים להתחבר ולהמריא לעתידם - להתפתח ביחד, להתאהב, לגלות את סודות המין ואולי גם ליצור חיים חדשים. בקיצור: תתחילו להכיר ביניכם כאן - יש לכם אותם פחדים וחששות, תפחדו ותחששו ביחד - עד שהפחדים יתפוגגו ואולי תתחילו ליהנות מלהיות יחד.

בלגן בתפוז: העבירו את המשפט הראשון עד: 'לדבר על הפחדים',

אחרי 'בזמנו היינו' (מפתחים תמונות) אוףףף! לא רק משפטים מתקשקשים אלא מילים נכתבות לאחור והודעות לפעמים מתפוגגות בלי להיקלט

למעלה