נמאס לי כבר!!

MetalBoy

New member
נמאס לי כבר!!

נמאס כבר ממאבקי יום יום של טוב ורע! נמאס לי ללבוש כל יום מסיכה שאנשים לא ירחמו ולא יסתכלו בחמלה נמאס לי כבר מזה שאני כמו מחלה! אני הגעתי למסקנה שאני אשאר בודד כל החיים אולי עם מליון ידידות אבל בלי חברה.. אני גם בחיים לא אתאהב ואל תגידו לי שאני אתאהב או משהו כזה כי אני יודע שלא.. אני גרוע בכל דבר שאני עושה ונמאס לי כבר שאנשים אומרים שאני מבזבז את הפוטנציאל שטמון בי כי אין בי כזה! לא רוצה שיעודד אותי רוצה למות! אם רק להורים לא היה אכפת... מטאל

תגובה

אתה נורא שלילי, אם בגיל 14 לא הייתה לך חברה, זה לא אומר מראש שבחיים לא תהיה לך אחת ותשאר בודד לכל החיים שלך! והמאבקים של הטוב ורע וגם המסיכה זה חלק מהחיים, אתה לא לבד במערכה, יש לך ידידות, וחברים, ומשפחה! יש אנשים שאכפת להם ממך! אתה חושב שאתה היחיד במסיכה? אתה חושב שכל שאר האנשים בעולם לא צבועים ומזוייפים? מההודעות שקראתי אתה כל הזמן אומר שאתה לא מאמין באהבה, אז לפחות תעמוד מאחורי הדעה שלך. לפי איך שאתה מדבר אתה לא יכול לחיות בלי זה! אם אין לך חברה, אז זהו, צריך להתאבד? אתה סותר את עצמך!

MetalBoy

New member
לא הבנת אותי שוב!!

זה שאין לי חברה לא ממש אכפת לי כי אני לא מאמין באהבה.. אבל מתי שהו בעתיד אני ארצה כנראה כי זה לגיטימי.. אבל עם נסיון חברה לא חייבים גם מאהבה וגם חברה כזו לא תהיה לי .. תאמיני לי אני יודע מנסיון של שנים על גבי שנים זה לא מסכה כמו של אנשים רגילים שפשוט לא נפתחים לאחרים זו מסכה אחרת את לא תביני.. והחלק עם החברה זה לא החלק החשוב.. ואני רוצה להתאבד כי נמאס לי כל יום מחדש לחיות את המאבק שאומר אם עלי ללכת או להמשיך לישון ולא לקום יותר.. מטאל

נצחית

New member
תיראה

אני בטוחה שרובנו חושבים שאין להם מה לחפש פה בגלל שהם לא מה שהם! הכוונה לובשים מסכה ואנשים לא מכירים את האני האמיתי שלהם! אתה בעצמך אמרת לי שאני חייבת להאמין בעצמי וחייבת להראות לאנשים את הצד שלי בלי המסכה (במקרה שלי הצד שאף אחד לא מכיר) חשבת לאמץ את המילים שלך? אתה צריך לחיות בדרך שתעשה אותך מאושר לא את האחרים מאושרים! אתה צריך להעמיד אותך במקום ה1 כי המאבק נימשך. ותזכור הרגשה כלשהיא זה דבר זמני אפילו אם לוקח המון זמן עד שהיא עוברת תחכה קצת תיראה ששוה לך להמשיך עם המאבק! (כפי שאתה מכנה אותו!)

MetalBoy

New member
אני רק טוב ב...

לתת עצות ולעודד קצת אנשים אחרים.. זה הכל ואני גם לא יכול ליישם אותן כי אני דפוק.. את לא תאמיני מה עובר עלי כל יום שעובר.. מה שיעשה אותי מאושר זה שינה נצחית ללא חלומות מטאל

Metal

Metal אני חושב שזה ממש חשוב ולא מבוטל התרומה שלך והעצות שלך בפורום. אני לא היתי מתיחס לזה בצורה מינורית כפי שמשתמע ממה שכתבת "אני ר ק טוב בלתת ..." אתה לא רק אתה טוב גם! אני בטוח שיש לך המון דברים טובים אחרים. שלומי

gabrielr

New member
תתפלא

דבר ראשון - סתום את הפה דבר שני - מה גורם לך לחשוב שאתה היחיד? יותר מחצי מהבנים בגילך מרגישים ככה, ואל תדבר שטויות ותגיד לי שלא, כי רק ערסים מבלים עם השוות (שבסוף מתגלות כסתם פריחות), והחנונים מבלים עם המכוערות. אני קצת יותר מבוגר ממך, ולמדתי לקבל שלא הכל הולך בחיים כמו שרוצים. גם לי אין חברה (ורק אלוהים יודע כמה אני רוצה, או אפילו זקוק לאחת), ותאמין לי שזה מטריד אותי בדיוק כמוך, ווגם לי נמאס להעמיד פנים מול אנשים שאני לא סובל, אבל לפעמים אין ברירה. גם אתה לא צריך לקחת הכל קשה. תנסה להיות ציני, ותתחיל ללעוג לכל מה שמציק לך. תאמין לי, זה יכול לעזור. ורק שתדע- כשתגיע לצבא (אני יודע, בטח יש עוד זמן), תוכל לצאת גם עם חיילות וגם עם תיכוניסטיות (הן בדר"כ מתות על מדים, אפילו אם תהיה רק פקיד).

MetalBoy

New member
מצטער שאני חי

זה לא זה שאני רוצה חברה כי אני יכול להשיג מלא בנות סתם שיהיו חברות שלי זה לא העניין.. אני לא יכול לאהוב אותן מה הטעם?? לצאת אני יוצא עם מלא בנות זה לא הבעיה חבל שאתה לא מבין אותי מטאל

MetalBoy

New member
כי..

הייתי מאוהב פעם אחת ודלוק פעם אחת על משהי וטוב לא יוצא מזה וגם אני לא מאמין באהבה ואז זה יוצא שאני לא אוהב אף אחת כל החיים.. רק שלא תחשוב אני כן נמשך לבנות ודווקא מאד מטאל

אוקיי, אני אנסה להבין

מה שאתה בעצם אומר, זה שאתה יכול לצאת עם מלא בנות אבל לא מישהי משמעותית שאתה תאהב? טוב, תשמע.. אם הבנתי נכון, אז מה שיש לך זה חלומו של כמעט כל בן בגיל הזה... אבל מילא, אני מבינה שאתה לא כמו כל הבנים. אז בגיל 14 אי אפשר למצוא כבר מישהי שאתה תאהב והיא תאהב אותך והכל יהיה מושלם כמו באגדות... יש לך עוד זמן, חכה, תאזר בסבלנות. ובקשר למסכה, אם הבנתי נכון, אז המסכה היא בעצם שאתה מסתיר את הסבל שלך ומעמיד פנים שאתה בסדר, אז אל תעמיד פנים! תשתף את האנשים שאכפת להם ממך בבעיות שלך ואל תהיה מזוייף כמו כל שאר העולם.. נראה לי שעוד פעם לא הבנתי, אה? טוב, היום גיליתי שהבנאדם היחיד שיכולתי להיות מולו בלי מסכה, לא אכפת לו ממני ומתחמק ממני... אז אני לא במצב לעזור לאחרים.. אני בדיכאון..

MetalBoy

New member
אני לא כמו כולם כבר הבנת לא?

ואני בן 15 בנובמבר.. אני ניסיתי לא להעמיד פנים ואנשים אומרים שאני עושה פלאוורות ומרחמים עלי אז בעייה שלהם אני לא מתכוון להוריד את המסכה שוב .. ואני מאד מצטער בשבלך אבל תמשיכי לשתף אנשים במה שקורה אתך באמת כי זה שלבנאדם הזה לא אכפת לא אומר שלאחרים לא אכפת אחרת תגיעי למצב כמו שלי כל הזמן עם מסכה.. מטאל

אז כנראה..

הורדת את המסכה בפני האנשים הלא נכונים. למרות שאני כמעט ולא עושה את זה, אבל להיפתח בפני מישהו ולשתף אותו במה שקורה לך זה מאוד עוזר! עצתי לך היא (למרות שזאת לא תהיה עצה מי יודע מה בגלל הבנאדם המגעיל הזה שאני אפילו לא יודעת למה הוא מתחמק ממני ולא אכפת לו ממני) : תמצא מישהו שאתה יכול להיפתח בפניו ונוח לך איתו, ושאתה סומך עליו ותשתף אותו בבנאדם האמיתי שבך - מתחת למסכה.

MetalBoy

New member
אז למה את לא משתמשת בעצה שלך??

את חושבת שאני צריך לעשות משהו מסוים ואת לא מיישמת עצה שלך איך אני יכול להאמין למשהו שאת מציעה? מטאל

תגובה!

דבר ראשון, אתה אמרת שאתה טוב בלתת עצות לאנשים ולעודד אותם אבל אתה לא משתמש בעצות שלך. דבר שני, למה אתה חושב שאני לא מיישמת את העצה הזאת? אני כן הורדתי את המסכה בפני מישהו, או לפחות התחלתי להוריד אותה! ועכשיו הוא מתחמק ממני אז כנראה שלא אכפת לו ממני בכלל... ולי כן אכפת ממנו, ואם הוא לפחות היה מוריד פיסה מהמסכה שלו הייתי מקשיבה ותומכת ולא מתחמקת ממנו! אבל לא כל האנשים כמוהו, ואם אתה תיפתח בפני מישהו, אני לא חושבת שהוא יתחמק ממך או משהו.

MetalBoy

New member
כי סתכלי העצות שלי לאנשים

ואני לא מחשיב את עצמי בקטגוריה הזו אל תתוכחי על זה כי אני לא רוצה להכנס לעניין! מטאל

למעלה