נמאס לי מאהבה - זוגיות- סקס- גברים

Actresss

New member
נמאס לי מאהבה - זוגיות- סקס- גברים

זהו אני לא יכולה יותר!
לא מסוגלת לסבול יותר!
כל החיים סבלתי בגלל שהתאהבתי בגברים הלא נכונים (עכשיו אני מבינה שלא באמת אהבתי אותם) וכל החיים ניהלתי קשרים לא בריאים עם גברים
ואף פעם לא היה לי קשר נורמלי ואף פעם לא הייתה לי זוגיות של ממש ותמיד נפגעתי מגברים והגעתי למצבים שבהם הרגשתי שאני ממש שונאת גברים!
גם אף פעם לא היה לי סקס טוב ומהנה!
מצאתי אהבה גדולה ואמיתית מהסרטים ובפעם הראשונה בחיי התאהבתי באמת ובפעם הראשונה בחיי התאהבתי בגבר הנכון
אבל אני צריכה לחכות כמה שנים עד שאני אפגוש אותו וגם אז לא בטוח שאממש את האהבה הגדולה הזאת וגם אם אני והוא נהיה ביחד אז יכול להיות שניפרד בסוף ואני אתאכזב וישבר לי הלב וזאת תהיה טראומה ענקית!
זה כל כך נדיר למצוא אהבה גדולה ואמיתית וזה כל כך נדיר למצוא גבר שבאמת מתאים וגבר כל כך מדהים כמו הגבר ההוא ככה שמעכשיו כל גבר שאני אכיר אני לא באמת אתלהב ממנו ולא באמת אצליח לאהוב אותו והסיכוי שאני אמצא עוד משהו כזה מיוחד כמו שיש לי עם הגבר ההוא הוא כל כך נמוך!
אז המסקנה היא שבסופו של דבר אהבה היא בעיקר סבל!
גם מסקס אני לא באמת נהנית ומעדיפה אוננות ובמאלה סטוצים ויזיזים לא עושים לי טוב אז עדיף שאני אספק את עצמי וזהו!
גם אני יודעת להיות עצמאית ויודעת לפרנס את עצמי אז אני לא צריכה אף גבר שיתמוך בי!
ואני עקרה ולא רוצה ילדים אז אני גם לא צריכה גבר בישביל להקים איתו משפחה!
והתעסקות עם גברים באופן כללי כוללת הרבה כאבי ראש ולב כי רוב הגברים הם זבל והרבה מהם לא רציניים שרוצים רק לזיין ככה שלא רוצה להתעסק איתם שוב!
אז למה אני צריכה אהבה - זוגיות- סקס- גברים?! לא צריכה! אני אתרכז בקריירה שלי שאני כל כך אוהבת וזה יעשה אותי מאושרת!
באמת שנמאס לי לסבול ולא רוצה לסבול יותר בגלל אהבה - זוגיות- סקס- גברים!

Berethor

New member
כי הוא תפוס, מפורסם ולא גר בארץ

הסיכוי לקשר איתו באמת לא נראה מי יודע מה גבוה להבנתי..

Berethor

New member

Actresss

New member
זה סיפור מאוד מוזר

ורק אנשים מאוד מסויימים יוכלו להבין אותו ככה שאני לא רוצה להיכנס לזה בכלל פה בפורום.

iba90

New member
למה לדבר ככה על גברים בהכללה?

כשהיה פה גבר שהכליל דברים לגבי נשים התחילו ישר להגיד שהוא שובניסט ומגעיל ועוד שניה ערפו לו את הראש...איך את מציעה שנקרא לך?

Actresss

New member
הרבה גברים פגעו בי

ואני מכירה היטב את ה"צד האפל" של הגברים.
כל אישה שהייתה עוברת עם גברים את מה שאני עברתי איתם היא גם הייתה שונאת אותם כמוני והרבה נשים שנפגעו מגברים כמוני חושבות בדיוק כמוני על הגברים וזה באמת נכון שרוב הגברים הם זבל וזה מאוד מסוכן לנסות להתעסק עם גבר.

dori78

New member
זה גם מאוד מסוכן לאכול סברס

גשי לחנות הקרובה, רכשי זוג כפפות וסכין טובה ותתחילי לקלף.
בפנים טעים ומתוק, כדאי לך.

אם החלטת ליצור מערכת יחסים עם גבר, דבר ראשון תפסיקי להכריז שאת שונאת גברים.
את יכולה להגיד שרוב הגברים שאת הכרת הם זבל, אני לא בטוחה שזה תופס על כל הגברים בעולם...
הדבר השני שהייתי עושה במקומך, לפי מה שאת מתארת - זה למצוא מטפלת טובה, שתעזור לך לרכוש כלים להתמודדות עם זבלים. צר לי להגיד, אבל זבל יש מכל כיוון, גברי ונשי כאחד. כלים להתמודדות זה אף פעם לא דבר רע.

בכל מקרה - שיהיה בהצלחה!

Actresss

New member
רוב הגברים בעולם בוגדים

ומי שבוגד הוא זבל ולכן רוב הגברים הם זבלים והגברים שלא בוגדים אף פעם הם נדירים.

ההכללה מיותרת

יש גברים שונים, יש נשים שונות.
הכרתי נשים נפלאות, הכרתי נשים נבלות. יש מכל הסוגים
הכללות לא מועילות למאומה.

Actresss

New member
הגברים יותר זבלים מנשים

רוב הנשים בדרך כלל רציניות ומוכנות להתחייב לקשר אבל אצל רבים מהגברים זה לא ככה והרבה מהגברים רוצים רק לזיין ולהעביר את הזמן וגם לנשים יש פחות חשק לבגוד.

Actresss

New member
וזה נדיר שאישה אונסת / מטרידה מינית

בניגוד לגברים.

dori78

New member
לנשים יש פחות חשק לבגוד?!

לצערנו הרב, נשים הן (ברוב המקרים) באופן אוטומטי המטפלות העיקריות בבית ובילדים.
הן יותר עסוקות בתפעול של הדבר הזה שנקרא זוגיות ומשפחה, בד"כ הרבה יותר עייפות.
נהוג להגיד שרוב הגברים, אם את כבר בהכללות, מתלוננים שברגע שיש ילדים תדירות הסקס יורדת כי האשה כל הזמן עייפה, או שכואב לה הראש, או שהיא עייפה. לא, זו לא טעות, כתבתי את זה פעמיים.
מרבית הנשים, גם אם הן רוצות למצוא עניין מחוץ לרוטינה היומיומית של ילדים-עבודה-בישולים-נקיונות-אולי חוג פילאטיס או זומבה בערב, רוב הזמן פשוט עייפות מכדי לעשות משהו בנידון.

יש הרבה סיבות לבגידות, מצד נשים וגם מצד גברים. מי שרוצה לבגוד - בוגד, אולי הנשים עושות את זה בצורה יותר אלגנטית ודיסקטית, אבל עושות את זה כמו גדולות (או קטנות, תלוי איך מסתכלים על זה).

צר לי לשמוע שזו ההתרשמות שלך מהעולם, אני ממש מקווה בשבילך שתפגשי בחור טוב, שיתאהב בך עד קצות האוזניים ולא יבגוד בך לעולם.

למעלה