נמאס לי !!

מיKה

New member
את

מקשיבה יותר מדי לנאמר...במקום להקשיב לבטן שלך. אם את לא בנויה למגע במפגשים ראשונים ומרגישה נפגעת כשלא מתקשרים...אז פשוט תחסכי לעצמך את הבילבול ותחליטי שאת נשענת על מעשים (כמו רמת ההתעניינות שהוא מראה או חיזור) במקום על מילים של רצון בוער להתמסד.

אולי פשוט לא מצאת

חן בעיניו מספיק כדי לרצות לקדם עניינים לקשר רציני, אבל מצאת חן בעיניו מספיק ויזואלית בשביל קטע איתך? סך הכל אני מאמינה ששניכם נהניתם מהעניין ושום דבר לא היה בכוח. אם את מכירה את עצמך כמי שלא מרגישה טוב עם "הסחפויות" כשבדיעבד את מגלה שזה הקטע היחידי, אז אולי תקחי החלטה שאת בודקת היטב את הקרקע לפני ההסחפות... והאופציה השניה היא להנות באותה המידה כמוהו ממה שיש ולא ממה שאין..

לא קצת נסחפנו קצת...

לדעתי, באופן חד משמעי וללא שום ספק אם את רואה עתיד כלשהו לקשר עם הבחור, רצוי מאוד להצניע עניינים ולא למהר לשום מקום. מעולם לא נתקלתי בגבר שרצה אותי אבל הרים ידיים כי "לא נתתי לו..". נהפוך הוא. גברים אוהבים אתגרים ואנחנו כאן כדי לספק להם את זה. זה לא אומר שצריך לשמור נגיעה עד הדייט החמישים אבל בהחלט להפעיל בלמים ולא להסחף, למרות שזה נורא קשה כשנמשכים לבחור. לדעתי המקסימום בפגישה ראשונה הוא נשיקונת קטנה דודתית משהו ותו לא. המקרה היחידי שאת יכולה לפעול כאוות נפשך וללא שום ריסון הוא המקרה שאת נמשכת לבחור אבל מבינה שהוא לא מתאים משאר הבחינות...ואז ההנאה היא הדדית בלי ייסורי מצפון. זו דעתי.

נימשון

New member
יש גברים

שיגידו ויעשו כמעט הכל כדי להשכיב אותך. זה עצוב זה אפילו פטאתי אבל זו המציאות. אם את רוצה לשכב עם מישהו תשכבי בלב שלם וזה לא משנה אם זו הפגישה הראשונה או העשירית אבל קחי בחשבון שזה יכול להשפיע בצורה כזו או אחרת בדיוק כשם שלהביא אותו להורים שלך ישפיע עליו באיזו צורה. אני אישית לא רואה בסקס ניצול, אני עושה סקס כשטוב לי ולא כדרך לשמור או להשיג מישהו וכך אני למעשה נמנעת מהרגשת הניצול הזו שאת מתארת. אם את רוצה להיות בטוחה מעבר לכל ספק שהוא מעוניין בך ורק בך אז תמשכי את נושא הסקס כמה פגישות, אישית אני לא אוהבת את המשחקים האלה אבל אם עבורך זה יעשה את העבודה אז סבבה.

maymeital2

New member
אין בעיה לעשות סקס

ואני גם מאוד נהנית מה שכן יש לי בעיה זה עם שקרנים... תכלס אם בחור יהיה כנה איתי ולא יאמר לי כל הערב שהוא רוצה משהו רציני. ויאמר שמאוד בא לו לכייף איתי הסיכוי שארצה במידה ואני נמשכת אליו יהיה מאוד גבוה- הרי מה יש לי להפסיד? אבל שונאת שמשקרים בשביל להשיג דברים, התנהגות נוראית של גברים. העובדה היא שלא שכבתי עם הבחור הזה, וביננו אם הוא היה כנה ואומר לי שהוא רוצה לכייף הלילה וזהו- לא נראה לי שהייתי מסרבת כי הוא כן משך אותי ואין לי מה להפסיד.

ליאור30

New member
תראי,את צריכה לקחת את אתרי

ההיכרויות בערבון מאוד מוגבל ולהבין שיצא להם שם של "מחפשי זיונים". מעט מאוד גברים מהאתרים הללו באמת מחפשים משהו רציני. זה שבחורים אומרים לך שהם מחפשים משהו רציני זה יכול להיות מאוד נכון רק שאף אחד לא מבטיח שזה יהיה איתך.כולם בסופו של דבר מחפשים משהו רציני,מישהי להתיישב איתה אבל אם על אם הדרך הם יכולים להשיג זיונים בלי בעיה אז למה לא?גברים הם ציידים באופי,אל תשכחי. במהשך למה שכתבתי כאן,את צריכה לקחת את כל הדברים האלה בחשבון ולעשות חשבון מה מתאים לך ומה לא. אם את מחפשת מישהו רציני אז לא "נסחפים",לא עד שאת מרגישה שאת מכירה את הבחור ובאמת עומדת על אופיו ועל סבלנותו. גם לי יצא לצאת לא מעט דרך אתר היכרות וגם אצלי הדייט הראשון בדר"כ אחלה ובדייט השני הם כבר מנסים לשלוח ידיים אבל אני תמיד עומדת על שלי,לא שוכחת לרגע מי אני ולא נותנת. אז אלה שמחפשים זיונים אכן נעלמים אחרי שאני אומרת לא אבל לפחות אני מרגישה עם עצמי טוב על שעמדתי על שלי ולא קרה שום דבר שאני צריכה להצטער עליו. אני חושבת שאין חוקים כאן אבל אם את כמוני,אחת שיודעת שכדי להגיע למיטה עם גבר צריך רגש והיכרות,אז אל תסחפי. אין לך גם מה להצטער על מה שהיה.תמשיכי הלאה בתקווה שבפעם הבאה כן תמצאי את זה שיצא חן בעיניך ולא יחפש אצלך רק את הקטע הפיזי אלא ירצה להשאר ולהכיר אותך.

zipo1232

New member
שלא יימאס

אין חוקים חמודה. אם רואים, רוצים ונהנים, אני לא רואה בעיה להיסחף. עד לאן.....תלוי בך ובמה את מרגישה. בינינו, הרבה מחפשים סטוצים (כולל אני לפעמים), ותקחי את זה בחשבון. אמר פעם מישהו חכם: אין ציפיות אין אכזבות. משפט חזק ונכון לדעתי, אני משתדל לאמץ אותו תמיד.

phizik

New member
תגובה גברית לעניין....בקצרה.

האחרונה שיצאתי איתה ניסתה "להשכיב" אותי בדייט הראשון ולא הצליחה,בדייט השני הצליחה (אלכוהול + משיכה תמיד עובד) נשארנו שנתיים וחצי ביחד. תעשו לבד את החשבון. יצאתי למספיק דייטים דרך אתרי היכרויות ומעולם לא עברתי את שלב הנשיקה בדייט הראשון למרות שיכולתי. כל אדם הוא אחראי לעצמו ואם ולמעשיו ואם התחשק לך באותו רגע "לחמם" את העניינים אז אני לא חושב שאת צריכה לבוא בטענות שהבחור ניצל את המצב,בדיוק כמו שהיה יכול להיות הפוך. עם כל הכבוד אני לא הגבר היחיד בעולם שיוצא לדייטים שלא בשביל לחפש סקס,את זה לא בעיה למצוא בלי "לבזבז" זמן על המחשב. התאמה מינית היא בכל מקרה מרכיב חשוב בזוגיות (לפי השרשור מאתמול),ולכן לתת למישהו לחכות לא כי את לא רוצה עדיין לשכב אלא בתור משחק זה דבר מוזר. את צריכה ללכת עם האמת הפנימית שלך. יש משפט מאוד מפורסם שתמיד מתנגן לי בראש ברגע שאנשים שאני לא מכיר מדברים יותר מדי : you can talk the talk but can you walk the walk בכל מקרה מאחל לך בהצלחה בכל אשר תחליטי.

תגובה ל phizik

מה שאתה בעצם אומר פה - שאם אתה לא שוכב בפגישה הראשונה אז אתה אחלה גבר? לא הבנתי... או שכן? זאת אומרת שגבר שמקיים יחסי מין בפגישה הראשונה לדעתך הוא מחפש רק סקס? לא הבנתי? זאת אומרת שלדעתך הבחור ההוא היה קליל? מנסה להבין.

phizik

New member
ההערה שלי היתה אך ורק במטרה

להבהיר שלא כל הגברים (כמו שזה משתמע פה ממה שקראתי) מנסים להוציא סקס גם אם הם לא מעוניינים בבחורה. אני לא מנסה "לצאת גבר" עם הצהרות ,בגלל רמת הרגישות הדפוקה שלי אני לא ממהר "להשכיב". היתה לי את מנת חלקי של מעין סטוצים ויזיזות. ומבחינתי איש איש ובחירותיו מכבד כל בחירה אבל לא חייב לקבל. לפי דעתי הבחור ההוא לא רצה בקשר אבל זרם עם ההתפתחות,אין לי טענות כלפיו מאחר והוא לא אחראי לכך שהיא שתפה פעולה,תמיד אפשר להגיד לא ושם זה יעצר,במידה וממשיכים אין אשמים,כמו שאמרתי הם עושים את הבחירה שלהם. כמו שיש גברים שמתנהגים כך יש גם נשים (מניסיון),וכמו שאני עשיתי את הבחירה שלי וסרבתי "לזרום" לדירה שלה,כך גם יכלה לעשות מיטל,אך היא העדיפה להסכים. אני פשוט לא מנסה להוציא איזה זיון אם אני יודע שאני לא מתכוון לראות אותה שוב. הרי לדבר כולנו יכולים זייני מוח יש בכל תחום בחיים לא רק בדייטים. והתיחסותי נוגעת אך ורק לבליינדייטים ומניסיוני האישי. מקווה שהצלחתי להבהיר
ד"א מאוד אוהב את החתימה שלך משפט שמאוד יקר לליבי.

תודה

הבנתי יותר טוב עכשיו.. אתה יודע בלי קשר ללהוציא זיון או לא, לפעמים התשוקה היא הדדית לשני הצדדים
אני אישית מאמין שזו היתה הסכמה של שניהם, כי הרי אם לא רוצים לפחות מאחד הצדדים- אז לא יהיה כלום.

phizik

New member
תתפלא.....לפעמים אנשים "לחוצים" ולא

מעוניינים אבל יודעים שהם יכולים להוציא משהו מהצד השני ולכן ....ההמשך ידוע. במקרה הנ"ל ההסכמה היתה הדדית אבל כמו שמיטל טוענת הוא כל הזמן החמיא לה והבהיר לה במילים כמה שהיא עושה לו את זה וכמה שהוא רוצה אותה. אני מניח שהיא לא היתה מגיעה לאן שהגיעה אם "כבודו" לא היה חלקלק. וכל השרשור הזה לא היה נפתח.

ד נ י ת3

New member
יש תמיד כאלה

שיגידו הכל כדי להכניס אותך למיטה. ויש גם אחרים. את יודעת, אנחנו נורא פגיעות אחרי "הפעם הראשונה", או אחרי שהיה משהו מיני. לא יודעת למה - תמיד אחרי שאני במצב אינטימי עם בחור, אני מרגישה פגיעה. זה תמיד הקטע של "יהיה המשך או לא". ובגלל זה למדתי לשחרר. להניח לזה. בשורה התחתונה: תעשי רק מה שטוב לך. ותמיד תקחי בחשבון שיכול להיות שלא תהיה לזה המשכיות. דנית

advak

New member
בפגישה הראשונה

גם אם הבחור נראה לי כגבר חלומותיי, ואני חושבת שמתפתח משהו רציני, אני לא אעשה איתו משהו מעבר לנשיקה (שדרך אגב, יכולה להגיד המון...). אני חושבת שזה הרבה תלוי בך, ההחלטה להסחפות היתה של שניכם, אם לא היית רוצה לא היית שם איתו. יכול להיות שזה מה שהוא רצה ואכן השיג, וכיול להיות שהוא נבהל? יכול להיות מליון דברים. אם את עדיין תוהה ומעצבנת אותך ההתנהגות שלו, תתקשרי, תסמסי, תסגרי את הנושא עבורך. אני מאמינה בסגירות, כדי שיהיה נוח יותר, זה לא אומר שבהכרח תרגישי טוב יותר, אבל אולי לפחות תדעי מה הקטע. אני מסכימה עם הנאמר פה שאת צריכה ללכת עם תחושות הבטן שלך- אם בא לך לשכב איתו עכשיו- יאללה, לכי על זה, אם בא לך ללכת הביתה בלי לעשות כלום- גם אחלה. תסמכי על עצמך, ותדעי מה המשמעויות של כל אחת מההחלטות. שיהיה לך המון בהצלחה, ו... יש עוד המון דגים בים (פשוט צריך לחפש אותם...)

maymeital2

New member
זהו שלקחתי את הצעתכם..

שלחתי SMS .. דיי ציני אך לא היתה תגובה,. בסוף שראיתי שהוא מחובר למחשב היום בשביל הרגשתי הטובה הייתי חייבת לזרוק לו כמה מילים.. ואכן עשיתי את זה. (אמרתי לו שחבל שהוא לא היה כנה כי אם היה יכול להיות שכן היינו נהנים עד הסוף באותו ערב ולא הייתי עוצרת אותנו)הוא טען שהוא לא זיין לי תשכל ויש לו בעיה עם הפלאפון וביקש שאתקשר.. לא התקשרתי אמרתי שאני חייבת לעוף ... ושהוא יצור קשר כשיוכל. ברור לכם שלא נפגעתי ממנו, כאילו אני לא מכירה אותו בקושי - פשוט קיבלתי תחושה כללית שהרבה גברים נוהגים כך וזה הטריף אותי!! ונכון יכלתי לעצור את זה ולא רציתי כי נהניתי והרגשתי שזה נכון, אבל להבא אני אעשה יותר חושבים. תודה על התגובות, זה בהחלט מעניין לקרוא איך כל אחד רואה את הדברים.

maymeital2

New member
ממש לא

לא נפגעתי, פשוט הוא גרם לי להתעצבן על התופעה הקיימת ולכן העלתי אותה לפורום. אילך שאמרתי לך זו לא הפעם הראשונה שזה קורה לי.. מי הוא שאני אפגע? גם ככה לקחתי כל דבר שהוא אמר והצהיר בעירבון מוגבל, את זה כן למדתי לעשות:) הסיבה שהעלתי את זה לפורום זה כי התעצבנתי מאוד, זה כי נמאס לי..זה הכל.

straycat

New member
כל-כך מוכר... כל-כך מאוס......

התופעה מוכרת עד כדי מיאוס. גם אני חשבתי פעם, שאולי משהו אצלי לא בסדר, אבל משיחות עם הרבה מאוד אנשים (כולל אנשי מקצוע) הסתבר, שהבעיה כלל אינה קשורה אלי. אף אחד מהאנשים הרבים שהתייעצתי איתם לא הצליח לתת הסבר מניח את הדעת לתופעה. שמעתי דברים דומים לזה גם מחברות וידידות. לא נותר אלא להסיק, שהבעיה נעוצה בחלק גדול מהגברים שחיים סביבנו ובחברה בכללותה. בשנים האחרונות חלה הידרדרות מוסרית קשה ביותר (זילזול בחיי-אדם, זילזול ברגשות, זילזול בערכים, זילזול בנשים וכו'). הדבר הופך את החברה שאנו חיים בה לסביבה בלתי נסבלת. נוסף לזה, יש לקחת בחשבון, שמרבית הגברים מאוד חלשים (באישיותם), גם אם ממבט ראשון הדבר אינו נראה כך. מכאן, שבסביבה בלתי-מוסרית שמציעה מבחר אינסופי של אפשרויות להכיר (באמצעות האינטרנט, למשל), מרבית הגברים פשוט מאבדים את הכיוון. הם אינם חזקים מספיק על-מנת להתמודד עם שפע האפשרויות ועדיין להישאר ממוקדים. לפי תאורך, לא מצאתי שום פגם בהתנהגותך. להיפך, היית בסדר גמור. הצד השני פשוט לא יודע להעריך פתיחות וכנות (והם תמיד ינסו להטיל עליך את הפגמים שלהם). הצעתי לך: עם כל הצער והקושי שבדבר, אל תתני אמון בגברים, אלא אם כן הם הוכיחו את עצמם לאורך תקופה ארוכה (אפילו חודשים). אני יודעת שזה נשמע קיצוני ביחס להרגלינו כיום, אולם נראה שאין אפשרות טובה יותר לסנן את הסולת מתוך הפסולת...

למעלה