ניר דוידוביץ', לאן?

ניר דוידוביץ', לאן?

למרות ששריקות הבוז כלפי דוידוביץ' לא מזיזות לו. והקריאות לאלמדון גם לא כ''כ מטרידות אותו. דוידוביץ' ממשיך היום לשחק כרגיל באופן מקצועני. אבל השאלה שלי, האם אתם בעד שריקות הבוז או נגד? התשובה שלי פשוטה, בלי שום קשר לעניין החוזה שלו, כל עוד שחקן משחק במדי מכבי חיפה אסור לשרוק לו בוז. ברגע שאתה נגד שחקן אחד מתוך ה-11, אתה נגד כל ה-11. אסור לשרוק לדוידוביץ' בוז בלי שום קשר לדעתי, אבל מה שקרה היום לא מצא חן בעניי בכלל.

Ultras GA02

New member
נגד

ואת ההסבר שנתנת,נכון במ100%,הוא עדיין שחקן בית שלנו,ואם הוא מחליט לעזוב,שיעזוב עם רוח טובה וזיכרונות יפים

Cade Foster

New member
נגד, שיתביישו להם אלה ששרקו

זה מכתים את כולנו כאוהדי מכבי חיפה. אני לא מכיר עוד קבוצה שאוהדיה שורקים בוז לשחקן שמשחק בשביל הקבוצה שהם מעודדים. מה רציתם, שהשריקות האלה יגרמו לו להשמיט כדור גובה ושהקבוצה שלכם תספוג שער? אז כן, השריקות האלה מגיעות לו והוא באמת צריך להתבייש, אבל בוז תשרקו לו כשיעמוד בשער של בית"ר מול מכבי חיפה, ולא כשהוא עומד בשער של מכבי חיפה.

Benn Is Kane

New member
נגד בגדול. זה הגעיל אותי.

הקהל הזה כ"כ צבוע..... שורקים לו בוז, הוא מציל שער בטוח ונותנים לו כבוד. אח"כ יש כדור גובהה שהוא טופס כמו גדול מהראש של אחד החלוצים, ואנשים מאחורי אומרים "איך את זה הוא טופס ואת מאלמו לא... אסור לחתום איתו בשביל שלא יהרוס לנו שוב". אח"כ עוד עדיפה טובה שלו ושוב אומרים "זה שוער!". שילכו לעזעזל כל היענטו אוהדים האלה... גם כן חושבים את עצמם... הוא השוער מספר אחד בארץ, לא משנה אם הוא ישחק במכבי חיפה או בהפועל ת"א או בבית"ר ירושלים. אני נגד השריקות בוז האלה כי כל עוד במועדון הוא שחקן כמו כולם. עד שהוא לא חתום בקבוצה אחרת הוא שחקן מכבי חיפה לכל דבר ואין לשרוק לו בוז, אלא רק לעודד אותו לחתום בקבוצה ולהראות שהקהל תומך בו. אם הוא ילך זו תהייה אבדה למכבי חיפה ואיבוד סמל של המועדון. דוידוביץ' הוא אחד מהחשקנים היחידים ששחקו כל הקריירה בחיפה ויהיה חבל שילך עכשיו. ניר-אנחנו איתך, אוהבים אותך תמיד!

dudster

New member
אוהדים יכולים

להביע את המחאה שלהם תרצו או לא תרצו, שלוש הנקודות שחיפה לקחה היום היו בזכותו של ניר דוידוביץ' שהוציא 3 גולים בטוחים בהצלות לא פשוטות. ככל שהמשחק הלך והתקדם, האוהדים היו בבלבלות אם לשרוק בוז או לקום ולמחוא כפיים. האוהדים חשים פגועים וזכותם להביע את מורת רוחם/אכזבתם במגרש הכדורגל שהם משלמים כניסה מכיסם הפרטי כדי לראות את השחקנים האלה. שחקן שבוחר לנהל משא ומתן דרך העיתונות ומתראיין כל שני וחמישי על האפשרויות שלו לעתיד ועל השיקולים שלו, שלא יתלונן וילין על תגובת הקהל. אם ניר היה רוצה הוא היה מנהל את המשא ומתן הזה בדלתיים סגורות ולא לשלוח מסרים לת"א וירושלים שהוא כניראה פנוי והוא מחכה למחזר התורן שיבוא ויניח הצעה משופרת יותר. אין לניר על מה להתלונן. יש לחיפה שוער מצויין בשער (ניר), צריך לתת לו את הקרדיט על משחק טוב היום, אבל יש את המיקרו ויש את המאקרו. באנו למשחקים לפני ניר, נבוא גם אחריו. גם אם הקבוצה תרד ליגה, נמשיך לבוא לראות אותם, אז אני לא מבין את הכעס. כל שחקן והשיקולים שלו, כל שחקן מקבל את מה שמגיע לו, כספית מבעל הקבוצה, נפשית מהמאמן ומהאוהדים. אוהדים הם לא בובות שאתה מציב כל שבוע, הם משלמים כסף וזכותם להביע ביקורת.

מסכים עם ההודעה שלך

אבל משהו הציק לי. נכון, זכותם להביע ולהשמיע דעה, אבל אותה דעה פוגעת בקבוצה אז לפעמים מותר לשתוק. ובנאדם שמשלם כסף רק כדי להתלונן צריך לטפל בעצמו.

dudster

New member
בוא לא ניכנס לזה

זה ידוע שהאוהד הישראלי הממוצע בא לכדורגל כדי לפרוק רגרסיות. גם אני, אחרי שבוע עבודה בא לכדורגל כדי להנות, לצחוק, להתפרק קצת (בגבול הטעם הטוב) ובעיקר לאהוד את הקבוצה שלי. כשהקהל הזה שרק לרוני לוי בזמנו וצעק אליפות בלי מאמן, זה פחות הפריע? לדעתי זה יותר מפריע, ועדיין נידמה שמשהו מציק יותר בצעקות של היום. נכון, הייתי במשחק היום ולא ידעתי איך לאכול את שריקות הבוז האלה, אבל אתה מבין את הקהל, זכותו המלאה והלגיטימית. אנחנו לא הקהל הראשון שלא רוצה ששחקן בית יעזוב וקנאי לשחקני הבית (המעטים) שיש לו. זו לא צביעות, זו לא כפיות טובה. האוהדים האלה רוצים את ניר, רוצים אותו, שמעתי את הקולות היום ביציע, הם היו שמחים אם ניר היה סוגר את הכל וחותם, אבל הם חשים פגועים, הם חשים שהוא זה כפוי הטובה, שהוא זה שפגע. אם להתחיל בניתוח שהמועדון מימן לו, בחוזה שהוצע לו כשהיה מושבת לשנתיים, בעידוד המתודי שבוע אחרי שבוע. לאוהד אין מה להציע לשחקנים חוץ מהחיבה ומהאהבה שלהם אליו, לשחקן יש שיקולים אחרים, וכשאתה משחק עם רגשות של אדם, אתה מתעצבן וחש פגוע.

אמרת שלא תכנס לזה...

ושוב, אני מסכים שלקהל יש זכות להרגיש פגוע. אבל לשרוק בוז לשחקן פעיל בקבוצה שלך לדעתי האישית בלבד, זה נשמע רעיון פזיז וחסר חשיבה.

GOLDBRG

New member
מסכים עם השריקות. ולא מסכים איתן

היחס של ניר לקבוצה מגעיל אז האוהדים החזירו לו ביחס מגעיל! דוידוביץ' רואה כסף ומשתגע! איזה מין שחקן בית זה? מצד שני קשה להאשים את ניר. כל אחד מאיתנו היה הולך לבית"ר במצב כזה כשבית"ר מציעים כפליים ממה שחיפה מציעים...

ה מרקיז

New member
בטח שזאת צביעות מצד האוהדים!!

רק בישראל מדינתנו המפגרת האוהדים שורקים בוז לשחקנים שלהם??? כבר כתבתי את זה אבל אני אחזור. זכותו של כל שחקן לשבת בסוף העונה ולחשוב איזו הצעה לקחת. מה הלחץ להתחיתם שחקן באמצע העונה?!?!? ממתי זה קיים???? שחר יודע שרוצים את ניר ב פי 2 כסף אז הוא מנסה להחתים אותו במחיר מציאה בשוק של היום. פתאום מי שלא חותם באמצע העונה נחשב בוגד. מה זה השטויות האלה?? מה בסך הכל זנדברג וניר ביקשו?? בואו נחכה לסוף העונה ונדבר, אף אחד לא אמר שהוא עוזב. אבל הכי טבו לקבל החלטות כשאתה רואה את התמונה כולה. ואם אלברמן מקבל 300 אלף, ניר שווה לפחות את אותו סכום. ישנה מציאות חדשה. ואף אחד לא היה מסרב לכאלה כמויות של כסף, זה הבדל גדול מדי. אז עכשיו כל שחקן שיש ספקות לגביו ישרקו לו בוז??? גם הנרי יכול להיות שישחק בברצלונה, ראיתם את אוהדי ארסנל שורקים לו בוז?!? גם ואן ניסטרלרוי עם שמועות חזקות שיעזוב אז אוהדי מנצסטר שורקים לו בוז?? וקסאנו שהיה ברומא לפני שעבר לריאל גם שרקו בוז?!?! רק בארץ זה קורה מרוב הטמטום של האנשים זה לא קשור לאוהד הישראלי. זה קשור לכך שטמטום הישראלי שיוצא הפעם דרך אהדתו.

dudster

New member
אוי תעשה לי טובה

כל דרעאק עם קצת כסף בארנק זורק סכומי עתק וישר צועקים "מציאות חדשה". רובי שפירא בזמנו שילם לרן בן שמעון 400,000 דולר בעונה, על מה בדיוק? רן בן שמעון מגיע לו סכום כזה? יש מגן בארץ שמגיע לו סכום כזה? אז המציאות החדשה הזו אחרי בדיוק עונה אחת חזרה להיות שפויה. הכדורגל הישראלי הוא לא משתלם, וגם לבייב וגם גאידמק יבינו את זה במוקדם או במאוחר. גאידמק קם לפני חודש על רגל שמאל, ואיים שהוא יעזוב, אז בפעם הבאה הוא פשוט יעזוב ואז איזו מציאות תהיה? בבית"ר ירושלים מתפרעים אז שיהיה להם בכיף, גם ככה כל החוזים שהם מחתימים זה לשלוש עונות, כל השחקנים שחותמים שם זה לשלוש עונות, כי וואלה, זה ניסיוני כל הקטע הזה, וזה הרפתקני מדי גם לאדם עם ארנק כמו של גאידמק. מכבי חיפה מובילה את הליגה ביתרון של 17 נקודות, או משהו כזה. זכותה המלאה של הנהלת הקבוצה לתכנן את העונה הבאה, ולבנות סגל ראוי לעונה הבאה, ומי שבתוכניות לעונה הבאה לא יגיד ברגע האחרון שהוא עוזב כמו שרוסו ובאדיר עשו שנה שעברה. זו בדיוק הלמידה מהטעויות של שחר, כשאתה בונה קבוצה לטווח הארוך ולעונה הבאה, במטרה לעשות משהו באירופה, אתה לא יכול להרשות לעצמך לוקסוסים כמו לחכות עד סוף העונה. העונה מסתיימת במאי ולחיפה היא מתחילה ביוני עם ההכנות למוקדמות הצ'מפיונס. הכעס הוא לא על זה שהוא שחקן שעוזב או עלול לעזוב, סבבה הכעס הוא על זה שהוא מילולית יורק לבאר שהוא שתה ממנה כל הקריירה שלו, על כל מה שהמועדון הזה עשה בשבילו. על השכר שהוא קיבל כל חודש כשהוא שכב בבית פצוע כשמועדונים אחרים היו חותכים את החוזה ולא נותנים חוזה חדש כמו ששחר עשה. הכעס על זה שהוא שחקן בית שבשלהי הקריירה שלו נזכר שמה שמעניין אותו בעצם זה רק הכסף. ואין פה ספקות, ניר בחר לנהל משא ומתן דרך התקשורת, בכל ריאיון שהוא נותן הוא מזכיר את זה שהוא לא יודע מה יהיה, הוא בכלל לא אומר מה הנטיה שלו, כששואלים אותו על בית"ר הוא עונה "אני לא יכול לאשר ולא יכול להכחיש", כששואלים אותו על העונה הבאה הוא עונה "אני צריך לחשוב על המשפחה שלי", כשתאמין לי, מכבי חיפה לא יזרקו אותו לכלבים אחרי שהוא יפרוש והוא יכל לקבל שכר מהמועדון הרבה שנים לאחר הפרישה בתפקידים שונים ומגוונים במועדון. אל תשווה את המחירים של גאידמק ולבייב למחירון של שחר, שחר הקפיא את הדולר כי הוא חכם, שחר קבע תקרת שכר במכבי חיפה כדי לא להשתגע, כל המניעים של שחר הם מאהבה למועדון. רק ליצן כמו ארקדי גאידמק יכול לקנות את בית"ר והפועל ולקרוא לעצמו אוהד, ורק האוהדים שיותר טמבלים יכולים לאהוד שתי אגודות כל כך שונות במסורת שלהם ובמסרים שהם מעבירים. גאידמק הוא אפיזודה חולפת, זה בלון שיתפוצץ לו בפנים.

ה מרקיז

New member
אתה לא בעניינים בחורצ'יק..

גאיידמק איים לעזוב כי הוא חובב כותרות. אבל זה לא הנשוא המרכזי פה. מה הקשר עידן רובי שפירא עכשיו?!!? ומה הקשר רן בן שמעון?!?!!? דבר כבר על ההווה. יש 2 אנשים שמשלמים הרבה כסף, זאת לא בדייה. זאת לא בלוף, הם יודעים שהם מפסידים, גם אברמוביץ מפסיד בצ'לסי. זה לא מעניין אותו. לכל חוזה גדול יש ערבון. כך שגם אם גאידמק או לבייב יעזבו פתאום השכר שלהם מובטח, אולי כדאי שתלמד יותר את הנושא לפני שאתה מגיב. בוא נראה אם הדוגמאות האלה יספקו אותך- פרננדז המאמן , פרננדז השחקן, אגאנזו, אפק, אלברמן, לרואה, גרנט. גם הם שחקנים מטומטים שלא יודעים לאן הולכים?!?!?!.. מה זה משנה בכלל אם גאיידמק יעזוב מחר?? הכסף שלהם מובטח. זה לא שבאו אנשים דיבורים, הם כבר הוכיחו במעשים שלהם את רצינותם. חוץ מזה, זה לא משנה אם יציעו לו או לא, הוא מבק לחכות לסוף העונה, זכותו המלאה, רק בארץ עושים מזה קרקס, רק בארץ.

נִיסוֹ

New member
איזה קהל צבוע יש לנו

שורקים לו בוז בכל נגיעה בכדור אבל רגע אחרי זה מוחאים לו כפיים אחרי איזו הצלה בושה

למעלה