ניתוח חלופי ושאלה למשורוולים ומעוקפים

רומי 912

New member
אופירה שלום, אני לא רואה את הפורום הזה כ"יבש" זהו פורום מאד מקצועי, רציני, ותומך לכל מי שעבר ניתוחי קיצור קיבה.
המון למדתי בפורום הזה. זה רק נדמה לך שיש מיעוט משתתפים, ישנם הרבה שלא כותבים אבל קוראים בו
ולומדים הרבה. אין יום שאני לא נכנסת לפורום שלנו וכל יום יש מה ללמוד. את וקובי מנהלים אותו באופן הכי מקצועי שיש, ואגב אני נכנסת הרבה גם לאתר הטבעת שלך כדי לרענן לפעמים ידיעות שמפורסמות שם.
קובי ואופירה, המשיכו במה שאתם עושים - בשבילנו זו הצלה, תמיכה וידע. תודה מקרב לב, רומי

רוייקו

New member
זה לא קשור לניהול, אופירה

זה היה כך גם בתקופה שאני ניהלתי את הפורום. בל נשכח שקודם שהמשורוולים מגיעים לפורומים האחרים הם קודם עוברים כאן. זו האמת. הם לא נשארים כי משהו לא נישאר להם.

מרים 882

New member
אני משורוולת שנתיים ןשמונה חודשים

הורדתי 80% מעודף המשקל שלי
שומרת בהדיקות .ישנן תנודות של 2 ק'ג .
מספרים
:ספטמבר 2010 ,126 ק'ג יוני 2013 83 ק'ג.
צועדת 5 ימים בשבוע,משתדלת לחשוב על כל מה שמכניסה לפה.

אופירA

New member
מנהל
מרים, את אוצר זהב כאן

את וגב' ע' והבחור המשורוול וליבי ושמחה שמגיחות פה ושם. בקיצור - כו-לם.
כולכם מקסימים.
אם אני רוצה עזרה של משורוולים, אני תמיד יכולה להיכנס לאג'נדה ולמעוקפים ולבקש שיבואו לפחות באופן זמני. תאמיני לי - ייכנסו לפה המונים.
אני גם אוהבת שקט בפורום - בלי רעש וצלצולים וימי הולדת ובוקר טוב ולחפש עם מי לריב היום. רק מקצועיות ועזרה הדדית.

רוייקו

New member
בכלל אין עניין של מריבות

החשיפה שיש לפורום הזה היא לפני כל פורום אחר וכל פלטפורמה אחרת. לכאן נכנסים כל המנותחים מכל המקומות. אני תוהה איך אין כאן משורוולים ותיקים (ארבע-חמש שנים ויותר) שמציגים איזון ניתוחי לאורך זמן. אין פה עניין של מריבות חלילה אלא שאיפה להצגת הנתונים בשקיפות מלאה. העשיה של כולם מבורכת.

אופירA

New member
מנהל
אז כמו שאמרתי - אם ניכנס לאתר המשורוולים

ונבקש כמה כניסות - בוודאי תהיה פה הצפה זמנית.
גם מעוקפים אין פה כמעט. ולא בגלל שאין מעוקפים המציגים איזון ניתוחי לאורך זמן.
אלא בגלל שכל קבוצה מעדיפה את המקום הייחודי לה, ופחות את המקום הכללי.
אבל לשרוול - בפלטפורמה של תפוז זו הכתובת היחידה. אלא אם כן יש איזה קומונה של משורוולים שתפסה תאוצה, ולא נראה לי.

אני מתחילה לאט לאט להיות "מומחית" לשרוול, ואפילו ייעצתי למישהי בטלפון שכנראה עדיף לה שרוול על טבעת, לפי הנתונים שהציגה.
למעשה מאוד קשה לי לדעת מה מומלץ לכל אחד. אלא שרוב האנשים כבר מושכים לאיזה כיוון, ואיתו אני הולכת, רק בודקת אם אין להם טעויות קריטיות בהבנת הדברים.

אגב, לא קשור: אתמול הייתי באבינוחיה וראיתי את האבינוח.
הוא רזה יותר

מסתבר שהטבעת עובדת בכל זאת, לאורך שנים, ומשפיעה לכיוון המשך הרזיה.

ליבי3617

New member
עדכון קטן לפני שאני רצה...

(לא רצה.. הולכת להליכה
)

אז ככה.
הפורום של משורוולים כבר לא באג'נדה אלא באתר משלנו (בחתימה שלי). בימים אלה עובדים על שדרוג הפורום כך שאני מקווה שיהיה בסדר מבחינת הממשק - אבל בכל זאת יש זרם לא פוסק של משורוולים.
משורוולים אחרי טבעת יש בשפע גם בפורום וגם בקבוצות שלי.
הסיבה שמשורוולים פחות נשארים פה היא בגלל שכל המשורוולים הותיקים עזבו לטובת הפורום הייעודי אבל יש גם כאן ויש גם פורומים בפייסבוק.
אין לי אקשן בפורום, אופירה, מלבד האנשים שנמצאים וממלאים את הפורום בשאלות, תובנות והצלחות.
לגבי ההערות על הצלחת המשורוולים הותיקים או אי הצלחתם אם הם לא נראים כאן - בבחינת אם אתה לא שם אתה לא קיים כביכול, אין לי מה להגיד על זה (אפשר לעשות פרצוף ירוק של איכס על ההערות האלה והכותב הבלתי נלאה
)

מצטערת שאני פחות כותבת פה.. אין זמן. ריצות וריצות וריצות.
מרוב ריצות אני כבר צריכה חגורה להחזיק את החצאיות שהתחילו לזלוג

ויש לי אהבה חדשה.
קוראים לה שלמה (ארצי).
אחרי שהייתי בקיסריה ביום שלישי, בשורות הראשונות, וראיתי את הפלא מולי - חזרתי מאוהבת

מרים 882

New member
פעם ראשונה שהיית בהופעה שלו?.??

עוד תהיי מכורה כמוני.
אין לו הופעה בי-ם שאני מפספסת כבר יותר מ 10 שנים.

ליבי3617

New member
פעם ראשונה ראשונה

ועד היום לא ממש אהבתי את השירים שלו.
יש לי בעיה עם השירים האלה בגלל שכשהייתי קטנה הייתי מאד רזה ושנאתי אוכל. כשאמא שלי הייתה מכריחה אותי לאכול בחופשות - היה שלמה ארצי ברקע כי אמא שלי ממש מעריצה.
עד היום נשארה לי שריטה עם השיר "תרקוד". עושה לי כאב בטן ובחילה ואני מדלגת עליו בדיסק (אמת לאמיתה).
אבל עם שאר השירים עשיתי תיקון

האהבה לשלמה עברה מאמא שלי לאחותי השניה. גם האחרות אוהבות אבל האחות שאחריי ממש ממש מעריצה. הבת שלה בת ה -8 שרה את רוב המילים לשירים.

בקיצור הייתי ביום שלישי בהופעה, שורה 7 באורקסטרה - ממש מולו.
מאז מראה בגאווה את הקליפים שצילמתי.
שאגב צילמתי בשביל אמא שלי, שלמרות כל האהבה לשלמה ארצי כבר 4 שנים שהיא לא יכולה ללכת להופעות כאלה. בגלל הקוצב...
אני התאהבתי והתלהבתי ונדלקתי.
* הוא תמונת הרקע שלי בפלאפון. הוא שר את "זה מה שנשאר" והגיע עד אלינו, הוא עלה על הכסאות ועמד בשורה 6.
מ-ת-ו-ק.

אז תהיי בבריכת הסולטן ב 27.6?

קוביd1

New member
שלמה ארצי לא סתם זקן

הוא זמר שמופיע עשרות שנים ואוהבים אותו ואת השירים ילדים נערות ונערים צעירים וגם קשישים כמוני

קובי

מרים 882

New member
הוא מהמםםםם!

ואחריו ריטה

את 4 הלידות שלי עברתי כשברקע מתנגן לו שלוימלה

בעזרת ה' בברכת הסולטן.

אופירה הפורום הזה הוא אוצר!!

נכון, שהוא שקט
אבל הוא פורום בריאותי
וככזה, אף אחד לא מצפה לבלונים, וזיקוקים,
הפורום הזה יעיל מאד!
ונותן מענה מיידי לכל אחד.

אני לדוגמה, כבר לא נכנסת לפה הרבה,
אני מטובעת שנתיים וחצי, הטבעת היא חלק מחיי
נמצאת שם, מורגשת לעתים ועושה את העבודה.
ואין לי עניין כל היום להתעסק איתה.
ולכן
גם לא מגלה הרבה עניין בפורום.

לכן אל תעלבו,
זה לא בגלל שאנחנו יורקים לבור ששתינו ממנו,
ממש לא.
תמיד תמיד יהיה לי פינה חמה למקום הזה
אבל החיים.......
אתם יודעים...........

והכי חשוב שמידי פעם מציצים לפה
לראות מה התחדש ומה הפסדנו
ושמחים לראות את המוכר והאהוב ( אופירה וקובי)

קוביd1

New member
לחמישית נסיכה

אני מבין שהטבעת חלק מהחיים שלך ואת לא חושבת שצריך להתעסק בנושא הזה יום יום ,ככה זה הרוב יש כמה משוגעים מנותחים הרבה הרבה יותר ותיקים שחשובה להם הנתינה והעזרה ,כך אחד יתנהג לפי ההרגשה שלו
בהצלחה והרבה בריאות

קובי

משתמע מתגובתך שנעלבת??

כוונתי היתה רק לשבח כמובן!
אתם נהדרים
וזו הגדולה- דוקא כשהטבעת מפסיקה לעניין, להמשיך לעסוק בה בשביל אחרים.

אופירA

New member
מנהל
לא הבנת - "משוגעים" זו מחמאה, הערכה

משוגע = שונה מהכלל. חריג. מיוחד.
לפי ההקשר - שונה לחיוב, או שונה לשלילה.
כאן ההקשר הוא לחיוב גמור.

מצד שני, מבינים מאוד את מי שממשיך בחיים ולא מתמכר לאינטרנט.
הלוואי עלי.

אני מוכרחה להיות שונה, חריגה, בולטת מהכלל. רק לחיוב, כמובן, לא לשלילה.
לא יודעת מאיפה ההכרח הקיומי הזה להיות שונה. אבל אין לי קיום בלי זה. אין לי ביטוי עצמי בלי להיות בולטת וחריגה.
זה מוזר לי מאוד, אולי אילו קביים לביטוי עצמי, באשר הגדרת העצמי המיוחד נשללה ממני רגשית בילדותי. אבל גם אז היתה לי נטייה לביטוי עצמי חריג (טוב, הכשרונות שלי חריגים במיוחד), ומהר מאוד נהייתה נבילת אנרגיות קשה, וברמות משתנות אני סובלת ממנה עד עצם היום הזה.
אין לי אנרגיות מינימליות כדי להוציא לפועל את הכישרון האומנותי והיכולות השכליות. אז אני עטה על כל הזדמנות לביטוי עצמי, וכרגיל - "צריכה במה וקהל" כדי להרגיש חיה וקיימת.

קוביd1

New member
לנסיכה לא נעלבתי

חס וחלילה ,אמרתי משוגעים לדבר ולא כולם משוגעים כמונו

מאחל לך הרבה בריאות ומפעם לפעם תכנסי להגיד שלום

קובי

32 דקר

New member
היי איש כבר קרוב לשנה שלא כתבתי פה

אישית יכולה לענות לך שהייתי מכורה לפורום הזה אחרי השרוול שלי נאחזתי בפורום הזה כקרש למידה ענק, אחרי כל מפגש אצלי בבית ואירחתי שניים כאלה אצלי- הית קפיצת ירידה במשקל מטורפת (טפו חמסה שנשארת עד היום).

יכלה לענות אישית ואין לי כוח שיגיבו פה שחולקים על דעתי..כי שוב זו דעתי האישית.
עזבתי פה כי נמאסה עלי הסתימת פיות .
עזבתי כי נמאסה עלי מלחמת השרוול טבעת הטיפשית שהיתה פה.
נגעלתי מבחירת המנהל שהיתה פה.
ובדיוק לקראת הסוף התחיל להרגיש לי שזה פורום של איש אחד ולכן בכלל עזר לי להחליט.

אני אחרי 3 שנים של שרוול , ירדתי 70 קילו ועדין יורדת,ללא עור עודף או חוסרים
דקר -שמוגדרת הצלחה.

קוביd1

New member
אהלן דקר

דבר ראשון כייף לשמוע ממך ולשמוע על הירידה של 70 ק"ג בטח את נראית פצץ ,אני זוכר טוב את המפגש אצלך בבית ,
אין מלחמות שרוול /טבעת /מעקף אני אומר כל אחד יעשה מה שטוב לו ,ומה שמתאים לי לא בהכרח יתאים לך
אני מברך על פתיחת קומונות פורומים בנושאי קיצורי קיבה ואין לי בעיה להפנות לפורומים האלה במידה ואין לי תשובה ,
כל דבר שכותבים פה זה דעה אישית שלנו ,אנחנו מספרים מניסיון שלנו ולך יש מה לתרום, עם הצלחה לא מתווכחים ,חולקים על דעתך או דעתי זה טבעי ,אולי מישהו חושב אחרת ,זה מפרה את הפורום ,יש פעילות ,ומי שמתעניין יכול ללמוד מזה ,הרי זה מטרת הפורום עזרה ,למנותחים חדשים ,למתלבטים קחי את זה בסבבה
תמשיכי בהצלחה האדירה שלך תשמרי על הבריאות זה הכי חשוב
אשמח לשמוע ממך

גוד שבעס

קובי

למעלה