ניר דוידוביץ', לאן?

ה מרקיז

New member
כנראה שהוא חזר לעצמו ולא שם לב..

אם אתה פותח את המילון במילה "צביעות" אתה רואה תיאור של מה שקרה היום..

מה זה חזרתי לעצמי?

תקשיבו ותפנימו שאין קהל יותר טוב מהקהל הזה!אין כזה דבר אוהד מושלם! הקהל הירוק הוא הכי קרוב לשלמות! נכון,הוא טעה,אבל זאת רק דעתנו!יש כאלה שחושבים אחרת... ואני חושב שאלה ששרקו לו בוז המשיכו או ששתקו..הם לא צבועים זה בטוח!

נִיסוֹ

New member
אתה לא החלטי

מצד אחד אתה אומר שאתה לא אוהב את זה אבל זה הקהל שלנו, ומצד שני אתה אומר "שאלה ששרקו לו בוז המשיכו או ששתקו..הם לא צבועים זה בטוח!" אז יש לי משהו לומר לך כנראה שאנחנו לא אוהדים את אותה קבוצה, כי הקהל שלנו חרא והוא לא קרוב בכלל לשלמות ומה שהיה אתמול זה היה ביזיון !

AKAKAK

New member
בעד השריקות בוז!

אם הוא היה אומר שהוא לא להמשיך בגלל יותר גדול אצל גרנט אז לא היה מגיע לו. אך ניר מנגן על שני חתונות וזה אסור!

AKAKAK

New member
סורי על החורים והשגיאות, אבל הודעה

זאת נכתבה מסלולארי.

orhe

New member
נגד ובגדול

כל עוד לובש חולצה של חיפה ועוד הוא נותן משחק טוב, זה פשוט עצוב שיש כאלה ששורקים לו בוז רק כי הוא דחה את ההצעה עד לסוף העונה. גם לזנדברג עשו ככה, זה מגעיל אותי. ומי שרק אתמול, הקופים?

אסף Day

New member
נגד. לבית"ר מגיע שריקות בוז הם...

בלי בושה מנסים לגנוב לנו שחקנים כמו ניר דוידוביץ' ועידן טל למרות שהם הצהירו שהם לא יגנבו לנו שחקנים. אמנם נראה שלניר יש כסף בראש יותר מאשר לשחק במועדון בו היה כל הקריירה אבל מי יכול להאשים אותו אם כל הכסף שבית"ר יכולים להציע... שריקות הבוז רק דוחפות אותו אל מחוץ למועדון.

ה מרקיז

New member
עכשיו קראתי בעיתון שיכול להיות

ששבצנקו לא ימשיך במילאן. כמה מתערבים שלא נשמע שריקות בוז מצד אוהד מילאן כל פעם שהוא נוגע בכדור??.. זאת לא צביעות כבר, זה טמטום. אין מילה אחרת. אמצע העונה!!!! מה אתם רוצים משחקנים האמצע העונה?!?! אני חוזר, ממתי מי שלא חותם באמצע העונה נחשב בוגד????

ה מרקיז

New member
עוד דוגמא מצויינת אפילו- בריאל

מציעים לוויציץ 5.2 מיליון יורו, אתם מתארים לעצמכן מצב שאוהדי מכבי ישרקו לו בוז כי הוא לא סוגר כלום עם מכבי באמצע העונה??? או שפיני יושיב אותו על הספסל?? רק האוהדים של חיפה.. רק הם.. עוד בכלל עולה השאלה אם זה לגימיטי או לא?? השאלה צריכה הייתה להיות: שריקות הבוז לשחקני חיפה- מצביע על טמטום או על טמטום יוצא דופן.

למעלה