נכחתי הערב בהופעה של רונה בביט בחיפה

גוזלה

New member
אה, וכבר אמרתי לך שאת חייבת דחוף

פייסבוק!!!! אם היה לך לא היית מופתעת כל כך מהעניין!!!!

רעוּת

New member
איפה זה ../images/Emo46.gif

רמת ישי זה מהמקומות שאני יודעת שהם קיימים אבל לא יודעת איפה

שוב יום רביעי?../images/Emo46.gif

טוב, לפחות לא יהיה גשם כדי שאעמוד בו חצי שעה ו, אה, אמות.
(והפעם לא אתייאש דקה לפני שהמונית שהזמנו הגיעה, אקח אחרת שהגיעה במקרה ואשלם 4000 ש"ח, כי הזבל הסכים רק מונה, על מונית הביתה כשזה אמור לעלות איזה 60.
) |סקיטורים| זו תהיה אותה הופעה כמו זו בביט?

גוזלה

New member
אכן- - היו נורא חסרות- נשימות, בין לבין.

אני נורא דאגתי לה בהתחלה, עד שהיא נכנסה לקצב, ויתרה על הקדמות לשירים, ופשוט הפכה לסופת הוריקן מטרפת. אוךך. העיבודים נהדרים!! הביצוע נפלא!! ו.... קסיוס
אני לא יכולה לתאר לכם את מבט ההלם שאחז בי ברגע בו קלטתי שזה קסיוס. בכבודו ובעצמו!!!

manali1

New member
לא זכור לי שהצטיידת בפנקס ועט

אז איך את זוכרת הכל, עד לרמת הציטוט? הייתה הופעה ממש טובה. תודה רבה על הכרטיס ועל האירוח בשולחן.

ROTEM30035

New member
כזו אני

אני זוכרת שיחות עד רמת הציטוט, בערך לנצח. מה בא אחרי מה לעומת זאת... שם אני נוטה לפשל. למזלי, תמיד יש מי שיגנוב את הפלייליסט למעני ויסדר לי בראש את ההופעה.

פעם

ממש לפני הרבה זמן, סחבתי בסיום הופעה פלייליסט לנורית גלרון. איזה חצי דקה אחרי שלקחתי אותו ראיתי אותה שולחת מישהו מהצוות שלה להביא את הפלייליסט. עד היום יש לי נקיפות מצפון על זה ורצון (לעיתים) להחזיר לה אותו
.

amhay

New member
מספר הרשימות על הבמה

כמספר הנגנים ומספר הזמרים.לכן,אני מניח שהיא קיבלה את הסט ליסט שהיא ביקשה. כך לדוגמא אתמול, בהופעה של יו לה טנגו, אחרי ששניים עלו על הבמה וגנבו סט ליסט,אני פשוט ביקשתי וקיבלתי את העותק האחרון.תענוג

זה לא היה המקרה ההוא

היה פלייליסט בכתב ידה, שנכתב בזמן הבאלנס. הוא היה לידה וליד זה שניגן לצידה. לא זכור לי כבר כמה נגנים היו. בכל מקרה, לא היו שם הרבה פלייליסטים.

למעלה