ניסיון זוגי ומיני בחו"ל

Light18m

New member
ניסיון זוגי ומיני בחו"ל

אילן הייטנר כתב ב"מלך החומוס ומלכת האמבטיה" אאל"ט, שבחול קל יותר ליצור קשרים.

אני חושב שיש בזה משהו, במצב הקיצוני הזה יחסית, שגורם להתאהב יותר בקלות ולהפתח יותר. (וגם נכבה מהר יותר בגלל הצורך לשמר את הריגוש ).
אפשר גם להכליל את זה על תוכניות ריאליטי...

אבל למה לכל הסחורות שהכרתי בטיול הזה יש חבר בבית???
איך הן עוזבות אותם לחודש ויותר...

מה דעתכם?

A 26 cm Schlong

New member
אילן נהייטנר?

אוהב!

הוא כזה דביל שזה שובה לב.

בכל מקרה, לי באופן אישי זה קרה בחו"ל פעם אחת. טסתי לבד והכרתי מישהי שטסה גם היא לבד ובילינו יחד 8 ימים מלאים בחו"ל וגם בארץ הקשר עוד נמשך קצת, אבל נגמר כעבור זמן קצר.

לא יודע אם בחו"ל יותר קל למצוא מין, זה מאד תלוי בסיטואציה שאתה נמצא בה (ובתכל'ס גם איפה אתה נמצא בחו"ל. תאילנד למשל זה גן עדן לזיונים) ואני לא חושב שמי שמתקשה ביצירת קשרים חברתיים/זוגיים/מיניים בארץ, הופך את עורו ונעשה קזנובה רק בגלל שהוא מתהלך על אדמה אחרת.

nitsansh

New member
יש בזה משהו... זה לא חייב להיות דווקא בחו"ל

אלא בכלל מחוץ לסביבה הטבעית...
לי הרבה יותר קל ליצור קשר עם אנשים זרים מאשר עם אנשים קרובים... כי בדרך כלל יש סיטואציה שיש נושא משותף לדבר עליו בלי שום ציפיות לקשר מעבר לזה...

iba90

New member
החלום שלי הוא..

להכיר מישהי מהמדינה שאני אוהב...אם זה קורה...מילה שלה ואני עובר לגור שם
את האמת עשיתי כמה צעדים בשביל לגרום לזה לקרות...פתחתי כרטיס באתר הכרויות המקומי חח בנתיים...שום דבר
. אם זה במסגרת של טיול...אני חושב שאני ארגיש פחות עצור (כי גם ככה זו מישהי זרה שאולי לא נתראה) ואני "אלך על זה" מה שנקרא...
good luck to all of us

שאלה

בלי לענות לי
אל תענה לי
תענה לעצמך

האם אתה רוצה לגור במקום ההוא?

או שאתה רוצה שבחורה תחכה לך על "מגש הכסף" ותסדר לך התאקלמות מהירה במקום הזר ההוא?

אולי עמוק בתוך עצמך אתה רוצה לגור שם, בלי קשר לבחורה?

אל תחשוב שזה יהיה כיף! מנטליות שונה!! למרות שאם יש לך כוונות טובות ואני בטוחה שכן
אולי זה ילך.
רק שבחו"ל אנשים יותר פתוחים מינית..זה לפחות מה שאני שומעת מחברים של חברים שגרים שם.

אוף גם בהודעה הזאת קישרתי לסקס

חחח מה יהיה איתי?!

קשרים חברתיים בחו"ל

זה אולי ישמע מוזר, אבל דווקא כשהייתי בחו"ל לבד הביטחון העצמי שלי הרקיע שחקים. לא היתה לי בעיה לפתח שיחות עם אנשים זרים והכרתי אנשים מכל העולם, אפילו איזה אוסטרלי חתיך (המבטא שלהם וואו), השיחות זרמו והרגשתי ממש טוב..מסתבר שאנחנו הישראלים מעניינים חחח שינוי אווירה תמיד עושה טוב.

nitsansh

New member
גם אצלי זה ככה

לא רק בחו"ל.. בכל מקום שאני לא נמצא בסביבה הרגילה ואין אנשים שאני חי איתם יום יום אני מרגיש חופשי ובד"כ גם מאושר...

turangaleela

New member
הבנתי :)

בסדר, נשכח ונסלח. טעויות הקלדה קורות לכולנו.
מיזוגניה ממש לא
זו כנראה נקודה רגישה אצלי...

Hawkgirl

New member
זה נכון בנוגע לעניין ההפתחות

שמתי לב גם אצלי שכשאני מקשקשת עם אנשים מחו"ל קל לי הרבה יותר להיפתח ולדבר על דברים אישיים.
אולי בגלל שאני מאמינה שגם לא אראה את האנשים האלו ^^"
בכללי אני חושבת שבחו"ל הגברים גם יותר ג'נטלמנים {:
לפחות מהנסיון שלי בזמן שהייתי חודש בארה"ב.
גברים תמיד מיהרו לעזור לי ולאחותי בסחיבת המזוודות, היו אדיבים מאוד, גבר אחד אפילו התחיל איתי בחוף הים וזה היה מ-מ-ש מביך

לא יודעת, אולי זה גם בגלל שהם רואים תיירות אז הם מתנהגים אחרת, אבל זה בהחלט היה נחמד {:
על אף שגם משיחות דרך הרשת, השיחות באווירה אחרת מאלו של גברים מהארץ...
מכאן ועד להתאהבות....לא קרה לי מעולם עדיין... אבל גם לא שוללת את האפשרות {;

למעלה