ניראה אתכם ממלאים את זה!

Flash Button

New member
ננסה לענות..נראה מתי אני מתייאש../images/Emo3.gif

שם - רז גיל - 15 וחצי תאריך לידה - 19.5.88 כינוי - רזוש
תכונה טובה - ----- תכונה רעה - יש הרבה. אחת מהן - רע חולשה - ריצת 2000 מ' אובססיות - מחשב פאדיחה - לא זוכר כרגע כאב - רגליים, יותר נכון כשהן נתפסות.. משאלה - רישיון לרכב זכרון רע - כיתה א' זיכרון טוב - נשיקה ראשונה זיכרון הילדות הכי חזק - המכונית המשפחתית עלתה לי על הכף רגל (ובמזל ירדה אחרי כמה שניות, אם לא..) געגוע - חטיבת ביניים פחד - כול דבר חד שאחות מכניסה לגוף אתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב - "רז, אתה תאחר לרכבת" קמיע - אין החג האהוב עליך - פסח. חופש אוכל מועדף - ג'אנק פוד המאכל הכי שנוא - חומוס
שתיה מועדפת - פאנטה שוקטה קינוח מועדף - אין ממתק מועדף - אין עוגה - אין צבע - כחול\ירוק\שחור חיה מועדפת - קנגורו ( ? ) חיית מחמד - אין ספורט מועדף - הוא פשוט לא מועדף, אבל אם כבר - כדורסל מספר מזל - אין ספר - לא סובל סרט דיסני - מלך האריות סרט - אמריקן ביוטי שחקנ\ית - לא זמר\ת - כולם חוץ ממזרחים סדרה מועדפת - אין מקצוע אהוב - אנגלית מקצוע שנוא - מתמטיקה מקום בעולם - אוסטרליה המעשה הכי נועז שעשית - עוד לא עשיתי..אבל אני אעשה המעשה הכי טיפשי - לא זוכר.. פריט לבוש מועדף - ג'ינס ההמצאה של כול הזמנים - פלאפון עונה - קיץ מאמין בגורל? לא מאמין באלוהים? כן גלידה - בכוס שקיעה\זריחה? שקיעה בליינד דייט - כן ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס בזבזן\חסכן - בזבזן.. מלפפון\עגבניה - אף אחד מהם קור או חום? קור לישון או לקום? שניהם..במידה מסוימת חוף או הרים? חוף קרמבו - וניל תות\בננה - כשזה בא ביחד בצורת פחית חולצה מכופתרת\רגילה - רגילה שיר להלוויה - האם להיות בך מאוהב\אביב גפן שיר שאתה אוהב אבל לא היית מכיר ללא חבר\ה - צועקים על אהבה\סינרגיה איך היית מתאר את עצמך - ילד קטן במקרים מסויימים, חיצוניות - עדיף שלא שמות החברים הכי טובים שלך - מיכה, דויד הגלידה הכי טעימה - ריבת חלב מהן התכונות שאתה הכי מעריך בחבר הטוב שלך? אמינות, נאמנות מתי התחברת לראשונה לרשת? 2000 לאילו אתרים אתה גולש כשמשעמם לך? וואלה ZONE באילו פורומים אתה קורא קבוע? כאן, אהבה בגיל ההתבגרות, בעיות בגיל ההתבגרות, המורדים-חברתי, שוחרים מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחריו? פרצו לי לניק הקודם, וזה הניק הראשון שחשבתי עליו.. אהבה ממבט ראשון - בהחלט כשמישהי מאוהבת בך ואתה לא אוהב אותה איך זה משפיע עליך - כשזה יקרה.. הדבר הכי מושך בבן המין השני - פנים יש לך חבר\ה? אכן..מדהימה
כמה אחים ואחיות - 2 אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה- לא, כי הם מעצבנים מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מצחצח שיניים מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מצחצח שיניים מה התחביבים שלך? גיטרה, מחשב את מי היית לוקח לאי בודד - את החברה כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? פלאפון אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? דג בוקר\צהריים\ערב - ערב מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? פנטזיה מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] - כולן מועדפות.. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקשת: שום סעודה..עדיף למות בבטן ריקה החפץ הכי חשוב - המחשב מי החברים שלך בפרום? - בפורום הזה אני לא מכיר אף אחד.. מתי הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה - כשעשיתי עבודות שירות ( ? ) NOT מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא זוכר שהתבקשתי מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? אני בדרך כלל לא אומר, אבל טוב שהזכרתם..אני צריך להגיד את זה לכמה אנשים..חברה, והורים [אחרי הכול, הם דיי ההורים שלי] מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? תם ולא נשלם.. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? בחופים באוסטרליה, באמצע הקייץ, עם החברה אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית - את העובדה שאני לומד בביצפר צבאי (אישית) ואת העובדה שלימור לבנת הפכה שרת חינוך (כללית, לכול תלמידי ישראל) אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה - נחשו..אוסטרליה ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך- לא! פייייי..לא התייאשתי!!
לא שמישהו יקרא..אבל חפיף

ilana4ka

New member
אז...

מישו פה באמת קרא את כל הדיטיילס של מישו? מישו קרא את שלי?

קטרפי

New member
אני קראתי את שלך ../images/Emo110.gif

קראתי את הרוב.... אני רק לא קראתי את אלה שלא העתיקו את השאלות אלא רק את המספרים. (לא היה לי כוח להתחיל להתאים אותם והכול
)

NBGirl

New member
שלי ../images/Emo41.gif

1.שם: נויה 2.גיל: 18 3. תאריך לידה: 18.11 4.כינוי: כתוב למעלה נראה לי.. 5.תכונה טובה: המממ.. 6.תכונה רעה: רגזנית 7.חולשה: יש לי רק חזקות :) 8.אובססיות: לי ?? 9.פאדיחה: יש מגוון רחב, אני לא יודעת במה לבחור. יש לי בעיקר חוסר טקט בנוגע לערבים. פעם אחת הלכתי במושבה הגרמנית בחיפה וחברות שלי רצו להתיישב איפשהו ואמרתי די בקול רם: אבל יש פה מלא ערבים (באמצע שכונה ערבית...) 10.כאב: מדי חודש אני עורכת קרב עם החתולה שלי. עם דם. 11.משאלה: כרגע- לא לסבול בצבא. 12.זכרון רע: העקירה של ההורים שלי מהמקום שאליו אני שייכת. זכרון שחי ונושם. 13.זיכרון טוב: חופשה משפחתית בקמר. 14.זיכרון הילדות הכי חזק שלך: המשק ילדים בקיבוץ 15. געגוע: יו המשק ילדים בקיבוץ. בעיקר אל הארנבות :) 16. פחד: טירונות 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את אמא שלי אומרת שאני יושבת יותר מדי זמן על המחשב.. 18.קמיע [אם יש]: אין [למה שלא יכתבו על כל שאלה "אם יש", כי על הרבה אין לי...] 19.החג האהוב עליך: מאז שעזבנו הכל קקה בלבן. אולי פסח.. 20.אוכל מועדף: פסטה 21.המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: עגבניות 22.שתיה מועדפת: שוקו 23.קינוח מועדף: אף פעם אין לי מקום.. 24.ממתק מועדף: במבהההה 25.עוגה מועדפת: טריקולד 26.צבע מועדף: סגוי 27.חיה מועדפת: החתולה שלי 28.חיית מחמד [אם יש]:
29.ספורט מועדף: כדור עף 30.מספר מזל: 8 31.ספר: המממ.. ספר הג'ונגל ? 32.סרט דיסני מועדף: בת הים הקטנה או ספר הג'ונגל 33.סרט: לעע 34.שחקנ\ית: לעעע 35.זמר\ ת: לעעע 36.סדרה מעודפת: חברים 37.מקצוע אהוב: נגרות 38.מקצוע שנוא: אינסטלציה 39.מקום בעולם: מאיפה לי... 40.המעשה הכי נועז שעשית: אני לא עושה מעשים נועזים. נקודה. פעם ברחתי מגדנ"ע מזרחנות, אבל זה לא כזה נועז. 41.המעשה הכי טיפשי שעשית: ______ 42.פריט לבוש מועדף: פיג'מה 43.המצאה של כל הזמנים: מחשב ? :) 44.עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב
45.את\ה מאמינ\ה בגורל? לא 46.את\ה מאמינ\ה באלוהים? לא 47.גלידה- בכוס או בוופל? ופל.. אם זה בד"ר לק אז כוס, כי הגלידה שם תמיד נוזלת.. 48.שקיעה או זריחה? שקיעה 49.בליינד דייט- לעעעע 50. ג'ינס או סתם מכנס? סתם מכנס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? חסכנית (אין לי כסף!!) 52. מלפפון או עגבניה?! מלפפון 53. קור או חום? חום 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? הרים! 56. קרמבו- וניל או שוקו: צ'וקו 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק:_________ 60. שיר שגורם לך לבכות:________ 61. השיר של כל הזמנים:_______ 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:_______ 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:________ 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: ________ 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: _____ 66.איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו]: שאלה מעצבנת 67. שמות החברים הכי טובים שלך: אוריה, רוית 68. הגלידה הכי טעימה? צ'וקוצ'יפס 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? כנות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לפני כמה שנים 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? לרוב לא גולשת 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? מתגייסים 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? זה הראשי תיבות שלי+ girl 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? עוד לא יצא לי לראות.. 75. איזה פורומים אתה נכנס בד"כ:
76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לא ביג דיל... 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים 78. יש לך חבר\ה: לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אח
80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לעעעע.. 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? לובשת גרביים 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מכוונת את הטיימר של הטלויזיה 83. מה התחביבים שלך? אין :| 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? חברה שלי.. שיהיו צחוקים 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? תעודה, רישיון, פלאפון 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? דולפין ? 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? לילה
88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? אוטו 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהרים 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקשת: ארוחה איטלקית 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? אלבומי התמונות שלי 92. מי החברים שלך בפורום? לא נעים לי...
93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? 3 שנים.. כשעבדתי בקיבוץ. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא זוכרת.. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם..בשביל שידע? לאחרונה כולם מעצבנים אותי 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? ממש לא איכפת לי 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? לומשנהה 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית: לא מעניין 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה: אין 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך : השאלה הכי מעצבנת לסיום ?!?!?!

מלשב 669

New member
אני לא מאמין שאני עונה על זה

1.שם:צח 2.גיל:18.5 3. תאריך לידה:12/4/85 4.כינוי:צ'או 5.תכונה טובה:טוב לב 6.תכונה רעה:תמים 7.חולשה:בלונדיניות ונמשים 8.אובססיות:בלונדיות 9.פאדיחה:גרתי בקיבוץ 10.כאב:כמה שנים טובות בקיבוץ 11.משאלה:לא לראות יותר קיבוץ בחיים שלי 12.זכרון רע:הקיבוץ 13.זיכרון טוב:שעזבתי את הקיבוץ 14.זיכרון הילדות הכי חזק שלך:קפצתי מטנק שהיה בחצר של הגן בקיבוץ 15. געגוע:לקפוץ מטנקים 16. פחד:שטנק יקפוץ עליי 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:את המורה מהתיכון מאיימת לא להביא שתייה ונרגילות בטיול שנתי 18.קמיע [אם יש]:אין 19.החג האהוב עליך:חנוכה 20.אוכל מועדף:סופגניות 21.המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:דגים 22.שתיה מועדפת:סמירנוף אייס 23.קינוח מועדף:קרמבו 24.ממתק מועדף:טים טאם 25.עוגה מועדפת:קונקורד 26.צבע מועדף:כחול 27.חיה מועדפת: כלב 28.חיית מחמד [אם יש]:כלב(לפעמים גם כמה קיפודים) 29.ספורט מועדף:קראטה 30.מספר מזל:666 31.ספר:התפסן בשדה השיפון(הספר היחיד שקראתי וגם לא עד הסוף) 32.סרט דיסני מועדף:מלך האריות 33.סרט:רוקי(1-4 5 בלאי קצת) 34.שחקנ\ית:סילבטר סלטון 35.זמר\ ת:יובל בנאי 36.סדרה מעודפת:סקס והעיר הגדולה 37.מקצוע אהוב:מתמטיקה(אני קצת חולה נפש) 38.מקצוע שנוא:היסטוריה 39.מקום בעולם:תאילנד 40.המעשה הכי נועז שעשית: 41.המעשה הכי טיפשי שעשית:החלטתי לענות על השאלון הזה 42.פריט לבוש מועדף:גרביים 43.המצאה של כל הזמנים:מערכת עשן צ"א 44.עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:אביב 45.את\ה מאמינ\ה בגורל?לא 46.את\ה מאמינ\ה באלוהים?לא 47.גלידה- בכוס או בוופל?וופל 48.שקיעה או זריחה?זריחה 49.בליינד דייט- רק עם דנה מודן 50. ג'ינס או סתם מכנס?ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?עכשיו אני לא יכול לבזבז כסף כי אני תפרן, אז מצד אחד אני קמצן. מצד שני נגמר לי הכסף כי קצת ביזבזתי. 52. מלפפון או עגבניה?!עגבניה 53. קור או חום?חום 54. לישון או לקום?לישון 55. חוף או הרים?הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו:שוקו 57. תות או בננה?בננה 58. חולצה מכופתרת או רגילה?רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק:אני לא צוחק משירים 60. שיר שגורם לך לבכות:הקיץ האחרון/שפיות זמנית 61. השיר של כל הזמנים:זה כתוב בספרים 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:אהובתי/משינה 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:אהובתי 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:סוף העולם/אביב גפן 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:הכעס/רוקפור 66.איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו]:נראה טוב(פחחח ממש), וחסר טקט. 67שמות החברים הכי טובים שלך:אסף ויפתח 68. הגלידה הכי טעימה?ריבת חלב 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?כנות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?לפני 6 שנים בערך 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?אבוללה 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע?מתגייסים, שוקולד ומלחמת המינים 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?מלשב 669, פשוט הייתי פעור לפני שנה. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?כן 75. איזה פורומים אתה נכנס בד"כ:מתגייסים, שוקולד ומלחמת המינים(לא מכירים אחרים). 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?לא נעים לי... 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?שיער 78. יש לך חבר\ה:לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך?2 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? עם אח שלי הקטן לא, כי הוא קרציה. עם אחותי כן כי היא בן אדם מקסים. 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?מצחצח שיניים 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?אוכל 83. מה התחביבים שלך?קראטה, ללכת לגיבושים ולהיכשל וזהו. 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?את הכלבה שלי 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?מצלמה, בגדים להחלפה וכפכפים 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?בטוח שלא קיפוד(בגלל הכלבה שלי). להיות אוגר נשמע די מאתגר. 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?בוקר 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?צו גיוס סופי 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]ארוחה שחרית(לפנות בוקר) 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקשת:משהו בשרי 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? החגורה השחורה שלי 92. מי החברים שלך בפרום?מיטל, נויה, אלכס, עידן, מיכל, אלה ומצטער אם שכחתי מישהו 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?לא זכור לי, אבל בטוח תרמתי מתישהו. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?עזרתי לנכה לרדת במדרגות בתחנה מרכזית. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע?לפני חצי שנה 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? בסוף הוא עבר גיבוש כלשהו 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?עם מישהי שהבטחתי לה שוקו איכותי. 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית:אישית: דחיתי את הגיוס בשביל להיכשל בכמה גיבושים. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה:אוסטרליה(מת על המבטא שלהם) 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך : אני גם ככה אתאבד אם הוא ימות, אז עדיף שאני.

NBGirl

New member
חחחח :)

הצחקת אותי.. יש 3 דברים שאתה חייב להתגבר עליהם: 1. קיבוץ 2. קיבוץ 3. קיבוץ

jessy19

New member
הנה התשובות שלי...

1.שם: שירי 2.גיל: כמעט 20 3. תאריך לידה: 1.2.1984 4.כינוי: בפורומים- jessy19 ובחיים- שירוש 5.תכונה טובה: אחראית ויצירתית 6.תכונה רעה: נעלבת בקלות 7.חולשה: רגישה מאוד 8.אובססיות: לפורומים ולשוקולד 9.פאדיחה: שיחקתי עם ידיד באולינג, עמדתי לזרוק את הכדור והתחלקתי איתו על הריצפה. 10.כאב: שאין אהבה 11.משאלה: למצוא אהבה ולהיות מאושרת 12.זכרון רע: מהפאדיחה בשאלה 9 13.זיכרון טוב: השיחה של אתמול עם ידיד שלי 14.זיכרון הילדות הכי חזק שלך: אני בבית של סבא שלי ז"ל. 15. געגוע: לתמימות של פעם 16. פחד: מהלא נודע. 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את המשפט "תשימי אבנים בכיסים" כל פעם כשיש רוח- מה לעשות שאני רזונת... 18.קמיע [אם יש]: אין 19.החג האהוב עליך: חג פורים 20.אוכל מועדף: אוכל חלבי, פיצה, זיוה מלוואח 21.המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:שועיעית 22.שתיה מועדפת: קוקה קולה 23.קינוח מועדף: סלט פירות 24.ממתק מועדף: סוכריה או שוקולד 25.עוגה מועדפת: עוגת גבינה עם קישוטי קצפת מעל 26.צבע מועדף: כחול/תכלת 27.חיה מועדפת: כלב 28.חיית מחמד [אם יש]: חתול בשם ג'סי 29.ספורט מועדף: הליכה מהירה 30.מספר מזל:2 31.ספר: הנסיך הקטן- ספר מדהים שאומנם נועד לילדים אבל יש בו הרבה לתת לגדולים. 32.סרט דיסני מועדף:לא רואה סרטים מצויירים 33.סרט: משתגעים על מרי 34.שחקנ\ית: יו גרנט 35.זמר\ ת: אין מישהו מעודף. 36.סדרה מעודפת: חברים 37.מקצוע אהוב: פסיכולוגיה 38.מקצוע שנוא: מתימטיקה 39.מקום בעולם: ניו יורק 40.המעשה הכי נועז שעשית: נסעתי לבדי לניו יורק 41.המעשה הכי טיפשי שעשית: חזרתי לאקס שלי 42.פריט לבוש מועדף: גופייה בקיץ וג'קט מדהים שיש לי בחורף 43.המצאה של כל הזמנים: הטלויזיה 44.עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ 45.את\ה מאמינ\ה בגורל? כן 46.את\ה מאמינ\ה באלוהים? לא 47.גלידה- בכוס או בוופל? תלוי במצב רוח 48.שקיעה או זריחה? זריחה 49.בליינד דייט- נמאס מכאלה.. 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס (לא מאמינה שכתבתי את זה- עד לפני שנתיים שנאתי ג'ינסים). 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזנית בדיכאון חסכנית ברגיל 52. מלפפון או עגבניה?! עגבנייה 53. קור או חום? חום 54. לישון או לקום? לקום 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו: וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: time of your life של greenday 60. שיר שגורם לך לבכות: בדמעות שאת בוכה- פאבלו רוזנברג 61. השיר של כל הזמנים: בדמעות שאת בוכה- פאבלו רוזנברג 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: בדמעות שאת בוכה 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:לא יודעת עדיין 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: לא יודעת 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:מלנכוליה אהובתי של חמי רודנר 66.איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו]: אני נראית לא רע, שיער גלי חום, עיניים חומות, אני נחמדה, עדינה וחברותית. 67שמות החברים הכי טובים שלך: שלומית, נוי, מיכל, יעל ואילן 68. הגלידה הכי טעימה?תות בננה 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? היכולת להקשיב ולייעץ והכל מהלב כי הוא רוצה ולא כי הוא חייב. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לפני כמה שנים, לא זוכרת מתי... 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? לווי נט להתעדכן בחדשות, ולפורומים. 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? "על כוס קפה" 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? jessy19, ג'סי זה שמו של החתול שלי והחלטתי לקרוא לו ככה וה- 19 זה הגיל שלי בעת הכניסה הראשונה לפורומים. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לדעתי כן 75. איזה פורומים אתה נכנס בד"כ: על כוס קפה, סדירים 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? זה מחמיא לי אבל מביך קצת 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?עיניים 78. יש לך חבר\ה: לצערי לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אח ואחות 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? אני מניחה שכן. 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מצחצחת שיניים ולובשת מדים. 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מצחצחת שיניים ומורידה את המשקפיים. 83. מה התחביבים שלך? לשיר, לקרוא, לשחק באולינג 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את החברים שלי 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? הפלאפון שלי, בגדים ו... לא יודעת... 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? ציפור 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? אני טיפוס של בוקר 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? אושר ואהבה 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] אני לא ממש אוכלת מסודר בגלל הצבא אבל אני מניחה שאת ארוחת הערב. 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקשת: ארוחה בנאפיס- עצוב אבל חולה על המקום. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? הנייד שלי 92. מי החברים שלך בפרום? יחסית חדשה בפורום 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?כל שבוע- אני אחראית על פרוייקט שיזמתי עם ביה"ח שניידר והיחידה שלי ואני מתנדבת בעצמי. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לפני שבוע 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? וואלה לא יודעת, הגיע הזמן שאעשה זאת. 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? קטע משיר יפה 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם בחור חתיך ומתוק על אי בודד 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית: באישית הייתי משנה את הרגע שהחלטתי להיות תמימה ולחזור לאקס שלי. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה: מנהטן 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך : לא, אני אמות למענו כי מה חיי שווים בלעדיו??? אני לא מאמינה שסיימתי את השאלון....

קטרפי

New member
time of your life ../images/Emo110.gif

של גרינדיי גורם לך ליצחוק¿ זה כזה שיר עצוב איך אפשר ליצחוק ממנו, זה אחד השירים הכי יפים שלהם יוווו

ilana4ka

New member
פחח האמת היא

שאני עדיין לא מאמינה שעניתי על כל זה חחח. חוצמזה לא מאמינה שמישו באמת טרח לקרוא.

apl

New member
../images/Emo26.gifאני../images/Emo36.gif

אתמול ניסיתי לענות ונמחק לי,מקווה שילך הפעם..קבלו אותי!
1.שם-ענת
2.גיל-18 3.ת.לידה-דצמבר 85. 4.כינוי-וריאציות שונות של השם שלי. 5.תכונה טובה-אסרטיביות. 6.תכונה רעה-איחורים כרוניים. 7.חולשה-שוקולד. 8.אובססיות- שעונים,בשמים,ג'ינסים ומסטיק אורביט ירוק. 9.פאדיחה-אוי,היו הרבה(לחסרי טאקט פאדיחות זה תוצר לוואי
). 10.כאב-שיניים. 11.משאלה-שחיי אנשים יהיו קדושים מאדמה ואידיאולוגיה. 12.זכרון רע-רופא השיניים הצרפתי,שעקר לי שן לא נכונה,והשתיל חזרה לפה.
13.זכרון טוב-מרבית השנים בביה"ס..
הרבה זכרונות טובים. 14.זכרון הילדות הכי חזק שלך-המחנכת שולה בכיתה ג',זרקה עלינו התלמידים גירים(ופגעה)..לאחר זמן לא רב,תגובות ההורים וההנהלה לא איחרו לבוא.
לשולה. 15.געגוע-ל-NYC
ולקנדה. 16.פחד-שעמום הורג. 17.את\ה לעולם לא רוצה לשמוע עוד-Take it easy(ובעברית:קחי את זה בקלות)...שונאת את המשפט הזה. 18.קמיע-הנייד שלי-בונו
19.החג האהוב עליך-החופש הגדול
20.אוכל מועדף-ירקות ופירות(עגבניות שרי בעיקר).
21.מאכל שנוא-דגים. 22.שתיה מועדפת-מים וקפה. 23.קינוח מועדף-פירות\שוקולד. 24.ממתק מועדף-ע"ע תשובה לשאלה קודמת. 25.עוגה מועדפת-לא מתה על עוגות,אבל עוגת גבינה רכה זה יאמיייי(רצוי שתהיה מבית ספתא שלי
). 26.צבע מועדף-
(מספיק רמזים,נחשו לבד!!!!). 27.חיה מועדפת-
. 28.חיית מחמד-אין. 29.ספורט מועדף-ריצה,טניס. 30.מספר מזל-נראה ש-7. 31.ספר-"תעתועים"\ריצ'ארד באך. 32.סרט דיסני-לילו וסטיץ' שולטים בעולם!!!! 33.סרט-סרטי דיסני,"לא רק בלונדינית","אמריקה X". 34.שחקן-ג'ון ווקר מ"מהיר ועצבני" עובר את המסך נהדר. 35.זמר-להקות:U2,היהודים ומשינה. 36.סדרה מועדפת-טלטאביז. 37.מקצוע אהוב-קלקלה ואזרחות. 38.מקצוע שנוא-מתמטיכס. 39.מקום בעולם-קבלו תיזוז לתשובה בשאלה 15. 40.המעשה הכי נועז שעשית-זרקתי שקית זבל על החתולה של השכנה,שתיהן כמעט טרפו אותי חיה. 41.המעשה הכי טפשי שעשית-נו באמת.......נחשו. 42.פריט לבוש מועדף-בגד ים(לבוש או לא?)וג'ינס
43.המצאה של כול הזמנים-שעון ופלאפון. 44.עונה-קיץ,תחילת הקיץ.|גלידה||בגד-ים||קפריסין||בטן-גב| 45.מאמין\ה בגורל-לפעמים(עוד לא סגורה על זה
). 46.מאמין\ה באלוהים-לא. 47.גלידה(כוס\ופל)-בכוס. 48.שקיעה\זריחה-זריחה. 49.בליינד דייט-
50.ג'ינס או סתם מכנסיים-ג'ינס. מוכנים לחלק ב' של השאלון?!קחו הרבה אוויר,וקבלו אותי 2! 51.בזבזן\ית\ חסכן\נית-בזבזית. 52.מלפפון\עגבניה-עגבניה(ושונאת קטשופ
). 53.קור\חום-חום(אבל זה רק בגלל שרק לי עכשו(והמזגן עדיין מכוון על קור)). 54.לישון\לקום-לקום(לישון כשלא עייפים באמת,זה בזבוז זמן!)
55.חוף\הרים-ביצ'. 56.קרמבו-וניל\שוקו-שונאת קרמבו. 57.תות או בננה-תות בננה...איימ' ספיסטיקיידט טודיי
58.חולצה מכופרת\רגילה-רגילה. 59.שיר שגורם לך לצחוק-"אחלה בחלה"\הדורבנים: "סבבה אגוזים,ג'ננה פיסטוקים קרחנה בוטנים, תזמין ת'חברים,היום יהיה שמח הזמנתי עוד אורח בן 70". וגם "אני מת למות בין חמוקיה..לה לה לה"(שכחתי את שם השיר,אבל הוא של להקת פיקוד צפון במקור)..מצחיקולים הדורבנים..
60.שיר שגורם לך לבכות:"שתי אצבעות מצידון"
61.השיר של כול הזמנים:"It's got to be perfeft"(לא זוכרת מי שר
). 62.שיר שמזכיר לך את האדם שאתה אוהב:כול שירי מושיק עפיה... נו באמת..next question. 63.שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:אני נגד מוסד הנישואים,אבל אם וכאשר יבוא המשיח ואני אתמסד ברבנות
השיר יהיה- seal/"kiss from a rose 64.שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך-"girls just wanna have fun" של סינדי לאופר. 65.שיר שאת\ה אוהב\ת היום,ולא היית מכיר\ה אילולא חבר- sitting down here\לין מרלין... וגם-"אז מה שווה כול סיפור האהבה הזה"\החברים של נטאשה.. 66.איך היית מתאר\ת את עצמך-אנאפרנק...מופרעת קצת.. 67.שמות החברים הכי טובים שלך-יש הרבה..ולא אזכיר אותם כאן ברשותי
68.הגלידה הכי טעימה-עוגיות ו-ווניל ופקאנים של בן&ג'ריס-The best. 69.מהן התכונות שאת\ה הכי מעריך\ה אצל חבר שלך-כנות,נאמנות,חוש הומור מפותח(=תכונה?)
70.מתי התחברת לראשונה לרשת-לפני שנים מספר :=] 71.לאילו אתרים את\ה גולש כשמשעמם לך-אתרי צבא ובטחון בעיקר,פוליטיקה,פורום מתגייסים,פה...ולפורומים של כול מיני פטפטת ברשת-זה כשאני מ-א-ד משועממת..ובזמן האחרון לאתר של "ארץ נהדרת"\קשת.. 72.באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע-במתגייסים (164#),סדירים,אנגלית,מכוניות ופה.. 73.מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו-לא עניינכם:=].. 74.אהבה ממבט ראשון,יש חיה כזו?- חיה נדירה,אבל יש
. 75.לאיזה פורומים אתה נכנס בדר"כ-מתגייסים ב-
. 76.כשמישו\י מאוהב\ת בך...איך זה משפיע עליך-next.. 77.מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל המין השני-ידיים ועיניים. 78.יש לך חבר\ה-לא. 79.כמה אחים ואחיות יש לך-1. 80.אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך....היית מתחבר איתו\ה,ולמה- לא יודעת...שאלה מטופשת ביותר
.. 81.מה הדבר הראשון שאת\ה עושה כשאת\ה קם בבוקר-מדליקה את הרדיו על גלגל"צ. 82.מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולך לישון-מדברת בפלא\טל' עם החברות ושמה גלגל"צ ברדיו. 83.מה התחביבים שלך-ריצה,טניס,מוזיקה,פאבים,דאנס-ברים,הרכבת פאזלים,קריוקי ולזיין ת'שכל למערכת הצבאית(בזמני הפנוי
).. 84.את מי היית לוקח\ת לאי-בודד-ע"ע תשובה לשאלה 34. 85.כשאת\ה נוסע למס' ימים...מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית- ע"ע תשובה לשאלה 8,וגם משקפיים\עדשות ומשקפי שמש.. 86.אם היית חיה,איזו חיה היית בוחר\ת להיות-צ'יטה. 87.מה את\ה הכי אוהב...בוקר\צהריים\ערב-את הלילה
88.מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל-נקסט..(נושא רגיש
).. 89.מהי הארוחה המועדפת עליך ביום-נשנושים. 90.אם היית מוצא\ת להורג,מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת- אוכל איטלקי רווי קולוריות. 91.מהו החפץ הכי חשוב לך-בונו שלי(
)וכרטיס האשראי. 92.מי החברים שלך בפורום-כול מיני... 93.מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה-בחופשת הקיץ. 94.מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר-אתמול כשיצאנו,הכוונו אנשים באוטו שלא ידעו להגיע ליעדם. 95.מתי הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך,שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה..סתם בשביל שיידע-שלשום,לחברה שלי מעיינוש
96.מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך-The life is sucks..:). 97.ברגע זה ממש,עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה-עם החברה שלא פגשתי הרבה זמן...גרה בצפון...ומחר אראה אותה..
98.אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה,איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית-באופן אישי וכללי הייתי "מוחקת" את רצח רבין מדפי ההיסטוריה,סביר להניח שבהנהגתו גם לא היינו מגיעים למצב של אינתיפאדה.. 99.אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם,איזה מקום זה היה- NYC ומקום שני-
. 100.ואחרון באמת חביב-את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח,ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות\תמות למענך- מעניין אותי

apl

New member
תשובה לשאלה 100 לא יצאה לי

(הכנתי הפתעה
)... אבל יאללה,,בשביל הפורמליות התשובה היא כן..:)

למעלה