נמאס לי מדייטים טובים

Mירב

New member
וחוצמזה: אפשר לחשוב שהבחורים כאן

כן נתנו עיצה פרקטית לבחור המתוסכל??

אנחנו נראים לך פסיכולוגים

רק בגלל שלחלקנו יש איזה "מינימי" בין הרגליים? אז אמנם לא עצות, אבל אני חושב שבהחלט הבענו את דעתנו (גם אם אינה מקובלת) לגבי איך אנחנו רואים את המצב מהצד. ובהמון מקרים, הדרך לפתרון גלומה בהבנת הבעיה... (וקצת קשה לפתור בעיה שלא יודעים מהי).

Mירב

New member
זה לא משנה התחמקו, שמיתחמקו...

הבנות מעוניינות ב-CHASE, ולכן אם הדייטים היו כה נפלאים, אין שום פסול בלהרים טלפון או לשגר אימייל השואל לשלום הדודה, או משהו כזה. במידה ולאחר נסיון אחד או שניים עדיין יש דממה מהצד השני, אאאאז צריך באמת להבין את הרמז.... חוצמזה, הרבה פעמים צד אחד חושב ש"היה נפלא" והצד השני רואה את החוויה באופן שונה לגמרי... דבר חשוב וחכם הוא לא להסתמך רק על ההרגשה שלך שהיה נפלא, אלא לשאול בפירוש את הבחורה (כן כן בסוף הדייט או למחרת), אם היא נהנתה. לפי תגובתה (טון דיבור או מילים מפורשות) ניתן להבין במפורש האם אתם על אותו גל או לא.

Mירב

New member
ואם שאלה כזו נראית ישירה מדי

אז אפשר, למשל, לשאול "מה נעשה בפעם הבאה". או "מתי את רוצה להיפגש שוב". לפי התגובות לשאלות האלו אפשר לחוש טוב-טוב את מצב העניינים. לא להשאיר איזה "נהיה בקשר" מעפן באוויר !!! (או "I'll call you" בגרסתו האמריקאית...)

pixelparts

New member
את השלב הראשון אני עובר

לדייט שלישי אני מרגיש שאפשר להשאיר את זה מעט פתוח. אנחנו כבר קצת מכירים, שכבנו או שלפחות שיחקנו קצת. אין כבר לחץ של דייט ראשון - הרבה פחות משחקים. אולי אני צריך להמשיך במשחקים עוד קצת זמן או שאולי אני שחקן מידי בהתחלה והאני האמיתי פחות מעניין. זה לא שאני מפסיק לחזר אחריהן, נראה לי שזה פשוט כבר לא מיוחד יותר. הם יודעות מה הם רוצות, אבל משהו גרם להם בהתחלה לרצות ואז לשנות את דעתן.

איי ל

New member
מנהל
אז אלה האופציות שעולות לי בראש..

או שהבחורות רואות אותך כסטוץ (ואילו אתה רואה אותן כ"דייט" כפתח לקשר ארוך טווח), או שאיפשהו הן פשוט איבדו עניין או שהסקס לא היה משהו (ואז אתה מוזמן לעבור על שרשור אחר שעוסק בנושא סקס/ווינרים בגודל של "לוזרים וכ'ד/האם לחכות עם הסקס עד אחרי החתונה..), אולי כדאי שתנסה לשחזר עם עצמך איפה בדיוק הייתה הנקודה שבה הכל השתנה, (אם לא תצליח, אולי כדאי שתנסה איכשהו להוציא מאחת מהן את הסיבות לשינוי..).

סלסרו

New member
אם לאחר הסקס הבחורה לא רוצה אותך

בפרט לאחר דייט שני או שלישי, סביר שלא היית משהו.. גם אם היא ראתה בך סטוץ, כפי שכותב אייל, אם היית באמת טוב, היא לא היתה זונחת אותך כל כך מהר. אם זה קרה רק עם בחורה אחת, היה ניתן לומר שיתכן שהבעיה היא בה. אבל שלוש בחורות אחת אחרי השניה.. כנראה שהבעיה בך.

Mירב

New member
אני הצעתי לך לשחק משחקים??

נראה לי שאתה צריך לקרוא שוב את כל מה שכתבתי. מה שאני מציעה זה **בדיוק ההיפך** ממשחקים.....

למעלה