../images/Emo26.gifאני../images/Emo36.gif
אתמול ניסיתי לענות ונמחק לי,מקווה שילך הפעם..קבלו אותי!
1.שם-ענת
2.גיל-18 3.ת.לידה-דצמבר 85. 4.כינוי-וריאציות שונות של השם שלי. 5.תכונה טובה-אסרטיביות. 6.תכונה רעה-איחורים כרוניים. 7.חולשה-שוקולד. 8.אובססיות- שעונים,בשמים,ג'ינסים ומסטיק אורביט ירוק. 9.פאדיחה-אוי,היו הרבה(לחסרי טאקט פאדיחות זה תוצר לוואי
). 10.כאב-שיניים. 11.משאלה-שחיי אנשים יהיו קדושים מאדמה ואידיאולוגיה. 12.זכרון רע-רופא השיניים הצרפתי,שעקר לי שן לא נכונה,והשתיל חזרה לפה.
13.זכרון טוב-מרבית השנים בביה"ס..
הרבה זכרונות טובים. 14.זכרון הילדות הכי חזק שלך-המחנכת
שולה בכיתה ג',זרקה עלינו התלמידים גירים(ופגעה)..לאחר זמן לא רב,תגובות ההורים וההנהלה לא איחרו לבוא.
ל
שולה. 15.געגוע-ל-NYC
ולקנדה. 16.פחד-שעמום הורג. 17.את\ה לעולם לא רוצה לשמוע עוד-Take it easy(ובעברית:קחי את זה בקלות)...שונאת את המשפט הזה. 18.קמיע-הנייד שלי-בונו
19.החג האהוב עליך-החופש הגדול
20.אוכל מועדף-ירקות ופירות(עגבניות שרי בעיקר).
21.מאכל שנוא-דגים. 22.שתיה מועדפת-מים וקפה. 23.קינוח מועדף-פירות\שוקולד. 24.ממתק מועדף-ע"ע תשובה לשאלה קודמת. 25.עוגה מועדפת-לא מתה על עוגות,אבל עוגת גבינה רכה זה יאמיייי(רצוי שתהיה מבית ספתא שלי
). 26.צבע מועדף-
(מספיק רמזים,נחשו לבד!!!!). 27.חיה מועדפת-
. 28.חיית מחמד-אין. 29.ספורט מועדף-ריצה,טניס. 30.מספר מזל-נראה ש-7. 31.ספר-"תעתועים"\ריצ'ארד באך. 32.סרט דיסני-לילו וסטיץ' שולטים בעולם!!!! 33.סרט-סרטי דיסני,"לא רק בלונדינית","אמריקה X". 34.שחקן-ג'ון ווקר מ"מהיר ועצבני" עובר את המסך נהדר. 35.זמר-להקות:U2,היהודים ומשינה. 36.סדרה מועדפת-טלטאביז. 37.מקצוע אהוב-קלקלה ואזרחות. 38.מקצוע שנוא-מתמטיכס. 39.מקום בעולם-קבלו תיזוז לתשובה בשאלה 15. 40.המעשה הכי נועז שעשית-זרקתי שקית זבל על החתולה של השכנה,שתיהן כמעט טרפו אותי חיה. 41.המעשה הכי טפשי שעשית-נו באמת.......נחשו. 42.פריט לבוש מועדף-בגד ים(לבוש או לא?)וג'ינס
43.המצאה של כול הזמנים-שעון ופלאפון. 44.עונה-קיץ,תחילת הקיץ.
|בגד-ים||קפריסין||בטן-גב| 45.מאמין\ה בגורל-לפעמים(עוד לא סגורה על זה
). 46.מאמין\ה באלוהים-לא. 47.גלידה(כוס\ופל)-בכוס. 48.שקיעה\זריחה-זריחה. 49.בליינד דייט-
50.ג'ינס או סתם מכנס
יים-ג'ינס. מוכנים לחלק ב' של השאלון?!קחו הרבה אוויר,וקבלו אותי 2! 51.בזבזן\ית\ חסכן\נית-בזבזית. 52.מלפפון\עגבניה-עגבניה(ושונאת קטשופ
). 53.קור\חום-חום(אבל זה רק בגלל שרק לי עכשו(והמזגן עדיין מכוון על קור)). 54.לישון\לקום-לקום(לישון כשלא עייפים באמת,זה בזבוז זמן!)
55.חוף\הרים-ביצ'. 56.קרמבו-וניל\שוקו-שונאת קרמבו. 57.תות או בננה-תות בננה...איימ' ספיסטיקיידט טודיי
58.חולצה מכופרת\רגילה-רגילה. 59.שיר שגורם לך לצחוק-"אחלה בחלה"\הדורבנים:
"סבבה אגוזים,ג'ננה פיסטוקים קרחנה בוטנים, תזמין ת'חברים,היום יהיה שמח הזמנתי עוד אורח בן 70". וגם "אני מת למות בין חמוקיה..לה לה לה"(שכחתי את שם השיר,אבל הוא של להקת פיקוד צפון במקור)..מצחיקולים הדורבנים..
60.שיר שגורם לך לבכות:"שתי אצבעות מצידון"
61.השיר של כול הזמנים:"It's got to be perfeft"(לא זוכרת מי שר
). 62.שיר שמזכיר לך את האדם שאתה אוהב:כול שירי מושיק עפיה... נו באמת..next question. 63.שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:אני נגד מוסד הנישואים,אבל אם וכאשר יבוא המשיח ואני אתמסד ברבנות
השיר יהיה- seal/"kiss from a rose 64.שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך-"girls just wanna have fun" של סינדי לאופר. 65.שיר שאת\ה אוהב\ת היום,ולא היית מכיר\ה אילולא חבר- sitting down here\לין מרלין... וגם-"אז מה שווה כול סיפור האהבה הזה"\החברים של נטאשה.. 66.איך היית מתאר\ת את עצמך-אנאפרנק...מופרעת קצת.. 67.שמות החברים הכי טובים שלך-יש הרבה..ולא אזכיר אותם כאן ברשותי
68.הגלידה הכי טעימה-עוגיות ו-ווניל ופקאנים של בן&ג'ריס-The best. 69.מהן התכונות שאת\ה הכי מעריך\ה אצל חבר שלך-כנות,נאמנות,חוש הומור מפותח(=תכונה?)
70.מתי התחברת לראשונה לרשת-לפני שנים מספר :=] 71.לאילו אתרים את\ה גולש כשמשעמם לך-אתרי צבא ובטחון בעיקר,פוליטיקה,פורום מתגייסים,פה...ולפורומים של כול מיני פטפטת ברשת-זה כשאני מ-א-ד משועממת..ובזמן האחרון לאתר של "ארץ נהדרת"\קשת.. 72.באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע-במתגייסים (164#),סדירים,אנגלית,מכוניות ופה.. 73.מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו-לא עניינכם:=].. 74.אהבה ממבט ראשון,יש חיה כזו?- חיה נדירה,אבל יש
. 75.לאיזה פורומים אתה נכנס בדר"כ-מתגייסים ב-
. 76.כשמישו\י מאוהב\ת בך...איך זה משפיע עליך-next.. 77.מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל המין השני-ידיים ועיניים. 78.יש לך חבר\ה-לא. 79.כמה אחים ואחיות יש לך-1. 80.אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך....היית מתחבר איתו\ה,ולמה- לא יודעת...שאלה מטופשת ביותר
.. 81.מה הדבר הראשון שאת\ה עושה כשאת\ה קם בבוקר-מדליקה את הרדיו על גלגל"צ. 82.מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולך לישון-מדברת בפלא\טל' עם החברות ושמה גלגל"צ ברדיו. 83.מה התחביבים שלך-ריצה,טניס,מוזיקה,פאבים,דאנס-ברים,הרכבת פאזלים,קריוקי ולזיין ת'שכל למערכת הצבאית(בזמני הפנוי
).. 84.את מי היית לוקח\ת לאי-בודד-ע"ע תשובה לשאלה 34. 85.כשאת\ה נוסע למס' ימים...מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית- ע"ע תשובה לשאלה 8,וגם משקפיים\עדשות ומשקפי שמש.. 86.אם היית חיה,איזו חיה היית בוחר\ת להיות-צ'יטה. 87.מה את\ה הכי אוהב...בוקר\צהריים\ערב-את הלילה
88.מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל-נקסט..(נושא רגיש
).. 89.מהי הארוחה המועדפת עליך ביום-נשנושים. 90.אם היית מוצא\ת להורג,מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת- אוכל איטלקי רווי קולוריות. 91.מהו החפץ הכי חשוב לך-בונו שלי(
)וכרטיס האשראי. 92.מי החברים שלך בפורום-כול מיני... 93.מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה-בחופשת הקיץ. 94.מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר-אתמול כשיצאנו,הכוונו אנשים באוטו שלא ידעו להגיע ליעדם. 95.מתי הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך,שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה..סתם בשביל שיידע-שלשום,לחברה שלי מעיינוש
96.מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך-The life is sucks..
. 97.ברגע זה ממש,עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה-עם החברה שלא פגשתי הרבה זמן...גרה בצפון...ומחר אראה אותה..
98.אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה,איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית-באופן אישי וכללי הייתי "מוחקת" את רצח רבין מדפי ההיסטוריה,סביר להניח שבהנהגתו גם לא היינו מגיעים למצב של אינתיפאדה.. 99.אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם,איזה מקום זה היה- NYC ומקום שני-
. 100.ואחרון
באמת חביב-את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח,ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות\תמות למענך- מעניין אותי