נמאס לי !!

maymeital2

New member
נמאס לי !!

אז ככה, אני בחורה בת 25, יצא לי להפגש עם לא מעט גברים מהאינטרנט.. הבעיה היא שאני לא מבינה את הגברים.. פשוט לא מבינה!! לדוגמא: נפגשתי עם בחור, הכל היה טוב ונחמד- הוא כל הזמן טען שהוא בחור רציני ומחפש להתמסד.. וכו וכו... - אני תמיד לוקחת דברים כמו אילו בערבון מוגבל מכיוון שאולי כך הוא חשב שהוא ישיג סקס. אך למעשה הוא אמר זאת כל כך הרבה פעמים שאמרתי לעצמי- טוב אולי הוא באמת רציני .. אחרת הוא לא היה טורח להזכיר את העניין כל כך הרבה פעמים. בסוף הפגישה "נסחפנו" במכונית... לא עד הסוף אמנם אבל מספיק רחוק. ו...הוא לא התקשר למחרת !! מה הקטע תגידו ? אני פשוט לא מבינה את הגברים... מה כל המשחק הזה? בסך הכל "כשנסחפנו" שנינו נהנינו ורצינו בכך.. אבל אני לא מצליחה להבין אותו... הוא זה שטרח להחמיא ללא הפסקה ולומר עד כמה הוא מרגיש שיש משהו מיוחד ביננו ובלה בלה... כמובן שאני לא ילדה קטנה ולוקחת הכל בערבון מוגבל אך אם אתה ממש לא מרגיש ככה, למה לך לומר את כל זה? הכל בשביל סקס? זה נראה לי פשוט מגוחך!!! הסיבה שאני מעלה נושא זה לדיון הוא שאני חוויתי חוויה זו לא פעם אחת ולא פעמיים... אני כבר מתחילה לחשוב מה לא בסדר איתי .. אני חייבת לציין שברגע שאני נפגשת מהאינטרנט זה לעולם לא יהיה אחרי שיחות נפש.. אלא אחרי שרואים תמונה, מתחשק ונפגשים.. בלי הקדמה מפוארת כי אני לא רואה טעם בכך. האם פה הבעיה ? מה אתם מציעים בכלל לעשות בפגישות ראשונות ? לאן ללכת? עד כמה "להסחף" האם יש חוקים ? תודה לכולם

לא יודע מה איתך ומה עם הגברים האלו

שאת פוגשת ... אבל לפני שאני נפגש עם מישהי אז רוב הפעמים אני מנהל שיחת היכרות חיונית , או במסנג'ר או דרך מסרים, התמונה לא מספיקה לי. לדעתי אין חוקים, יש זרימה - טובה ופחות טובה. הבטחות עוד יספרו לך, הצהרות את עוד תשמעי מהרבה גברים- שחלק מהן יהיו נכונות ויש גם כאלה שזה הסיגנון שלהם לצערי. בהצלחה בפעם הבאה

maymeital2

New member
תראה

גם אני מנהלת שיחה סמנגר או דרך מסרים לפני... אך לא תמיד שיחת נפש.. שיחת הכרות שיטחית.. ואם זורם טוב במסרים ושנינו בעניים לאחר שרואים תמונות אז נפגשים. העניין הוא שאני כבר מרגישה כאילו כתוב לי סקס על המצח.. אני מרגישה שגברים רוצים אותי רק בשביל זה אני לא מצליחה להבין את זה כי אני כן בחורה איכותית, מלומדת, באה מבית טוב ובלי להשתחצן- בחורה ברמה גבוהה. אז מה נסגר ?? מה אני עושה לא בסדר... אני לא מבינה את זה!

בסדר

אולי את מתלבשת חשוף ( וזה בסדר חחחחחחחחחח ) והגבר שמולך קשה לו לעמוד בפיתוי? אולי מצצת ארטיק בדייט? או ליקקת גלידה? הממ... אולי לא שמת לב אבל ההיסחפות הזו יש לה שני צדדים- צריך שניים לטנגו
לא יודע מה את עושה לא בסדר, אולי את בסדר גמור, רק יודע שלא כולם כמו הגברים שאת מציגה, זה הכל.

גלי 1970

New member
כן,לא ברור העניין

אני שומעת על יותר ויתר מקרים דומים הבחורים פשוט נעלמים בלי להסביר בלי לומר מילה קטנה כמו..לא מתאים תודה.. לא מבינה את התופעה

maymeital2

New member
תעזבי את זה..

מילה קטנה - אני אומרת לך שהבחור לא הפסיק לומר כמה שהוא רוצה שזה יצליח ...

גלי 1970

New member
מוכר...

לא מזמן פסלתי מישהו כי הוא היה נמוך בשבילי....הוא כל כך התאכזב ושיכנע אותי לנסות בכל זאת,ואמר שלא יוותר עליי,הסכמתי,ואחרי יומיים שלושה נעלם

חיים 3005

New member
חברים צריך להפנים

שגם אם מנסים אז זה לא חייב להצליח ,הוא יכול היה להיעלם כמו שגם את ושוב לאחת זה מתאים ולשני לא

גלי 1970

New member
לא מסכימה איתך

אפשר לומר\לשלוחSMS(לי זה קל יותר) לא מתאים ותודה מה כל כך קשה? הכי מעצבן זה זה שנעלמים לך,זה חוסר כבוד

חיים 3005

New member
לא הובנתי נכון,

אני אומר כך. היא לא רצתה ואז הוא שיכנע שאולי בכל זאת ואז כשהיא אומרת כן ננסה- הבחור נעלם לאחר כמה ימים. יכל להיות הפוך שהיא לאחר הניסיון בכל זאת תבין שזה לא זה ובמקרה הנ"ל לבחור שרצה כבר לא מתאים

חיים 3005

New member
רצינות והתחיבות בודקים

לאורך זמן ,ושעה של דייט זה לא מספיק, אם את יוצאת עם מישהוא ואת שומעת הצהרות של ממש יש להסיק שהבחור מנסה להעביר מסר שאת רוצה לשמוע, מותר לך להסחף איתו ברכב או בכלל אבל מכאן להסיק שהוא היה רציני בכלל לא. אני חושב שאת לא אמורה להפגע כ"כ אלא להבין שנהגת לא כמצופה ,ומבחינתו הוא את שלו השיג טוב נו אולי לא את הכל אבל אני בטוח שהפסיד אחרת הייתה לו היזדמנות להכיר מישהיא כמוך . רצינית ואמיתית שמוכנה להיכנס לזוגיות הלוואי עלינו

לצערי

הרבה גברים יגידו ויבטיחו את מה שהבחורה תירצה לשמוע, וברגע שהם ישיגו את מבוקשם יתנדפו כלא היו. את תעשי מה שטוב לך, אבל זכרי שבהכרויות אסור לפתח ציפיות גבוהות גם אם ניראה אחרי הדייט שהצד השני מעוניין.

אממ.. סליחה על השאלה אבל...

לא קרה לך אף פעם שהיית בפגישה עם מישהו, מצא או לא מצא חן בעינייך, אבל לא ידעת איך להמשיך אז נעלמת? פעם כתבתי למישהו שאני מקווה שלא יבלבל את המבוכה שלי עם פטפטנות - ואני מרשה לעצמי להוסיף - ואת ההעלמות שלי במבוכה. אולי הוא היה נבוך? אולי הוא חשב שהוא הגזים קצת ואת לא מעוניינת יותר? ניסית להתקשר אליו / איתו? כתבת שהתחלתם משהו אבל לא הלכתם עד הסוף - אולי זה הביך אותו כי הוא חושב שאת לא מעוניינת בו יותר? לדעתי יש מצב לשלוח סמס או מייל לבדוק את הנושא, הלוואי ותופתעי לטובה :) בהצלחה. שלך הקשת

maymeital2

New member
כנראה שהכבוד העצמי שלי גבוה מידי

אבל אני מעדיפה שזה יבוא מהצד שלו.. מאגישה השפלה לשלוח שSMS ... ואם אני מצליחה על מה לרשום לו זה " כנראה שלא כל כך רציני .." קיצר משהו ציני ! לא יודעת ..

אני הייתי שולחת סימן שאלה..

או פשוט כותבת "בשיא התמימות": היה נחמד, ניפגש שוב? תני לו להתפתל קצת, מ'כפת לך? מה הכי גרוע שיכול להיות? - יגיד "לא" - אז לזה כבר התכוננת נכון? על תגובה כזו כבר יש לך התמרמרות לא? מה כבר יכול להתבאס מפה? מקסימום מקסימום - יגיד "וואללה בכייף" ואז... נו טוב בואי נגיע לגשר.. :) שלך הקשת

למעלה