ניר פרידמן על ג'קו
סריקה

ניר פרידמן על ג'קו../images/Emo66.gifסריקה

ערב טוב לכולם, בחרתם כבר יורש ליורי גלר ?? (ככה קראו לו מנחים מהעולם
) חזרתי עם שלל בידיי, מצאו והעבירו לי כתבה מעיתוני השבת שג'קו מוזכר בה (איך לא..? תמיד חייבים להכניס אותו איכשהו) , הפעם המרואיין הוא ניר פרידמן (פלורנטין, ילדות רעות ועוד..) סוג של רוקיסט בעברו,הוא מדבר על מוזיקת רוק ומשיק אלבום חדש וכמובן (בלי קשר לכלום) נשאל פתאום על ג'קו.. את תגובתו הדי חיובית ותומכת תקראו כאן---------------------

Nova5

New member
תודה, שמיים

לא הייתי אומרת שכתבה לגמרי חיובית, כי לקח לניר זמן להיזכר, מי זה ג'קו...אחרי שהוא הפגין בקיעות בפרשה והזכיר בעדינות טעות של טמירה, שתהיה בריאה, לא כל כך מאמינה לו שלא הבין בהתחלה על מי מדובר. גם כתב, אם כבר הזכיר "מדינה זונה" , אז כי אלטרנטיבה ל"ישראל יקירתי". פחחח, עדיין אין לאנשים זמן לקרוא את כל השיר.חבללל. שמיים, באיזה עיתון זה היה?

שונית 7

New member
נכון .גם מתחיל להמאס שמתקילים

אמנים עם האלה על ג'קו רשוב ושוב חוזרים וטוחנים את הפרשה במקום לעודד ולקדם אותו מה שעיתונאים יודעים טוב מאד לעשות אם היה להם קצת רצון וקצת הגינות.

Karina85

New member
נווו אבל צריך

לתת להם דברים מעניינים אחרים לכתוב עליהםםם קדימה אדון ג'וקו...
להתעורר !!! אמנם אני מתה על אולדיז אבל קשה לי עם היובש הזההה

לקוח מעיתון פרומו של מעריב

ולגבי החיוביות בכתבה ,דווקא מובן שניר לא הבין בהתחלה, הכתב הנחית עליו משום מקום "מה דעתך על ג'קו?." אז בשניה ראשונה הוא לא הבין מי ומה רוצים ממנו.. אבל ברגע שאמר גם שם משפחה -זה כבר הפך לג'קו מכוכב נולד והוא דווקא הביע דיעה די חיובית (אולי אפילו במילים קצת מוגזמות "צאן לטבח"? לי זה מזכיר קונוטציות מאוד שליליות..)

שונית 7

New member
נכון שמיים ניר בסה"כ די הגן עליו

אין לשכח שהכתבה באה ע"מ לקדם את הדיסק החדש שלו ולא הכי נח לענות על שאלות כאלה.לבי צאן לטבח אכן קונוטציה שלילית אבל אל תשכחי שהעיותונאים אכן הרגו לו את הזכיה מוניטין קרירה ואפשרות להתקדם וזה נעשה בכוונת תחילה .

rifkin1

New member
איך הכתב יכול להשוות

בין השיר של פרידמן לשיר של ג'קו??? ג'קו בעצמו אמר שהוא אוהב את הארץ והוא אוהב את השפה העברית אבל יש לו בעייה עם מה שהולך כאן במדינה... אנשים ישר מסתכלים על הכותרת הדיי מרתיעה של השיר וישר חושבים שמדובר על הארץ. בדיוק נתנו דוגמא מצויינת לזה בשיחה שעלתה כאן ביני לבין משפחתי. שהמדינה שלנו אינה זקוקה לנשיא מפני שהוא בסך הכל סמל ושיכולים ללחסוך את כל הכסף הרב שנותנים לו בכל חודש ותת לאנשים שבאמת זקוקים לו... אבל מה פתאום... "הנשיא" שלנו יושב לו בבית וחי על אותה משכורת ולא עושה דבר בזמן שישנם אנשים שבאמת זקוקים לכסף הזה. בכל יום שעובר אני מבינה את השיר הזה יותר ויותר...

Karina85

New member
למה לא עושה כלום???

הוא מוציא את הכסף על עו"ד שינסו להוציא אותו זכאי...

rifkin1

New member
ובקשר למה שאמר ניר פרידמן

אני מאוד מסכימה איתו, הוא אמר דברים מאוד נכונים על העיתונות ועל כל המקרה של ג'קו בלי ליפות יותר מדיי...

שונית 7

New member
נכון ריפ והשירים המתיפיפים על א"י

היפה לא מתאימים למה שקורה כרגע בארץ. בהחלט יש מקום לשירי מחאה.ד"א ניר פרידמן היה פרוע לא קטן בזמנו:היה לו שיר שנקרא סוכריה נדמה לי שיר שתיאר בפרוטרוט מציצה אמנם לא בהקשר למדינה אבל שערוריתי לא פחותובשיר של ג'מוס אם שמים לב לכל השיר יש לפחות אמירה חזקה

Karina85

New member
זכותו לכתוב מה שהוא מרגיש...

במיוחד אם הוא לא חי במדינה והיה בחו"ל התחושה שלו מובנת... ובכלל ידוע שהתייחסו לכל נושא ג'אמוס בצורה די לא נורמאלית...

שונית 7

New member
או קי :זכותו לכתב מה שהוא מרגיש

זה משפט המפתח ואמור להיות נכון לכולם.המגמה של השתקת פיות בארץ הולכת ומתעצמת.

Karina85

New member
יאפ...

מדינה XXX... ועדיין אני לא רואה את עצמי גרה בשום מקום אחר...

שונית 7

New member
גדם אני לא ונראה לי שגם ג'קו לא

ולכן דווקא בגגל זה יש לנו את הזכות גם לביקורת

../images/Emo207.gif אמריקן איידול עכשיו בערוץ 3

ומצפייה בזייפנים ומחופפים למיניהן
אני באמת חושבת של'כוכב נולד' שלנו יש רמה ממש טובה אודישנים עם ליווי מוזיקלי (של מיטללללללמן הנחמד) , אחלה שופטים ובכלל- לנו יש ג'קו והוא שם את כולם שם בכיס הקטן..

למעלה