נמאס לי מדייטים טובים

Mירב

New member
היית **חייב** תיאורים כה גרפיים?!

זה לא ייצא לי מהראש בחיים! עכשיו כל פעם שאראה את השם שלך אחשוב על ברכיך ה"רטובים לחלוטין"... :-{

Mירב

New member
אגב, גם אתה לא בדיוק קראת בעיון....

G גיחכה על גברים הקוראים ספרים *המיועדים לנשים*, נא לדייק... קצת מוציא את הרוח ממפרשי הפיסקא האחרונה שלך, לא?.

Ronit FL

New member
נכנעתי

אתה מתנת אלוהים למין הנשי. סלסרו היקר, אני מסוג הנשים שלא אוהבות את המשחק המקדים הזה שאתה כל כך מתעקש עליו. אני גם לא אוהבת נשים שעושות את זה לגברים. יותר מזה, זוגות שעושים פוצי קוצי בפרהסיה בכלל מגוכחים בעיני. לא אוהבת את זה, בקיצור. אני חושבת שאפשר לדעת את כל הדברים האלה שאתה מבקש לדעת בצורה אחרת, זה הכל.

סלסרו

New member
על טעם וריח יש להתווכח,

לפחות כך טען ניטשה. אני באמת שלא מבין מה את כן מציעה.

Ronit FL

New member
הו, זה פשוט

להקשיב לשפת הגוף של מי שיושב מולך. שפת גוף מספרת הרבה יותר מכל הנסיונות האלה להבין אם הדייט מעוניין או לא ועד כמה. להקשיב לניואנסים הקטנים ולדעת אם יש עניין, עד כמה אפשר להתקדם. יכול להיות שהדייט שלך תהיה מאוד מעוניינת בך, אבל היא צריכה זמן כדי שתגיעו יחדיו למיטה, למשל. לדעתי, אתה מוציא כל כך הרבה אנרגיה בלהשיג מידע, שליטרלי, נמצא מול עינייך.

Mירב

New member
סליחה אבל הוא צודק.

את לא קראת בעיון את מה שהוא אמר, לדעתי... כי כל מה שהוא אמר מדבר על שפת גוף.... את בעצם אומרת את מה שהוא אמר.

Ronit FL

New member
תאמיני לי שקראתי

ההבדל בגישות הוא שסלסרו מאמין בבדיקת גבולות ועניין ע"י נסיונות פיזיים, אני טוענת שהקשבה לשפת הגוף קודמת, אפשר לחסוך אי נעימויות רבה... גם סלסרו וגם אני יוצאים מנקודת הנחה שהמטרה הסופית היא להגיע למיטה ואולי תצא מזה גם מערכת יחסים. אני לא מיתממת וחושבת ששיחות על ניטשה הן מטרת הדייט למרות שבטוחני ששיחות על ניטשה יכולות להיות זרז לא קטן בדרך למיטה.

saritoosh22

New member
מה רע בטריקים?

הטריק האהוב עליי היה הז'קט. הייתי מגיעה לדייט בלי ז'קט, בשלב מסויים טוענת שקר לי, אם היה נותן את הז'קט שלו כלומר לא מעוניין, אם הוא מחמם בחיבוק כלומר רוצה זיון, אם נותן ז'קט וגם מחבק כלומר רוצה, מעוניין ומתלהב. היו לי עוד כמה ונשבעת לך, לא קראתי ספרים...........

Ronit FL

New member
באמש'ך, אני כבר לא בגיל של חוזליטו

ג'קטים??? שאני אקפא מקור??? השתגעת???

saritoosh22

New member
בגלל זה את ינטה! אה?

אבל החבר'ה כאן יותר קטנות מחוזליטו. הכל עומד במקומו, הציצים זקורים, הבטן שטוחה והן מתעוררות עם האנג אובר........... נשבעת לך אני בפורום הזה, רק מקנאה! צעירות, יפות, חופשיות, סינגליות, כולי ירוקה ואני באמת חיה בזוגיות מדהימה ובאמת שאני נשואה באושר בול כמו בקלישאה, אבל משהו בנשמה שלי מתגעגע לימי הז'קטים.

Ronit FL

New member
ההא, זה מכיון שאני הייתי הולכת

עם מיני היסטרי... מה שמזכיר לי שבבוקר אחד כשנכנסתי למשרד, אמר לי הבוס "שוב באת עם שמלת החיבורים?" ואני: מה חיבורים איזה חיבורים??? והוא עונה השמלה שתיכף רואים את החיבורים בין הרגליים לגוף... בקיץ הייתי הולכת עם שמלות מיני ומגפי בוקרים
היה סבבה להיות סנגלית, רק מהעצלנות אני לא מתגעגעת

Mירב

New member
ואני דווקא חשבתי

שלהישאר סינגל זה סוג של עצלנות...

saritoosh22

New member
גם אני!

היום אם אני מנסה ללבוש מיני (לא היסטרי) הבן שלי ישר נכנס מתחת לחצאית ומרים אותו כנ"ל עם חולצות קצת חושפות ולכי תנסי לרוץ בגינה אחריו עם נעל שהיא טיפל'ה פלטפורמה. היום המדים שלי הם: ג'ינס, חולצת טריקו ונעליים שטוחות, ממש רחמים עליי. מה שמזכיר לי שבביקור האחרון שלי בארץ, פגשתי את הלשעבר שלי לבושה במדים, חייבת לציין שהעיניים יצאו לו מהחורים, רבע שעה הוא דיבר על זה שאני בג'ינס ולא בחצאית ומה קרה לפלטפורמות המפורסמות שלי (86 זוגות שאוחסנו בארון לאחר כבוד).

סלסרו

New member
משום מה פספסתי את ההודעה הזו

ולמרות שהשרשור לא יקפוץ, ולמרות הבעיות בשיניים.. לא מאוחר מלהגיב גם לאחר שלושה שבועות. לא הבנתי איזה דופי מצאת בדבריי. הלא גם את מסכימה שעל הגבר לשים לב (גם, לא רק) לשפת הגוף של הבחורה שממולו. אלא שאת טוענת שהגבר יכול לדעת הכל ע"י הקשבה, ואני אומר שהקשבה לבד אינה מספיקה ועל הגבר לוודא שמה שהוא חושב שהוא מבין משפת גופה, אכן תואם למה שמתרחש אצלה. לדעתי שפת הגוף יכולה להטעות, ובגדול. מה, את לא מכירה את כל המקרים בהם הבחורה טוענת שהיא נאנסה כי אמרה לו "לא", והוא טוען ששפת גופה וטון דיבורה זעקו "כן"? בהנחה שהגבר אינו משקר, טעותו היא שהוא לא בדק את מה שהיה נראה לו. אם הוא לא מוודא, כל מה שהגבר חושב שהוא רואה אצלה, נשאר בגדר השערה/קריאת מחשבות. טווח הטעות במקרים כאלה הוא גדול מאד. לכן אני מציע שבמקום שהגבר יניח ששפת גופה אומרת כך וכך, שיעשה דברים קטנים שיוודאו זאת. לא עדיף שהוא יהיה בטוח?

סלסרו

New member
נקודה נוספת:

נשים עושות "מבחנים" לגברים פי מאה מאשר גברים עושים לנשים. אני משוכנע שלפחות 50% מהדברים הכה בלתי-מובנים לגברים שנשים עושות בדייטים/בתחילתן של מערכות יחסים, מקורם בסוגי מבחנים שונים שהנשים מציבות לגברים, במודע או בתת-מודע, שנועדו לוודא האם הגבר עומד בקריטריונים הפנימיים שלה.

Mrs G

New member
שים, שים קסדה.

האמא שלך יענטע ! בפעם האחרונה שבדקתי אני צעירה ממך בכמה שנים, חוש ההומור שלי משובח ועדכני פי כמה וכמה מזה שלך, ואשכרה נראה לי שגם יש לי יותר גדול משלך. בתור בנאדם שמכיר ויודע נשים אתה צריך לדעת שלא נוקבים שום מספר המרמז למספר שנותיה של אישה בצמוד לשמה - זה חוק שיהרג ובל יעבור ומי שחוטא בו - ענוש יענש. אני מוציאה עליך דין רודף, דון חואן - כנס לבונקר.

סלסרו

New member
תמיד ידעתי שאת אחלה גבר

רק לא ידעתי שאת shemale. כשאתן תהוו דוגמה חיה לנישואין מלאים תשוקה ואהבה עמוקה, תדברו. עד אז.. אנא.. כל מילה שתוסיפו...

למעלה