ניתוח נומרולוגי חינם - בעברית

נו, ואיך נראית לך רמת ההתגוננות שלי

ו"רגישות ההתפשרות" לא שהבנתי מה זה אומר...

רםםם

New member
כרגיל, טעות כתיב ../images/Emo163.gif

הכוונה היא רגישות והתפשרות, אני לא עושה ניתוח אנליטי מסודר (בכ"ז מרקורי בדגים) אני אוסף את מה שאני רואה, ומנחש.. ובהחלט יכול לטעות..

רםםם

New member
מה שהתכוונתי לכתוב, אבל נעצרתי

בשניה האחרונה, הוא שנראה לי שאת שלמה עם מה שיש לך, ושעשית עבודה עם עצמך כדי להגיע לשלמות הזו (לא רק פיזית).

רם זה נחמד ומחמם את הלב מה

שכתבת ואפילו נכון,אבל! תהרוג אותי אם אני מבינה מה זה קשור למראה ים תיכוני???

רםםם

New member
אוי איך הסתבכתי ../images/Emo122.gif יאיר!

לספר לנשים איך הם נראות זו משאלת מוות... טוב, את נשמעת נשית, לא אחת עם יופי ארופאי מרוחק, כזו שיש לה גם ירכיים, ויכולה לפעמים גם להתמודד מול המאזניים. למה? ככה.. ככה את נשמעת.. ואם דברתי שטויות את בהחלט יכולה להגיד...

Supermans girl

New member
עדי- יכול להיות שהכתוב מסתמך

על ה"ירח בסרטן"? אני יודעת שהירח שלך בתאומים אבל אני זוכרת שהוא ממש גבולי ולכן יכול להיות שבחישוב האסטרולוגי שלהם- זה יצא סרטן. אממ.. ממש בא לי לעשות את הניתוח הזה אבל מצד שני קצת מפחיד אותי לתת את כל הפרטים האלה באינטרנט.. קצת מסוכן. הרציונל מתגבר על הסקרנות..

עדי444

New member
אולי את צודקת, אבל -

הירח שלי מתלבט בין בית 8 ל-9 אבל אין לו שום התלבטות לגבי המזל, הוא בטוח בתאומים, רחוק מהגבול הסרטני המפחיד, כך שאין לי מושג. בואנה, אתם כותבים המון בסופ"ש, כל פעם אני נכנסת שוב בשבת ולא מאמינה כמה כתבתם! (ובקשר לגנטיקה, דניאל - ברור שאני מסכימה איתך! לכן כתבתי שמגי "ניחשה" ולא למשל "ידעה/גילתה")

רםםם

New member
חס וחלילה שברירית...

לקחתי הכל בחזרה - כל עצם, עצם. הכוווווול מהג'דו - נכון? אני יכול לצאת מהמיקלט האטומי?

רםםם

New member
כתבת פעם שאת ממהרת לאימון

קרטה, ואת יודעת, הירח שלי (וגם הגיל) עשיתי מזה ג'ודו...

רםםם

New member
../images/Emo96.gif../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

רםםם

New member
אבל עד עצם היום הזה

לא הבנתי כמה טעיתי
..... ומה עם המקלט? אפשר לצאת?

למעלה