נמאס לי מאהבה - זוגיות- סקס- גברים

iba90

New member
מה תגידי על זה....

4 נשים זרקו אותי בגלל שלא הייתה לי דירה משלי...האם את רואה אותי צועק פה שכל הנשים תאוות בצע ונצלניות שמחפשות רק את הארנק של הגבר? איך תקראי לאותן נשים?

מנומשת27

New member
אני לא מכירה אותך

ואני בטוחה שעברת דברים לא קלים, אבל האם שקלת את האפשרות שמא החוויות הקשות שלך מול בני המין השני קשורות בין השאר במשיכה שלך לגברים שיזיקו לך? יכול להיות שאני טועה כאן לגמרי, אבל הרבה מערכות יחסים הרסניות מתחילות בסוג כזה או אחר של משאלת הרס עצמי. אם מדובר בדפוס חוזר, יתכן שיש כאן משהו ששווה לך לעבוד עליו.

בכל מקרה, חבל בעיניי שאת רואה בכל הגברים מקשה אחת. כמו שלא כל הנשים דומות זו לזו, כך לא כל הגברים חולקים דפוסי התנהגות וחשיבה. מי שמפסידה מצורת החשיבה הזו היא בראש ובראשונה את, כשאת מעוורת את עצמך לכל אותם גברים שלא יפגעו בך ויבגדו בך.

למרות שהדפוס "משאלת הרס עצמי" נשמע כמו פסיכולוגיה בגרוש, אני יכולה לפחות להעיד על עצמי שבצעירותי נמשכתי לגברים ה"לא נכונים", ואין ספק שהדפוס הזה לא נבע מעוצמה נפשית גדולה מדי.

אגב, מהיכרות קודמת, אני מאמינה שאקטרס מודעת היטב לכך שיש לה בעיות.

מנומשת27

New member
אני יודעת שהכותרת נשמעת קצת בומבסטית

ואולי אני לא מדייקת במינוח. ועדיין, אני חושבת שיש בזה הרבה היגיון. הכוונה שלי היא לבחירה דווקא במושא הרומנטי שאתו אין לך סיכוי לקשר/באותו אדם שיפגע בך - מפני שאת יודעת, עמוק בתוכך, שלקשר הזה אין פוטנציאל להבשיל למערכת יחסים אמיתית. ואם הקשר לא עתיד להתממש בכל מקרה, אזי את פטורה מכל הדאגות והחרדות הכרוכות בכניסה למערכת יחסים רומנטית. זה משהו שקרה לי לא מעט פעמים, ולא במקרה.

Berethor

New member
מה שאת מתארת זה אהבה אשלייתית

לאהוב מישהו שכמעט אין סיכוי שיהיה איתו משהו, לי זה נראה טיפשי ומיותר, אבל למי שלא רוצה קשר אמיתי באמת זה מתאים.

AlanSmith

New member
אני לא רוצה חס וחלילה לפגוע. אבל נראה לי

שהחוסר רצון לילדים הוא מאוד מרתיע.
אני לא בא חס וחלילה להצדיק מעשים של אף אחד, וגם לא לבקר אף אחד. אבל להגיד לבן אדם שהוא נשאר בקשר שלא מוביל לילדים לכל החיים זה לא משהו שהרבה מוכנים לקבל על עצמם. זה לא בשורה פשוטה ודווקא בקטע הזה יכול להיות שהרבה גברים נרתעים (לא שאני לוקח צד.. אני רק מציין את העובדות כפי שהן, יהיה מאוד קשה למצוא בן זוג שיסכים לכזה דבר).

אגב ידעת שיש בתפוז פורום בשם "נשים שלא רוצות ילדים" ? לא יודע גיליתי את זה רק לפני כמה שבועות ומאוד הופתעתי.

וואו...

ממש מרגישים את רמות התסכול שלך על חוסר ההצלחה בתחום.
ואני אומרת את זה הכי לא ממקום מזלזל, אלא במובן מסוים, ממקום של הזדהות.
אני מגיעה הרבה פעמים למצב של לזרוק את כל הקרשים ביחסים שלי עם אנשים, לא רק עם גברים.
אני גם רואה הרבה פעמים דברים בשחור או לבן.
אבל המציאות היא אחרת...

במציאות זה לא רק סבל מול הצלחה, יש גם דברים באמצע.
לפעמים זה בעיקר סבל או לפעמים זה בעיקר הצלחה ומימוש ולפעמים זה ממש ממש ממש אמצע.
מיליוני מקרים של חוסר הצלחה והנאה מכל מה שקשור בזוגיות-סקס- גברים לא מעידה בהכרח שגם העתיד הוא כזה שחור.

בתור אחת שבעצמה, לא רוצה ולא יכולה לאפשר למשהו חדש לקרות, ברור לי שהרבה מהבעיה היא בי.
צורת הסתכלות על הדברים כמו שלי ושלך יש, היא לא בריאה וגם לא בהכרח נכונה.
אני לא טיפוס אופטימי מטבעי כדי להאמין בזה שלכל סיר יש מכסה ואפילו המציאות יכולה להעיד שגם אם קונים סיר עם מכסה, הוא יכול להשבר.

אני רק רוצה לומר לך שלא תתייאשי, גם אם זה אומר שזה בסדר לגמרי לקחת קצת הפסקה.
לא להתעסק בהיכרויות ואולי קצת להמנע מלהכנס לקשרים, אבל לא להתייאש לגמרי ולקבוע נחרצות שלנצח תחיי לבדך!
שולחת לך חיבוק ענק!

יש בך הרבה מרמור, תסכול וסימני קריאה...

ואת יוצאת בהכללות גסות שלא עושות את הפוסט שלך לרציני.
כל מה שאני מבין פה זה שאת רוצה לפרוק תסכול שהצטבר אצלך מחוויות שונות, מן הסתם לא טובות.

חבל שאת בוחרת לבוא וישר לירות לכל עבר, במקום לשתף מהלב באמת ולקבל כמה דעות שיתנו לך כיוון מחשבה חדש ואולי גם יציאה לדרך חדשה.

אני גבר, באהבה ראשונה, לא זבל, רגיש מאוד, ולא מבין בכלל למה החלטת שהרוב זבלים. אם הרוב זבלים, הסיכויים שאני זבל יותר גבוהים מהסיכויים שאני אדם טוב, מבין, רגיש, חם, אוהב ומכיל.

בחרת לירות דווקא על גברים בפורום הזה, שחלקם הגדול לא חוה קשר זוגי, וכפועל יוצא לא יכל לבגוד.
מציע לך לאמץ ראיה קצת פחות קיצונית על העולם.
הייתי שם פעם, זה לא מוביל למשהו טוב, סתם תוקע אותך במקום.

Elle992

New member
אני יכולה להזדהות דווקא הפעם ממקום שהייתי בו

עד גיל 18+ שנאתי גברים בצורה נוראית, אומנם לא עקב טראומות/חוויות לא נעימות איתם אלא סתם סטיגמה שכל הגברים **** ושכולם מחפשים רק סקס ולנצל וכד'.

אבל השתנתי ...כי הבנתי לעומק שזה ממש לא ככה, והשינוי הזה הוא השינויים הטובים שכנראה קרו לי בחיי. אני מאמינה שאצלך השנאה נובעת מפגיעה אישית ושם אני יכולה להבין ולקבל את זה, את לא חייבת להיות עם גבר אם את סובלת איתו, את לא חייבת להיות בזוגיות אם היא לא גורמת לך אושר, את לא חייבת שום דבר. תעשי אך ורק מה שגורם לך טוב,

ומכמה הודעות שלך שקראתי כאן בפורום באמת ...זה מצב לא קל, קשה לי להגיד במילים אבל זה מצב שאני חוששת שאם תחליטי להיות לבד כנראה שזה יסב לך רק טוב, גברים ואת כנראה שזה לא......הולך ביחד, יש נשים כאלה זה לא משהו נדיר, יש נשים שלא מסוגלות להסתדר עם גברים ולא מצליחות להתחבר במאה אחוז וגם לא מצליחות להבין את הצד השני(את המין הגברי) אז זה לא נורא. המשיכי בעיסוקייך המשיכי בחייך...תעסקי בתחביבים שעושים לך טוב, תעבדי במשהו שגורם לך אושר/הנאה, אמרת שאת עוסקת בזה כרגע, כל הכבוד. זה כמו שאני לא יכולה להסתדר עם בני אדם לאורך זמן...קשה לי, אז זה קצת דומה לקונפליקט שיש לך עם גברים, אני אישית כשאני תקופה מסויימת עם בנאדם אני מתחילה להרגיש חנק ועצבים ותחושה רעה ו...באופן כללי אני אוהבת את הלבד שלי, אז לא לא נורא,

המון בהצלחה בכל אשר תעשי, ובאמת שאל תקחי ללב.....תנסי להנות מחייך ומעיסוקייך וכד'. החיים יפים מדי בשביל לבזבז אנרגיה על דברים שלא מסבים לנו טוב

תגובה יפה

ישנם בהחלט אנשים ומצבים שמתאים להיות לבד. זו לא חייבת להיות החלטת פרישות לכל החיים.
לפעמים לבדיות היא הדרך הטובה ביותר לאסוף את השברים.

מה רע ברק בסקס ?

אני לא מבין את התפיסה הזאת שסקס זה איזה מתנה שגבר מקבל על התנהגות טובה
את לא נהנת ממסקס ? סקס זה הדדי.

מרשה לעצמי לענות בשם אל

כי נראה לי שהיא עייפה משאלות בעניין...

"רק סקס" יכול להיות טוב או רע, תלוי באדם ובסיטואציה, וזה לא קשור (לדעתי) לגברים/נשים.
אם אדם מעוניין רק בסקס ויוצר מצג שווא שהוא מעוניין גם בקשר רגשי, אזי הוא מרמה ומנצל את הצד השני.

זה מה שקורה שלא משדרים על אותו גל

אני לא בא בהכללות.

אבל הרבה גברים עושות זאת כי נשים רוצות רגש.
גברים בהרבה פעמים רוצים רק סקס.

לכן, אין מה לעשות ולרמות.

גבר זקוק לסקס ואוכל, ולא זיוני שכל.

Elle992

New member
איפה ציינתי שאני חושבת שסקס זה רע?

למה לקבוע לי מה אני חושבת ומה לא זו התנהגות שחוזרת על עצמה ואני לא מבינה מאיפה אנשים לוקחים את הלגיטימציה לחשוב שאם יודעים מה אני חושבת על כל דבר,

חשבתי שגברים רוצים רק סקס בלי קשר אם אני חושבת על סקס כרע או טוב, סקס בעיניי זה חלק מהחיים ומי שיכול להנות-שיהנה, מי שלא בא לו שיבושם לו, סקס זה לא חובה-זה אופציה, אופציה שכל אחד בוחר אם לבצע אותה או לא,

אני לא יודעת אם אהנה מסקס, לא ניסיתי. יש לי העדר חשק מיני, ולא קיימתי יחסי מין מעולם.

ואני ממש לא חושבת שסקס זה מתנה שנותנים על התנהגות טובה, ברגע שסקס זה לא עיניין הדדי של שני הצדדים שמקיימים אותו בעיניי זה מתכון לכשלון והדרדרות לתהום. ברגע שאחד הצדדים לא נמשך כלפי השני ועדיין נאלץ לקיים יחסי מין זה לא אמור להיות כך. אבל בוא לא נכנס לאישיו הזה. שאלת למה אני נגד יחסי מין או למה אני חושבת שזה "רע" אז באתי לתקן אותך שזה לא מה שחשבת ושהמצאת זאת מבלי שיהיה לזה הצדקה מצידי.

להבא, אני ממליצה לקרוא היטב הודעות שמגיבים אליהם, חבל לגרור אי-נעימויות למיניהם כמו שנוטים לקרות כאן. שיהיה לך המשך ערב טוב ומהנה

את עדיין ילדה

כי לא התנסית

סקס אצלי זה חובה, ואצל מרבית הגברים זה ככה(הגברים שהאון הגברי אצלהם תקין).

לעניות דעתי את עדיין בתסבוכות, ברגע שתחצי את המחסום תשאלי את עצמך איך לא עשיתי את זה לפני.

למעלה