ניר פרידמן על ג'קו
סריקה

rifkin1

New member
הרבה אמצנים עיקמו אף

בארה"ב כאשר קלי קלארקסו זכתה בשלושה פרסי גרמי (שזה הפרס הכי יוקרתי במוסיקה). ושוב מאותה סיבה שאותם אמנים קרעו את התחת במשך שנים בכדי לעשות מוסיקה שאנשים יעריכו אותה ויאזינו לה והנה באה מתמודדת (מוכשרת בטירוף) וקוטפת לא פחות משלושה פרסי גראמי רק לאחר שנתיים בשו ביז...זה מעצבן.

אני מבקשת לא להזכיר את ג'קו

באותו משפט עם קלי קלרקסון... גוועלד... אני יודעת שעל טעם ועל ריח אסור להתווכח, אבל רבאק, קלי קלרקסון...

היי בובי ברוך שובך ../images/Emo140.gif

איך היה? אני אתקשר אלייך יותר מאוחר... איזה באסה שכשחוזרים יש מלאן עבודה... למה אין מישהו שיעשה בשבלינו את העבודה כשאנחנו לא נמצאים האאא?!

ת'אמת שלא אכפת לי..

שיש עבודה... היום עובר יותר מהר...בעיקר כשהבוס לא נמצא!!! תתקשרי, תתקשרי היה מצויין...

את צודקת לגמרי

זה ממש לא משנה באיזו מסגרת מגלים אותך ובמקרה של ג'קו זה עוד יותר נכון כי הוא עשה מוזיקה הרבה לפני כוכב נולד וניסה לפרוץ ללא הצלחה... אז כוכב נולד זו דרך לגיטימית לפרוץ לתודעה... אני חושבת שהסטיגמה כזו בגלל סיפור ה"סינדרל" או ה"סינדרלה" שצעיר או צעירה מגיעים לפסגת ההצלחה מנקודת פתיחה כביכול נמוכה, ללא נסיון, כולה קול מרגש ויפה... וכאן הבעיה... הכל מאד בוסרי ולחלק מהיוצרים המנוסים יותר יש בעיה עם זה שצעירים כאלה לוקחים את כל הקופה כביכול ללא מאמץ... אני כותבת כביכול ללא מאמץ כי זה ממש לא נכון. ההצלחה המיידית הזו עולה ביוקר ובאה לידי ביטוי בדברים אחרים... בקיצר איך שלא נסתכל על זה מי שמוכשר ישרוד לאורך זמן ולא משנה איך השיג את התהילה שלו...

שונית 7

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo13.gifבקיצור בהצלחה לכל המוכשרים

באשר הם בייחוד למוכששר של הפורום
גיטרה|

rifkin1

New member
את צודקת זואי, אבל אני חושבת

שלג'קו תהיה דרך קצת יותר ארוכה להצלחה מאשר לנינט (שהיא בכלל ממוסחרת לדעתי ויסלחו לי כל המעריצים שלה) , סקעת, מויאל ושירי בגלל כל הסיפור שהיה אחרי הזכייה. כמו שגבסו אמר, אם לג'קו תהיה מוסיקה טובה הוא יצליח אבל יצטרך לעבוד יותר קשה...

הכל שאלה של מי ישרוד לאורך זמן...

יכול להיות שהדרך תהיה קצת יותר קשה, אבל אם חושבים לטווח הארוך, אז נראה איפה נינט, שירי וכו' יהיו עוד כמה שנים טובות ונראה איפה ג'קו יהיה... כיוצר מוכשר אני בטוחה שהוא יצמח וההצלחה שלו רק תגדל, גם אם זה ייקח זמן...

shongold

New member
ואני מאמינה בג'קו - יותר משאני

מאמינה נאמר בסקאת נינט מויאל גבסו וכל האחרים מ'נולד' - בסקאלה אחרת לגמרי מהם. ולא רק מהחברה האחרים מהתוכנית, אלא מכל הצעירים ואפילו דור הביניים.וכמובן חובת ההוכחה עדין עליו. ועבודה ודרך לא פשוטה לפניו, אבל הדרך נפרצה - וטוב שהיא איטית ולא פזיזה ומהירה. כי המסלול המהיר מאופין גם בריסוק המהיר. ובמסלול האיטי והמחושב יש ענין של לעבוד ולחפור ולהזיע עד ההגעה לפסגה וחזקה עלינו שהוא יגיע - ולא לא היינו כאן. כי הוא אחד יחיד ומיוחד!

rifkin1

New member
אילו מילים שכיף לשמוע !!!

כאשר אמרתי שהדרך של ג'קו תהיה קצת יותר ארוכה וקשה משל האחרים לא התכוננתי במובן השלילי... התכוונתי שהוא יגיע בסופו של דבר למקום טוב מפני שהוא מוכשר ברמות אחרות ויש לו קבוצה של אישים שתומכת בו מהתחלה. חוץ מזה שון, תרשי לי לחלוק עלייך. חוץ מג'קו ישנם עוד יוצרים מוכשרים שיצאו מכוכב כמו למשל הראל מויאל שאסור לשכוח, שכמו ג'קו גם הוא הגיע לאודישנים עם שיר מקורי משלו (דון חואן) ובאלבום שלו יש הרבה ממנו. ואותו הדבר לגבי רפאל מירילא ומאיה רוטמן שהם יוצרים בפני עצמם ששיחררו חומר מקורי בהמלך התוכנית ('מוזר' של מאיה ו'מ'חשבות' ו 'ניסע לצפון' של רפאל).

shongold

New member
ריפ יודעת שלא התכוונת במובן השלילי

ובכיף תחלקי עלי..בשביל אז אנחנו כאן. ואני חושבת שאין מה להשוות בינו לבין אחרים.אותם הזכרת. לגבי תוכן טקסט לחן ענין של איכות של שירים, ובעיני אינם נוגעים אפילו בקצה קצהו של איכות - יותר רדידות לשמה .ואני התכוונתי גם ליוצרים גדולים שכבר הוכיחו את כישרונים בגדול. ועדין אני חושבת שקם לנו משהו - שהרבה שנים לא ראינו כמותו. (שוב חובת ההוכחה עליו, רק מתוך מה ששמענו עד עכשיו) לגבי מאיה אין לי מושג חושבת שהיא מאד מיוחדת עדין לא שמעתי שירים שלה. מלבד "מוזר" אבל בהחלט מצפה קצת ליותר מזה..כמו שאוחובסקי התבטא בזמנו טקסט המתאים לגיל שש עשרה. מירילא - מלוקק ומפושט מידי לטמעי ומויאל - שטוח לחלוטין. אם אין עומק בשירה בהגשה בטקסט בלחן, לי באופן אישי אין ענין.

אפרתי 29

New member
יש אנשים שמתנשאים על "כוכב נולד"

בלי להבין אפילו למה בדיוק, וזה מוציא אותי מדעתי... תוכנית שחושפת זמרים מוכשרים ועוזרת להם לטפס למעלה, ובלעדיה לא היה להם מי יודע מה סיכוי... מה כל כך רע בזה ? פשוט עניין של קנאה...
(נראלי)

shongold

New member
היי זואי יש פן אחד שלא התייחסת אליו

וזה הקנאה. כן פשוט קנאה בין האומנים על פלח שוק יחסית קטן כאשר מדובר בז'אנר מסויים - רוק - בלדות רוק. שגם אם לא היה עובר את דרך החתחתים שעבר או היה מגיע ממקום אחר עדין אותה תחושה היתה קיימת.! במיוחד שהחברה הללו יודעים שהבחור מוכשר. וגם אני חושבת שלא היה בדבריו כיוון שלילי, אלא מתוך זה שרצה שיעסקו בו, ובו בלבד בלי תוספות.

rifkin1

New member
מסכימה לגבי הקנאה שון

לפני מס' ימים קראתי ראיון של מיטל דוהן (שחקנית) שנשאלה על נינט והיא השיבה שהיא שמעה שהיא כוכבת גדולה פה... או שברי סחרוף נשאל על ג'קו והתנהג כאילו לא ידע במי מדובר... שזה בולשיט לדעתי...

שונית 7

New member
אכן קינאה../images/Emo70.gifגם אביב גפן הגן פחות או

יותר על ג'קו רק בנושאי פליטות הפה והחרם בנושא המוזיקלי לא היה פרגון גדול מצידו:אמר שאין קיצורי דרך כשמי כמוהו יודע את ערכו המוזיקלי של הבחורואביב גפן לא אוהב תחרות

למעלה