ניתוח

• פותח הנושא zoei1
  • פורסם בתאריך
לא בטעות הגעתי לאבינוח

אלא מתוך ידיעה שהוא המנתח של סורוקה. וככה יצא לי להכיר רופא נחמד ועדין איך כותבים עלה כיף כיף פק של רופא

zoei1

New member
נעים להכיר

היי יעל, תודה על התגובה. אני בת 31 כמו שאמרתי וצריכה להוריד בסביבות 40 ק"ג כדי להיות חתיכה... הירידה האיטית שלך ממה היא ? יש לזה הסבר? זה פשוט כל כך אישי ... אני מקווה שאני ארד מהר כי אחרת עדיף לעשות דיאטה ולא ניתוח .... מה את אומרת?

זואי יקרה

אני לא רוצה לרפות את ידייך - אבל ההערה שלך מטרידה אותי. אם את חושבת שאת יכולה לרזות ולשמור על משקל רצוי ללא ניתוח אז עדיף לדעתי שתנסי זאת, וגם אם זה יקח יותר זמן. הניתוח הוא לא בשביל לזרז את תקופת ההרזיה. הוא מיועד לאנשים שניסו שוב ושוב ולא הצליחו לרזות בדרכים קונוונציונליות. אני שמחה שהחלטתי לבצע את הניתוח הזה - אבל הלואי שהייתי יכולה בלעדיו. אני מקווה שאני לא מקלקלת לך, ומאחלת לך הצלחה בכל דרך שתבחרי. שלומית.

היי זואי

מה שלומך? הירידה שלי איטית ואין לי מושג למה. האמת שזה באמת מייאש אולם מה שאמרת לא כ"כ נכון כי בלי הניתוח גם 20 ק"ג לא הייתי מצליחה להוריד ומי יודע אם לא הייתי עולה עוד במקום לרדת. כמות האוכל שאני אוכלת היא קטנה מאד אולם הבעיה העיקרית שהיא דברי המתיקה לא נפתרה כי אלו עוברים בקלות את הטבעת והניתוח הוא בבטן ולא בראש וקשה מאד לשנות צורת חשיבה. מקווה לעשות הצרה של הטבעת עוד החודש.

zoei1

New member
היי יעל

יעל אנחנו פחות אות יותר באותו גיל ואשמח ליצור איתך קשר אישי. תודה זואי

רונה 29

New member
היי זואי ../images/Emo8.gif

מה שלומך ? את "פעילה" פה היום (כמה הודעות !!!) אני רואה שהח´ברה פה עונים לך על הכיפאק ולי אין מה להוסיף. שיהיה לך ולכולם שבוע נפלא , חם ורק .. מחשבות חיוביות

שושה11

New member
שיהיה המון ../images/Emo50.gif

שלום זואי, אני שרה, ואני בת 30 וחצי. עשיתי את הניתוח לפני שבועיים וחצי אצל פרופ´ חרוזי בוולפסון. תקופת ההחלמה דווקא לא היתה קשה, לקחתי רק פעם אחת כדור לשיכוך כאבים (והעצה לגבי האופטלגין חכמה ביותר). הכאבים היו יחסית קלים מאד ולא היו לי גזים בכלל ולא נפיחויות. מה שכן אני ממליצה לך מאד זה לנסות כמה שיותר מהר לחזור לפעילות ולא לשכב כל הזמן במיטה, זה עוזר להעביר את הכאבים (וגם את הזמן...). מאז קל מאד לשמור על הדיאטה, למרות שנראה לי שאני אלך לניפוח בקרוב כי אני ממש לא שבעה אחרי "2 כפות גבינה" או הכמויות הקטנות של אוכל שהדיאטנית אומרת לאכול. לגבי הריון אחרי הניתוח, אני בהחלט מתכננת עוד הריון (כבר יש לי תאומים בני 6) ויש לי חברה שעשתה קיצור קיבה לפני כמה שנים ומאז ילדה כך שלא צריכה להיות בעיה (דווקא הבעיה להכנס ולהיות בהריון עם הרבה משקל עודף) לדעתי. שיהיה המון המון הצלחה ואשמח להיות בקשר. שרה

zoei1

New member
אהלן

היי שרה, תודה על התגובה שלך, עזרת לי מאד עם ההסבר שלך. אשמח לשוחח איתך בטלפון ובכלל... הקלת עלי מאד עם האינפורמציה לגבי ההיריון. יום נעים ותכתבי לי איך אוכל להתקשר אליך.

סיסה

New member
תשובה לשאלות

בוקר טוב זואי מה שלומך אשמח לענות לך ולעזור לך בכל נושא הניתוח. אני מנותחת של ד"ר אבינוח לפני 80 יום עברתי את הניתוח באסותא - בת"א במקום עבודתי אני מזכירת האחזקה של ביה"ח. אשמח לעזור לך תתקשרי לטלפון - 5201535 לשמחה. יום נעים סיסה

zoei1

New member
שבת שלום

איך את מרגישה? אני אתקשר אליך מחר יום ראשון בתקווה אמצא אותך בזמן שתוכלי לשוחח ולא תהיי עסוקה. בינתיים שיהיה לך שבת שלום ותודה, זואי

למעלה