נמאס לי מאהבה - זוגיות- סקס- גברים

Elle992

New member
אני חוששת שבמקום לקרוא אתה מתעלם מהכתוב

וזה חבל, כי ככה אתה לא מבין מה אני מנסה להעביר לך בכתיב.

לעניות דעתי טוב לי במצבי ואני לא מתכוונת לשמוע לאנשים אחרים שלא מכירים אותי ובטח שלא יודעים מה הטעם שלי בדברים כאלה,

אמרתי לך..

אני מבין אותך

מכיר את הטיפוס, את כל הזה, בערך מבחורות בגיל 16-18.

כשתקיימי יחסים יפתח לך עולם חדש. וזה בלי לעליב או לפגוע, זה פשוט ככה. לא תנסי לא תדעי.

עד אז את בעולם של ילדים.

אני מקווה שזו לא הדרך שלך לפתות בחורות...

ממש לא

אני יודע מה אני רוצה,
יש צרכים, סתם נכנסתי לפורום, כמובן שמקומי לא פה...
אבל לא יכולתי להתעלם ממה שאני זוכר מגילאי 16
זה ממש ככה היה.

בקיצור, היה נחמד ביי

חחח

מכירה את השיר, אבל לא שמתי לב כמה שהמילים דביליות:

"את תות שדה בחורף קר
את מעופן של ציפורי הבר"

askimosi

New member
תגיד לי מי חברים שלך ואגיד לך מי אתה....

לפרוק החוצה תסכול וכעס זה מקל ומשחרר וטוב שעשית זאת

לגביי מה שכתבת,עברת דרך דיי הרבה גברים כאלה ומרוב שנפגעת מרובם התחלת להכליל, כי אין מה לעשות המוח שלנו אוהב לעבוד בתבניות לטוב ולרע.דבר ראשון שהייתי עושה אם הייתי עובר נסיון דומה לשלך,זה קודם כול לבדוק את עצמי.למה זה קרה לי כ"כ הרבה,אולי משהו בצורת ההתנהגות שלך גרם לזה ולכן גברים בעלי אופי מגעיל נמשכו אליך,אוליי שידרת תסכול\חולשה ולכן המנייאקים נמשכו אליך?
דבר שני שהייתי בודק זה הקרטריונים. אולי הקרטריונים שלך בבחירת בני - זוג לא הכי תקינים.כשאני מדבר על קריטריונים,אני מדבר על העדפות כמו סוג מסויים של גברים(מאצ'ואים)וכו'....,לא מכיר אותך אז אוליי יש לך בכיס עוד כמה כאלה אם תשבי עם עצמך ותחשבי על זה,בטוח שתמצאי כמה כאלה.נסי לעלות על הנקודות האלה,בדיקה עצמית אף פעם לא פשוטה כי אנשים לא אהובים לחפור בעצמם באופן כללי שלא לדבר על שינויים כאלה ואחרים.אבל אם תעשי את זה בדרך הנכונה,אני בטוח שתמצאי אהבה גדולה.

בהצלחה עם זה,
אסקימוסי

Berethor

New member
נמאס לך אז את יכולה להישאר לבד

זה גם נראה עדיף בסיטואציה שאת מתארת, ובמלא הטעם שלך בגברים גרוע, ואני מניח שבאמת קצת יותר קשה למצוא בן זוג טוב בתור אישה.

למעלה