ניסיון זוגי ומיני בחו"ל

turangaleela

New member
לנו זה נשמע מכוער,

להרבה אנשים מארצות אחרות זה נשמע אקזוטי ומדליק.

Reyn

New member
יש מבטאים אקזוטיים..

איטלקית וספרדית הן שפות מתנגנות, מעוגלות, שמחליקות על הלשון. צרפתית היא שפה רומנטית, מפתה.
עברית היא שפה עם עיצורים חזקים והברות מופרדות וברורות, קל להבין מבטא ישראלי, אבל אני לא חושב שהוא נשמע למישהו יפה או אקזוטי.
לא כל מבטא זר הוא אוטומטית יפה - מבטא גרמני, למשל, נחשב למבטא נוקשה שמתאים לקללות.

הרבה אנשים לא מבדילים בין מבטא ישראלי לאיטלקי

או, לחילופין, ערבי. ועוד הרבה.

נכון, לא כל מבטא הוא יפה בעיני כל אחד. למשל, בעיני מבטא גרמני הוא בהחלט לא מהיפים, ויש לזה סיבה טובה מאוד (והיא לא קשורה לפורנו גרמני).

spaysi8

New member
לגמרי

לאנשים נורא קל לפתוח דף חדש במקום חדש,
לדוגמא- אחד האקסים שלי היה חנון לגמרי בארה"ב,
עם שיער ארוך והכל ומעולם לא נגע בבחורה.
כשעבר לארץ החליט לעבור שינוי תדמית-
הסתפר, קנה בגדים חדשים, שינה גישה..
כשאני התחלתי איתו בכלל לא ידעתי שהוא "חנון לשעבר".
אחרי קצת זמן הבנתי שמעולם לא התנשק וזה.. אבל תכלס כשרק התחלנו לדבר בכלל לא ידעתי שהוא חנוני וביישן.

אני אישית אוהבת חנונים אז גם אם לא היה משנה תדמית עדיין הייתי מתחילה איתו,
אבל כן- לגמרי קל יותר בחו"ל.

לחנונים יש שיער ארוך

למה אף אחד לא מעדכן אותי בהתפתחויות חשובות כאלה?

מה רע בשיער ארוך בכלל? בצעירותי הייתי ח ו ל ה על גברים עם שיער ארוך.
זה היה מאוד נפוץ בזמנו, אבל לא אצל חנונים.

spaysi8

New member
לא לא

אמרתי שהוא ספציפית היה עם שיער ארוך-
יש חנונים מכל המינים והסוגים :p

כן, אבל התייחסת לזה כאל מאפיין מרכזי

בחנוניות שלו. יכול להיות שלפני ה"מהפך" הוא נראה כמו איש המערות, אבל זה מקסימום מאפיין של הזנחה, לא של חנוניות.

spaysi8

New member
אז לא הבנת :p

הוא לא היה נראה כמו איש מערות,
והתכוונתי לכך שעשה שינוי חיצוני ופנימי אז חלק מהשינוי החיצוני היה השיער שזה ביג דיל כי בד"כ אנשים לא סתם מאריכים שיער

בעבר המילה "חנון" התייחסה

לתלמיד בעל הופעה משונה, כישורים חברתיים עלובים, שקדן, טיפוס כזה שאם כל הכיתה תחרים את הבחינה בשל הוראה לקויה של החומר, הוא יתייצב בשמונה בבוקר, בשורה הראשונה, עם עיפרון מחודד ומחק במצב חדש. בינתיים ההגדרה הפכה רחבה יותר ויותר עד שהביטוי הפך כמעט חסר משמעות. כיום אנשים גאים להגדיר עצמם כחנונים (ואף כחננות), ואפילו מישהו שסתם מתרגז על מודעה בה מבשרים על מכירת "אופניים אדומות", אפילו הוא יכול להיחשב לחנון.

כן, ולחנון שאתה מדבר עליו מהעבר

לא היה שיער ארוך. הוא נראה יותר בסגנון של התמונה המצ"ב.

שמתי לב שהמושג התרחב עם השנים, ולמעשה בפורום הזה לא ממש מובן לי למה אנשים מתכוונים כשהם משתמשים בו.
נדמה לי שהביטוי שאנשים יותר מתגאים בו הוא "גיק", אבל אני ממש לא מתיימרת להתמצא בעניין.

Reyn

New member
זה פשוט מחסור במילים בשפה העברית

geek=בעל תחביבים חריגים. יכול לבוא למשל בתוך הצירוף star wars geek.
nerd=שקדן, מייחס הרבה חשיבות ללימודיו. יכול לבוא למשל בתוך צירוף כמו science nerd.
dork=חסר כישורים חברתיים, socially awkward.

כן, גם אני עשיתי את מבחן

nerd / geek / dork של OKC...

אני לא חושבת שזה מחסור במילים בעברית, אלא מחסור בכושר ביטוי של אנשים.
ואולי, במקרים מסויימים, נטיה לפשט את המציאות (לחשוב, למשל שחנון = חסר נסיון = בחור טוב וכו').

למעלה