נכחתי הערב בהופעה של רונה בביט בחיפה

נכחתי הערב בהופעה של רונה בביט בחיפה

ונהניתי מאוד. איו ספק שהיא מוכשרת מאוד.מה שהפריע לי מעט בהופעה שהיו מספר שירים בהם לא שמעו את קולה של רונה כיון שהנגינה היתה חזקה מדי... לאחר ההופעה בקשתי מרונה לחתום לי על דיסק והיא נענתה ואף הצטלמתי איתה. ממש חמודה,בלי גינוני כוכבות.

amhay

New member
היה נפלא.למרות שקצר מדי

כנראה שהופעה של רונה תמיד תהיה קצרה מדי.אני תמיד ארצה עוד. זכיתי בכרטיס דרך הפורום. והאמת שהיו לי עוד 3 כרטיסים חינם אז הבאתי חברים. חשבתי שבאתי מוקדם,שמונה ועשרים כזה, והיה כבר תור מכובד למדי בקופות. כמובן שכשהגיע תורי גיליתי שהם עוד לא קיבלו את רשימת מוזמני ההפקה. נאלצנו להמתין. למרות זאת, תפסנו מקום לא רע בכלל. הזמנו סלט חלומי ומשקאות.היה טעים. ניסיתי לתפוס את רונה עוד לפני ההופעה, לוודא שהיא תשיר את ICE שאני מאוד מאוד אוהב,וחבל שאין לי איך לשמוע אותו.אבל לא הצלחתי לתפוס אותה לפני. ההופעה נפתחה עם עיניים זרות, ורונה ציינה שזו פעם שנייה שהם עושים הופעה בפורמט כזה, בלי לעשות את כל שירים ליואל. בכל אופן,קיבלנו גם את קסיוס(מתוך "את חברה שלי") וכמובן את מבול,הריקוד המוזר של הלב, לחיות נכון שלא שמעתי המון זמן, ועוד כהנה וכהנה. הקהל פירגן, גם לעדי רנרט עם אלבומו החדש, פעמון, ממנו רונה ביצעה את סיטואציה.היה גם ביצוע נפלא ל"בדרך הביתה", שדווקא כבר יצא לי לשמוע. חוששני שלא יהיה מנוס מללכת שוב להופעה ברמת ישי בקרוב. בכל אופן, לאחר ההופעה שוחחתי עם רונה, ובעוד שאת ICE אני בוודאי עוד אזכה לשמוע, ואני מקווה שהוא גם יוקלט יום אחד, את God Only Knows, שרונה הסכימה איתי שהוא השיר הכי יפה אי פעם, מתוך האלבום הכי טוב שיש, מסופקני אם אשמע.אבל הציפייה תמיד תהיה שם. הסט ליסט(שגנבתי אחר כך מהבמה) עיניים זרות אגם קפוא הקול שקורא לי הבית האפור שיר הנוצות ימים זהובים אתה מתעורר כשהקוצים היו קוצים מיהו המיילל ברוח Prison by the sea במערכת הדם בדרך הביתה סיטואציה גלויה לחיות נכון 10 שניות המעיין הזוהר הריקוד המוזר קסיוס מבול

ROTEM30035

New member
זה לא שהיה קצר, רונה הייתה ב-Fast Farward

ואיזה יופי שמישהו ביצע את עבודת הפלייליסט. רציתי שרעות תראה במו עינייה שיש תקווה לשינויי פלייליסט גם בימינו אנו! מה גם שעכשיו אני יכולה להעמיד מחדש את הערב על כתב. כל זאת ועוד, בהודעה הבאה.

ROTEM30035

New member
../images/Emo41.gifההופעה בביט - רונה! תנשמי!

השעה קרובה לתשע וגם אנחנו כבר במקום בכדי לפתוח שולחן ולהתמקם בכבוד. אספנו כסאות, הזמנו צ'יפס ופתחנו בשיחות הוואי ובידור, ממתינים לזמן שיעבור. הזמן עבר. האולם החשיך ואנחנו פתחנו במחיאות כפיים בקצב אחיד, בתקווה למצטרפים נלהבים. ואכן, המצטרפים היו נלהבים, מחיאות הכפיים גברו אבל שום דבר לא קרה. שתי דקות אח"כ עלתה לה רונה והתחילה לשיר את עיניים זרות בגרסא אקוסטית. שקט בקהל. התחלה משונה. הלהקה יושבת בחושך מאחוריה, ואישית ציפיתי בכל רגע שתפרוץ אל השיר, אבל זה לא קרה. השיר נגמר בשקט ורונה עצרה להציג את השיר הבא. ועכשיו, הרי לנו גם להקה! החצי הראשון של ההופעה היה מעט תלוש. אולי זה הנסיון להכיל כ"כ הרבה חומר בהופעה אחת ואולי הקצב החדש, אבל רונה לא עצרה לדקה לומר שלום "השיר הבא נקרא..." ו-"השיר הבא נקרא" ומביצוע מ-ה-מ-ם אחד לשני - אני כקהל הרגשתי חסרת נשימה. רונה מצידה, גם כשכבר ניסתה לדבר הייתה עסוקה בנסיון למצוא אוויר ותהינו לרגע מי לעזאזל רודף אחריה או מה שמו לה במשקה. אני חושבת שזה היה אי שם לקראת סוף התקציר של שירים ליואל, הרגע בו היא עצרה להציג את חברי הלהקה ואז שאלה בהיסח "ומה עכשיו...?" צעקתי לה "תנשמי!" "כן, לנשום" אבל את העצה היא התחילה ליישם רק אחרי Prison by the Sea. משם והלאה - עולם אחר. אז יש לנו להקה. עדי רנרט על הקלידים, ערן וייץ עם החשמלית, יהוא ירון "שחקן הרכש החדש שלנו" מחליף "מכלי מאד קטן לכלי מאד גדול" ונראה שהוא מרגיש עם זה טוב - על הבס וגם הקונטרה-בס, יובל שפריר על התופים ורונה מדלגת מחשמלית לאקוסטית. אם זה היה משחק כדורגל, היינו אומרים שיש לנו כאן נבחרת של כוכבים, אבל גם על הבמה אפשר לומר. כוכבים אחד-אחד, וכמו שאומרת נעמי שמר "...לכל אחד מהם שפה משלו ודרך משלו"...לנענע את הראש. כנראה שזו סאגה שמישהו יצטרך לכתוב יום אחד על מוזיקאים והתנועות הנלוות להם. עדי רנרט, בחור עם חזות רצינית מנענע בראשו לשלילה, לפעמים עם הקצב ולפעמים בקצב משלו. קשה היה לומר האם זהו נענוע של הזדהות או אכזבה, אבל הנענוע לא פסק לרגע. יובל שפריר, במבט חודר, נראה בוהה ברצפה ומחפש אחר שקלים, ערן בפוזה מגניבה תמידית - קרע מיתר באמצע ההופעה ולא מצמץ לרגע "אז אתה אומר לי שאתה הולך לנגן עכשיו עשרה שירים בחמישה מיתרים?" שואלת רונה וערן מהנהן "זה ממש פריק שואו, הגיטריסט בעל חמשת המיתרים! בואו לראות" יהוא מצידו נראה מזמזם לעצמו את הבסים ומקפצץ עם החלק העליון של הגוף בלבד ורונה... נו, הרי רונה היא הבסיס לכל המחקר. בהחלט התעלתה על עצמה בעודה פורשת ידיים ומנסה לעוף באמצע אחד השירים. אבל זה בסדר, מעטים הזמרים שיודעים מה לעשות עם הידיים ברגע שהגיטרה הולכת. ואנחנו, אנחנו כאן בשביל המוזיקה. החלק השני של ההופעה הפך להזיית רוק. במערכת הדם טבע באווירת כשפינק-פלויד פגשו את רדיו-הד, והסתיים ברונה, נאמר - מיללת, אבל בצורה חיובית אל המיקרופון. אם ניקח את מה שקורה אחרי ה-run run run ב-creep אז זה זה. גלויה קיבל אפקט סוריאליסטי בעוד רונה מכסה את המיקרופון בידיה וגורמת לקולה שלה להישמע עמום וקסיוס... הו... מאיפה מתחילים בכלל? המעבר למבול היה מהיר מידי, ופתאום הכל נגמר. אבל למרות הכל, אי אפשר אף לא לרגע לומר שהיה מאכזב. ביצועים רוקיסטים, מרעננים, לפרקים על גבול הפרוגרסיב ובשורה התחתונה - פשוט כיף לשמוע. ועכשיו! לכו לראות בעצמכם. שווה כל רגע.

גוזלה

New member
אהה....

אז בגלל זה היא פרסה את הידיים בתנוחת "עכשיו אני אעוף" ???

דידושקע

New member
חח לא דנו בזה כבר?../images/Emo3.gif

ומילא לעמוד איתו על אותה במה, אבל עוד לעבוד איתו, ועוד על שירים חדשים? כאילו, אמג, צריך ממש לדבר איתו וזה

רעוּת

New member
הוא יאכל אותה ../images/Emo7.gif

ויסתיר את גופתה בקונטרבאס ואף אחד לא יגלה לעולם
.

גוזלה

New member
תגידי, הוא מבקר אותך בסיוטים הכי נוראיים??

מה פרוייד היה אומר על זה...?

רעוּת

New member
מה, הוא ממש מפחיד אותי ../images/Emo7.gif

פרויד בטח היה אומר משהו על תסביך אדיפוס או טראומות ילדות מודחקות והתקות
.

רעוּת

New member
אומרים שהוא נחמד,

אבל אני מפחדת לנסות לדבר איתו ולגלות בעצמי

רעוּת

New member
אפשר לבתר אותה ואז זה חוסך מקום../images/Emo7.gif

מה, לא ראית דקסטר

דידושקע

New member
זה יהוא,

הוא יאכל אותה עד שכבר לא יהיה מה להסתיר
ואז יקנח באיזו כוס בירה, מבלי שישכח חלילה להפיל את הכוס אחרי שהוא שותה, וכל זה ממש תוך כדי הופעה

למעלה