נראה אתכם מעידים שקראתם הכל..!!
1.שם: נועה 2.גיל: 18 3. תאריך לידה: 28.10.1985 4.כינוי: נועו'ש, נועושק'ה, נועל'ה, נועית, נועיצ'קה, נוני..ועוד רבים וטובים.
5.תכונה טובה:בעלת חוש הומור מטורףףף...
6.תכונה רעה:לפעמים פרפקציוניסטית מדי... 7.חולשה: שוקולד...
8.אובססיות: אההמ..אני לא אובססיבית לכלום. אני מאוד מאוזנת. 9.פאדיחה: פעם חשבתי, שחברה של אמא שלי, שהתארחה אצלנו היא סבתא שלי, וכשנכנסתי הביתה, ישר צעקתי בהתלהבות :
סבתא!!! 10.כאב: 11.משאלה:למצוא אהבה אמיתית בהקדם...
12.זכרון רע:כשלון בטסט ראשון.
13.זיכרון טוב:סיום כיתה י"ב..!!!! 14.זיכרון הילדות הכי חזק שלך: כשנתקעתי במעלית, בגיל מאוד צעיר, (הייתי לבד..)ומאז פיתחתי פחד ממעליות... 15. געגוע: קצת אישי. סורי.
16. פחד: מעליות, בעיקר..ג'וקים, ושאר ברחשים לא חינניים...
17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18.קמיע [אם יש]: לא מאמינה בקמיעות. אבל יש לי שרשרת שנמצאת בדרך קבע עלי, בלי שום קשר. 19.החג האהוב עליך: פורים, ל"ג בעומר, (בעיקר בתקופת הביצפר..תמיד היה שמח באותם חגים) 20.אוכל מועדף: פשטידה שאמא עושה.
21.המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:דג מלוח,סרטנים,עקרבים, וזוחלים למיניהם...
22.שתיה מועדפת: קוקה-קולה,מיץ תפוזים,לימונדה, אלכוהול באירועים חברתיים. 23.קינוח מועדף: קרם בוואריה.. 24.ממתק מועדף:ש-ו-ק-ו-ל-ד..!! 25.עוגה מועדפת: לא מתה על עוגות.
26.צבע מועדף:כחול ושחור. 27.חיה מועדפת: אין משהו ספציפי. 28.חיית מחמד [אם יש]:אין. 29.ספורט מועדף:טניס, שחיה, כדורעף, ריצה...כמעט הכל.
אני חולת ספורט..!!
30.מספר מזל: 8 31.ספר: "האפר של אנג'לה" 32.סרט דיסני מועדף: אין. 33.סרט: "אמריקן ביוטי", "תותי בר", "הכל אודות אמא", (וסרטי פדרו אלמודובר באופן כללי). 34.שחקנ\ית: אין מישהו/מישהי מועדף עלי. 35.זמר\ ת: אההממ..אין. 36.סדרה מעודפת:לא יוצא לי לראות טלויזיה כ"כ הרבה,ככה שאין סדרה שאני צופה בה בקביעות. 37.מקצוע אהוב:אוי, ימי ביה"ס...
הכי אהבתי אזרחות, תנ"ך וספרות. 38.מקצוע שנוא: מתמטיקקה, (וזו לא שגיאת כתיב)
39.מקום בעולם: גרמניה, (יש לי חברה שגרה שם..), פראג. 40.המעשה הכי נועז שעשית: 41.המעשה הכי טיפשי שעשית: ושוב, חסוי קצת. סורי.
42.פריט לבוש מועדף: ג'ינס, סווטשירט, חולצה גזורה...
43.המצאה של כל הזמנים: אינטרנט. 44.עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:אביב. 45.את\ה מאמינ\ה בגורל? תלוי מתי. 46.את\ה מאמינ\ה באלוהים? לא במיוחד. 47.גלידה- בכוס או בוופל? בכוס! פחות קלוריות!!
48.שקיעה או זריחה? שקיעה. 49.בליינד דייט- בטח, בשביל הספורט.
50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס בעיקר, לפעמים גם כל השאר. 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? תלוי במצב הכיס.
52. מלפפון או עגבניה?! עגבניה. 53.קור או חום? אההמ..קור זה רומנטי.
54. לישון או לקום?לישון! וכמה שיותר!! 55. חוף או הרים? שניהם... 56. קרמבו- וניל או שוקו: איכסה קרמבו!! 57. תות או בננה? תות בננה!!
58. חולצה מכופתרת או רגילה? מכופתרת. אלגנטית כשצריך, סקסית כשצריך. 59. שיר שגורם לך לצחוק: 60. שיר שגורם לך לבכות: "Coldplay-Trouble" 61. השיר של כל הזמנים: כל שירי "הביטלס" 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: "עדיף" / דניאל סלומון 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:אני בטח אהיה כ"כ מאושרת, שלא יהיה לי אכפת...
64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: מצמרר לחשוב על זה.. 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: "REM-At My Most Beautiful" 66.איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו]: בד"כ מזהים אותי בתור "הבחורה עם הבלונד בקצה".
אני בנאדם פתוח לסביבה, תמיד שמחה להכיר אנשים חדשים, ויש לי חוש הומור מטורף, באמת...
67.שמות החברים הכי טובים שלך: נילי 68. הגלידה הכי טעימה? שוקולד-צ'יפס, או ריבת חלב..!! 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? בעיקר את העובדה שהיא אומרת לי ה-כ-ל בפנים. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לא זוכרת, לפני כמה שנים. 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? אתרי מוסיקה, בעיקר. 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? "חולון-אזור", "מתגייסים", "מלחמת המינים". 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? אין שום סיפור, פשוט התחברתי לשם של הגיבורה, מהספר הקרוי באותו שם..
74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? מנסיון - כן!!!!! 75. איזה פורומים אתה נכנס בד"כ: שאלתם כבר, קרציות! (ראו תשובה 72) 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? קשה מאוד...אני בד"כ חושבת שמשהו דפוק אצלי.
77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? חיוך, וגומות..
78. יש לך חבר\ה: לא. 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אחות אחת. 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? סביר להניח שכן, אחותי היא טיפוס שונה ממני, וזה תמיד מעניין להכיר אנשים שונים. 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מסתכלת מה השעה בפלאפון.
82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מסתכלת מה השעה בפלאפון.
83. מה התחביבים שלך? ספורט, קריאה, ריקוד... 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? שאלה טובה... 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?ספר, גרביים חמות ויפות,
, וקצת איפור. לא משהו הסטרי. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? לא רוצה להיות חיה!
87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב. הכי שקט ונעים. 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? אהבה אמיתית. ברצינות. 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] - אני מבחינתי הייתי מדלגת על כולן... 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקשת: אוי, מה זה השאלות האלו? נקסט! 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? אההמ...הפוף שלי, אולי?
92. מי החברים שלך בפרום? אילנה, נויה. 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לפני כשנה, במסגרת תנועת הנוער. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? היום בבוקר, כיוונתי אנשים בקניון איך להגיע לחנות שהם רצו..
95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? לחברה שלי, היום, כי היא מותק.
96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? אולי די?! 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? חסוי, שוב..
98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית: שנה שעברה. וכאן זה מסתיים. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה: קופנהאגן, דנמרק. 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך : הוא לא ימות למעני, הוא עומד לפני מוות בטוח, בדיוק כמוני. ומספיק עם השאלות המתחכמות האלה..!! נו, אז קראתם..!?!