שלום דקר
אני חייבת להגיד כמנהלת שמאוד לא אהבתי את מה שכתבת כאן, ואני רואה את זה כמכוער להיכנס רק בסיטואציה כזו, ולזרוק רפש על הפורום.
שקלתי למחוק את ההודעה, כי מאוד לא מקובלת עלי מתיחת ביקורת על הפורום וניהולו על גבי הפורום.
אבל ויתרתי מכל מיני סיבות.
אני מנהלת כאן כמה שנים, ואני יודעת שמעולם לא סתמתי לך את הפה וגם אף אחד אחר לא סתם.
אני יודעת שלקחת למקום מאוד קיצוני תגובה של אדם אחד, מזמן מזמן, שנבעה מאי הבנה, והגבת בקיצוניות ועשית מריבה גדולה על לא כלום, בזמנו. ולמרות שאני לא חושבת כמוך בנושא, כיבדתי את הצורך שלך לקחת את זה לקיצוניות, ולא העברתי עלייך ביקורת.
גם את מאוד כיבדת אותי כל השנים, וארחת את המפגשים באופן מקסים ומרגש.
אז פשוט לא מובן לי ומכעיס אותי הצורך שלך כעת להיכנס לפורום ולהעביר ביקורת על ניהולו, בסגנון של "נגעלתי מבחירת המנהל" ושל "פורום של איש אחד". וזאת אחרי שנה של היעדרות מסוג-טריקת-דלת. וכן הקטע המצחיק שאת כותבת על ויכוחי טבעת-שרוול שלא מתקיימים כאן בכלל (די בזכות הניהול שלי...).
אז אני מיידעת אותך שזה מאוד לא נעים לי ומאוד לא מגיע לי.
על ההישג שלך אני יותר ממאושרת. מי יתן שתהיי מאלו ששומרים על ההישג לאורך כל החיים, בזכות הירידה ההדרגתית והממושכת, ופשוט תהפכי במטמורפוזה גמורה מאדם שמן לאדם בלי השמנת יתר לתמיד.
אם יש לך ביקורת ספציפית על הניהול כרגע ועל הפורום בכלל, או תגובה ביקורתית להערתי, את מוזמנת להשאיר לי מסר פרטי, ולא לעשות את זה על דפי הפורום, כי ביקורת נוספת על הפורום/ההנהלה תימחק על ידי.
כמו שנכתב פה, זה פורום מקצועי, משעמם, ובלי מריבות. עם מנהלים שלא לוקחים קרדיט לעצמם, אלא דואגים נטו לבריאות של כל מנותח, ומפנים מנותחים שצריכים עזרה גם לפורומים ייעודיים בניהול אנשים אחרים, שאני מפרגנת לעשייה שלהם בכל הלב כל הזמן, גם כאשר יש בינינו איזה חילוקי דעות על התוכן (ויש). כולל המנהל הותיק של הפורום, שפרש אחרי המון שנות ניהול, שהיתה ויש לו עשייה מדהימה לטובת אנשים, למרות שיש לנו דעות שונות מאוד לגבי הדרך.
את מוזמנת מתוך הכרת הטוב על הצלחתך, לעזור מדי פעם, כמכסת הזמן שלך, לאנשים שצריכים עזרה בשלבים מוקדמים יותר של הדרך שעברת, דרך הפורום הזה, שמאוד זקוק לעזרה של משורוולים ותיקים, אך אינו תובע דבר מאיש, באשר טענות אינן דרך להאיר לאף אחד שום דבר. רק דוגמה אישית שקטה היא דרך להאיר.