ניסיון זוגי ומיני בחו"ל

Hawkgirl

New member
אמריקקים כמו שאני נוהגת לכנות אותם {;

אבל לא לא, גם היינו בקנדה, ושמה נהניתי יותר מאשר בארה"ב.
בקנדה האוכלוסיה מ-מ-ש שונה מארה"ב שזה מדהים.

Hawkgirl

New member
קודם כל, נתחיל מהאנגלית שלהם~!

לעומת האמריקאים, אפשר להבין אותם! XD

וקשה להסביר את זה במילים, צריך לחוות את זה(אפשר לחשוב איזו חוויה זו כבר XD )
זו האווירה שהם משרים, והאופן בו הם פונים אלייך, והסבלנות שהם מפגינים...
זה אחרת מהאמריקאים ^^"

הם

גם גברים ונשים יותר פתוחים מינית..
נו בגלל המנהל הזה לעשות סקס בסיום תיכון או קולג'

מה?! זה מה שאני רואה בסרטים אמריקאים!
ובטוחה שזה משקף את המציאות.

Hawkgirl

New member
מעבר לסרטים

תאכלס גם מכל התוכניות הדוקומנטריות האלו... שכל ילד שני שמה הופך להיות הורה בגיל העשרה

אין להם שליטה אלו O.O"

dori78

New member
בואו נעשה קצת סדר.

האמריקאים לא יותר פתוחים מבחינה מינית מאוכלוסיות אחרות בעולם.
מה שאתן רואות בסרטים לא בהכרח משקף את המציאות.
כל תכנית - גם כזו שנמכרת לנו כ"דוקומנטרית" - עוברת עריכה. גם זה לא מלמד כלום.

בהכללה גסה - האומה האמריקאית היא פוריטנית בצורה מזוויעה. אין פתיחות מינית ואין חינוך מיני הולם.
הדילמה הידועה שאתן רואות בסרטי תיכון - "לתת" לו או לא בנשף סיום התיכון - בסה"כ באה להדגים לבנות ארה"ב הצנועות והחסודות את העובדה שבנים חרמנים יפעילו עליהן לחץ. לא שום דבר מעבר לזה.

הסיבה שיש שם לא מעט הריונות בגיל עשרה, שעוד מסתיימים בלידה במקום בהפלה, מתחלקת לשניים:
1. מכיוון שאין חינוך מיני מתאים - הרבה בנות לא יודעות שאפשר להכנס להיריון גם בפעם הראשונה, שלגמור בחוץ זה לא אמצעי מניעה עם אחוזי יעילות גבוהים, שגם אם זה לא כואב לך - כן, חמודה, הוא בפנים וההיריון בדרך.
2. מכיוון שבסופו של דבר, זו עדיין אומה שנשלטת ע"י קודי מוסר השאובים מאנשי דת נוצרים לא מתונים בכלל.
מה שאומר, שהפלה זה דבר לא חוקי בהרבה מקומות, בעיקר במדינות המכונות "חגורת התנ"ך" - אלה שבהן יש יחס מהותי לדת ולאיסורים השונים שהכמרים דואגים להדגיש בכל יום ראשון בכנסיה.

האוכלוסיה האמריקנית כל כך מגוונת

שהכללות מהסוג הזה הן די חסרות טעם. לדעתי אנחנו מתייחסים לכל האמריקנים כאל מקשה אחת, כולל הנוצרים האדוקים, כי הם נראים לנו אותו דבר. אצלנו קל מאוד להבחין בין דתי לחילוני, ואת הדתיים (שלא לדבר על החרדים) אנחנו לא כוללים בכלל בדיון הזה.

turangaleela

New member
אוקי ולאחר שהתגברנו על אי ההבנה, מגיבה לפוסט

אני חושבת שקודם כל מדובר בתחושה אישית שלנו. כשאנחנו בחו"ל אנחנו מראש מרגישים יותר פתוחים, יותר קל לנו ליצור קשרים, במיוחד אם מטיילים לבד. (מומלץ ביותר אגב).

בנוסף, אני חושבת שבכל זאת מדובר במשהו מהצד השני. זרים תמיד נראים מושכים ומעניינים.

חד משמעית כן

לא רק בחו"ל, אלא גם עם זרים שנמצאים בארץ. זה מוסיף נושאי שיחה, ולעתים קרובות גם סקס אפיל, ומסיר כל מיני מחסומים שאנחנו חווים בחיים ה"רגילים" שלנו.

Reyn

New member
רק אותי מביך לנסות לתקשר עם פרטנר פוטנציאלי

בשפה שלא שולטים בה כלל, או ששולטים בה אבל עם מבטא ישראלי מכוער? יחסית לישראלי (ויחסית לרוב האמריקאים, במלוא הכנות) האנגלית נחשבת מצויינת, ולמרות זאת אני מרגיש הרבה פחות נוח לנהל שיחה שוטפת באנגלית מאשר בעברית.

A 26 cm Schlong

New member
אז לך למורה לדיקציה או משהו כזה

כמו שכל הוואנביס הישראלים עשו: סנדי בר, אקי אבני, בר רפאלי, נועה תשבי ושות'

הם הלכו למורה שלימד/ה אותם לדבר במבטא אמריקאי כשר להמדרין.

זה תלוי

אם אתה מדבר עם בריטים/אוסטרלים (אויי האנגלית המושלמת שלהם), אז כמובן שתרגיש בעמדת נחיתות מסויימת, אותי בכל אופן זה לא מביך לדבר בשפה שאני די שולטת בה. אף פעם לא ייחסתי חשיבות לאיך שאני נשמעת ולמבטא.
צרפתית לעומת זאת, תמיד מביך אותי לדבר. והכי מצחיק שבצרפת לרוב חושבים שאני מקומית, גם כשמתחילים לדבר איתי ממשיכים לחשוב חחח אמא שלי אומרת שאין לי מבטא ישראלי בכלל כשאני מדברת צרפתית, אז אולי בגלל זה. אבל הצרפתית שלי לא משהו לצערי.. ממשיכה לתרגל.

למעלה