נמאס לי מדייטים טובים

pixelparts

New member
נמאס לי מדייטים טובים

כמה פעמים אפשר לפגוש מישהי שהכול זורם וכיף איתה ואחרי הדייט השלישי כבר לא שומעים ממנה יותר. עדיף כבר שהדייט הראשון יהיה רע, או אפילו סתם בינוני מינוס. זה קורה רק לי? משום מה זאת כבר הפעם השלישית השנה לפחות.

איי ל

New member
מנהל
קצת מוזר.....

לפי מה שאני מבין, בדייטים הראשונים הכל זורם ובדייט השלישי קורה משהו שבעצם גורם לבחורה "להיעלם"... מה קורה בדייט השלישי ששונה דווקא מהדייט הראשון והשני? אולי אתה "רץ" מהר מדי? (מלחיץ?!), ואולי אתה דווקא איטי מדי? (אולי הן מקבלות הרגשה של "הוא לא רציני"?!), כי מנסיון שלי, אם הדייט הראשון הולך על הפרצוף- הרי שלא תהיה הפתעה והקשר לרוב לא ימשיך.. לעומת זאת, אם הדייט הולך מצוין (מבחינת שני הצדדים) ויש לו המשך לעוד דייט, אז חוקים אחרים חלים על דייט שני ושלישי, ופה כנראה הבעיה...

Vdrums

New member
מהדייט השלישי מתחיל להיות

שלב שמצריך כבר חשיבה ולא הכרויות שטחיות

אתה מתבלבל....

בדייט השלישי בודקים גבולות, לא בדיוק זוכר מתי מגיע שלב החשיבה (אולי בגלל זה אני סינגל?
)

pixelparts

New member
אני מנסה לזרום איתם

אי אפשר לדעת מה הגבולות בלי לבדוק, היו כאלה והיו אחרות. בסוף, לא משנה איפה היה הגבול, זה מעצבן. אני ממשיך לבדוק אמייל ולהביט בטלפון גם שבוע אחרי שהיא "שמה את דודה שלה בבית חולים". זה כבר ברור לי מתי הם חותחות, רק לא ברור לי למה. אולי באמת מתחילים לחשוב יותר עמוק אחרי דייט שלישי כדי לא להתחיל קשר רציני יותר כשלא בטוחים. הלואי ויכולתי לחתוך אחרי דייט שני מוצלח אם הייתי יודע שזה עבוד, אבל רק בשביל הסיכוי לסקס (או סקס בטוח פעם הבאה) אני נשאר עוד קצת.

סלסרו

New member
תלמד "לבחון" את הבחורה בזמן הדייט

למשל, לפלוש קצת לתוך תחומה האישי (הpersonal space). נניח אתם יושבים ליד שולחן, תעשה כאילו אתה ניגש לקחת את המלח או משהו מאד קרוב לה, נניח משהו על החולצה שלה כד', ותראה את התגובה שלה. אם היא נרתעת אחורנית, אתה יודע שהיא עדיין לא בשלה לשלב הבא. אם היא לא נרתעת, ואולי אף מתקרבת אליך, אתה יודע שאתה יכול ללכת לשלב הבא. שלב הבא הוא עוד משהו קטנצ'יק שמקרב אותך לקראת מגע פיזי. נניח -ברגע הנכון, כאילו דה- אתה מריח לה את השיער. שוב בוחן את התגובה שלה. אם היא מרשה לך, ואפילו נהנת מזה, אתה יודע שהיא פתוחה לעוד שלב.. ואם היא נרתעת, אתה יודע שהיא לא מוכנה עדיין, וקח צעד אחורנית (גם ליטרלי). בקיצור, מבלי לתת לך רצפט לכל שלב - פשוט תעשה דברים קטנים שמקרבים אותך לקראת מגע פיזי, ותראה איך היא מגיבה. כנ"ל אם אתם כבר נוגעים - נגיעות קלות שלאט לאט מקרבות אותך לצעד אינטימי יותר.. בנוסף, כשהיא מעוניינת, תמנע ממנה את מה שהיא רוצה! (לא על אמת, אלא כמשחק). כלל שעובד טוב עם בחורה שמעוניינת בך - וגם כדי לגרום לה לרצות אותה - כשהיא מבקשת ממך משהו, בפרט משהו אינטימי, תסרב לה! אחד מהשנים: א) תן לה את מה שהיא רוצה, אבל לא מתי שהיא רוצה, או ב) תן לה מתי שהיא רוצה אבל לא בדיוק מה שהיא רוצה. למשל. היא אומרת לך, "תנשק אותי!" מה כל הגברים עושים? קופצים על ההזדמנות ומנשקים אותה. אבל אם זה מה שכל הגברים עושים, אתה צריך לעשות הפוך! כי אתה שונה, והחוויה איתך תהיה משהו שהיא לא רגילה מכל הJoes (או החיימים..) שהיא פוגשת כל יום. אתה אומרה לה, "לא עכשיו... עדיין לא סיימתי ללקק לך ת'צוואר.." או, "לא כעת.. את עדיין לא מוכנה לזה.." ולאחרי כמה דקות בהן אתה משגע אותה, נותן לה קצת, ומושך אחורנית, נותן לה עוד קצת, ומושך קצת אחרונית, וכך מעלה אצלה את רמת הגירוי והתשוקה.. או אז, אתה מתפנה לנשק אותה.. זה מראה לה שאתה יודע מה שאתה עושה, שאתה בשליטה, שאתה יודע איך לעבוד עם גופה ואיך לגרות אותה.. חותם לך שאם אתה עושה את זה נכון (שבזה גם כלול שאתה קולט את הראש שלה - ועל כך בשיעור אחר..), היא תרדוף אחריך. כי או אז אתה תהיה משהו באמת שונה מכל שאר הבחורצ'יקים שהיא מכירה.. עוד טיפ קטן. תקנה את The Rules - ספר שמטרתו להראות לבחורה איך לצוד את מיסטר רייט, שלדעתי עושה עבודה גרועה מאד, ואם בחורה תתנהג לפיו היא תדפוק את עצמה, אבל! זה ספר ממש לא רע, לפחות כהתחלה, בשביל גברים! אם גבר יתנהג לפי מה שהיא ממליצה שם, רמת הצלחתו בדייטים תרקיע שחקים. זה כרוך במשחק, דבר שאישית אני לא סובל, אבל להערכתי, בגלל שאתה מתוסכל מכל הבולשיט שאתה חווה בדייטים, זה יעזור לך מאד. לאחרי שתצליח איתו, תשכח ממנו.. אבל זה מאוחר יותר.

Mrs G

New member
למען ההגינות -

סלסרו עדיין רווק. ולמען האמת - אם מישהו היה בא ומריח לי את השיער או היה מתחיל למשוך לי קצת אחורה וקונה ספרים המיועדים בשביל בחורות - הייתי מדקלמת לו את זכויותיו (ואם אין לו כסף לפסיכולוג - שיחפש אחד פרו בונו )ואחר כך דופקות בו מכות רצח.

ת'אמת רונית...

אחרי קריאה חוזרת אני חייב לציין שיש משהו בדברי סלסרו, קצת חיזור מעולם לא הזיק, אז נכון, קצת לתפוס לבחורה את היד (לא למשוך, לתפוס), או נגיעות קלות (שוב,בנגיעות אני לא מתכוון לעסות את החזה...), בהחלט יכולים לתת אינדיקציה לגבי כוונותיה של הבחורה, אם היא נרתעת- הרי שכנראה היא לא מרגישה בנח, ומזה ניתן להסיק שהיא לא מעוניינת (או למי שרוצה להיות עקשן אז "עדיין לא מעוניינת"), אחרי הכל, אם אף אחד לא יעשה את הצעד, הרי לא ייקרה כלום....

Mירב

New member
חמודי, The Rules is SO Last Century

אתה לא יודע שהם מה-זה פאסה?!?!

Mירב

New member
לא מבינה למה אתה מחכה שהיא תתקשר

במקום ליצור קשר בעצמך, אם אתה עדיין מעוניין?.....

או שלא הבנת, או שאני הבנתי לא נכון.

אבל הבחורות התחמקו מסיבות שונות ומשונות "דודה בבית חולים" וכ'ד... אז נניח שלדודה יש ציפורן חודרנית והיא מאושפזת עקב כך במחלקת "אף,אוזן,גרון וציפורניים", האם יש לה לב להשאיר אותו ככה במתח,שמא הדודה לא תעמוד בזה?

סלסרו

New member
שים לב שאף אחת מהיענטות כאן לא

תתן עצה פרקטית לבחור המתוסכל. אולי כי כולן כבר נשואות איזה 50 שנה, עם בחיר ליבן מהגן, והקשר בין מה שהן חושבות למה שקורה בשטח מקרי לחלוטין..

Ronit FL

New member
יענטע שמענטע שעברה אי אילו דייטים

כאלו ואחרים בחייה ובמבחן התוצאה גם היא וגם בעלה שלא נקט בתרגילי ההסחה כגון אלו שנתת כאן, נשואים 11 שנה וככה מפעם לפעם עושים סקס שלשמחתי, אני חייבת להודות, נטול גילול התלתל הקדמי בפוני שלי שמהווה בדיקת חרמנות. עוד חייבת אני לציין שלו בעלי היה נוקט בשיטת בדיקת הפרסונל ספייס שלי, יש סיכוי סביר שהיה נשלח במקרה הטוב חזרה לאמו למען תחנך אותו לכבד אשה, הסוטה. ואיך אוכל לתת עצה פרקטית שאין בידי מידע ולו חלקי?

למעלה