נמאס לי כבר!!

LIAT200

New member
מאטל זה בשבילך......

טוב אחרי שחשבתי החלטי להגיב למרות שאתה בטח תצחק עליי ותחשוב שאני קצת ...... תראה בחיים שלנו לא קורה כלום שאנחנו לא עושים משהו בשבילו וכדי שדברים יצאו טובים יותר אתה צריך לעבוד קשה יותר אני כבר מגיעה לנקודה.... אתה שואל מה יכול להשתנות כבר? הרבה יותר ממה שאתה חושב אתה רק צריך לנסות ולא להיתייאש ואני באמת לא אומרת את זה ס´תם אני אספר לך סיפור קצרצר:לפני שנתיים בערך היה לי חבר שההורים שלי לא סבלו וזה בלשון המעטה הם פשוט ישבו לי על הווריד כדי שאני אעזוב אותו והוא היה החבר הראשון שלי ואהבנו והכל היה טוב ויפה עד שההורים שלי הנחיתו עליי את המכה אז בכל אופן עזבתי אותו ואני מתגברת עליו זה אומנם קשה אבל אני מצליחה בערך אהבה זה דבר נפלא אל תשלול את זה מעצמך בגלל שפעם אחת לא הלך לך ונכון אתה צודק זה באמת אשליות לומר לך שהעתיד יהיה יותר טוב אבל מה שהוא לא אשליה זה לומר לך תנסה ואל תיתייאש מכל דבר שלא מסתדר ואז תראה שהעתיד הרבה הרבה יותר טוב מצטערת על המגילה הייתי חייבת להגיב אוהבת
ליאת

Ergil

New member
חושב שלך קשה?

אתה לפחות ילד רגיל(פלוס מינוס). אני סיימתי השנה את בית הספר(בגיל 13). לא לא זרקו אותי, קפצתי 4 כיתות. חושב שאתה לובש מסכה? אין לך מושג בזה. יש לך מיליון ידידות? תגיד תודה. לי אין חברים, לא בגילי ולא בשום גיל אחר. אבל היי, לא נורא. אני מסתדר. יודע מה? גם אני חשבתי הרבה דברים כאלה כמו "אם לאף אחד לא היה אכפת" אבל זה שיש אנשים שאיכפת להם זה כבר אמור לעזור לך. אחרי הכל יש דברים הרבה יותר גרועים מזה שבגיל 14 אין לך חברה.

Ergil

New member
PS

אני ישמח אם מישהו יגיב וידבר איתי. על מה? עלי. כן אני אגואיסט :) אם מישהו רוצה לדעת איך זה, מה זה וכו´ וכו´ להיות "גאון" אתם מוזמנים לשאול. יהיה גם נחמד אם מישהו ינסה לעודד אותי.

לך ergil יקר

אתה יודע מה קראתי את מה שאתה כותב ואתה פשוט נער מקסים לפחות יש לך דעה די אופטימית ואתה יודע על מה אתה מדבר... אתה מדבר בצורה מאוד בוגרת... נכון זאת הרגשה לא נעימה כשאין ח´ברה או חברה אבל אני מאמינה שזה ישתנה... אתה תמצא את סוג החברים שתתחברו יחד....... ואת ההח´ברה שמתאימה לך תראה לכל אחד יש משהו מסוים שמציק לו אחדש מזה אין לו חברה ואחד מדברים אחרים אני אומרת באופן כללי פשוט לא להתייאש........ יש עוד הרבה לחוות מהחיים........ שלך....חוקרת

מיכל בר

New member
../images/Emo35.gif למה אתה חושב ש... ../images/Emo35.gif

שאלה לי אליך... למה אתה חושב שאם תהיה לך אהבה או מישהי או במקרה שלך לא יודעת מה..... אז הכל יהיה מושלם וטוב וכיפי??? ועוד שאלה: למה אתה מסתתר מאחורי דיעה שברור לי ממנה שאתה לא חושב ככה? אתה מודיע שאתה לא מאמין באהבה אבל מצד שני מחפש אותה ויוצא עם בנות... ומכאן נובע שאתה כן רוצה קשר וכן רוצה מישהי...וזה בסדר גמור אבל... כמו שאמרתי כבר...לא יפתור לך את כל הבעיות ונראה לי שי דברים אחרים שמפריעים לך... ועוד שאלה: למה אתה חש צורך להסתתר מאחורי מסכה? אתה לא אמיתי עם החברים הקרובים אליך?או לפחות לאחד מהם? אני באמת רוצה שתענה לי... מיכל

MetalBoy

New member
מה הקטע של החברה??

למה כולם מיחסים לזה חשיבות כ"כ גדולה.. אני לא רוצה בכלל חברה בינתיים הבעייה היא שלא נמשכות אלי בנות! רק זבובים!! וגם זה לא מטריד אותי טוב עזבי אין לי כח להסביר.. תחשבו שאני ילד משועמם ותעזבו אותי בשקט מטאל

גרעאפס

New member
התפיסה שלי לגביך...

וסביר מאד שאני טועה, שאתה פשוט ילד משועמם. זה הכל. שיעמום יוצר במוח סופות ורעמים.

MetalBoy

New member
אתה יודע מה אתה צודק עכשיו תעזוב

אותי בשקט ותן לי להיות משועמם עם סערות מח.. זה מה שרצית לשמוע לא? מטאל

omri75

New member
מטאל עכשיו אני יפרסם תצרות שלי עכשי

תורי עכשיו אז ככה אני מעביר את מה שניסתי להסביר למר מטאל שמה שהוא עובר זה 3.3 אחוז ממה שאני עובר קבלו רשימה: בגיל 3 ההורים שלי התגרשו חטפתי מכות רצח כל החיים שלי עם חגורה, מטאטא ועוד דברים עד גיל 12 שהכנסתי מכות לאמא שלי ועזבתי תבית עברתי לאבא שלי בגלל שהיה קשה לי הפסדתי 3 שנות לימוד הגעתי לבדיקה פסיכולוגית בבאר שבע כדי שלא יקחו אותי מאבא שלי ,עברתי תבדיקה והמאבק המשיך עם משרד החינוך שאני לא רוצה ללמוד, הצלחתי היום אני לבד בלי חברים בלי מסגרת בלי בית ספר אני עובד, ואבא שלי עובד, שתינו עובדים בתחנת מוניות הוא נהג אני סדרן[זה שמקבל טלפונים ומוסר נסיעות] 8 שעות ביום 7 ימים בשבוע 1200 שקל משכורת --------------------------------------------------------------- הלאה ------------------- לפני מספר חודשים גילתי כמה עובדות מרות לגביי אמא שלי: היא עובדת, [מי פה שמספיק גדול ובוגר יבין לבד מה הכוונה למילה הזאת] היה לה ילד בלי נישואים בגיל 15 , והוא נמסר לאימוץ ניסתי ארבע פעמים להתאבד ב 4 דרכים שונות: חבל [פרצו לבית לפני שהצלחתי לקשור את עצמי ולקחו אותי לשרות הפסיכולוגי גז .... פרצו תבית והגעתי לטיפול נמרץ בלי נשימה [אני חולה אסטמה בנוסף] סכין, חתיכתי ורידים, ועוד כמה דברים שאין לי מושג מהם הגעתי לאשפוז.. לשרוף את עצמי , בזה לא הצלחתי כי החולצה שהיתה עלי לא נדלקה [ניילון כזה ..אתם יודעים] אני מעשן, ואני מכור לאלכוהל כמו שאתם רואים אינספור טעיות,שטיות, וידכאון בשמים אבל זה מה יש הגעתי למסקנה שלהתאבד כבר לא יפתור כלום לקום בבוקר להדליק סיגריה ללכת לעבוד לחזור בערב לשתות שתים שלוש בירות וללכת לישון זההכל ביי לכם

למעלה