ניר דוידוביץ', לאן?

../images/Emo31.gif

גועל נפש מה שהיה אתמול. לשרוק בוז לשחקן שלנו זאת פשוט בושה. הוא עדיין מנהל מו"מ עם הקבוצה וזה חלק לגיטימי עם כל שחקן. אני עדיין מאמין שניר ימשיך בקבוצה.

yarivlevi

New member
ישבתי בשער 4 ואצלנו מחאו לו כפיים

חוץ מהדקות הראשונות שהאוהדים נגררו אחרי האוהדים של יציע ג' אצלנו מחאו לו כפיים ועודדו אותו ,בגדול אני גם נגד שריקות בוז כי זה יכול להוציא אותו מריכוז ולפגוע בו מורלית ונפשית ובסוף זה יפגע רק בקבוצה ,ניר בחור טוב מטבעו וזכותו לא לקבל את ההצעה של שחר ולמרות שאני קצת כועס על ההתנהלות ועל דחיית ההצעה זו זכותו והוא שוער הקבוצה עד סוף העונה לפחות,אסור לשרוק לו בוז כי הוא חלק בלתי נפרד מהקבוצה ! נ.ב - דווקא לגביי זנדברג אין לי בעיה עם שריקות הבוז כי הוא מתנהג בזלזול כלפיי המועדון

Liroy999

New member
100% מסכים איתך...

ניר עדיין שחקן של מכבי חיפה... ועדיין תורם למועדון,אסור במצב שכזה לשרוק בוז. גם כאשר אנחנו לא אוהבים מהלך כזה או אחר של שחקן. אל נא נשכח שהוא ביקש מספר ימים לחשוב לאן מועדות פניו, ככה שאני כלל לא בטוח שמקומו בעונה הבאה יהיה בבית"ר או בהפועל. שום דבר ניגמר עד ששחקן חותם על חוזה באופן רישמי, להזכיר לכם את מקרה בן-יוסף שאמרו שהוא סגר בחיפה אח"כ חתם בבית"ר. ככה שגם עליי זה מקובל. מותר לו להיות מבולבל אל תשכחו שזה סכומים דימיונים, ככה שגם אם לנו היו מציעים היינו מבולבלים. (למרות שכמובן לא היינו חושבים לקבוצה אחרת.)

לא במקום!!

ראיתי את המשחק מהבית יחד עם חבר שלי והמיטה היתה חצויה לשתיים. הוא שרק בוז אני נתתי בכפיים. לא יתכן לשרוק בוז לשחקן שלובש חולצה ירוקה!!! ברגע שניר עומד בשער של חיפה הוא השוער של חיפה ולא שורקים בוז. זה ממש לא במקום. מצד שני חייבים להודות שקיימת פה תופעה שמצביעה על משהו חיובי. תחשבו על זה במכבי תל אביב האוהדים מנהלים איזה שחקן ישאר כי אצלם השחקנים גדולים יותר מהקבוצה. אוהדי מכבי חיפה הראו אתמול דבר אחד, הסמל מעל הכל, מעל שחקן כזה או אחר, גם מעל שחקן שנמצא בקבוצה מגיל 8. הדבר היחידי שמחזיק אצלנו זה המועדון, הקבוצה והסמל ולא אף אחד אחר.

ה מרקיז

New member
טעות בידייך.אין קשר לסמל. לא גאוות

הסמל עמדה לנגד האוהדים. אלא הטמטום שלהם. זה יוצא החוצה כל הזמן. הפעם הטמטום מקבל את ביטויו דרך שריקות בוז לשחקניו. בטח לא ראית את הדוגמאות שהבאתי. אז אני אגיד אותם שוב. לפעמים צריך להגיד משהו הרבה פעמים עד שהבן אדם קולט. ישנו שחקן שאת בטח מכירה קוראים לו ניקולה וייציץ. הוא משחק במכבי "עלית" ת"א. שזאת קבוצת כדורסל לא רעה בכלל.. עכשיו, החוזה שלו נגמר השנה. עד עכשיו הוא הרוויח 700 אלף דולר. הוא מאוד אוהב את ישראל, באמת. בטאו ויטוריה מציעים לו 2 מיליון דולר לעונה. שמעת נכון. 2 מיליון דולר. הוא לא מוכן להתעסק עם החוזה שלו אלא רק בסוף העונה. לגיטימי לא?, אפילו מקצועני יש לומר. פשוט שמעון מזרחי לא דוחף לו חוזה באמצע העונה ואומר לו תחתום כמו יעקב שחר. את שומעת את האוהדים של מכבי זורקים בוז לניקולה?? זה נראה לך הגיוני שפיני לא ירכיב אותו בחמישייה רק בגלל שיש סיכוי שהוא לא ימשיך במכבי??..

זה לא עיקר דברי,

הדבר הברור ביותר זה שלא שורקים לשחקן שלובש את החולצה הירוקה. נקודה. הכי מצחיק לראות את הקהל צועק בוז ואחרי הצלה של ניר מוחאים לו כפיים.

ofir1223

New member
בושה וחרפה!!

דוידוביץ' זה שחקן שנתן את הנשמה לחיפה. זכותו לעבור לאן שהוא רוצה וגם אם הוא יעבור ליריבה הכי גדולה של חיפה זה לא ימחוק את התרומה שלו למכבי חיפה. הקהל שלנו או לפחות מי ששרק הוא כפוי טובה.

למעלה