ניתוח נומרולוגי חינם - בעברית

רםםם

New member
נו.....

השילדה דומה לזו של אופנוע? פורש? מזדה? טרנזיט? מיני-וון?

Supermans girl

New member
פחחח.. ../images/Emo6.gif

לא יודעת נו אני לא "חסונה" אבל אני גם לא שברירית. b.m.w, i suppose.

Supermans girl

New member
בסדר

אבל אם נזיז קצת השעה קדימה נקבל ירח בסרטן.. יכול להיות שהחישוב האסטרולוגי שלהם מסתמך על שעה קבועה מסוימת שגרמה לכך שהירח יעבור מזל אצלך. ואני לא יודעת מה אצלך, אצלי הסופשבוע מתחיל ביום שישי, אתמול היה יום חמישי.

b o a z 1 1 1

New member
לא אמרתי שהכל נכון. אבל יש דברים

נכונים מאוד. זה לא ניתוח מעמיק. אתה יכול להשוות את הניתוח הזה לניתוח באסטרו. גם שם יש דברים לא מדויקים ושיכולים להתייחס לכולם.

לא יודע. נכנסתי אבל אני מהסס לתת

את הפרטים שלי באינטרנט. זה מבחינתי כמו לחתום על חוזה עם מישהו שאני לא רואה פנים מול פנים. תגידו שאני פרנואיד, אבל יש משפט שאומר "שום דבר לא בא בחינם."

b o a z 1 1 1

New member
מכיר את זה...

תשלח לו הודעה בפרטי ואם הוא יסכים תדבר איתו בטלפון. אבל סביר להניח שהוא לא יענה לך. אז: כדי שלא ידעו מי אתה תהפוך את השם שלך למספרים: שם פרטי: 131 משפחה: [אם אני זוכר נכון] 821445 ותאריך לידה: .....

התכוונתי לאתר שנותן לך ניתוח...

נומרולוגי בחינם. (יש לי נטייה כזאת, לקרוא את תנאי האתר, אלה שצריך להסכים להם, וזה תמיד גורם לי לוותר על הרעיון.)

חברה עשתה עכשיו ניתוח שם:הכל שגוי

היא עדינה, חביבה, אוהבת להיות בשביל אחרים ולהקשיב להם, ממש נשמה טובה: היה כתוב לה שהיא שתלטנית, דומיננטית, ואפילו עצה: לוותר קצת על הקריירה ועל האגו. היא הסתכלה עלי מבוהלת לגמרי, עד שפרצנו יחד בצחוק...

anatfl

New member
אולי רק צריך להוסיף בסוף הניתוח

להפוך את הכל
ניסיתי להכנס אבל כל מה שמופיע לי מעבר לשם האתר זה ריבוע כחול, יכול להיות שהאתר המתוחכם הזה מסוגל לחסום אנשים לא רצויים?

רםםם

New member
לפי דעתי השורות הראשונות - מבחן

הצבע (גם אצלי לגמרי לא נכון). ויש שם גם התיחסות למזל השמש (שגם הוא לא מדייק) ויש טאו - אסטרולוגיה סינית. ומשהוא עם גילגולים - לך תבדוק... עדי וכל השאר - אולי תפרסמו מה שכתוב שנוכל להשוות?

b o a z 1 1 1

New member
אהההה אוקיי הבנתי עכשיו..

אם אתה רוצה אני יכול למלא בשבילך. צריך ת.לידה. שם האבא והאמא. ו... תיכנס לאתר משהו עם צבעים, תבחר צבעים לפי הסדר ותגיד לי..

איך נכנסים לאתר הזה?

הקישור הביא אותי רק לדף פתיחה שאין בו כלום ואין לאן להתקדם ממנו. הייתי סקרנית, אבל נראה לי שאעזוב את זה.

למעלה