גלעד10 היחיד
New member
ניתוח חלופי ושאלה למשורוולים ומעוקפים
שלום לחברי הפורום במיוחד לאופירה המקסימה !
המון זמן לא כתבתי פה רציתי לספר על קורותיי ולשאול שאלה את המעקופים והמשורוולים.
עשיתי ניתוח טבעת לפני כ3 שנים. לצערי היו לי הרבה בעיות איתה. 3 פעמים היא ננעלה לי ולא הצלחתי לשתות והיו צריכים לפתוח לי אותה במיון, צרבות,רפלוקס מעצבן בלילה הקאות ומה לא.
למרות שנשמעתי להצעות של אופירה ( לפתוח כל פעם קצת) כנראה אני והטבעת לא מתאימים.
גם שהטבעת התנהגה יפה היה לי מאוד קשה עם איכות האכילה. עם התקיעות ברום הבטן. הרגשת הדחיסות הלא נעימה. ההמתנה שהביס יירד כבר. והכי קשה מתי שרעבים לאכול רק 2 ביסים ואז לחכות 5 -10 דקות שהוא יירד כדי לחכות לביס הבא – וזה מתי שאתה רעב= עינוי סיני.
בקיצור כנראה אני מסוג האנשים שלא מתאימה לו טבעת. והכי גרוע פיתחתי תאווה לנשנושים (במבה, דוריטוס, פרינגלס, גלידות) – שלפני הניתוח לא נגעתי בהם
אז אחרי הנעילה האחרונה (לפני כשנה) פתחתי את הטבעת לגמרי.
אבל עדיין גם עם טבעת פתוחה אני מרגיש הגבלה בתחילת הארוחה, עדיין צריך לחכות שהביס הראשון יירד. וחובה לפתוח אותה עם מרק חם/תה כדי שלא יהיו בעיות.
בסופו של דבר לא ירדתי בכלל במשקל - אני עדיין עם BMI של 41 . צריך להוריד לפחות 40 קילו .
אני חושב על להוציא את הטבעת ולעשות ניתוח אחר.
מאוד חשובה לי איכות האכילה והרגשת שובע נורמלית
.
רציתי לדעת ממושרוולים ומעוקפים על איכות האכילה שלהם.
מה אתם מרגישים שאתם מכניסים ביס פנימה? דברים שמציקים במהלך היום יום? יתרונות?
אשמח גם להמלצות על מנתחים שעושים ניתוחים חוזרים מאוד חושב לי שיהיו נחמדים (היתה לי בעיה של זמינות וכימיה עם המנתח הקודם).
תודה רבה על העזרה!
שלום לחברי הפורום במיוחד לאופירה המקסימה !
המון זמן לא כתבתי פה רציתי לספר על קורותיי ולשאול שאלה את המעקופים והמשורוולים.
עשיתי ניתוח טבעת לפני כ3 שנים. לצערי היו לי הרבה בעיות איתה. 3 פעמים היא ננעלה לי ולא הצלחתי לשתות והיו צריכים לפתוח לי אותה במיון, צרבות,רפלוקס מעצבן בלילה הקאות ומה לא.
למרות שנשמעתי להצעות של אופירה ( לפתוח כל פעם קצת) כנראה אני והטבעת לא מתאימים.
גם שהטבעת התנהגה יפה היה לי מאוד קשה עם איכות האכילה. עם התקיעות ברום הבטן. הרגשת הדחיסות הלא נעימה. ההמתנה שהביס יירד כבר. והכי קשה מתי שרעבים לאכול רק 2 ביסים ואז לחכות 5 -10 דקות שהוא יירד כדי לחכות לביס הבא – וזה מתי שאתה רעב= עינוי סיני.
בקיצור כנראה אני מסוג האנשים שלא מתאימה לו טבעת. והכי גרוע פיתחתי תאווה לנשנושים (במבה, דוריטוס, פרינגלס, גלידות) – שלפני הניתוח לא נגעתי בהם
אז אחרי הנעילה האחרונה (לפני כשנה) פתחתי את הטבעת לגמרי.
אבל עדיין גם עם טבעת פתוחה אני מרגיש הגבלה בתחילת הארוחה, עדיין צריך לחכות שהביס הראשון יירד. וחובה לפתוח אותה עם מרק חם/תה כדי שלא יהיו בעיות.
בסופו של דבר לא ירדתי בכלל במשקל - אני עדיין עם BMI של 41 . צריך להוריד לפחות 40 קילו .
אני חושב על להוציא את הטבעת ולעשות ניתוח אחר.
מאוד חשובה לי איכות האכילה והרגשת שובע נורמלית
.
רציתי לדעת ממושרוולים ומעוקפים על איכות האכילה שלהם.
מה אתם מרגישים שאתם מכניסים ביס פנימה? דברים שמציקים במהלך היום יום? יתרונות?
אשמח גם להמלצות על מנתחים שעושים ניתוחים חוזרים מאוד חושב לי שיהיו נחמדים (היתה לי בעיה של זמינות וכימיה עם המנתח הקודם).
תודה רבה על העזרה!