ניראה אתכם ממלאים את זה!

apl

New member
איזה נסיון שני...לא כותבת שוב:)

עברתי חצי דרך(שאלה 61)כשזה התקלקל..אין כוח יותר...קשה קשה

קטרפי

New member
מי שקורא את הכול שיגיד לי../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif

1.שם: עידן או בשמי המלא ג`ובאני פבריציו עידניטו קורליאונה 2.גיל: 17 3. תאריך לידה: 19.8.86 4.כינוי: פבריציו 5.תכונה טובה: אני כול הזמן מנסה להיות בסדר עם כולם 6.תכונה רעה: אני כול הזמן מנסה להיות בסדר עם כולם 7.חולשה: שאומרים לי בבקשה בקול מתחנן (לא כולם יכולים לעשות את זה טוב) 8.אובססיות: השבט 9.פאדיחה: משהו מהטיול שנתי של כיתה ז` שרודף אותי עד היום (אל תבקשו פרטים כי אני לא יביא לכם!) 10.כאב: ראש 11.משאלה: שתהייה לי כבר חברה.... ואני גם רוצה שיער ארוך 12.זכרון רע: שאני ודפנה ניפרדנו, לקח לי פול זמן להיתגבר על זה 13.זיכרון טוב: אין 14.זיכרון הילדות הכי חזק שלך: בהתחלה היו דינוזאורים ואחר כך.... 15. געגוע: להרגיש שמישהו באמת אוהב אותי 16. פחד: לירון (והמבין ישפין
) 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: אני שונא\ת אותך 18.קמיע [אם יש]: פעמון של
19.החג האהוב עליך: פורים 20.אוכל מועדף: איטלקי 21.המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: אני צימחוני ואני בחיים לא יסכים לאכול גופות של בעלי חיים מתים 22.שתיה מועדפת: נקטר אפרסקים 23.קינוח מועדף: גלידה 24.ממתק מועדף: *קול צפצפני* ביצת הפתעה של קינדר! 25.עוגה מועדפת: קרם דה-לה קרם בסיגנון אדגר 26.צבע מועדף: שחור 27.חיה מועדפת: נץ 28.חיית מחמד [אם יש]: היה לי פעם סרטן אבל אח שלי רצח אותו 29.ספורט מועדף: איכסה 30.מספר מזל: 4 31.ספר: הסנדק 32.סרט דיסני מועדף: היפה והחיה 33.סרט: משולש מסוכן 34.שחקנ\ית: כיילב רוס ומישל אנג 35.זמר\ת: כיילב רוס ושירלי מנסון 36.סדרה מעודפת: השבט 37.מקצוע אהוב: פסיכולוגיה 38.מקצוע שנוא: ספרות 39.מקום בעולם: החדר שלי 40.המעשה הכי נועז שעשית: אני לא עושה דברים נועזים 41.המעשה הכי טיפשי שעשית: להעליב מישהי בטלפון (מאז לא דיברתי איתה) 42.פריט לבוש מועדף: נעלי בית 43.המצאה של כל הזמנים: השבט 44.עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: סתיו 45.את\ה מאמינ\ה בגורל? לא ממש 46.את\ה מאמינ\ה באלוהים? לא 47.גלידה- בכוס או בוופל? לא משנה העיקר שיהיה גלידה 48.שקיעה או זריחה? זריחה 49.בליינד דייט- שיהיה 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג`ינס, רצוי קרוע 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? אני מנסה לחסוך אבל איכשהו תמיד מגיע משהו ודופק לי את הכול 52. מלפפון או עגבניה?! אותו דבר 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? אותו דבר 56. קרמבו- וניל או שוקו: שוקו 57. תות או בננה? בננה 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: שירים שמדברים בהם בקול צפצפני (ספידי גונזלס, הדורבנים וכו`) 60. שיר שגורם לך לבכות: יוסי ילד שלי מוצלח, מתי ששרו את זה בבלוז לחופש הגדול לזכרו של יוסי צוויליך שנהרג בצבא 61. השיר של כל הזמנים: abadeo של כיילב רוס מתוך השבט 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: abadeo 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: i cant stop של אנדראה סנדרס מתוך השבט 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: feel me של אוניקס 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: כול השירים של גרינדיי 66.איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו]: מיוחד 67. שמות החברים הכי טובים שלך: אלי לקס סיגלית נדיה תמוז ואהמ יש עוד מישהי אבל עכשיו אנחנו לא ממש חברים טובים 68. הגלידה הכי טעימה? דובדבנים 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? כנות ונאמנות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לפני כמה שנים (לכולם כבר היה אז ענטרנט) 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? כול מיני 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? זה והשבט 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? קטרפי - זחל קטן חמוד וירוק 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? יש אבל היא מאוד נדירה 75. איזה פורומים אתה נכנס בד"כ: מה ההבדל בין זה לבין שאלה 72¿ 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? זה לא קרה, רק להפך 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים ושיער 78. יש לך חבר\ה: לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? יש לי אחות אחת ויש גם עוד גמד מוזר אחד שקורא לעצמו אח שלי 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא ניראה לי 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? משתין ומתקלח 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? בודק שכול האורות כבויים 83. מה התחביבים שלך? ליכתוב שירים, לישון, ליראות השבט, לגופף ביצים ולאכול אקונומיקה 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? נ ק ס ט ! ! 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? איזשהו ספר שאני באמצע או שאני רוצה להתחיל ליקרוא, ומוזיקה כמובן 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? נץ 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? לילה 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? 99999999999999999999999 מישאלות 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] ערב 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקשת: מה זה משנה, גם ככה אני ימות אחורי זה 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? לא ממש יש 92. מי החברים שלך בפרום? לירון (הוא בכיתה שלי) אפילו שעכשיו אני די בעצבים עליו 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? מחוייבות אישית בכיתה י` 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? ששאלו אותי איפה זה רחוב גודודסקי 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? שדיברתי עם *חסוי* בטלפון 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? כאן גרים בכיף עידן ואנטוניה סייר 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם *חסוי* במקום רומנטי 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית: הכללית - את השואה האישית - את הרגע שההורים שלי ניפגשו 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה: ניו זילנד 100. את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך : לא. חוץ מזה, תקשיבו רגע להלוויות ולמה שאומרים בהם. אנשים לא אוהבים אותך עד שאתה מת, אז אולי זה אפילו עדיף ככה

אני קראתי....

יש לומר שאתה באמת מ י ו ח ד!!! שבט,שבט,שבט,שבט,שבט,שבט,שבט,שבט,שבט,שבט,שבט,שבט,שבט,שבט? W T F?????????????????????

קטרפי

New member
זה הסידרה הכי טובה בעולם ../images/Emo110.gif

בהתחלה כול המבוגרים מתו בגלל וירוס
העונה הראשונה היו על הניסיונות לישרוד של מי שנישאר בעולם, שזה ילדים ובני נוער מתחת לגיל 18, שניסו לישרוד בלי חשמל וטכנולוגיה והכול, והיו גם קבוצות (שבטים) של נערים שחשבו שהם לא צריכים לידאוג לכולם אלא רק לעצמם והם ניסו להישתלט על העיר. וכמובן שבין כול הניסיונות של ההישרדות היו גם כול מיני סיפורים של אהבות (לקס וטאי-סאן זוג שולט!!) בשאר העונות הסיפורים היו עוד יותר מסובכים, והיו שם יותר מלחמות נגד שבטים רעים מאשר ניסיונות לישרוד, אבל זה גם היה עונות טובות.

Anna Karenina

New member
קראתי, ויש לי גם שאלה...

אפשר לשאול למה אתה רוצה לחזור אחורה ולשנות את הרגע שבו ההורים שלך נפגשו?

HyPeR SoNiC

New member
טוב נו יאללה.......... ../images/Emo3.gif

1.שם: אורן קוסטו 2.גיל: 17 וחצי 3. תאריך לידה: 30.3.1986 4.כינוי: קוסטו, קאסוטו, קסטרו, קסטה, קוסטונובה, (בקיצור, כל מה שנובע מהמילה קוסטו)... יש גם קטן, קטנטן, צהוב, צהבהב, מנוקד, שמן, מלא, ועוד כמה אבל זה רק כינויים מהצהובה שלי 5.תכונה טובה: יודע להקשיב ולתת עצות טובות 6.תכונה רעה: חסר ביטחון, ביישן (בעיקר כשאני מכיר אנשים חדשים) 7.חולשה: אוכל
8.אובססיות: מוסיקה אלקטרונית 9.פאדיחה: הייתי אמור לתקלט באיזו מסיבה במועדון, ופירסמתי את זה וסיפרתי לכל החברים שלי, וכשהגיעו הפליירים של המסיבה, השם שלי לא היה רשום עליהם... בסוף גם לא תיקלטתי (קטע של כבוד, וגם מי ששכר אותי רימה אותי ולא שילם לי על פעם קודמת שתיקלטתי שם) 10.כאב: בגיל 6, כשנפלתי מסוס ושברתי את היד... יש לי צלקת עד היום 11.משאלה: שאני אצליח בחיים, ושאני אקים משפחה ונחיה חיים טובים ומאושרים 12.זכרון רע: מות סבתה שלי ז"ל (אלצהיימר) 13.זיכרון טוב: חייתי באיים הקריביים 3 שנים 14.זיכרון הילדות הכי חזק שלך: כשעברתי ליבנה בגיל 8 ובהתחלה לא קיבלו אותי כל כך יפה (בלשון המעטה).... 15. געגוע: סבתא שלי ז"ל 16. פחד: כישלון 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: הכל בגללך! (לא אוהב שמאשימים רק אותי בלי הצדקה) 18.קמיע [אם יש]: שרשרת חרוזים שקניתי בפולין. קיפלתי אותו ל-2 ואני שם אותו על היד בתור צמיד. אני לא שם אותו בשביל מזל, אלא בגלל הערך הסנטימנטלי שלו (פולין..) 19.החג האהוב עליך: מבחינת החופש - פחס. מבחינת כל השאר - פורים (בכל זאת, אני לא אוהב לחרבן אבנים) 20.אוכל מועדף: העוף של סבא שלי!!! פשוט אין עליו!!!! 21.המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: חצילים!!! איכס!!! 22.שתיה מועדפת: קל - קולה. אלכוהולי - סמירנוף אייס 23.קינוח מועדף: גלידהההה!!!! אבל שיהיה משהו מסובך... עם 672363 כדורים וקצפת וכל מיני דברים טובים.... אם מדליקים את זה באש לפני ההגשה זה גם טוב.... 24.ממתק מועדף: סוכריות של וורטרס אורגינל!!! כמו הבולבול של סבא (קטן ועגול? לא! מתוק וכרמי!! חחחחחח
) 25.עוגה מועדפת: מה שהולך טוב עם קפה - ילך טוב איתי... אבל הכי מועדף - שוקולד, וטורט תפוזים 26.צבע מועדף: כחול 27.חיה מועדפת: כלב 28.חיית מחמד [אם יש]: 5 ארנבים בגרים בחצר שלנו (בלי כלובים) 29.ספורט מועדף: צפיה - כדורסל (אילנה מדרדרת אותי). לשחק - כדורעף 30.מספר מזל: 7 , 4 31.ספר: כרגע אין.... וחבל
32.סרט דיסני מועדף: מלך האריות! ולא צריך להוסיף מילה! כמעט בכיתי בסרט הזה!!! 33.סרט: ואו! אני חולה על סרטים! אין לי משהו ספציפי.... הכל!!! 34.שחקנ\ית: אין מישהו ספציפי 35.זמר\ ת: אין מישהו ספציפי 36.סדרה מעודפת: סאות'פארק 37.מקצוע אהוב: פיסיקה (אוהב את הנושא, רק חבל שזה כל כך קשהההה) 38.מקצוע שנוא: מתמטיקה (זה רע! רעעעעע!!!!!) 39.מקום בעולם: הולנד
40.המעשה הכי נועז שעשית: שיחת סקס עם מישהי, עם מיקרופונים ומצלמות אינטרנט (כן, הורדתי את הבגדים, כן, היא הורידה, כן, עשינו מעשים לא מוסריים, וכן, כל המשפחה הייתה בבית) 41.המעשה הכי טיפשי שעשית: רכבתי על אופניים בלי ידיים, והפלתי 2 בחורות עם 2 הצדדים של הכידון.... (היו עוד אבל אני לא זוכר עכשיו) 42.פריט לבוש מועדף: העיקר שיהיה נוח ושיהיה סביר מבחינת מראה... 43.המצאה של כל הזמנים: המחשב, הפלאפון, והאוטו 44.עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב 45.את\ה מאמינ\ה בגורל? כן 46.את\ה מאמינ\ה באלוהים? לא בדיוק 47.גלידה- בכוס או בוופל? וופל! ברור! איך אפשר אחרת? 48.שקיעה או זריחה? זריחה 49.בליינד דייט- אממממממ כן? 50. ג'ינס או סתם מכנס? שניהם אחלה
51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? חסכן (למרות שלא מזמן הוצאתי 2000 שקל על מיקסר חדש אבל ששש)..... 52. מלפפון או עגבניה?! מלפפון (לא נוזל לכל מקום) אבל בעיקרון זה תלוי עם מה אוכלים את זה..... ככה סתם - מללפון...... 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון!!!!!!!! 55. חוף או הרים? תלוי... עם האישה - חוף! לטיול - הרים! ושיהיה כמה שיותר אתגרי!!!
56. קרמבו- וניל או שוקו: וניל!!!! אבל למה אין פה מוקה? 57. תות או בננה? בננה 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: Eminem - Kids 60. שיר שגורם לך לבכות: הנוכחי: Armin Van Burren - Burnt With Desire זה האוס, אבל יש לו מילים כאלה מרגשות..... 61. השיר של כל הזמנים: Bryan Addams - Could no.9 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: Dido - White Flag 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא יודע, לא חשבתי על זה... 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: לא רוצה לדעת, לא רוצה לחשוב על זה... 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: Jewel - Intuition 66.איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו]: נראה סביר, מנהג סבבה (סורי, אני מעדיף שאחרים ישפטו אותי... לא אוהב לשפוט את עצמי) 67שמות החברים הכי טובים שלך: איל, מתן, מירי, איתמר..... יש עוד אבל אין לי כוח... 68. הגלידה הכי טעימה? קרם עוגיות 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? כנות, אמינות, יחס טוב 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? בגיל..... אממממ 9.... אם אני לא טועה... או שאולי לפני.....

HyPeR SoNiC

New member
המשך.......

71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? לפורום הזה, ולפורום אחר... וסתם מחפש דברים מצחיקים באינטרנט....... 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? בפורום אחר וב Tranceaddict.com 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? HyPeRSoNiC סתם מילה שהמצאתי ביום בהיר אחד..... 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לא נראה לי... יש הידלקות ממבט ראשון שמתפתחת לאהבה 75. איזה פורומים אתה נכנס בד"כ: אמרתי כבר, לא? 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? זה לא משפיע עליי, אולי קצת עצוב לי על הבחורה, אבל אני פשוט מנסה לשמור דיסטנס כדי שהיא תרד ממני 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? פנים... במיוחד העיניים.... 78. יש לך חבר\ה: כן. ונחשו מה! היא פעילה פה בפורום!!!
79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 אחיות 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? כן, כי הן אחלה בחורות..... אני אוהב אותן מאוד 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? צונח על המיטה ומנמנם עוד כמה דקות... ואז הולך לאכול ארוחת בוקר 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מסדר את התיק למחר 83. מה התחביבים שלך? בערך ה-כ-ל!!! כל מה שכיף - אני אוהב!
אין לי רשימה ספציפית..... 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? אם זה מישהו אחד - אז ברור שאת הדסי שלי.... אם זה כמה שאני רוצה - הייתי אוסף את כל החברים שלי, את כל מי שאני מכיר, את כל מי שאי פעם החלפתי איתו לפחות מילה אחת, ועוד איזה כמה אלפי אנשים מהרחוב ועושה שם מסיבות טבע 24 שעות ביממה
85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? תחתונים ופלאפון.....
86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? כלב 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? את כל מה שארצה אי פעם בחיים שלי 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? ערב 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקשת: אם אני הולך למות אח"כ אז מה זה משנה? אסתפק באיזה סנדוויץ ומים או משהו... 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? לא חשבתי על זה..... אבל הייתי אומר שכל המוסיקה שלי...... יש לי כל כך הרבה!!! אני לא יודע איך אני אחיה אם יקחו את זה ממני......
92. מי החברים שלך בפרום? הדס ואילנה... חבל שעדיין לא יוצא לי ממש להכיר את כל השאר..... אתם נראים לי ממש אחלה..... 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? תיקלטתי במסיבה של ילדים בני 12-13 לפני יומיים... זה נחשב. גם הם קהילה, לא? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? קשה לי לעקוב, אבל אני עוזר כמה שאני רק יכול... בין אם זה ללכת להשתתף במניין (תפילה), או להביא כיסא לאישה זקנה, או לעזור למישהו שנגמר לו הדלק לגרור את האוטו לתחנה... פעם אחת אפילו עזרתי להביא אוכל מחברת קייטרינג לבית תמחוי... אני עוזר כמה שאני רק יכול..... 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? היום... לבייבי שלי..... 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? למה יש כאן כל כך הרבה שאלות על מתי שאני אמות? מה נסגר איתכם? לא יודע!!!
97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם הבייבי שלי.... לא משנה איפה...... 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית: במחשבה ראשונה, הייתי מוחק את כל המלחמות שהיו והייתי משנה את המצב ככה שיהיה שלום כלל עולמי.... אבל במחשבה שניה, לכל דבר שקורה יש סיבה! לכל דבר בהיסטוריה שלנו יש משמעות שאי אפשר להתעלם ממנה! ולכן לא הייתי משנה כלום....... 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה: הולנד... באיזה כפר נידח ושקט...... 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך : לא! הייתי מקריב את עצמי למענו......

pain is MY love

New member
מה הבעיה? ../images/Emo13.gif

1. מרינה 2. 17 וחצי 3. 22.3.03 4. אין לי ממש כינוי מסויים... אולי מרינוש או סתם מרין... 5. עקשנית מאוד ועושה הכל כדי להשיג את המטרות שלי... 6. אני הרבה פעמים זורקת זין על אנשים שלא מגיע להם לקבל זין...חחחחח 7. החולשה שלי זה מסיבות, אלכוהול, ומכוניות יפות... 8. יש לי לרוב אובססיות לבחורים שאני נדלקת עליהם.. אני הופכת עולמות בשביל להשיג אותם... וזה מתבטא לרוב באובססיה! 9. הפאדיחה היחידה שאני יכולה להיזכר בה זה כשבטעות נכנסתי לחדר אוכל במלון באילת עם בגד ים בלבד בזמן שהוא היה מלא בסועדים! ובכניסה המארח אמר לי לא לחזור על זה שוב חחחחח 10. מכורה לכאב
11. רוצה ת'-50 מיליון!!!!!!!!!!!!!!!!! 12. יש לי הרבה זכרונות רעים מהתקופה שלא היה לי ביטחון עצמי בגרוש והייתי נפגעת מכל דבר ולא מאמינה בעצמי.... בעעעעעעעעע 13. זיכרון טוב יש לי מהחופשה באילת בסוכות השנה... פשוט 5 ימים בלתי נשכחים!!!! 14. זיכרון הילדות הכי חזק היו החופשות שלי עם המשפחה... מאז שהייתי בת 3 יצאנו כל קיץ לאיזה נופש למשך חודש... ותמיד קיבלתי בחילות באוטובוס חחחחח ביקשתי מאבא שלי שיעצור אותו ונלך ברגל חחחח 15. מתגעגעת לימים שלא היו בגרויות!!!! 16. הכי מפחדת בעולם מגבהים!!! זה פשוט משתק אותי! 17. לעולם לא רוצה לשמוע שוב את אבא שלי אומר: "ראיתי אותך עם סיגריה..." אמאאאאאא
18. יש לי ספר תהילים צמוד אליי תמיד... 19. סוכות... גם יחסית הרבה זמן, גם בתקופה טובה, גם אין תיגבורים וגם אפשר לנסוע לאילת
20. עד לפני משו כמו שוע זה היה פיצה.... עכשיו זה פריחיות אורז עם קוטג' 3 אחוז...
21. צדפות וכל מני מאכלי ים למיניהם.... נראה לי כמו קילקול קיבה בטוח! 22. מים והרבה!! 23. גלידה! בכל הטעמים והסוגים! 24. שוקולד! בכל הטעמים והסוגים! 25. עוגה! בכל הטעמים והסוגים! חחחח סתם סתם חולה על עוגות גבינה!!! 26. אדווווום 27. לא חובבת חיות.. אבל אם כבר אז כלבלב. 28. אח גדול נחשב?... אני מבטיחה להוציא אותו לטיול מדי פעם!!! 29. כדוגללללל 30. 22 (משום מה בכל הבגרויות הייתי מספר 22..) 31. על מיניות ואהבה של זיגמונד פרויד.... 32. אני חולההההה על הברווזונים האלה של דונאלד דאק! נו האחיינים שלו! זה של וולט דיסני לא?.... 33. הצילצול... חזק! 34. בריאן מהכי גאים שיש
35. נלי ושון פול!!! 36. הכי גאים שישי , סקס והעיר הגדולה, וחברים 37. פסיכולוגיה 38. מתמטיקה!!!!
39. אל אל ישראל!!! 40. לא כזאת נועזת.. אבל עגיל בפיטמה עשיתי בצורה ספונטנית לגמרי... וחוץ מזה היו לי כמה וכמה שחיות ליליות בעירום חלקי
41. המעשה הכי טיפש היה להשתכר ולעשן מול כל המשפחה בפיקניק משפחתי.... אשכרה אהבלה! 42. חולצות חשופות... 43. הטמפון!!!!!!!!!!! כל בוקר אני מודה לאלוהים שברא את האיש שהמציא את ההמצאה הגאונית הזאת! 44. אביב. יומולדת
45. מאמינה וחצי! וזה הוכח לי הרבה פעמים... 46. בידיוק כמו ב=45... 47. ופל! 48. שקיעה.... בזריחה אני עייפה מדיי חחחחח 49. לא חולה על זה... מעדיפה להימנע 50. סתם מכנס. יש כל כך הרבה אופציות שונות! 51. בזבזנית אכולמניוקית!!!!! 52. מלפוון. 53. פושר
54. לישוווווון והרבה! 55. חוף. כבר אמרתי שיש לי חד גבהים!!! 56. וניל 57. תות בננה
58. מכופתרת שאפשר לפתוח בה כמה כפתורים....
59. מנצור והגב!!!!!! מלכים!!!!!!! 60. jon bon jovi - always 61. Goo Goo Dolls - Iris 62. איפה הילד- מישהו שומע אותי. "בן אדם לשתות איתו, להעביר איתו את הלילה..."
63. אני עוד לא חשבתי על זה אבל מישהו שאני מכירה כבר הודיע לי שבחתונה שלו הוא ישמיע את "אהוד בנאי- אביא לך" 64. לא רוצההההההההה
65. סינרגיה- צועקים על אהבה 66. שרלילה כוסית חחחחחחחחחחח סתם סתם משדרת סקס אבל במידה... בלונדינית טיפוסית
אבל כשמכירים אותי מקרוב ומכירים את האופי שלי מגלים בן אדם אינטליגנטי ומאוד עמוק...
67. לנה ואופיר 68. וניל עוגיות 69. אכפתיות.... שפשוט אכפת לה ממני ואני רואה את זה... 70. בקיץ בין ח' ל- ט' 71. קוראת את כל הבלוגים בתפוז
72. מלחמת המינים, סקס לנוער, פרוייט Y 73. pain is my love כי אני מכורה למחטים
ויש גם *Hedonism* שזה ש של שיר שאני מאוד מאוד אוהבת. והכי חשוב המשמעות שלו זה חיי השה ורדיפת התענוג... שזה המוטו שלי בחיים! 74. יש ויש ויש! 75. מלחמת המינים, פרוייקט Y וזיהוי שירים 76. יוצר מבוכה וגורם להתקררות היחסים.. לצערי.. 77. המבט בעיניים!!!!!!!!!! 78. לא 79. אח אחד גדול 80. לא הייתי מתחברת עם אח שלי.... גם כי הוא בן 26 וגם כי הוא בתי נסבל! ואני לא אומרת את זה י אני אחותו הקטנה אלא כי ככה זה! 81. אומרת "כוס אאאאאאאאאאאאאאאאאמק!" אחלה דרך לפתוח את הבוקר.. חחח 82. קוראת ספר או עיתון 83. מוסיקה, גלישה באינטרנט, קריאה, בילוי עם חברות ומסיבוווווווווווות 84. את דודי בלסר... והייתי דואגת שלא ישעמם לנו..
85. את הפלאפון שלי, כסף ודיסקמן 86. חתלתוללללה
87. ערב... במיוחד לקראת הלילה..
88. אודי טי טי!!!! 89. הארוכה שכוללת שוקולד... שזה בעצם כל ארוחה...חחחח 90. דודי בלסר על מגש של זהב...
91. השרשרת עם המגן דוד שלי... 92. אין לי חברים חחחחח אבל אני ונועה התחברנו לנו קצת באיי סי והיא עוזרת לי למצוא עבודה
93. לא אוהבת את המושג הזה... מחוייבות אישית כיתה י' נראה לי. 94. לכוון מישהו באוטו לרחוב שאין בו כניסה נחשב?...
95. היום בבוקר לאמא ואבא ואתמול בערב לידיד הכי טוב שלי... 96. מתה. 97. במועדון, שיכורה רוקדת עם כל החברות שלי... 98. לא הייתץי מתאהבהת במישהו שלא שווה את זה... והייתי רוצחת את הילטר לפני שהוא עלה לשלטון! 99. אני חושבת שארה"ב. 100. דיי נו חלאס עם השאלות הקשות האלה! התעייפתי...

*-*SUNSHINE*-*

New member
../images/Emo19.gifבלופ../images/Emo19.gif

1.שם:שני 2.גיל:18 ושבועיים
3. תאריך לידה:5.12 4.כינוי:שאן-שאן(ממש אוהבת כשקוראים לי ככה) 5.תכונה טובה:הכי אחראית בעולם,אפשר לסמוך עלי בעיניים עצומות 6.תכונה רעה:ותרנית 7.חולשה:תינוקות 8.אובססיות:לבדוק פעמיים שלקחתי ארנק מפתחות ות"ז כשאני יוצאת מהבית... 9.פאדיחה:נפלתי מול מישהו שהייתי דלוקה עליו.. 10.כאב:ארועים שקשורים במוות. 11.משאלה:להיות מאושרת מבפנים כמו שאני מבחוץ 12.זכרון רע:כשנפלתי לתוך שלולית עם טרנינג חדש בגיל 4...
כמה מתאים לי.. 13.זיכרון טוב:יומולדת בכיתה ב עם ליצנית-היה להיט 14.זיכרון הילדות הכי חזק שלך:שאכלתי פיצה והקאתי הרבה 15. געגוע:לאנשים שכבר לא יחזרו(ע"ע 10) 16. פחד:כל מה שקשור במוות ובאונס. 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:בכי 18.קמיע [אם יש]:אמא 19.החג האהוב עליך:פורים אלא מה? 20.אוכל מועדף:של אמא 21.המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:מוח פרה(כן מגעיל..יופי) 22.שתיה מועדפת:אייס קפה/שייקים למינהם 23.קינוח מועדף:עוגות 24.ממתק מועדף:M&M 25.עוגה מועדפת:שוקולד חמה עם גלידת ריבת חלב(תודו שעכשיו נפתח לכם התאבון) 26.צבע מועדף:לבן 27.חיה מועדפת: פרפר 28.חיית מחמד [אם יש]:חתולה
29.ספורט מועדף:שחייה/אתגרי 30.מספר מזל:4 31.ספר:"חוכמת הבייגלה"/"מישהו לרוץ איתו" 32.סרט דיסני מועדף:בת הים הקטנה 33.סרט:רקוויאם לחלום 34.שחקנ\ית:רנה זלווגר 35.זמר\ ת: עברי לידר?לא יודעת יש המון,תלוי במוזה שלי.כל מה שישראלי 36.סדרה מעודפת:סקס והעיר הגדולה
37.מקצוע אהוב:גאוגרפיה 38.מקצוע שנוא:מתמטיקה 39.מקום בעולם:פראג 40.המעשה הכי נועז שעשית:חח נקסט! 41.המעשה הכי טיפשי שעשית:החלטתי לעמוד על עקרונות 42.פריט לבוש מועדף:שמיכת פוך אווזים
43.המצאה של כל הזמנים:חשמל 44.עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:סתיו ואביב 45.את\ה מאמינ\ה בגורל?כן 46.את\ה מאמינ\ה באלוהים?כן 47.גלידה- בכוס או בוופל?וופל 48.שקיעה או זריחה?זריחה 49.בליינד דייט- בעד,יצור סקרני שכמוני 50. ג'ינס או סתם מכנס?לא יודעת 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?קצת מזה וקצת מזה 52. מלפפון או עגבניה?!עגבנית 53. קור או חום?חום 54. לישון או לקום?להתפנק במיטה
55. חוף או הרים?הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו:וניל 57. תות או בננה?בננה 58. חולצה מכופתרת או רגילה?רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק:שירי כוורת למינהם 60. שיר שגורם לך לבכות:התשמע קולי-החלונות הגבוהים 61. השיר של כל הזמנים:"עכשיו"-ג'וני שועלי 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:נקסט 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:"הכי יפה בעולם" של מאור כהן 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:נקסט 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:"הוא מסתכל בה כל הזמן" של פונץ' 66.איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו]:מדהימהההה נו באמת איזו שאלה מצחיקה 67שמות החברים הכי טובים שלך:לורן הדר ליהי הדר חן עומר כרמית מיטל 68. הגלידה הכי טעימה?גלידה איטלקית שעשויה מקינדר בוואנו 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?נאמנות ודאגה 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?כיתה י בערך,גיל 15 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?פורום "כוכב נולד"... 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע?מתגייסים,מלחמת המינים 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?סאנשיין,סתם היה נחמד לפני 3 שנים,נשאר מאז ככה 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?יש 75. איזה פורומים אתה נכנס בד"כ:אלה מ72 ועוד כמה 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?מחמיא לי לאללה,עלולה לפתח משו 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?עיניים מרגשות ושפתיים 78. יש לך חבר\ה:פחח לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך?1 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?כן,הוא מצחיק 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?מסתובבת לצד השני 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?פיפי
83. מה התחביבים שלך?ע"ע כרטיס אישי 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?אמא 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?מברשת שיניים,כסף,לבנים,ופלאפון 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?ציפור 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?בוקר 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?רישיון ועוד משו שלא משנה 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]צהריים 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקשת:ג'אנק פוד והרבה,כל מה שקשור בשוקולד 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?דיסקים שלי 92. מי החברים שלך בפרום?מיטל ענת נויה צח עידן אלה לא זוכרת עוד... 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? הבוקר 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?אתמול בערב 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע?לפני חצי שעה 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? נקטס 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?מישו שאוהב אותי,בהופעה של ארקדי דוכין 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית: נקסט 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה:פראג/ניו יורק 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך :בלופ.

נראה אתכם קוראים את זה!../images/Emo123.gif

1.שם:לינוי 2.גיל:17.5 3.תאריך לידה: 23/8/86 4.כינוי:לינויה, לְבלָב 5.תכונה טובה:פרפקציוניסטיות. 6.תכונה רעה: פרפקציוניסטיות 7.חולשה: "יש לי חולשה לרקדנים.." 8.אובססיות: שוקולד 9.פאדיחה: אני בנאדם נטול פאדיחות. לא קרה לי אף פעם *בהכחשה* 10.כאב: כואבת לי הבטן. אבל אני מניחה שזה לא הכאב שהשאלה הזאת מדברת עליו.. 11.משאלה: להיות מאושרת
12.זכרון רע: כשסבתא הייתה בבית החולים ועברה כל מיני דברים איומים.
13.זיכרון טוב: פריצי...אוי פריצי...הכלב
(המופרע) שהיה לי.. 14.זיכרון הילדות הכי חזק שלך: שיעור ריתמיקה בגן, אני עם עוד שתי חברות מתנועעות לצלילי המוסיקה
. 15. געגוע: לידיד שלי שנמצא בצבא
16. פחד: שיקרה משהו לאחד האנשים שאני אוהבת.
17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: לשמוע מבנאדם שאני לא מרגישה אליו כלום אומר לי- תשמעי, נדלקתי עליך בלה בלה, ואני מקווה שלא תשברי לי את הלב.
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh. 18.קמיע [אם יש]: טבעת. 19.החג האהוב עליך: פורים
20.אוכל מועדף:שווארמה *ללקק את האצבעות* 21.המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: רכיכות למיניהם
ודגים
. איכככככס
22.שתיה מועדפת: Nestea אפרסק 23.קינוח מועדף: עוגות למיניהן (בייחוד עוגת גזר של אמא שלי..), שוקולד. 24.ממתק מועדף: טוטי-פרוטי, מציצות למינהן. 25.עוגה מועדפת: עוגת גזר. (נשמע מוזר- אבל זאת *ה*עוגה!!) 26.צבע מועדף: ירוק
27.חיה מועדפת:פריצי.
28.חיית מחמד [אם יש]:
כבר אין 29.ספורט מועדף: ספורט של לשבת מול הספה ולצפות-כדורסל. ספורט אמיתי-לרוץ. 30.מספר מזל:23 31.ספר: באדוּלינה של גבי ניצן. אחלה ספר! מומלץ בחום. 32.סרט דיסני מועדף:פוקהונטס 33.סרט:מצוייר-פוקהונטס, שרֶק. לא מצוייר-יש הרבה! ואני ממש גרועה בשמות, אז נוותר.. 34.שחקנ\ית: האמת-אין. כל עוד היא משחקת טוב, לא איכפת לי איזו שחקנית זאת
. 35.זמר\ ת:מדונה! 36.סדרה מעודפת:ריקי לייק. אבל לא יוצא לראות. 37.מקצוע אהוב:אזרחות ותנ"ך
38.מקצוע שנוא:ספרות. אבל לא בגלל המקצוע אלא בגלל המורה
39.מקום בעולם: ישראל
, אח"כ NYC. 40.המעשה הכי נועז שעשית: אוייש. שלא נדע.. 41.המעשה הכי טיפשי שעשית: כנ"ל! 42.פריט לבוש מועדף: חולצה אדומה, מדהימה.
43.המצאה של כל הזמנים: מבשרת+משחת השיניים 44.עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב
45.את\ה מאמינ\ה בגורל? חלקית. "העתיד ידוע, והרשות נתונה". לבנאדם יש בחירה והוא יכול לשנות את החיים שלו בעצמו, עם הבחירות וההחלטות שהוא לוקח. 46.את\ה מאמינ\ה באלוהים? בהחלט כן. 47.גלידה- בכוס או בוופל? ופל 48.שקיעה או זריחה? שקיעה.
49.בליינד דייט- HELL NOֱ 50.ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51.בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזנית
52.מלפפון או עגבניה?! עגבניה! עגבניה! עגבניה! עגבניה!!! 53.קור או חום? קור
אבל זה משתנה-תלוי בתקופה.. 54.לישון או לקום? לישון ולקום. בעיקר לקום 55.חוף או הרים? חוף
56.קרמבו- וניל או שוקו:שוקו! 57.תות או בננה? בננה
פצצת אנרגיה צהובה!
58.חולצה מכופתרת או רגילה? גם וגם. מי אמר שאי אפשר להנות מ-2 העולמות?! 59.שיר שגורם לך לצחוק: שיר המנגל של יאיר ניצני 60.שיר שגורם לך לבכות:There you'll be מתוך הסרט-פרל האבור 61.השיר של כל הזמנים: שיר השירים
62.שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: יופי טופי אחלה בחלה. הדורבנים. 63.שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: כנשגיע לגשר נחצה אותו. כרגע-נוט א קלו. 64.שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: "תודה" של חיים משה. 65.שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: big yellow texi, וגם Animal instinct 66.איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו]: תמונה אחת שווה אלך מילים. 67.שמות החברים הכי טובים שלך: אממ..לפרסם שמות?! נכתוב בקיצוריישן- דנ*, טל* ,*דס, *דר, "שחק", נו@ה. 68.הגלידה הכי טעימה?קרם עוגיות. 69.מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? מורכב. נדלג לשאלה הבאה. 70.מתי התחברת לראשונה לרשת? מזמן. בערך לפני 4 שנים.. 71.לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?הפורומים (המצויינים) של
, כל מיני אתרים על הצבא. 72.באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע?
כל מיני. בעיקר פורום מתגייסים(164#), מלחמת המינים(#909), פציפיזם(#871),תיכון הראל (#389), ועוד כל מיני פורמים מזדמנים.. 73.מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? ברשת!? יש כל מיני: ה ת ק ו ו ה, linoyit, כל מיני...... 74.אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לא. במבט ראשון אפשר רק להדלק על מישהו.לא יותר. 75.איזה פורומים אתה נכנס בד"כ. סעיף 72 76.כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לא משפיע. זה סתם מוזר..וזה בהחלט ה-ו-ר-ס את הקשר שהיה, ואפילו גורם להתרחקות. 77.מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? שיער,עיניים
78.יש לך חבר:לא
79.כמה אחים ואחיות יש לך?2 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? ואם לסבתא היו גלגלים? 81.מה הדבר הראשון שאת עושה ברגע שאת קמה בבוקר? פותחת עיניים 82.מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?סוגרת עיניים. 83.מה התחביבים שלך? הרבה. אני אוהבת לעשות הרבה דברים. 84.את מי היית לוקחת לאי בודד? מישהו שאני אוהבת.
85.כשאת נוסעת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכחי בבית? משקפיים, קרם שיזוף,וטמפונים. 86.אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? תנין או אריה 87.מה את הכי אוהבת את הבוקר את הצהריים או את הערב?בוקר 88.מה הדבר שאת הכי רוצה לקבל? משהו חומרי- לא חסר. אבל בכל זאת אני אסתפק "רק" באיזו מכונית פצצתית 89.מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] הכי אוהבת את הנישנושים שבין לבין
90.אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקשת:עוגת גזר. 91.מהו החפץ הכי חשוב לך? היומן שלי. 92.מי החברים שלך בפורום? בפורום הזה?! אממ..לא חושבת שכ"כ מכירים אותי.. 93.מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? אני עדיין עושה את זה.
94.מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? מזמן. (אם לא מחשיבים את התרומה לקהילה מסעיף 93). 95.מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? אתמול. 96.מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?בחייאת, מה זה השאלה הזאת?! 97.ברגע זה ממש, עם מי את רוצה להיות ואיפה? רוצה להיות עם ידיד שלי בצבא, וגם עם חברות שלי-במסיבמבה. 98.אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית: זוכרים את הפאדיחות (בהכחשה) מסעיף 9. היית

המשך../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif

99.אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה:ישראל
, אין לי ארץ אחרת,גם אם אדמתי בוערת..
100. ואחרון חביב- את והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי מוכנה שהיא ימות למענך: בחיים לא! אם כבר אז זה יהיה הפוך. אני אמות למענה.

Anna Karenina

New member
נראה אתכם מעידים שקראתם הכל..!!

1.שם: נועה 2.גיל: 18 3. תאריך לידה: 28.10.1985 4.כינוי: נועו'ש, נועושק'ה, נועל'ה, נועית, נועיצ'קה, נוני..ועוד רבים וטובים.
5.תכונה טובה:בעלת חוש הומור מטורףףף...
6.תכונה רעה:לפעמים פרפקציוניסטית מדי... 7.חולשה: שוקולד...
8.אובססיות: אההמ..אני לא אובססיבית לכלום. אני מאוד מאוזנת. 9.פאדיחה: פעם חשבתי, שחברה של אמא שלי, שהתארחה אצלנו היא סבתא שלי, וכשנכנסתי הביתה, ישר צעקתי בהתלהבות :סבתא!!! 10.כאב: 11.משאלה:למצוא אהבה אמיתית בהקדם...
12.זכרון רע:כשלון בטסט ראשון.
13.זיכרון טוב:סיום כיתה י"ב..!!!! 14.זיכרון הילדות הכי חזק שלך: כשנתקעתי במעלית, בגיל מאוד צעיר, (הייתי לבד..)ומאז פיתחתי פחד ממעליות... 15. געגוע: קצת אישי. סורי.
16. פחד: מעליות, בעיקר..ג'וקים, ושאר ברחשים לא חינניים...
17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18.קמיע [אם יש]: לא מאמינה בקמיעות. אבל יש לי שרשרת שנמצאת בדרך קבע עלי, בלי שום קשר. 19.החג האהוב עליך: פורים, ל"ג בעומר, (בעיקר בתקופת הביצפר..תמיד היה שמח באותם חגים) 20.אוכל מועדף: פשטידה שאמא עושה.
21.המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:דג מלוח,סרטנים,עקרבים, וזוחלים למיניהם...
22.שתיה מועדפת: קוקה-קולה,מיץ תפוזים,לימונדה, אלכוהול באירועים חברתיים. 23.קינוח מועדף: קרם בוואריה.. 24.ממתק מועדף:ש-ו-ק-ו-ל-ד..!! 25.עוגה מועדפת: לא מתה על עוגות.
26.צבע מועדף:כחול ושחור. 27.חיה מועדפת: אין משהו ספציפי. 28.חיית מחמד [אם יש]:אין. 29.ספורט מועדף:טניס, שחיה, כדורעף, ריצה...כמעט הכל.
אני חולת ספורט..!!
30.מספר מזל: 8 31.ספר: "האפר של אנג'לה" 32.סרט דיסני מועדף: אין. 33.סרט: "אמריקן ביוטי", "תותי בר", "הכל אודות אמא", (וסרטי פדרו אלמודובר באופן כללי). 34.שחקנ\ית: אין מישהו/מישהי מועדף עלי. 35.זמר\ ת: אההממ..אין. 36.סדרה מעודפת:לא יוצא לי לראות טלויזיה כ"כ הרבה,ככה שאין סדרה שאני צופה בה בקביעות. 37.מקצוע אהוב:אוי, ימי ביה"ס...
הכי אהבתי אזרחות, תנ"ך וספרות. 38.מקצוע שנוא: מתמטיקקה, (וזו לא שגיאת כתיב)
39.מקום בעולם: גרמניה, (יש לי חברה שגרה שם..), פראג. 40.המעשה הכי נועז שעשית: 41.המעשה הכי טיפשי שעשית: ושוב, חסוי קצת. סורי.
42.פריט לבוש מועדף: ג'ינס, סווטשירט, חולצה גזורה...
43.המצאה של כל הזמנים: אינטרנט. 44.עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:אביב. 45.את\ה מאמינ\ה בגורל? תלוי מתי. 46.את\ה מאמינ\ה באלוהים? לא במיוחד. 47.גלידה- בכוס או בוופל? בכוס! פחות קלוריות!!
48.שקיעה או זריחה? שקיעה. 49.בליינד דייט- בטח, בשביל הספורט.
50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס בעיקר, לפעמים גם כל השאר. 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? תלוי במצב הכיס.
52. מלפפון או עגבניה?! עגבניה. 53.קור או חום? אההמ..קור זה רומנטי.
54. לישון או לקום?לישון! וכמה שיותר!! 55. חוף או הרים? שניהם... 56. קרמבו- וניל או שוקו: איכסה קרמבו!! 57. תות או בננה? תות בננה!!
58. חולצה מכופתרת או רגילה? מכופתרת. אלגנטית כשצריך, סקסית כשצריך. 59. שיר שגורם לך לצחוק: 60. שיר שגורם לך לבכות: "Coldplay-Trouble" 61. השיר של כל הזמנים: כל שירי "הביטלס" 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: "עדיף" / דניאל סלומון 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:אני בטח אהיה כ"כ מאושרת, שלא יהיה לי אכפת...
64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: מצמרר לחשוב על זה.. 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: "REM-At My Most Beautiful" 66.איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו]: בד"כ מזהים אותי בתור "הבחורה עם הבלונד בקצה".
אני בנאדם פתוח לסביבה, תמיד שמחה להכיר אנשים חדשים, ויש לי חוש הומור מטורף, באמת...
67.שמות החברים הכי טובים שלך: נילי 68. הגלידה הכי טעימה? שוקולד-צ'יפס, או ריבת חלב..!! 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? בעיקר את העובדה שהיא אומרת לי ה-כ-ל בפנים. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לא זוכרת, לפני כמה שנים. 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? אתרי מוסיקה, בעיקר. 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? "חולון-אזור", "מתגייסים", "מלחמת המינים". 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? אין שום סיפור, פשוט התחברתי לשם של הגיבורה, מהספר הקרוי באותו שם..
74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? מנסיון - כן!!!!! 75. איזה פורומים אתה נכנס בד"כ: שאלתם כבר, קרציות! (ראו תשובה 72) 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? קשה מאוד...אני בד"כ חושבת שמשהו דפוק אצלי.
77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? חיוך, וגומות..
78. יש לך חבר\ה: לא. 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אחות אחת. 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? סביר להניח שכן, אחותי היא טיפוס שונה ממני, וזה תמיד מעניין להכיר אנשים שונים. 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מסתכלת מה השעה בפלאפון.
82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מסתכלת מה השעה בפלאפון.
83. מה התחביבים שלך? ספורט, קריאה, ריקוד... 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? שאלה טובה... 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?ספר, גרביים חמות ויפות,
, וקצת איפור. לא משהו הסטרי. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? לא רוצה להיות חיה!
87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב. הכי שקט ונעים. 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? אהבה אמיתית. ברצינות. 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] - אני מבחינתי הייתי מדלגת על כולן... 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקשת: אוי, מה זה השאלות האלו? נקסט! 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? אההמ...הפוף שלי, אולי?
92. מי החברים שלך בפרום? אילנה, נויה. 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לפני כשנה, במסגרת תנועת הנוער. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? היום בבוקר, כיוונתי אנשים בקניון איך להגיע לחנות שהם רצו..
95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? לחברה שלי, היום, כי היא מותק.
96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? אולי די?! 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? חסוי, שוב..
98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית: שנה שעברה. וכאן זה מסתיים. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה: קופנהאגן, דנמרק. 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך : הוא לא ימות למעני, הוא עומד לפני מוות בטוח, בדיוק כמוני. ומספיק עם השאלות המתחכמות האלה..!! נו, אז קראתם..!?!

למעלה