נמאס לי כבר!!

MetalBoy

New member
וזה לא קשור לויכוח..

עזבי אני רק כתבתי את ההודעה הזו מ-2 סיבות וטעיתי בשניהם: 1. שאנשים יבינו שאני לא שמח כמו שאני נראה 2.שיפסיקו לרחם עלי ולעודד אותי כי אין טעם ואת לא תאמיני אבל מס´ גרנדיוזי של אנשים ניסו ולא הצליחו מטאל

אני מבינה את זה

כי אף אחד לא יכול לעודד אותך אם אתה לא רוצה להתעודד. חוץ מזה, אף אחד לא יכול לעודד אותך אם אתה לא אומר להם את כל האמת. אני יודעת שבטח אמרו לך את זה כבר מיליון פעם אבל לא משנה, אז הנה הפעם המיליון ואחד, כדי שאנשים יבינו שאתה לא שמח כמו שאתה נראה אתה חייב להפסיק לכסות את עצמך במסכה הזאת של שמחה כי זה רק יזיק לך שאתה שומר את הכל בפנים!

MetalBoy

New member
זה לא הוגן!!

אני ניסיתי מלא מלא פעמים וזה לא עבד! אין לי טעם להתעודד! זה יחזור שוב בכל מקרה!! את שופטת אותי בלי לדעת! מטאל

אוי לא...

אוף.. שום דבר לא מצליח לי! לא רק שאני מדוכאת בעצמי, אני גם מעצבנת אנשים אחרים.. טוב, נעזוב אותי ונחזור אלייך. אני ממש מצטערת אם שפטתי אותך.. אבל בכל מקרה, למה אתה חוזר לדיכאון כל פעם אחרי שאתה מתעודד? האם קורה משהו רע שמחזיר אותך? או שסתם ככה? למשל, מה קרה שעכשיו חזרת לדיכאון?

MetalBoy

New member
את לא מעצבנת אותי!

ואת אחת האנשים הראשונים שמצליחים לנהל אתי שיחה בנושא הזה! את וסהר תמיכה נפשית.. את רוב האנשים אני מצליח לשכנע שאני בסדר וזה יעבור אבל את חכמה! את בנאדם ממש נחמד וחבל שאת חושבת על עצמך ככה.. ולא נורא זה קורה לכולם! כי בכל פעם שאני רואה את ה"אור בקצה המנהרה" אני מתחיל להזכר כמה חרא החיים שלי בסה"כ! ולפעמים סתם ככה ולפעמים טריגרים מילדות מטאל

MetalBoy

New member
חח... החרא של החיים שלי איכותי..

צ´מעי אני עברתי מלא דברים בחיים הדפוקים שלי .. ואל תגידי שיש אנשים במצב יותר גרוע כי הייתי במצב שלהם.. אני לא רוצה להכנס לזה.. אם יש לך איי סי תשאירי לי אותו ככה שאני אוכל אולי להסביר יותר טוב.. מטאל

עצות...

אני חושב שהעצות שלך לפעמים מאוד עוזרות לאנשים בפורום ואני מאמין שאתה כן בדבריך כשאתה מיעץ. אם לא הייתה חושב שזה יעזור אז לא היתה מיעץ! אולי מה שאתה צריך זה מישהוא שתוכל להעזר בו שיוכל להקשיב לך ואולי גם ליעץ לך, מישהו מקצועי, תתיעץ עם ההורים אולי הם יוכלו לכוון אותך ליעוץ נכון. שלומי

gabrielr

New member
אז כנראה אתה לא יודע מה זאת אהבה

לפי הגיל שלך, אני דיי בספק אם באמת התאהבת... זה הגיוני שנדלקת על מישהי, אולי היית הרוס עליה לגמרי ולא יצא כלום. זה קורה. אבל כשאתה באמת מתאהב, אתה לעולם לא תביט בחזרה בכעס יש מיליון דברים קטנים שגורמים לך לחייך: הדרך שהיא מדברת, איך שהיא מחייכת כשהיא מדברת אליך, או אפילו איך שהיא סתם מסדרת את השיער, ואלו דברים שתרצה שיהיו לך שוב, ולא שלא יהיו לך אותם לעולם. וגם כשתמצא אחת כזאת, שבהתחלה תיראה לך מושלמת, סביר להניח שהיא תשבור לך את הלב, וסביר להניח שתרגיש נורא, אבל תצטרך להניח לזה, ופשוט לקוות שתמצא שוב אהבה אחרת, בתקווה שהיא תהיה יותר טובה מהקודמת. (זה הכל עניין של מחזוריות, ואסור להיתקע באמצע)

MetalBoy

New member
אני יודע ו"חוויתי" אותה

ואני נתקעתי שם באמצע כי אני לא מתכוון להתאהב שוב.. אף פעם מהתאהבות לא יצאה לי אהבה אז מה אכפת לי? ומי קבע שאסור להתקע באמצע?? אני דווקא אתקע! מטאל

-ADI -

New member
אתה לא יודע מה זאת אהבה

לא נראה לי שאתה יודע מה זאת אהבה כי אתה חושב שאתה יכול ליבחור אם להיתאהב או לו אבל אהבה לא בוחרים היא באה לבד אם רוצים ואם לא שתיתאהב תבין

מטאל....

אל תיהיה ככה, אתה יכול למצוא לך חברה אפילו מחר ואולי בעוד שנה... ותאמין לי שאתה כן תתאהב... כי ככה זה בטבע שלנו... גם הטנצרים והביצ´יות מתאהבות... לצערם... יום אחד תמצא את האחת והיחידה ושניכם תאהבו... אבל אתה חייב להבין שזה לוקח זמן... אז מה אם עכשיו לא מצאת חברה... החיים ארוכים... וצריך סבלנות... ושזה יקרה, תודיע לי!

MetalBoy

New member
זה יקרה בגיל

80 ומשהו! זה לא יקרה וזו אחת מהבעיות הפחות חשובה .. מטאל

gabrielr

New member
יאללה... אתה עקשן כמו...

XXXXXX (יש צנזורה בארץ אם לא שמעתם, זה בגלל הדתיים) ודווקא הייתה לי תשובה יפה קודם (ושכולכם תחפשו ותקראו אותה) ונחזור לנושא, הגעתי למסקנה שיש לך בעייה חמורה של גישה. תשנה גישה. לא היית כותב הודעה בפורום אם לא היית רוצה שאנשים ידברו איתך. ואף אחד לא אפס, ולפעמים המזל משתנה לטובה, בתקופה מאוחרת יחסית לאחר הרבה זמן של סבל מתמשך. אם תמשיך לומר לעצמך שאתה גרוע בכל דבר, לבסוף תהיה אחד כזה. אח"כ תחשוב על אהבה, קודם תנסה למצוא משהו שאתה אוהב ואתה טוב בו.

MetalBoy

New member
לא יכול לשנות גישה!! רוצה הוכחה!!

וגם אני כתבתי את ההודעה פה כדי שהאנשים פה ידעו מה באמת קורה אתי כי אני כל הזמן אתם במסכה.. כי פשוט נמאס לי מאנשים שמנסים לשכנע אותי באשליות שהעתיד יהיה טוב יותר.. הוא לא היה ככה שנה שעברה ולא לפני שנתיים אז למה שזה ישתנה?? מטאל

gabrielr

New member
לעולם לא תהיה לך הוכחה

אתה הרי רוצה (ככה אפשר להסיק מסגנון הכתיבה שלך) שיהיה לך טוב יותר. גם אני רוצה שיהיה לי טוב יותר. אין לי שום הוכחה שזה מה שיקרה. אבל אני אתן לך דוגמא (אם לא תתעייף ממני היום): כשהייתי בחטיבה רבתי עם אחד החברים הכי טובים שלי, והחבר השני שלי התגלה כרמאי ואח"כ הפסיק לדבר איתי. במשך שנתיים הייתי חוזר כל יום עצבני הבייתה, ופשוט שנאתי את החיים שלי אז. כשהגעתי לתיכון (רק לפני שנה), החלטתי שלא לתת להם לשלוט לי על החיים. כמובן שנתקעתי אתם באותו תיכון, עם אחד מהם באותה כיתה, וכולם מסתובבים בעיקר סביבו (והוא כזה נחנח, אני לא יודע אם לצחוק או להיות עצבני). אבל מה שהשתנה זה שעכשיו אני הרבה פחות עצבני. פשוט שיניתי את נקודת המבט שלי על דברים. ניסיתי לחפש דברים אחרים (יש לי הרבה יותר ידידים מעניינים עכשיו, והיו לי גם אכזבות בתחום הרומנטי, ובטח שקיטרתי בגלל זה, אבל כל מה שנשאר זה לקוות שיהיה יותר טוב, וזה גם מה שאתה צריך לעשות, אחרת תהיה שבר-כלי נוסף, ואנשים לא יתייחסו אליך).

MetalBoy

New member
אני כבר שבר כלי

וגם אנשים מתקרבים אלי פשוט כי אני לא ערס ולא פוגע להם אז אין להם משהו להפסיד מטאל

gabrielr

New member
טוב

תמשיך לשחק אותה עקשן רק שתדע, יש אנשים הרבה יותר מסכנים ממך, ואם תבקש, אני אוכל לספר לך על כמה שאני מכיר, שלמרות שיש להם סיבה מושלמת להיות עצובים בדיוק כמוך, הם דווקא לא. ושוב, אתה רק צריך לקוות שיהיה יותר טוב, ואז יהיה. ואפילו אם אתה לא אופטימי, רק תנסה להיות כזה לכמה ימים. זה לא יכול להזיק, נכון ?!?

MetalBoy

New member
נראה לך שלא ניסיתי???

אני ניסיתי מלא פעמים וזה לא הולך כל פעם אני מחזיק מעמד כמה ימים הכי הרבה היה שבוע ואז חזרתי שוב לדיכאון הפעם אין טעם לצאת מטאל

למעלה